The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2015, 10:09
FraMat napisał o kandydacie na Prezydenta RP Dudzie Andrzeju "kto tak naprawdę w Polsce go zna"

zniszczyłeś system , jest to argument , mam nadzieję że będziesz "odszczekiwał"

Szpeniu , ja wiem że wczoraj niejaki piechociński odarł Cię ze złudzeń co do frania ale nie wyżywaj się na forum , przyjmij to z godnością , w końcu to Twoja ekipa z urbanoplatfusami na czele którą popierasz od 8 lat , poza tym prośba , wiem że warszawiaczek emj10 ma wredny charakter i robi za kapustę , prowokatora i rozmywacza, ale Ciebie o to nie podejrzewałem , paradne dostałem na priv....? , finansista , ha, ha ,jak potrzebujesz informacji pytaj śmiało ale nie mieszaj tutaj życia prywatnego ok ?

palikot napisał w odpowiedzi do mnie o Kukizie

"on nie jest w pełni logiczny, ale intencje ma dobre" zgadzam się
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.01.2015 o godz. 10:45.
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.01.2015, 11:12
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
FraMat napisał o kandydacie na Prezydenta RP Dudzie Andrzeju "kto tak naprawdę w Polsce go zna"

zniszczyłeś system , jest to argument , mam nadzieję że będziesz "odszczekiwał"

Szpeniu , ja wiem że wczoraj niejaki piechociński odarł Cię ze złudzeń co do frania ale nie wyżywaj się na forum , przyjmij to z godnością , w końcu to Twoja ekipa z urbanoplatfusami na czele którą popierasz od 8 lat , poza tym prośba , wiem że warszawiaczek emj10 ma wredny charakter i robi za kapustę , prowokatora i rozmywacza, ale Ciebie o to nie podejrzewałem , paradne dostałem na priv....? , finansista , ha, ha ,jak potrzebujesz informacji pytaj śmiało ale nie mieszaj tutaj życia prywatnego ok ?

palikot napisał w odpowiedzi do mnie o Kukizie

"on nie jest w pełni logiczny, ale intencje ma dobre" zgadzam się
Niestety jest to argument, bo prezydentem zostanie nie najlepszy, a z największą ilością głosów. Póki co większość społeczeństwa, która całą wiedzę polityczną czerpie z tv więcej we o Ogórek. O Dudzie wspomną tylko w przypadku jakiejś wpadki.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 29.01.2015, 11:46
Szpenio tak zaciekle bronisz tej tabletki, że może powstanie z tego coś na wzór „Obrony Sokratesa”. Z pewnością Twoje wysiłki dostrzeże premierzyca Kopacz - Twoja przełożona. Ponoć szuka nowego rzecznika rządu. Może się załapiesz na, to upragnione przez Ciebie stanowisko.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 29.01.2015, 12:19
2KC, ALKA PRIM i ALKA SELTZER. W końcu też tabletki „dzień po” .
Ciekawe czy PiS też chce to wycofać.

Słyszałem że PISlam bankrutuje.
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wy...aj,nId,1598420
Jak oni chcą rządzić Polska skoro własną partią nie potrafią. Wpierw Jaruś kredyt zaciągnął bo bankrutował, a teraz partia.
Ostatnio edytowane przez york09 : 29.01.2015 o godz. 12:36.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.01.2015, 13:19
Trolling tego tematu przez kilku jego znawcow i wladcow już dawno osiagnal szczyt...
Grupa"Kerim trzymajaca władze" to dosłownie jakies zenujace usposledzenie wizji ludzkiej...

Dobrze nie widzieć co piszecie troliki...
Smuga
Senior Member

Stary 29.01.2015, 13:42
Kilogramowy, a co rozumiesz pod pojęciem trollingu? Czy przypadkiem sam go nie uprawiasz? Pamiętam jak szafowałeś tu kiedyś rzekomą pedofilią w Kościele katolickim. Kiedy ja wraz z Jaroo1 wypunktowaliśmy Twoje wypociny w ogóle nie odniosłeś się do tematu tylko uciekłeś jak szczur. Jak nazwać, więc taką postawę? W tym temacie publikuje dużo użytkowników, z którymi się nie zgadzam w pewnych kwestiach, ale oni w odróżnieniu od Ciebie w mniejszym lub większym stopniu merytorycznie odnoszą się do tematu. Ty wrzucasz regularnie jakiegoś „gorącego kartofla”, którego następnie ktoś łapie i merytorycznie „studzi”. Gdy ten ktoś ośmieszy w ten sposób Twoją tezę zamiast odbić piłeczkę kontrargumentami wyma.....sz jakimś nowym hasłem i błędne koło toczy się dalej.
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.01.2015, 13:45
york09 napisał(a):Wyświetl post
2KC, ALKA PRIM i ALKA SELTZER. W końcu też tabletki „dzień po” .
Ciekawe czy PiS też chce to wycofać.

