|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dobrze, że nie dałeś linka do artykułu, bo jeszcze ktoś mógłby przeczytać.
No i jeszcze lepiej, że piszesz o tym w tym temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
MichaelMyers Ty widzisz jedynie Stilića w tym klubie?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
WISŁAZWE- wyraznie mowi, ze starsi pilkarze sa cierpliwi i czekaja na pensje i sa duze zaleglosci, nie powiedzial nic wiecej zeby nie zaszkodzic klubowi.Moze prezes w euforii to widzi inaczej, ale jak jemu tez przestana placic to sie szybko spotka z rzeczywistoscia.Bo jaki jest ten plan awansowac do fazy grupowej LE a wtedy splacimy to kilkanascie milionow zlotych najpilniejszych dlugow i bedziemy placic pensje na biezaco? Jakie jest prawdopodobienstwo ta kadra przejsc eliminacje, nawet jak sie uda 3 miejsce wywalczyc 5%?
Padre1906- w kontekscie gry o wysokie cele to ja widze Stlilica, Glowackiego(ile on jeszcze pogra),Sadloka, Dudke i Brozka.Reszta skladu sie nie rozni niczym od takiego Piasta.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 23.01.2015 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Miśkiewicz wraca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jak tego nie zrobisz ,to znaczy ,że nasz jakiś cel w tym żeby "siać" zamieszanie. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Michal podobno na 2.5 roku
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak bardzo dokuczliwa, dla takich graczy jak ty, jest sytuacja finansowa Wisły? - Mnie ona nie dokucza. Jest nas kilku starszych, oddanych temu klubowi zawodników, którzy w dodatku byli już za granicą, trochę w piłkę pograli, więc pieniądze na codzienne życie zarobili. Brak tych wypłat nie jest teraz dla nas odczuwalny. Każdy pracuje dla pieniędzy – to normalne, ale czekamy cierpliwie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://sport24g.pl/2015/01/23/wrzutk...h-z-zagranicy/
Tutaj cały wywiad. Skąd to wziął? Z domysłów. Siedzi i zastanawia się dlaczego jeszcze ukochany Stilić nie podpisał kontraktu. "Michal podobno na 2.5 roku" radek2323 Takie podobno wsadź sobie do kieszeni.
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 23.01.2015 o godz. 14:38.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja wiem, że Miśkiewicz w pewien sposób związany z Wisłą, ale czy my potrzebujemy trzeciego solidnego bramkarza? Miejmy jednego zajebistego, a nie trzech poprawnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie zarówno Buchalik, jak i Miśkiewicz, jak i Bieszczad są solidni, nic więcej poza poprawnością. Będę wdzięczny za nie odbieranie mi prawa do opinii
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Powiedz mi gdzie Paweł Brożek zaznaczył, że nie dostaje pensji od kilku miesięcy a sytuacja klubu jest gorsza niż przed rokiem? Nie mówię, że w tym momencie Wisła płaci mu co miesiąc, zdarzają się obsuwy ale nie są to tak katastrofalne wizje jak Twoje. Wyluzuj. Podpisanie Miśkiewicza jest dla mnie równoznaczne z tym, że Bieszczad zostanie wypożyczony lub sprzedany do innego klubu, zresztą w czerwcu kończy mu się kontrakt i raczej w takiej sytuacji nie będzie przedłużony. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tez uwazam podobnie ze wszyscy trzej sa średni z tym że :
- Bieszczada widziałem ostatnio na zywo raz w pucharze? i grał bardzo dobrze - Buchalik wygląda na typowego sredniaka - Miśkiewicz miał duzo farta, co oczywiscie jest pożądane u bramkarza. Ale tak jak dla kolegi wyzej zaden z nich nie jest dla mnie kocurem ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie teraz zauważyłem długość kontraktu i zwracam honor, o tyle mozna rozumiec ten ruch.
