|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A skąd taka wiedza? Równie dobrze mogą negocjować jakieś mniej istotne szczegóły i stąd ta zwłoka.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bo oni tak samo psioczą na Gaszyńskiego jak większość forumowiczów. Szkoda, że czeka nas widmo IV ligi mimo że obiecywali puchary, ale może rezerwy awansują klasę wyżej - będzie można popatrzeć na kawał dobrego futbolu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja jestem dziwnie spokojna. A przynajmniej nie wieszam psów na prezesie po miesiącu pracy. Fakt, że inaczej to sobie wyobrażałam, ale jednak jest to za krótki okres, by kogokolwiek wywalać z klubu. Prezes musi mieć jakąś wizję i z niej go będziemy rozliczać najwcześniej za pół roku.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Według mnie SKWK jakoś się z Gaszyńskim dogaduje, mimo braku oficjalnych komunikatów.
Krótki przykład - na skwk.pl zapraszaja do kupna karnetów, a na wisla.krakow.pl zapraszaja na zapisy do Gdańska organizowane przez SKWK. Nie piszmy tu na forum jakichś pierdół nieaktualnych i populistycznych sprzed miesiąca. ![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wczoraj w samolocie z Wawy do Krakowa leciał prezesik klubu z łazienkowskiej, ciekawe czy nie wpadł pogadać z Semirem ...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego Semir miałby u nas zostać. Jedyne co go trzyma to Smuda. Wcale nie zdziwiłbym się jeśli poszedłby do Legii.
Popatrzmy realnie - Semir będzie się kierował kasą, no bo czym innym? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Leśny mówił chyba kiedyś, że nie chce Semira między innymi z powodu jego niegdysiejszej kariery muzycznej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Semirek najpierw kochal Amike i je..al Wisle, potem 7egie , teraz kocha Wisle , a jutro moze kochac 7egie i jeb..c Wisle i Amike- i tak w kolko ....ludzie , to tylko najemnik traktujacy nasz kraj tak jak My traktujemy miejsca pracy, do Wisly przyszedl tylko dlatego ze mial brak konkurencji i trenera ktory na niego stawial , osobiscie nie wierze w chlopa ktory blyszczal w Polsce- potem byl popierdulka na Ukrainie i slabej dryznie Turcji - i po powrocie do Polski znow jest bozyszczem tlumow .... wroci do Amiki albo da sie omamic kasa Lechii albo tych dwoch podstawionych Kulczykowych pedziow i tyle w temacie ....sory za jezyk , ale do niektorych chyba to niedociera ,,kasa misiu kasa- dla Jugola ( ja ich tak do wspolnego wora ogolnie wrzucam tak samo jak ruskich) to jeden h..j grac w Wawie- Krakowie - Poznaniu czy gdziekolwiek ...oprzytomnijcie ...jakby Mu Fiklipiak sypnal z 1 mln euro rocznie to by na lokciach skreslil gwiazdy , bo On ( oni) maja to w hu..u , dla nich to zawod i kasa ...dzis kochaja Nas... za pol roku Naszych wrogow ...
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 13.02.2015 o godz. 00:25.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To żeś odkrył Amerykę, fajnie szprotson kiedyś napisał:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jean Barrientos
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeśli Stilić chce tyle ile chce za nowy kontrakt, to w żadnym wypadku nic z nim nie podpisywać... stojkovice zarabiają pensje juniorskie
Ja łamię bojkot wislaportal i ide kupić karnet ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Stilic Stilicem a tradycyjna smudowo-wiosenna bucówa się znowu zaczyna. Stary dziad niczego się już nie nauczy.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gargułe i Boguskiego już wiele nie nauczysz..Jankowski na nieswojej pozycji, Uryga i Dudka dobrym rozegraniem zbytnio nie grzeszą.. brak skrzydeł.Z pustego to i Salomon nie naleje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Może trochę na to za wcześnie (bo wrażenia po meczu jeszcze zostały), ale oglądałem dziś Zawiszę i chętnie po sezonie zobaczyłbym u nas kogoś z pary Wojcicki i Drygas. Zawisza spada, więc do wyjęcia za niewielkie pieniądze, a to na prawdę solidni gracze. Po prostu oglądając dziś mecz widziałem graczy, których nam brakuje - niezłych w odbiorze, ale umiejących pograć cokolwiek do przodu. Przetrzeźwieję, ochłonę po meczu i pewnie usunę/edytuję ten post, ale chciałbym wiedzieć, czy ktokolwiek się ze mną zgadza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
jak po za Brożkiem Dudkiem Sadlokiem Stiliciem i gargułem który sprzedawał mecze są sami ludzie bez nazwisk. Jeszcze młody Jankowski i wieczna nadzieja"Boguś" Reszta to zawodnicy nie wiadomo z kąd np Sarki a wiązano z nim nadzieje. ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pora na kolejne zestawienie najciekawszych zagrań zawodnika łączonego z Wisłą. Panie i Panowie, oto Jean Pierre Barrientos.
http://www.dailymotion.com/video/xyp...rrientos_sport ![]()
A
T A K |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kontrakty koncza sie m.in Stiliciowi, Gargule i Boguskiemu - jak nie podpisza a zgadzaja sie na płatnosci w pozniejszym terminie to ciezko bedzie znalezc kogos na ich miejsce. Juz teraz sa problemy, coraz wiecej pilkarzy na testy przyjezdza i kazdy jest odprawiany z kwitkiem. Teraz został tylko ghanijczyk ale pewnie tez zostanie odrzucony. To duzy problem bo kasy na transfery nie mamy a Cupiał raczej nie dołozy i rodzi sie duzy problem. Jak uzyskamy licencje na przyszły sezon to bedzie ciezej niz teraz czy rok temu gdzie problemy były najwieksze
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jean Barrientos oraz możliwe, że Hugo Sousa.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sousa to obrońca. Barrientos pomocnik a miał przyjść jeszcze napastnik więc chyba ktoś jeszcze dojdzie.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kolego a ten Sousa to obrońca z ligi belgijskiej? Czy napastnik? Gdzieś czytałem, że jest ich dwóch
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czas pokaże
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chyba chodzi o stopera Beveren
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Quintana jest bez klubu... ale by klepy odwalali z Pawłem i Semirem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Garguła powiadasz już mocnym punktem nie jest, no i tradycyjnie Boguski, a w dodatku Dudka i Uryga rozegrać nie potrafią.. otóż pełna zgoda, czyli potrzeba nam ofensywnego pomocnika umiejącego grać na skrzydle lepiej niż Boguski, a w środku nie gorzej niż Garguła. Poza tym potrzebny jest taki defensywny pomocnik który lepiej rozegra piłkę niż Dudka czy Uryga. Hmm a przyjeżdżają (podobno ?!) ofensywny pomocnik, to rozumiem, oraz środkowy obrońca i tego nie rozumiem, no chyba że będzie grał w miejsce Dudki, przed środkowi obrońcami (!?). Tak czy owak, zobaczymy jaka z tych 2 nowych (jeśli przyjadą) będzie pociecha i jak ich oceni Franz, a tzw. świeża krew nam jest jak tlen potrzebna.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.02.2015 o godz. 14:02.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|