Słyszałem że PISlam bankrutuje.
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wy...aj,nId,1598420
Jak oni chcą rządzić Polska skoro własną partią nie potrafią. Wpierw Jaruś kredyt zaciągnął bo bankrutował, a teraz partia.
Jesteś PiSofobem kolego. Wszędzie widzisz seanse nienawiści i Kaczyńskiego.
kerim1906
Banita

Stary 29.01.2015, 15:12
Szpeniu, dla podtrzymania na duchu , dobrze gostek prawi , myślę że jest to paradoksalnie temat dotyczący wszystkich , nie tylko frankowiczów , to są naczynia połączone, jak nie wystąpi się wspólnie przeciwko banksterom w kolejnym rozdaniu padnie na inną grupę , na ten przykład złotówkowiczów , już przebąkują o podniesieniu wibor, a potem na kolejną ......

http://biznes.interia.pl/nieruchomos...t,2084491,4206

kolejny ciekawy temat , do dzisjaj na stronach pkw nie ma oficjalnych wyników wyborów samorządowych a tutaj? co mamy

http://wpolityce.pl/polityka/231718-...iczenia-glosow
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.01.2015 o godz. 15:17.
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.01.2015, 17:20
@kerim1906 zmień tego avatara, dobrze Ci radzę. Bo jak dojdzie do wyborów, to spora część userów z tego forum na sam widok twarzy Dudy skojarzy go z Tobą i na złość zagłosuje na kogoś innego.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

kerim1906
Banita

Stary 29.01.2015, 18:00
znowu błyszczysz dowcipem ? słabe, , napisz coś merytorycznie w politycznym , albo skomentuj merytorycznie
Smuga
Senior Member

Stary 29.01.2015, 20:37
Arcyciekawy sondaż

Bardzo ciekawe jest to, że w tym sondażu Dudzie przybywa ponad 20 punktów procentowych w porównaniu z tymi sondażami, którymi jesteśmy bombardowani od kilku dni, a, które pokazują poparcie Dudy na poziomie 12-15%. Co ciekawe poparcie dla Komorowskiego kształtuje się nad podobnym poziomie. Czyżby, więc znowu reżimowe sondażownie próbowały poprzez manipulacje wpłynąć na ostateczny wynik wyborów?
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.01.2015, 20:43
Ciekawsze to są wyniki KORWiN-a i KNP, a także wynik Palikota do prezydenckich kompletnie od czapy
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.01.2015 o godz. 20:45.
kerim1906
Banita

Stary 29.01.2015, 20:45
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Arcyciekawy sondaż

Bardzo ciekawe jest to, że w tym sondażu Dudzie przybywa ponad 20 punktów procentowych w porównaniu z tymi sondażami, którymi jesteśmy bombardowani od kilku dni, a, które pokazują poparcie Dudy na poziomie 12-15%. Co ciekawe poparcie dla Komorowskiego kształtuje się nad podobnym poziomie. Czyżby, więc znowu reżimowe sondażownie próbowały poprzez manipulacje wpłynąć na ostateczny wynik wyborów?
w wykonaniu reżimowych sondażowni to nic nowego, ten sam tns na miesiąc przed wyborami w 2005 roku dawał tuskowi 48%, , Lechowi Kaczyńskiemu niecałe 20 %, teraz trochę podrasowali bo wtedy rudy przegrał i dają bulowi ponad 50 % , a Dudzie 12%, jest to niedorzeczne bo Duda bez żadnej łaski dostanie w 1 turze lekko licząc 35-38%, w każdym cywilizowanym kraju po takich wpadkach sondażownie zostały by zamknięte i zakazano by ich publikowania , a po co są robione ? a po to aby wpływać podprogowo na leminga i kreować możliwość fałszerstw wyborczych, takie przygotowanie gruntu

i nad moim wpisem typowe rozmywanie warszawiaczka emj10, z całym szacunkiem dla startujących z kanapy czy od marosika, o człowieku z pe...em nie wspominam bo to odrażająca postać i do tego pomagier w kampanii bula , kogo obchodzą ich wyniki jak nie mają żadnych szans na wynik powyżej 2-3%,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.01.2015 o godz. 20:53.
Smuga
Senior Member

Stary 29.01.2015, 21:09
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawsze to są wyniki KORWiN-a i KNP, a także wynik Palikota do prezydenckich kompletnie od czapy
Wyniki KNP i KORWiN-a mnie wcale nie zdziwiły. Poparcie dla tej pierwszej partii zapewne na takim poziomie już zostanie i będzie z biegiem czasu dryfować w dół. Zapewne, podzielą los UPR. Co, to oznacza? Być może wspólne listy z Ruchem Narodowym, ale to dopiero za jakiś czas. Te ponad 3% KORWiN-a, to efekt przejęcia struktur i lwiej części elektoratu starego KNP. Poparcie dla Palikota w sondażu prezydenckim też nie jest jakimś zaskoczeniem zważywszy na notowania jego partii, które oscylują w granicach tego wyniku, który ma w tymże sondażu. Ogórek za Palikotem, to nie jest żadna sensacja. Mam kilku znajomych popierających SLD, którzy w ogóle tej Pani nie kojarzą i jak sami mówili przerzucą swoje głosy bądź to na Palikota bądź też na Komorowskiego.
emj10
Senior Member

Stary 29.01.2015, 21:42
Sondaże uliczne w ich wykonaniu były jednak ciekawsze, bo zwykle dzielono je na konkretne miasta i tak widać było, że PO jest mocne w Poznaniu, Bydgoszcz dalej jest mocno czerwona, a w Krakowie mocniejszy PiS i pojawiały się takie kanapy jak Partia Libertariańska.

Co do aktualnego sondażu ulicznego w skali kraju na próbie 1000 osób to na pewno ciekawe są te przepływy między KNP, a nową partią Korwina, które moim zdaniem nie powinny być jeszcze tak dobrze widoczne skoro nowa partia ma ledwie kilka dni, a sondaż przeprowadzano w poprzednim tygodniu. Efekt świeżości dla partii, którą podpisano nazwiskiem Korwina to jedyne wytłumaczenie, bo spadek KNP z prawie 8% względem ostatniego sondażu to ostre przegięcie.

Co do Palikota to jego trzecie miejsce z wynikiem ok. 5% w sondażu prezydenckim to żart, gdyż nie podniesie się z okolic jednego procenta. Zero szans.

W tym kontekście też wynik TR, którego faktycznie już nie ma, bo rozpadł się nawet w parlamencie to czysta fantazja. Zakładam, że musiała być nadreprezentacja ich elektoratu, bo w zależności od tego, czy te 1000 osób poparło jakąś partię, czy zwyczajowo głosów ważnych było 400-600 to na TR musiałoby wskazać od 15 do 35 osób z próby 400-1000 osób.
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.01.2015, 22:04
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Arcyciekawy sondaż

Ja tylko czekam aż Stonoga się wywiąże z obietnicy i "zamówi" sondaż dla KNP/RN

Te wszystkie sondaże na zamówienie chu.ja warte
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Stary 29.01.2015, 22:11
Z tego co pamiętam te sondaże uliczne robiły kiedyś sondaże na zamówienie KNP, a także Palikota w 2011 roku.
palikot
Senior Member

Stary 29.01.2015, 22:24
Sondaże to propaganda i manipulacja.Przygotowanie elektoratu do tego "co ma być". Ja bym w ogóle na to uwagi nie zwracał.

JKM szczerze z przesłaniem do związków zawodowych.

Od 21:30: Słuchajcie to jest ciekawe. Zobaczymy czy to prawda z tym Schetyną

http://youtu.be/GuFmLSUP_E0?t=21m30s
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.01.2015 o godz. 02:35.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.01.2015, 12:16
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko czekam aż Stonoga się wywiąże z obietnicy i "zamówi" sondaż dla KNP/RN

Te wszystkie sondaże na zamówienie chu.ja warte
Akurat z tym sie zgadzam. Wczoraj widziałem w tv (ale nie w reżimowej) prezydencki sondaż przedwyborczy z 2005 r. Tusk miał w nim 45 %, a Lech Kaczyński 22 %. Jaki był prawdziwy wynik wszyscy wiemy.

Odnośnie tego Stonogi. Dukaczewski da mu wyniki to przedstawi.

A tu Bronek i przebierańcy:

Cytat:
Przeorowie i diamenty, czyli jak ubekistan buduje swój prestiż

Grudzień 1981. Marian Król, wojewoda poznański, mówi w „Gazecie Poznańskiej” o stanie wojennym. Tytuły: „Niech zwyciężają zdrowy rozsądek i rozwaga”, „Uwierzyć w intencje władz”. Maj 2009. Marian Król, Wielki Przeor na Polskę Orderu św. Stanisława Biskupa i Męczennika, organizuje pielgrzymkę na Jasną Górę. Uczestniczy we mszy św. odprawianej przez biskupa, ubrany w czerwony płaszcz, a na szyi zwisa mu wielki łańcuch - pisze w najnowszym numerze „Gazeta Polska”.

Wielki Przeor, były wojewoda z czasów stanu wojennego i poseł na sejm PRL z ramienia ZSL, nie ma wprawdzie święceń kapłańskich, ale to nie przeszkadza mu być traktowanym w kręgach kościelnych na serio. W internecie zamieszcza swoje zdjęcia z prawdziwymi przeorami zakonnymi.

I nie tylko w kręgach kościelnych. W 2013 r. z rąk Mariana Króla nagrodę przyjął prezydent Bronisław Komorowski. Król zasiadał też w radach nadzorczych wielu spółek, m.in. w Warszawskiej Giełdzie Towarowej i Krajowej Spółce Cukrowej.

Bo Marian Król jest traktowany przez III RP na serio, jako dystrybutor chodliwego towaru, którego potrzebują zarówno politycy, jak i biznesmeni rodem z komunistycznej bezpieki – szlachectwa i prestiżu.

Gdy w czasie niedawnych protestów górniczych na Śląsku trwała manifestacja w Zabrzu, w budynku Domu Muzyki i Tańca w tym mieście przedstawiciele lokalnych elit wręczali sobie – jak gdyby nigdy nic – nagrodę o nazwie Laury Umiejętności i Kompetencji. Diamentowy Laur otrzymał Bronisław Komorowski, ale przestraszył się protestów i nie przyjechał, by go odebrać.

Wokół padały petardy, policja uzbrojona w pały, tarcze i kaski rozpędzała manifestantów, by nie wtargnęli do sali. A w środku zadowolone z siebie towarzystwo nagradzało się wzajemnie za… kompetencje, które doprowadziły do wydarzeń rozgrywających się na zewnątrz. Na sali dochodziło do scenek jak z komedii Barei. Gości przywitała prezydent Zabrza Małgorzata Mańka-Szulik, która zagaiła: „W tej sali spotykają się ludzie, którzy nie tylko kochają Śląsk, nie tylko kochają Polskę, ale wiedzą, jak osiągać sukces”.

Cóż to za wspaniali ludzie, godni największych nagród? Jak można było za chwilę się dowiedzieć, Kryształowym Laurem Umiejętności i Kompetencji nagrodzona została… Małgorzata Mańka-Szulik, prezydent Zabrza.

Podczas imprezy zorganizowanej przez Regionalną Izbę Biznesu nie mogło zabraknąć biskupów, bo aż dwaj także odbierali Laury. Kogo uwiarygadniali, godząc się na udział w imprezie?

Ich dobroczyńcą był szef Izby i zarazem kapituły nagrody Tadeusz Donocik. Karierę zaczynał za Gierka, jako sekretarz Zarządu Wojewódzkiego Socjalistycznego Zrzeszenia Studentów Polskich.
http://niezalezna.pl/63720-przeorowi...e-swoj-prestiz
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 30.01.2015 o godz. 12:35.
emj10
Senior Member

Stary 30.01.2015, 14:11
Palade kiedyś dobrze opisał kompromitację sondażową w 2005 roku:
http://www.estymator.com.pl/PGB/INFO/info_2005_22.pdf

Potem jednak sam pomylił się mocno w 2011 roku faworyzując zbytnio PiS i sam przyznał po wyborach, że tym razem to on się pomylił, gdyż nie przewidział większej frekwencji, która sprzyjała PO i Palikotowi.

http://www.palade.pl/index.php?p=1_5...-EJ-NIZ-LEPPER
Cytat:
PALIKOT WIĘCEJ NIŻ LEPPER