Powód: Literki
Ostatnio edytowane przez filemon : 23.01.2015 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bieszczad ma 21 lat, czyli wypożyczenie na 2 lata najlepiej (o ile przedłużymy) do I ligi z opcją ściągnięcia po 1 sezonie i w wieku 23 lat będzie oczywiste - albo jest nadzieja albo nic niewarty piłkarzyna. Ocenianie kolesia, który nie gra, bo na swoją pozycję jest zwyczajnie za młody (ilu bramkarzy poniżej 25 lat gra w wielkich europejskich klubach) i może się jeszcze znacząco rozwinąć tylko przez pryzmat tego, że nie gra to żałosne. Moim zdaniem warto go zatrzymać, a pewnie za wiele grosza mu nie trzeba.
Buchalik nam meczu jeszcze nie wyjął, Misiek po pół zeszłego sezonu miał 2-3 takie. Jak mamy przegrać to jeden .... czy 1-0 czy 3-0, a między 1-0 dla nas a 1-1 jest spora różnica, a bramkarz na farcie i sporych umiejętnościach (Misiek w zeszłym sezonie) tą różnicę robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
wyjął z tego co pamiętam to z piastem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
zamiast kupić porządnego bramkarza to będziemy mieć 2-3 średnich, bez sensu, tymbardziej że za te pieniądze można byłoby jakiegoś gościa z pola zakontraktować..
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
kupić... To słowo nie pojawia się w Wiśle od czasu Holendrów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Misiek może jakiś fenomenalny nie jest, ale potrafił wyciągać dzięki swojemu fartowi/ustawieniu nieziemskie piłki czego nasz obecny bramkarz nie potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Teraz to powinni pozyskac tylko napastnika,ale takiego który zrobiłby konkurencje Brożkowi.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Osobiście uważam, że Buchalik prezentuje ten sam poziom co Misiek. Więc nie uważam za dobry ruch jego powritu. Wolalbym przedluzenie kontraktu Bieszczada i zakup Napastnika
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Dla mnie priorytetem mimo wszystko są skrzydła, bo nie mamy nawet pół średniego skrzydłowego.
Jak to mówi Smuda gdy jest "ciemno" na bokach to wiadomo że nie ma na bokach żadnego pomyślunku, żadnego dryblingu, prawie żadnej dobrej wrzutki, ba nie ma nawet dobrego przyjęcia - jest tylko bezmyślne bieganie, które może i szybkie ale nie efektywne. Brozia może zastąpić choćby ten Stępiński a skrzydłowi są dwaj i to nie warci funta kłaków, z nimi nie mamy co szukać w ewentualnych pucharach. |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tyle że Miśkiewicz może i dobrze gra na lini, ale NOGAMI grać nie potrafi, więc dziwie się ze go próbują zakontraktować. W dzisiejszy czasach bramkarz musi grać dobrze nogami! A Buchalik ma te dwie cechy tez dobre.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WISŁAZWE- Jak to gdzie mowi,Brozek wyraznie mowi, ze brak wyplat nie powoduje, ze maja problemy finansowe,bo zyja z tego co zarobili w poprzednich klubach.Wiadomo, ze chodzi o najlepiej oplacanych pilkarzy.Zaznacza dla dobra klubu, ze sie nikt nie buntuje i czekaja.Gdyby to byl Malecki to by juz zrugal klub, Brozek ma wiecej klasy i inteligencji,ale nie beda czekac w nieskonczonosc, bo te pieniadze im sie naleza.To jak Stilic ma podpisac na 3 lata,skoro wyplat nie dostaje?Jak mu to ureguluja to podpisze pewnie.
Rafee - jednak wazniejsze dla bramkarza zeby sobie lepiej radzil z gra przy dosrodkowaniach niz gra nogami.Macie lepszego bramkarza za darmo?Bo albo on albo wracamy do testow amatorow.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 23.01.2015 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Brozek mówi o kilku pilkarzach a kilku pilkarzy to kilka pensji
więc równie dobrze mogli nie dostać za grudzień |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Albo tym starszym piłkarzom płacą w innych terminach (znaczy się wyższy kontrakt=większa opóźnienia), żeby nie zniechęcać za bardzo młodych? Widać zaangażowanie Brozia czy Głowy chociażby w klub, więc może zarząd wykorzystał to i dogadał się, że mogą troszkę bardziej zalegać im z pieniędzmi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|