|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeszcze 45 minut. Bardzo dużo czasu na m.in. wprowadzenie nieuprawnionego zawodnika przez Ajax.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ajax poprawia humor 100% w tym smutnym jak ....a dniu...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
płaczki, nie płakać że warszawka Wiśle nie nabiła punktów do rankingu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
E, chyba zamiast płakać to się cieszą, że reprezentant kraju Milik tak się rozstrzelał
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Milik i tak ma w d..pie tych buraków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale jak to, Legia miała grać w finale na narodowym, słyszałem jak bodajże Kołtoń tak mówił w cafe futbol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest dowód na to, że te wszystkie Kołtonie to do orki w polu powinni iść a nie zajmować się komentowaniem meczów. Im się propaganda pomyliła z rzetelną relacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gra Legii autentycznie była przygnębiająca. Nie chodzi o moje preferencje klubowe - wiadomo, generalnie w dupie miałem wynik i to, kto zagra dalej. Z jednej strony życzyłem im awansu, bo dalej lekceważyliby ligę - z drugiej, awans to dalsza promocja ich grajków, wpływy z pucharów itd.
Spadli z konia w sposób straszliwy. I tu nie chodzi o sam wynik, bo można przegrać 0:4 dwumecz. Ale styl był dzisiaj po prostu koszmarny. Nie wykazali się niczym, nic się nie kleiło, a Ajax wykorzystał swoje 2,5 okazji i strzelił 3 gole. Masakra. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ło matko co za wiocha :/
ale czego się spodziewac
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 26.02.2015 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No i dobrze,skonczy sie chłopak onanizować nad tą kwestią ,bo jednak co za duzo to niezdrowo dla jąder. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ps. co do wczorajszego meczu cieszy fakt strzelenia przez Milika gola oraz handicap dla Ajaxu ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 27.02.2015 o godz. 07:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś Wisła czyli podobno najsłabszy mistrz w historii ledwo odpadł z kozojebcami którzy później odprawili jeszcze kilka solidnych ekip a wczoraj najlepszy mistrz kraju w historii dostał potworny oklep od Ajaxu, który najprawdopodobniej w kolejnej rundzie zbierze od byle kogo podobne baty. Ajax składa się z bramkarza, jednego pomocnika i Milika - reszta jest raczej średnia i chyba sami mają świadomość, że to była ich ostatnia wygrana runda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Owszem to widowisko ze tak to powiem było żenujące .Ktoś tu bardzo trafnie napisał drużyna z Warszawy wyglądała jak stado BARANOW biegających po lace ,tylko ze na tej lace jest sporo siana ,brakuje dobrego trenera i dr sportowego i oby jak najdłużej bo reszta tej ligi będzie się śmiała ale baranim głosem .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tez uwazam,ze 20%-30% porażki to było to co siedziało w nogach,a raczej w głowach piłkarzy,reszta to wina trenera.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobrą masakrę nam urządzili. Oby koniec rotacji i..... do zobaczenia w temacie od lipca
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Oddajmy im Smude za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy ale ja uważam żę do pierwszego gola naprawie odziwo ładnie grali. dla mnie było szokiem troche. Być może za bardzo się otworzyli i dla tego gol Milika chodź wszyscy bali się go zaatakować czy co ?
A Berg głupio piostępuje jak zamiast dawać drużynie pograć w lidze choćby dlatego że tak późno startuje to wystawił 2 skład... musiało się to odbić. To chyba że są tak słabi fizycznie że nie wytrzymują meczu ale to nie jest polska myśl szkoleniowa wtórej trzeba zapie*dalać ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Największa beka jest z tych rotacji, które docelowo miały przynieść dobre wyniki i w lidze i w pucharach, a wyszła jak zawsze kaszanka
Oczywiście nie twierdzę, że te kilka punktów straconych w lidze jakoś Legię zaboli, ale nie zmienia to faktu, że jest śmiesznie ![]() Nie widziałam wczorajszego meczu, ale taki wynik mnie nie dziwi. Dobrze, że Arek pokazał tym wszystkim szczekającym na niego, że mogą sobie kłapać jęzorami dalej. A karawana będzie jechać dalej. Co do Kołtonia, to zupełnie mnie jego "spuszczanie się" nie dziwi. On tak już ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Największy wstyd to jest szydera z Milika.
Dobrze ze im wjebał hattricka. Wygląda naprawde na napastnika ! lubie oglądać spotkania gdy gra "Legia o jakiej marzyłem" ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
system rozwalił drewnożyrski , niedokładny cytat "byliśmy lepsi w trzech połowach ( sic!) dmumeczu" , dla niezorientowanych pierwszą połowę wczorajszego meczu też do tego zaliczył
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo Legia jest liderem ligi żadnym kosztem, ma dobrą sytuację wyjściową w pucharze polski (bramkowy remis i rewanż u siebie) oraz wystąpiła na wiosnę w pucharach (co od wielu, wielu lat jest maksymalnym etapem końcowym dla polskich klubów). Bilans w tegorocznych pucharach jest bardzo dobry. Jak patrzę kto został w LE w 1/8 finału to jasne jest dla mnie, że Legia tam kompletnie nie pasuje, ani wysokością budżetu ani wydatkami na transfery i pensje. Belgium Club Brugge England Everton Germany Wolfsburg Italy Fiorentina Italy Internazionale Italy Napoli Italy Roma Italy Torino Netherlands Ajax Russia Dynamo Moscow Russia Zenit Saint Petersburg Spain Sevilla Spain Villarreal Turkey Beşiktaş Ukraine Dnipro Dnipropetrovsk Ukraine Dynamo Kyiv Doszliśmy do ściany i tradycyjnie doszło do większej lub mniejszej katastrofy. Jakbyśmy awansowali to pewnie w następnej rundzie Besiktas wrzuciłby nam piątkę. A teraz czas na ligę, oby już bez dzieciaków w składzie. Sądzę, że zrobimy naszej konkurencji to co Ajax zrobił nam ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.02.2015 o godz. 13:20.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Milik przypomina mi z gry Żurawia sprzed 12-13 lat
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Bo Legia jest liderem ligi żadnym kosztem" , ha , ha , to ile wpompowało iti i obleśny z tymi dwoma ? hę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Poza tym chodziło o kwestie kondycji kopaczy. My nie gramy 37 meczów w sezonie tylko 55. Zresztą o czym jest ta gadka - wszyscy w lidze chcieliby być na naszym miejscu i tyle. ![]()
Habemus Dubletum
|
|

|
||||||
![]() |
|
|