Jak ocenia Pan scenę polityczną po 9 października?
Z całą pewnością 10 października obudziliśmy się w nowej rzeczywistości. Bardzo słaby wynik SLD i sukces Ruchu Palikota oznacza duże zmiany na lewo od centrum. Na prawicy dominację utrzymało Prawo i Sprawiedliwość, ale w obecnej formule jest skazane na wieczną opozycję. W tej sytuacji będzie rosła rola politycznego centrum, reprezentowanego przez PO i PSL.
Jaki model koalicji wydaje się Panu najbardziej prawdopodobny?
Rozmawiamy w momencie, kiedy znane są dane niemal z 90 procent obwodowych komisji wyborczych. Wiele wskazuje, że koalicja PO i PSL, czyli dwóch formacji, które rządziły w ostatnich czterech latach, będzie kontynuowana. Gdyby zabrakłoby kilku mandatów, to myślę, że w dłuższej perspektywie istnieje możliwość transferów do Platformy Obywatelskiej, czy tez wsparcia dla tych dwóch partii ze strony pojedynczych posłów SLD, Ruchu Palikota a nawet PiS.
Jakie czynniki zdecydowały o takich wynikach, frekwencja, kampanie wyborcze, media?
Przewidywałem, że frekwencja zamknie się w przedziale między 44 a 48 proc. Jeszcze na pięć dni przed wyborami wydawało się, że będzie bliższa dolnej wartości. W ostatnich trzech dniach Platformie udało się zmobilizować dodatkowe 2-3 proc. wyborców, co także wpłynęło na poprawę wyniku partii Donalda Tuska w wyborach. Co do mediów to z całą pewnością odegrały one olbrzymia rolę w ponownym wylansowaniu Ruchu Palikota. Trzy miesiące temu notowania tej formacji oscylowały wokół 1 proc. Obecność w mediach Janusza Palikota spowodowała systematyczna poprawę notować jego ugrupowania. Trend wzrostowy utrzymał się do końca. Bez zaangażowania i życzliwości dużej części mediów wobec Palikota ta inicjatywa mogłaby zakończyć wybory z wynikiem nieco wyższym niż PJN. Po raz kolejny potwierdziła się zasada, że większość ludzi głosuje na tych, którzy są obecni w mediach.
Jak Pan ocenia trafność sondaży przedwyborczych?
W kilku przypadkach sondaże się wyraźnie rozjechały. Szczególnie dotyczyło to pomiarów CBOS i GFK, które zostały wykonane na przełomie września i października. Do końca nie była jasna sytuacja kto zajmie miejsce od trzeciego do piątego. Różnica między SLD, PSL i Palikotem była niewielka, a w ostatnich dwóch - trzech dniach nastąpił jeszcze przepływ w SLD do Ruchu Palikota, przy stabilizacji poparcia dla PSL. W efekcie Palikot będzie na podium, co dowodzi, że to on jest największym zwycięzcą tegorocznych wyborów.
Janusz Palikot otrzymał więcej głosów niż PSL czy SLD. Mamy więc narodziny drugiego Leppera?
Mamy do czynienia z czymś więcej niż narodzinami drugiego Leppera. Elektorat "Samoobrony" Andrzeja Leppera był dość zawężony i mieścił się w przedziale 8-12 proc., natomiast Janusz Palikot ze swoim Ruchem chce wykreować się na duża partię nowoczesnej i laickiej Polski. Niewykluczone, że zacznie wchłaniać SLD, co może prowadzić do sytuacji, że reprezentantem lewicy w wyborach prezydenckich 2015 roku będzie właśnie Palikot. Przy postępującym procesie sekularyzacji polskiego społeczeństwa, co - jak widać po wynikach wyborów - następuje, szanse Ruchu Palikota na powiększanie bazy wyborczej wydają się spore.
Co do sekularyzacji nie jest to jednocześnie wynik chowania głowy w piasek przez część hierarchów Kościoła?
Nie ulega wątpliwości, że tak mocne wejście do polskie polityki Ruch Palikota, ugrupowania najbardziej antyklerykalnego od dwudziestu lat, powinno być żółtym światłem dla hierarchii kościelnej. Proszę zwrócić uwagę na fakt, że aż 25 proc. młodych ludzi zdecydowała się poprzeć Ruch Palikota. A to oznacza, że nowe pokolenie jest już w sporej części oddalone od kościoła. Tylko intensywna praca, niekonwencjonalne metody duszpasterskie mogłyby zatrzymać ten niekorzystny trend.
Ludowcy na pewno są zadowolenie z wyników wyborów. A PiS?
PSL posiada bardzo dobre struktury i umocowanie w samorządzie. Spodziewałem się takiego wyniku ludowców. Są trwałym elementem rodzimej sceny politycznej. Nie zaskakuje mnie natomiast wynik osiągnięty przez PiS. Ta kampania miała służyć niemal wyłącznie podtrzymaniu twardego elektoratu i zapewnienie dominacji na centroprawicy. Jednak w obecnej formule wydaje się, że PiS nie ma szans rządzenie w Polsce przez długie lata.

