|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wzorem poprzedniej akcji "TWSD Ticket challenge" zakładam temat do forumowej mobilizacji do kupna szalika. Zasady proste, kupujesz szalik, wrzucasz potwierdzenie(opcjonalnie zdjęcie szalika z nickiem) i nominujesz kolejne 3 osoby do kupna szalika.
Tu szczegóły akcji: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wielka_wisle/ No to zaczynamy: ![]() Kupili szalik: Błaszczu_WIŚLAK Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG
Ostatnio edytowane przez Błaszczu_WIŚLAK : 18.02.2015 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() nominuję: AntyMod, FraMat, Lukasz Kupili szalik: Błaszczu_WIŚLAK Kamson Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG AntyMod FraMat Lukasz Powód: zmiana nominacji :)
Ostatnio edytowane przez Kamson : 18.02.2015 o godz. 12:53.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() nominuję: kornd, For_FuN_, maaarcin Kupili szalik: Błaszczu_WIŚLAK Kamson OpEnTaNy Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG AntyMod FraMat Lukasz maaarcin kornd For_FuN_
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 18.02.2015 o godz. 14:10.
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
zaraz Wam wyjedzie FraMat i Kominek lub marcin, że kogoś zmuszacie, ziejecie nienawiścią, itp. I każe pytać przed nominacją ludzi, czy łaskawie zgadzają się na nominowanie do kupna szalika.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() NOMINUJE: W.S. TRZEBINIAnin Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG AntyMod FraMat Lukasz maaarcin kornd For_FuN_ W.S. TRZEBINIAnin KUPILI: Błaszczu_WIŚLAK Kamson OpEnTaNy Semper Fidelis 1985 Powód: WISŁA PANY!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 18.02.2015 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() NOMINUJE: WISŁAZWE ArturBarlinek palikot Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG AntyMod FraMat Lukasz maaarcin kornd For_FuN_ W.S. TRZEBINIAnin WISŁAZWE ArturBarlinek palikot KUPILI: Błaszczu_WIŚLAK Kamson OpEnTaNy Semper Fidelis 1985 TRZEBINIAnin mitmichael
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.02.2015 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie byłem nominowany, ale nie będę czekał na to
![]() ![]() NOMINUJE: hubert.fan MałyTSW wojtole14 Nominowani: LukasTSW Padre1906 ABGwislakABG AntyMod FraMat Lukasz maaarcin kornd For_FuN_ W.S. WISŁAZWE ArturBarlinek palikot hubert.fan MałyTSW wojtole14 KUPILI: Błaszczu_WIŚLAK Kamson OpEnTaNy Semper Fidelis 1985 TRZEBINIAnin mitmichael Neo1221
Ostatnio edytowane przez Neo1221 : 19.02.2015 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
FC Chicago bez nominacji wzielo ponad dwadziescia szalikow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nikt mnie nie nominował, więc ja też nikogo nie nominuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...520460cf3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...51466a48d.html Bardzo prosze nie nominowac mnie juz , to ostatni raz kiedys sie wyglupiam z jakimis fotkami , dla mnie te akcje to pokazowki, wiocha i zabawy dzieciakow z gimnazjum - sorry . Nie mam zamiaru juz nigdy w ten sposob sie lansowac , niech to robia ci ktorym sie to podoba , kto naprawde kupi cegielke, zrobi przelew na akademie itp . robi to dlatego ze czuje taka potrzebe wspomoc klub , a nie afiszowac sie z tym na forach . Jak tak dalej pojdie to netowe Sharksy zaczna wymuszac fotki gdy wrzucaja cos do puszki przed sektorem albo ksiedzu na tace albo cokolwiek. Nie w tym kierunku to idze , bawcie sie dalej juz beze mnie, kiedy moge udzielam sie w takich akcjach ale nie musze sie z tym afiszowac i robic pokazowek , bo to kwestia moich przekonan i sumienia a nie lans zeby blysnac na forum . NIE NOMINUJE NIKOGO , niech kazdy sie zastanowi czy nie warto kupic szalika i pomoc troszke klubowi , i niekoniecznie trzeba w nim paradowac, mozna go miec w szafce do kolekcji z innymi gadzetami . Bawcie sie w pokazowki i szpan beze mnie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 20.02.2015 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e8ec8b7f2.html
Nominować już nie ma chyba sensu nikogo bo jeszcze to urazi jego poczucie wartości. Ale jeżeli byli by chętni do wzięcia udziału w tej zabawie to prosiłbym o zakup szala: kerim1906 shaggy wieśniak842
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 21.02.2015 o godz. 10:40.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
ok daje dowód zakupu
![]() nikogo nie nominuje, kto ma kupic ten i tak kupi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja też zakupiłem szalik i szczerze namawiam do takiej formy wsparcia klubu.
Szkoda, że nie ma jakiegoś licznika na oficjalnej stronie klubu ile zostało sprzedanych sztuk. To nakręca ludzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
AntyMod pokazowke zrobiłeś swoim wpisem .. wyjdź z domu bo Internet Ci nie sluzy
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15130299
PANOWIE LICYTUJEMY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Też zakupiłem szalik cegiełkę.Niestety paragon wyrzuciłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tez kupilem jest w trakcie wysylki. Ja tylko od siebie dodam ze pochodze z Gor ale mieszkam obecnie pod Warszawa zachcam zadnego do zakupu i wsparcia naszego ukochanego klubu nawet jak jestes z wiochy na koncu swiata kup i ratuj Wisle! Pozdawiam, UcheJ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
szal już jest bo musiał być
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Witam, chętnie dołączam zawsze do każdej akcji. Lepiej więcej robić, niż mówić: 1) przekaż 1 % na Akademię: oraz szalik: pozdrawiam Artur |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo dobrą inicjatywą klubu są aukcje 100 numerowanych szalików (już pomijam szablon aukcji i godzinę zakończenia - piątek 17:00...) Sam na pewno zalicytuję i wszystkich do tego namawiam bo to może być świetna pamiątka. Uważam, że potencjał w akcji jest duży - chciałbym żeby się udało tylko z licytacji 50,000 zł zrobić.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
50 kafli to będzie ciężko. Póki co za obecną partię w puli jest 4 268 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę, że się uda. Na razie są licytowane niskie numery, mniej atrakcyjne. Ale już ciekawszy z kolekcjonerskiego punktu widzenia numer 100 prawie 900 zeta.
Liczę, że do licytacji najniższych numerów włączą się sponsorzy i będą to ładne sumy. To już zadanie dla klubu, żeby to odpowiednio nagłośnić. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pod koniec wszystkich aukcji wstawię rozpiskę, który za ile i czy się udało
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam czuję, że licytowanie pierszej 10 to będą już niezłe sumy. A no i numery odpowiadające obecnym zawodnikom plus ich autograf na szalu będą cenne. I przeczuwam, że 6 przebiłaby wtedy nr 1. A 77 to wykupi sam Guerrier..
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 24.02.2015 o godz. 01:24.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/28492,Szal...wcy_akcji.html
coś w tym jest. Nie mówię że wszystkie punkty są okej ale myślę że większość do ogarnięcia plus bez jakiegokolwiek poniesienia kosztu przez klub - chodzi o np Smudę by wspomniał na konferencji o tym czy to stoisko na każdej trybunie podczas meczów. ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|