|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Mowa o tych starszych modelach z sezonu 10/11?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
biorąc pod uwage ze to jedyny post kolegi, domniemuje ze właśnie marketing zaczął działąć...
i nawet skutecznie, bo sam wszedłem na strone sklepu internetowego...a tam Bunoza, Małecki, Sobol, Żuraw....no wszystko fajnie, ale ....a bez jaj! a biorac pod uwage ceny na stronie, za 69 zł to pewnie mozna kupić nogawkę spodenek ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przed wczoraj byłem w Futurze i są koszulki meczowe za 69zł z sezonu moim zdaniem 12/13 (z białym kołnierzykiem).Bluzy treningowe bardzo fajnie się prezentują 49zł, czapeczki 19zł, spodnie dresowe za kolano 20zł, koszulka bez rękawów treningowa 20zł, ogólnie fajne promocje, jeszcze aż takiej wyprzedaży nie było.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie kupie aktualną meczówke ale taniej niż w oficjalnym sklepie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czołem,
Szprotson; chyba tak ... koszulki z kołnierzykiem PiVoSH92; dziękuję owszem pierwszy post.... nie mam w tym żadnego celu, być może komuś ta informacja się przyda... pozdrawiam, |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
w Futura Park ceny za sprzęt Wiślacki lecą na łeb na szyję
A może ktoś podrzuci propozycję koszulki z przewijającymi się nowymi Sponsorami? ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ile tam koszulka kosztuje?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W Futurze były koszulki białe z TF i Gwiazda w rozmiarach L, M i chyba XL za 129 zł. krótki rękaw.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a czerwone były za ile ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko białe z tego sezonu były jak sprawdzałem. Ewentualnie treningówki jakieś i dresy jeszcze poza meczówkami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ameryki pewnie tym nie odkryje
tak to wygląda pod naszytą gwiazdą na koszulce![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O tym już się na początku mówiło, gdy Biała Gwiazda weszła ponownie na koszulki. Dlatego jest naklejona,a nie wyszywana jak na niebieskich (bo niebieskie to zwykły komplet z katalogu).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem:
![]() Do prezentacji wykorzystałem fragment panoramy stadionu ze zbioru zdjęć Łukasza Libuszewskiego Pozdrawiam! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
wszystko okej, ale spróbuj wykonać koszulki z oficjalnymi logami sponsorów, nie białym napisem
ciekaw jestem jak fiolet play'a by się komponował z naszym czerwonym ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kiedyś obiecałem, proszę bardzo:
![]() Sorki za jakość zdęcia ![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A co to za projekt jak można się zapytać?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dzięki bardzo
![]() A z koszulek to ciekaw jestem czy Under Armour nie zaproponowałoby tańszej a i wizualnie ładnej opcji. Swego czasu Jaga biegała w strojach UA i wyglądało to zajebiście. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja myślę, że Under Armour na pewno przygotowałby coś ładniejszego niż Adidas. Szczerze mam nadzieję, że pożegnamy się z trzema paskami, bo jak nie, to pewnie znowu wcisną nam najgorszy badziew z katalogu.
Co do tych koszulek przygotowanych przez Designinho - Play się ładnie prezentuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wstawić nasze barwy i moim zdaniem byłyby kozackie. Prosty, klasyczny krój. Cena pewnie też niższa niż katologowy szajs adidasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
A i owszem, UA ma bardzo proste wzory, a u nas prostota to na pewno duża zaleta (przynajmniej ja to tak postrzegam). Unikałbym koszulek, które mają jakiś wzór, fakturę itp - czysta czerwień prezentuje się zdecydowanie najlepiej. Mi brakuje niebieskich wstawek na akt. koszulkach, aby nawiązać do barw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że po tym sezonie kończy się umowa z adidasem (dla którego pewien klub z warszawki jest "najważniejszy w Polsce") czy wiadomo może coś o potencjalnym nowym sponsorze technicznym?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
||
|
kilka pytań i odpowiedzi
1.Skąd wiadomo ze dla Adidasa Legia jest najwazniejszym klubem w Polsce 2. Cytat:
3. Cytat:
3. Cytat:
Koszulka Chelsea w oficjalnym sklepie - 324 (za adidasa) Koszulka Arsenalu w oficjalnym sklepie - 283 (Puma) Koszulka Man Utd w oficjalnym sklepie - 285,12 (za Nike) Koszulka z brandingiem Jagielloni kosztowała bodajże 249 zł ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|||
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Poprawiam do czerwca 2016. ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Kiedy będzie zaprezentowana nowa wersja koszulek z adidasa? Inne kluby z e-klasy miały przed sezonem a My nie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|