"Nasza Polska" październik 2011
Ostatnio edytowane przez emj10 : 30.01.2015 o godz. 14:15.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.01.2015, 15:43
nie lękajcie się Emj, bo leśne dziadki z pkw napewno bardzo uczciwie policzą głosy i władzy nie oddacie
emj10
Senior Member

Stary 30.01.2015, 16:36
Jakby faktycznie zmieniły się leśne dziadki i trochę młodych ludzi doszło do głosu to pogoniono by lewaków z PiS i PO na cztery wiatry. A tak scenariusz PO-PiS-u będzie znowu grany do 2020 roku. Prezio Komorowski, a do tego duopol władzy
kerim1906
Banita

Stary 30.01.2015, 17:44
ha,ha warszawiaczek "rozmywacz" dalej myśli że rządzi Pis , duopol do 2020 , wytłumaczcie mu że od 8 lat rządzi jego urbanoplatfusiarnia ,halo tu ziemia
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 30.01.2015 o godz. 17:47.
ZgWaŁcOnY_aNaLnIe
Banita

Od: 07.2012

Stary 30.01.2015, 19:22
Prawdziwy Polak i autorytet!
https://www.youtube.com/watch?v=ImSvtynx1fs
palikot
Senior Member

Stary 30.01.2015, 19:48
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ha,ha warszawiaczek "rozmywacz" dalej myśli że rządzi Pis , duopol do 2020 , wytłumaczcie mu że od 8 lat rządzi jego urbanoplatfusiarnia ,halo tu ziemia
ale wielu prezesów spółek skarbu państwa m.in kopalnianych z ramienia PIS ma dzisiaj zarzuty o łapówki
więc warszawiaczek ma rację
PISPO to jedno zło. Jak i każdy zwolennik tego systemu to zło.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 30.01.2015, 20:07
palikot napisał(a):Wyświetl post
ale wielu prezesów spółek skarbu państwa m.in kopalnianych z ramienia PIS ma dzisiaj zarzuty o łapówki
więc warszawiaczek ma rację
PISPO to jedno zło. Jak i każdy zwolennik tego systemu to zło.
jeżeli nie są to insynuacje daj jedno konkretne nazwisko z dowodami ,witam w klubie , to jest was dwóch , Ty i rozmywacz , kto następny potwierdzi że PIS rządzi ostatnie 8 lat
ZgWaŁcOnY_aNaLnIe
Banita

Od: 07.2012

Stary 30.01.2015, 20:57
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Witamy spowrotem upośledzonego. Bardzo dobre alterkonto.
Sam jesteś upośledzony gamoniu. Konto mam od 3 lat jakbyś nie zauważył, a nie dawno wróciłem z "wakacji". Zanim kogoś obrazisz zajrzyj w słownik.

Zapamiętajcie to co mówi Stonoga od 22 minuty https://www.youtube.com/watch?v=GuFm...EtdPAD008RzYPA
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.01.2015, 21:04
niedawno piszemy razem...a nick to wynik owych "wakacji"?
dziękuję za uwagę
Smuga
Senior Member

Stary 30.01.2015, 21:17
Zniknął yourkuś, to pojawił się jakiś nowy troll skutecznie obniżający poziom tego wątku. Gonić takich, byle dalej od tego forum.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.02.2015, 19:36
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jakby faktycznie zmieniły się leśne dziadki i trochę młodych ludzi doszło do głosu to pogoniono by lewaków z PiS i PO na cztery wiatry. A tak scenariusz PO-PiS-u będzie znowu grany do 2020 roku. Prezio Komorowski, a do tego duopol władzy
A sołtys jak zwykle swoje stare, nudne, trele ... Bądź sołtysie choć trochę oryginalny i napisz coś lewakach z PSL (przy okazji duopol władzy to PO-PSL). To jest dopiero sitwa. I "leśny dziadek" Piechociński. Jak rozumiem znajomy i polityczny idol.
I z innej beczki: widzę że zniknęły wpisy prostytrollki szpenia o, przepraszam za cytat, "koniojebcach" krytykujących pastylkę poronną. Czyżby jakiś ban?
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.02.2015 o godz. 19:39.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów