The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2015, 19:11
Brawo sędzia Gi(L)... karny jak s....ysyn.
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 01.03.2015, 19:23
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Brawo sędzia Gi(L)... karny jak s....ysyn.
Czy ja wiem, moim zdaniem to odepchnięcie bramkarza dało powód by karnego podyktować.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.03.2015, 10:48
Też uważam, że sędzia mógł odgwizdać jedenastkę. Pesković nie trafił w piłkę, a potem nie tyle odepchnął co oparł rękę na barku Dudy. Czy to spowodowało upadek Słowaka, czy dodał coś od siebie - nie wiadomo, ale bramkarz TSP dał sędziemu argument.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.03.2015, 13:49
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Też uważam, że sędzia mógł odgwizdać jedenastkę. Pesković nie trafił w piłkę, a potem nie tyle odepchnął co oparł rękę na barku Dudy. Czy to spowodowało upadek Słowaka, czy dodał coś od siebie - nie wiadomo, ale bramkarz TSP dał sędziemu argument.
Jak dla mnie sytuacja 50/50 podobnie jak z nieuznaną bramką tego którego nie puszczą taniej niż 10 baniek euro czyli Żyry.

Dla porównania w lidze angielskiej bramka Zyry byłaby prawidłowa a Duda dostałby żółtko za symulkę. Co przechodzi w ekstraklasie szczególnie na Ł3 w europie już niekoniecznie co było widać choćby w ostatnim meczu z Ajaxem gdzie pretensji do arbitra było co niemiara bo jak to przecież się legionista przewrócił a tu gwizdka niet...
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 02.03.2015, 13:59
w ogóle ta nasza liga jest kochana, zdobywamy 1 punkt w 3 meczach i dalej realne szanse na v-ce mistrzostwo (już mistrza przemilczę) sędziwie raz super raz kompletnie ślepi itp. ot takie nasze polskie piekiełko
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 02.03.2015, 14:58
luczyk napisał(a):Wyświetl post
w ogóle ta nasza liga jest kochana, zdobywamy 1 punkt w 3 meczach i dalej realne szanse na v-ce mistrzostwo (już mistrza przemilczę) sędziwie raz super raz kompletnie ślepi itp. ot takie nasze polskie piekiełko
przypomnij sytuację "super" wykreowaną przez sędziego dla Wisły ? mam luki w pamięci
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.03.2015, 15:26
hmmm
czy np. nie danie ewidentnej kartki mozna przyrównać do wykreowania super sytuacji przez sędziego ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.03.2015, 15:32
Tę z kolei mnie przypomnij, najlepiej z materiałem video.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 02.03.2015, 16:12
Nie chce mi sie szukać, chodziło mi bardziej o fakt, iż raz sędziują wręcz doskonale - nie mowię o naszych meczach a ogólnie - a raz koszmarnie
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 02.03.2015, 20:11
szprotson napisał(a):Wyświetl post
hmmm
czy np. nie danie ewidentnej kartki mozna przyrównać do wykreowania super sytuacji przez sędziego ?
zasiałeś ciekawość , wstrzymuje oddech , czekam
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 03.03.2015, 19:15
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
zasiałeś ciekawość , wstrzymuje oddech , czekam
Cóż.
Pozostaje mi tylko złożyć kondolencje, wszak rekord świata we wstrzymywaniu oddechu to niecałe 20 minut, tu już mineło prawie 24h a że nikt o rekordzie wszechświata nie mówi...no cóż, głupi powód do śmierci.

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.03.2015, 12:43
Cóż.
Pozostaje mi tylko złożyć kondolencje, wszak rekord świata we wstrzymywaniu oddechu to niecałe 20 minut, tu już mineło prawie 24h a że nikt o rekordzie wszechświata nie mówi...no cóż, głupi powód do śmierci.
nie filozofuj , tylko dawaj te "kreacje" ,oddychając pełną piersią czekam

powiedział prawdę o komisji (L)igi http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...i-tumaczy.html
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.03.2015 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.03.2015, 20:53
A parchovia przegrała... chociaż tyle dobrego.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 09.03.2015, 21:06
Oglądałem pierwszą połowę tego meczu i ... byłem pod wrażeniem gry Łęcznej. A gol na 2:1 - palce lizać.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.03.2015, 11:45
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Teraz wszyscy szukamy posady dla Smudy . Pierwszy typ druga strona błoń

Czekaj czekaj, patrzę na terminarz parchów i przez najbliższe 3 kolejki wróżę im 0 pkt także Robercik może się pakować a franz może się rozpakować
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.03.2015, 19:28
Piekne gole na pieknym stadionie w Bialymstoku i jaki mecz w Zabrzu
nie taka zla ta ekstraklasa jak ja maluja...
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 14.03.2015, 19:56
Sędzia drukował mecz Zawiszy z Lechem? Podobno Warszawiak.
Ogolnie dzisiejsze mecze ciekawe, a gole przepiękne.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.03.2015, 18:49
Tradycji stało się zadość, więc dopiszę kolejną bramkę dla stołecznej szmaty strzeloną przez sędziego za pomocą Żyry.
Ktoś ma jeszcze obiekcje jakie barwy reprezentuje pzpn?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 16.03.2015, 11:06
ochłonąłem , jeżeli w ogóle można po takim wale ochłonąć , mam pytanie ? czy ktoś może zrobić zestawienie ile szmaciarnia "zdobyła" punktów po wałkach czarnych , dodam że doliczam do wałów nasz przegrany mecz z jesieni , bramka na 1:0 ustawiła cały mecz , pokusi się ktoś o takie zestawienie ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2015, 11:32
po co zestawiać coś czego nie ma i walić przy tym konia? Maść na ból dupy wystarczy.

To Legia miał Nas pojechać. To Legia miała nas gwałcić i rabować biorąc pod uwagę Naszą kadrę.
Teraz jest po 90 minutach, po ostatnim gwizdku i to Legia się cieszy ze ugrała remis z beznadziejną Wisła, i to Legia była w tym meczu piłkarsko słabsza.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.03.2015, 11:41
100% zgody (i bezpieczeństwa) ze Szprotsonem.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 16.03.2015, 11:43
coś czego nie ma? Ostanie trzy sezony to 3 mecze z legią przedrukowane. Możesz bić konia ja lubisz, chyba, że wystarczy ci maść.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 16.03.2015, 11:58
Mielcarski: "Pokazuje Guzmic, że żyro zagrał ręką, ale ja miałbym pretensje do Burligi" Ukojenie dla stołecznych popleczników na forum. Tak naprawdę to legia wygrała mówię wam.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 16.03.2015, 12:05
szprotson he, he , kierunkowy cię wsparł z cyfra 11 ,za co ? "świetny komentarz" przyklepujący wałki , w pierwszej części komentarz bardzo finezyjny , brawo
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.03.2015, 12:39
Największą bekę miałem z tego jak po golu Żyry komentatorzy w ogóle nie rozpatrywali czy zagrał ręką. Dopiero po jakimś czasie i chyba kierwa ponad 5 powtórkach zaczęli przebąkiwać, że chyba była ręka i że mają sygnały dochodzące z zewnątrz (hahaha), że ta ręka jednak była. Tak to zawsze oceniają a tutaj udawali, że tematu nie ma i potrzebowali pomocy z zewnątrz żeby w ogóle sprawę poruszyć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 16.03.2015, 12:48
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Największą bekę miałem z tego jak po golu Żyry komentatorzy w ogóle nie rozpatrywali czy zagrał ręką. Dopiero po jakimś czasie i chyba kierwa ponad 5 powtórkach zaczęli przebąkiwać, że chyba była ręka i że mają sygnały dochodzące z zewnątrz (hahaha), że ta ręka jednak była. Tak to zawsze oceniają a tutaj udawali, że tematu nie ma i potrzebowali pomocy z zewnątrz żeby w ogóle sprawę poruszyć.
a co mieli widzieć czy mówić o tym , rudy z pzpn do dzisjaj nie widział

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2015, 12:54
mtk napisał(a):Wyświetl post
coś czego nie ma? Ostanie trzy sezony to 3 mecze z legią przedrukowane. Możesz bić konia ja lubisz, chyba, że wystarczy ci maść.
ja sie ciesze z wyniku 2-2 a nie z tego ze coś mogło być a nie jest.
E: albo inaczej. Ok wydymali nas sędziowie. Po raz kolejny. I co w związku z tym ? Wy to przezywacie a ja sie przyzwyczaiłem.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.03.2015 o godz. 12:57.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.03.2015, 22:41
Ok wydymali nas sędziowie. Po raz kolejny. I co w związku z tym ? Wy to przezywacie a ja sie przyzwyczaiłem.
Czyli jak ktoś pluje Ci w twarz to Ty mówisz, że deszcz pada, tak wynika z twojej wypowiedzi ...

W takim razie najlepiej do nikogo nie mieć pretensji i siedzieć cicho ... Niech nas dalej dymają.

Super podejście, gratuluję !
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.03.2015 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.03.2015, 22:46
Wół chodzący w kieracie też się przyzwyczaja i nie chce żeby mu ściągano chomonto.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.03.2015, 06:32
Taka ciekawostka. GKS jedyne punkty jakie zdobył na wiosnę to z nami. Masakra. 1-0-4

I ze po takiej serii spadlismy tylko o oczko to tylko w Polsce możliwe
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów