The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2015, 20:39
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Michał Trela@MichalTrelaBlog40 min.40 minut temu
Spotkanie prezesa Wisły z kibicami zaczęło się od "apelu" grupy fanów o zwolnienie rzecznika klubu, bo ten miał popierać Jacka Bednarza
Michalczak, to mała płotka w porównaniu do tych grubych ryb dzięki, którym Łysy trzymał się kurczowo stołka. Nie ma on w klubie mocnych „pleców”, więc najpewniej zostanie złożony w ofierze jako kozioł ofiarny. Gorzej, że front zmienili niedawni mocodawcy Łysego. A nie są oni, byle kim. Taki Pilch od lat jest głównym hamulcowym Wisły, któremu „zawdzięczamy” serię wtop m.in w europejskich pucharach. Niestety, jest za blisko Cupiała, żeby, chociaż włos mu z głowy spadł.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 12.01.2015 o godz. 21:06.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.01.2015, 21:25
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Michalczak, to mała płotka w porównaniu do tych grubych ryb dzięki, którym Łysy trzymał się kurczowo stołka. Nie ma on w klubie mocnych „pleców”, więc najpewniej zostanie złożony w ofierze jako kozioł ofiarny. Gorzej, że front zmienili niedawni mocodawcy Łysego. A nie są oni, byle kim. Taki Pilch od lat jest głównym hamulcowym Wisły, któremu „zawdzięczamy” serię wtop m.in w europejskich pucharach. Niestety, jest za blisko Cupiała, żeby, chociaż włos mu z głowy spadł.
Tak ja wszystko rozumiem ale....
Jeżeli jakims jednym z glownych powodow jest byle rzecznik w klubie (który tak naprawdę gowno może) to przepraszam ale jest to slaby powod do obrazania się...

EDIT.

I cos takiego na FB znalazłem...
Cytat:
wtedy padło, że chodzi m. in. o Michalczaka (Michalczyk? rzecznik prasowy), że wypełniał wolę Bednarza, był wtedy z nim i był
przeciwko kibicom - Michalczak chciał się wyprzeć ale szybko go gasili
przekrzykując. RG mówi, że nie widzi podstaw, był lojalny i jeśli obecny zespół będzie lojalny wobec niego to on twierdzi, że ma dobry zespół i
nie widzi sensu by kogoś zwalniać. wtedy SKWK stwierdziło, że nie ma tu co szukać dłużej i wyszło - ok. 20-30 osób, mam wrażenie, że 1-3 osoby, zostały, ale były
kulturalne i dobrze się w stosunku do RG zachowywały
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.01.2015 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.01.2015, 21:46
Te osoby miały plakietki SKWK rozumiem, czy wszyscy znali ich z twarzy?
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 12.01.2015, 21:48
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Bądźmy poważni, mamy ksywami lecieć ?
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 12.01.2015, 21:52
Podstawą nowego zarządu powinno być "oczyszczenie" klubu z pozostałości po łysym. Wszyscy jadą po SKWK, ale jednak poparcie mają. Zobaczcie na suche statystyki meczy bojkotowanych przez SKWK i meczy z ich udziałem.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 12.01.2015, 21:55
Ale faktycznie czy na dzień dzisiejszy nie ma ważniejszych spraw niż rzecznik
Czy nie ważniejsze sa sprawy transferowe,finansowe i sportowo-piłkarskie
Czy SKWK zaraz po zwolnieniu Jacka B. i wlaczeniu Czerwinskiego do klubu również tak mocno wnioskowalo o wyrzycenie gościa z klubu
Dlaczego majac szanse oraz tylu swiadkow SKWK nie poruszylo tematu ze Prezes os 3 miesięcy się z nimi nie spotkal chociaż im to obiecywal(o ile to w ogole jest prawda)
Czy nie można było wprost dzisiaj powiedzieć,"Jestesmy ludzmi z SKWK i chcemy,nalegamy,musimy czy co tam już, się spotkać i omowic wiele spraw...

Cytat:
Podstawą nowego zarządu powinno być "oczyszczenie" klubu z pozostałości po łysym. Wszyscy jadą po SKWK, ale jednak poparcie mają. Zobaczcie na suche statystyki meczy bojkotowanych przez SKWK i meczy z ich udziałem.
Całkowicie mylisz pojęcia...
Wtedy to była walka przeciwko Jackowi ale większości kibicow a nie tylko SKWK..
To ze ktoś był przeciwko lyesmu nie znaczy ze popieral SKWK...
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Stary 12.01.2015, 21:59
1. Dlaczego majac szanse oraz tylu swiadkow SKWK nie poruszylo tematu ze Prezes os 3 miesięcy się z nimi nie spotkal chociaż im to obiecywal(o ile to w ogole jest prawda)
2. Czy nie można było wprost dzisiaj powiedzieć,"Jestesmy ludzmi z SKWK i chcemy,nalegamy,musimy czy co tam już, się spotkać i omowic wiele spraw...

1.Gaszyński przyjechał do KRK 18 grudnia, kiedy miał się z nimi spotkać ? w wigilię ? no i ciekawy jestem kiedy obiecywał im to spotkanie...
2. Gaszynski dzisiaj powiedział, że w tym tygodniu zaprosił SKWK na spotkanie.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.01.2015, 22:02
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
1.Gaszyński przyjechał do KRK 18 grudnia, kiedy miał się z nimi spotkać ? w wigilię ? no i ciekawy jestem kiedy obiecywał im to spotkanie...
Dzisiaj jest dobitny dowód na to, że Gaszyński popełnił kardynalny błąd z tym, że zanim łaskawie spotka się z przedstawicielami kibiców i nie wyjaśnił jeszcze z nimi spraw chciał bawić się w PR. Strzał w stopę

Skoro po starych sprawach jeszcze śmierdzi i są niewyjaśnione sprawy, to należy je dokończyć a nie zaczynać inne. Błąd taktyczny nowego prezesa.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.01.2015, 22:02
Nie wiem, jak wyglądało spotkanie, ale jeśli SKWK zachowało się chamsko, by nie rzecz grubiańsko, to tylko nauczyło się języka Łysego Węża... Mam nadzieję, że w tym wypadku Gaszyński nie odpuści - można rozmawiać z poważnymi ludźmi, a nie typkami, które stawiają żądania, do których nie mają prawa - najpierw rzecznik, potem kto inny, jeszcze kto inny, i znowu poleci głowa prezesa. Nawet jeśli zorganizują bojkot, do nie odpali tak jak ten z Bednarzem, bo nawet postronni zauważą, że tu nie chodzi o "dobro klubu" tylko walkę o wpływy i kasę...
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 12.01.2015, 22:05
Walka z łysym trwała już długo przed protestem. Jednak to SKWK zorganizowało akcje:"Protest". Za nimi poszło wiele osób.

Nie mówie rownież, że podstawą jest rzecznik, ale nie mówie również że jest to mało ważna sprawa. Osoby popierające bednarza powinny zostać usunięte z klubu. Pojawiają się argumenty:"Co miał zrobić, straciłby pracę". Ale skąd pewność, że nadal nie popiera dawnych działań. Może rzecznik nie ma wielkiego wpływu, wrecz nikły. Ale takich osób w klubie może być o wiele więcej.

Nie zrozumcie mnie źle. Nie popieram wszystkich działań SKWK, ale niektóre oczywistości należy im przyznać, a nie wmawiać że białe jest czarne. To oni organizują doping, to oni organizują oprawy, to oni organizują wyjazdy. Dzięki nim jest super atmosfera na R22. Więc kibice Wisły powinni trzymać sie razem. Cała Wisła zawsze razem!!!
Odpowiedz cytując
DoggTS
Member

Od: 04.2005

parę zdań o spotkaniu:
Najbardziej rozczarowuje liczba kibiców, którzy zdecydowali się przyjść - może było 200 osób, nie licząc 20-30 osób (ekipa ‘sportowa’?), która wyszła zaraz na początku ze spotkania - ja się spóźniłem, oni właśnie wychodzili - nie mam pojęcia o co poszło, …

Oczywiście na spotkaniu nie odkryto Ameryki, ale to chyba każdy wiedział, ze po paru dniach w pracy Gaszyńskiego konkretów nie będzie. Prezes ostrożnie obiecuje pewne sprawy...
Pytania były różne - transfery, nazwiska, w kółko temat Semira, panowie ileż można? Wiadomo, że Wisła obecnie nie śmierdzi kasą, wiec jak agent znajdzie mu pracodawcę za większą kasę i dogada się z zawodnikiem to odejdzie, tak to działa. Nie znajdzie - to zostanie w Krakowie.
Z tematów jakie zapamiętałem:
prezes obiecał ze spotka się z zarządem SKWK;
klub jest otwarty na pełną współpracę z kibicami, w ramach obowiązującego prawa - temat nie został szczegółowo rozwinięty;
ma być poprawiona komunikacja z kibicami: odświeżona strona www, sprzedaż biletów on-line, adres email gdzie można będzie wysłać swoje uwagi/pomysły na temat funkcjonowania klubu;
ze względów finansowych obecnie aktywność Wisly w mediach społecznościowych jest ograniczona - jest pomysł, że sami kibice pomogą w tym;
finanse - nic nowego,
sponsor na koszulki - jest szansa ze będzie w najbliższym czasie - jest to firma znaleziona przez UFA Sports - nie ma podpisu jeszcze wiec nie ma szczegółów;
UFA Sports - nic nowego w temacie, podobnie jak w przypadku Semira - w kolko te same pytania...
stadion - co mnie zaskoczyło - Wisła nie ma żadnych zysków ze sprzedaży picia/jedzenia w trakcie dnia meczowego; umowy są podpisane pomiędzy miastem a firmami cateringowymi (obecnie obowiązują do czerwca). Klub będzie chciał wpłynąć na poprawę obsługi kibiców jeszcze w ramach obowiązujących umów, a przede wszystkim w przypadku podpisywania nowych - natomiast osobiście nie wiem jak to ma być rozwiązane skoro, to miasto decyduje o wszystkim.
Marko Jovanović - niestety jego kariera zawodowa juz chyba się zakończyła
Bilety/karnety - sprzedaż karnetów ma rozpocząć się jeszcze w tym miesiącu (jeżeli dobrze pamiętam) - co ciekawe nie padło pytanie o ceny – zakładam, że te osoby co przyszły i tak kupią bez względu na cenę.
Cele sportowe - awans do europejskich pucharów i nie zakończenie w nich udziału na eliminacjach; tu trochę dziwi mnie optymizm prezesa Gaszynskiego...

Kolejne takie spotkanie – prawdopodobnie po zakończeniu rundy wiosennej, a przed rozpoczęciem rundy finałowej – i oby wtedy prezes mógł się już czymś konkretnym pochwalić, czego jemu i wszystkim Kibicom Wisły życzę! A będzie ciężko …
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Ale, czy tylko zarząd, na czele, którego stoi Gaszyński ma na, to wpływ? Jak już pisałem są w tym klubie osoby, które optowały za powrotem Bednarza w 2012 roku i przez cały czas jego pobytu na Reymonta aprobowały prowadzoną przez niego politykę względem kibiców. Nie wspomnę już o szarych eminencjach typu Kapka, czy Rogala, które zakulisowo wpływały na, to, co się dzieje w klubie ubijając przy okazji swoje interesy. Co na dobrą sprawę Gaszyński może, im zrobić? Chyba tylko pogłaskać po jajach.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.01.2015, 22:06
Cieszy, że wreszcie wyjaśnia się przyszłość Jovy. Choć chłopaka żal, to sprawa była mocno przewleczona i mam nadzieję, że klub znajdzie dla niego jakąś inną rolę - skaut na rynek bałkański?

Czekam na więcej szczegółów. Oficjalna na razie zdawkowo poinformowała.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 12.01.2015, 22:13
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
To zobaczymy jak się temat rozwinie...

EDIT.

Smuga napisał(a):Wyświetl post
Ale, czy tylko zarząd, na czele, którego stoi Gaszyński ma na, to wpływ? Jak już pisałem są w tym klubie osoby, które optowały za powrotem Bednarza w 2012 roku i przez cały czas jego pobytu na Reymonta aprobowały prowadzoną przez niego politykę względem kibiców. Nie wspomnę już o szarych eminencjach typu Kapka, czy Rogala, które zakulisowo wpływały na, to, co się dzieje w klubie ubijając przy okazji swoje interesy. Co na dobrą sprawę Gaszyński może, im zrobić? Chyba tylko pogłaskać po jajach.
I wlasnie to samo miałem piasc....Kapka,Rogala ,szacowny Pilch...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.01.2015 o godz. 22:22.
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 12.01.2015, 22:38
Byłem na spotkaniu i SKWK (ale na pewno nie zarząd, po prostu grupa decyzyjna, która przekrzykiwała Michalczaka i prezesa) dało jasny przekaz - nie chcemy rozmawiać. Inaczej tego nie można odczytać.

Co do samego spotkania, to oczywiście cudów nie było. Ja zwróciłem uwagę, że jak prezes czytał raporty finansowe Wisły, to aż się skrzywił, jak o tym mówił. Mówił opanowanie, stanowczo. Widać w nim masę entuzjazmu i zapału, także aby zmieniać te najelemntarniejsze rzeczy, jak sprawność systemu biletowego, kołowrotów, jakość cateringu. Jest otwarty na spotkania zarządu z kibicami, także piłkarzy z kibicami. Dużo się będzie dziać w tym klubie w najlbliższym czasie, to na pewno.

Być może prawdą jest to, co napisał @palikot parę postów wyżej, że to błąd taktyczny, że prezes nie zamknął najpilniejszych spraw i zrobił spotkanie dla najogólniejszego ogółu kibiców (nawet pana Staszka? co ma 85 lat i pierwszy raz był na Wiśle w 1939...). Widać było po prezesie, że nie wszystko i wszystkich jeszcze poznał w klubie. Być może nie jest świadomy całej otoczki ostatniego konfliktu Bednarza z SKWK + naprawdę liczna grupą kibiców Wisły, która wspierała SKWK nie będąc w samym stowarzyszeniu. Bo teraz SKWK samo nie wie o co chodzi, przynajmniej z boku tak to wygląda, strasznie się miotają.
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.01.2015, 23:02
I wlasnie to samo miałem piasc....Kapka,Rogala ,szacowny Pilch...
Dlatego też jestem zaskoczony że czepili Michalczaka a nie np. Smudy, który był drugi 'zły' po Bednarzu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.01.2015, 23:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Mieli paszporty polsatu.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 12.01.2015, 23:34
Prezes od 2010 pracował za granicą na Węgrzech, więc realia R22 znał tylko z mediów i ew. osobistych przekazów. A teraz mysląć, że sytuacja kibicowska prezentuje się jak na zachodzie nieświadomie popełnił "błąd", podważając dominującą pozycję SKWK w środowisku kibicowskim. Jak dla mnie - więcej pokory wśród "kumatych" by nie zaszkodziło, nie wszystko można zrobić na już. A skoro rzecznik pracuje tu trochę dłużej niż łysy wąż to może faktycznie nie popierał jego zdania a tylko wypełniał rozkazy, bo np. lubi tą pracę? I podążając tą logiką - wy.......ić wszystkich, którzy współpracowali z jacusiem - Franza, piłkarzy, oczywiście Radę Nadzorczą z p. Czerwińskim m. in., oczywiście o betonie jak Kapka i Rogala nie ma co wspominać...
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 13.01.2015, 00:02
Rogalę, to akurat we wrześniu ubiegłego roku Cupiał pogonił z Wisły. Ponoć nawet Rogala pozwał go do sądu, a tłem do tegoż pozwu były oczywiście pieniądze. Ten facet jest, jednak jak bumerang i znając życie w niedalekiej przyszłości wróci do łask Cupiała, o ile, to już nie nastąpiło.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 13.01.2015 o godz. 00:10.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 13.01.2015, 00:06
Jednego szkodnika mniej, z tych bardziej znanych jest jeszcze dwóch (Kapka i Plich) i kilku pewnie większości z nas nieznanych, zakamuflowanych "doradców" i "pomocników".
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 13.01.2015, 00:13
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Może jakaś rola w klubie ? trochę nie fair zostawiać go na lodzie.....
A jego wypłata nie jest teraz w rękach ZUSu? W sensie skoro jest już chyba rok na zwolnieniu lekarskim (bo chyba inaczej tego nie można nazwać) to ZUS nie ma obowiązku płacenia za niego skoro jest ubezpieczony?

TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
O co zakład, że w razie kolejnego bojkotu różnica będzie znacznie mniejsza? Już teraz widać, że więcej ludzi jest przeciwko SKWK (a raczej temu SKWK napisało) niż przeciwko Gaszyńskiemu

palikot napisał(a):Wyświetl post
Skoro po starych sprawach jeszcze śmierdzi i są niewyjaśnione sprawy, to należy je dokończyć a nie zaczynać inne. Błąd taktyczny nowego prezesa.
Zwolnienie rzecznika prasowego to faktycznie największy problem tego klubu w tej chwili. Tym bardziej, że Michalczyk i tak mówił to co łysy mu kazał bo był jego SZEFEM.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Dlatego też jestem zaskoczony że czepili Michalczaka a nie np. Smudy, który był drugi 'zły' po Bednarzu.
Może im przeszło, bo dobrze klub prowadzi, a takim rzecznikiem to może być pewnie każdy kto dobrze posługuje się językiem Polskim
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.01.2015, 01:55
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
... takim rzecznikiem to może być pewnie każdy kto dobrze posługuje się językiem Polskim
A widzisz możesz się mylić. Znajomośc języka ojczystego to warunek konieczny ale niewystarczający - trzeba jeszcze mieć pogląd na wiślackość zgodny z linią stowarzyszenia. Dożylismy lustracji i pozostawiania na stanowiskach ludzi przychylnych sobie.

Tak czy siak, milion much nie może się mylić - Smuda, Bednarz, Czerwiński mówili to samo - obecnie ze stowarzyszniem praktycznie nie da się dyskutować. Niestety, nie można mowic o przypadku.
Uparty partner który własne błedy przypisuje innym to ciężki partner. Głowa rzecznika na dobry poczatek rozmów - jest rozmach.

St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Może im przeszło, bo dobrze klub prowadzi,
A Michalczak źle wykonuje swoją pracę?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 13.01.2015, 02:26
A mnie się tam wydaje że to po prostu takie sprawdzenie na ile mogą sobie pozwolić. Nazwisko Michalczak nic nie mówi stadionowym Januszom więc nie będą tak naprawdę wiedzieli że jest jakiś problem

Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.01.2015, 08:36
Proponuję, żeby SKWK jeszcze zorganizowała akcję palenia fotela i biurka po Łysym oraz zamówiła ozonowanie pomieszczeń biurowych. Ktoś mu również serwisował samochód i wymieniał opony, bójcie się.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Stary 13.01.2015, 09:00
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Proponuję, żeby SKWK jeszcze zorganizowała akcję palenia fotela i biurka po Łysym oraz zamówiła ozonowanie pomieszczeń biurowych. Ktoś mu również serwisował samochód i wymieniał opony, bójcie się.
Dokładnie o tym samym pomyślałem
Przecież te problemy które generuje SKWK to jest jakaś jedna wielka pieprzona kpina.
Może nasze szacowne SKWK wyniuchało że do zarządu się nie uda wbić, więc teraz zmieniają front i wskazują jako głównego męczennika rzecznika prasowego, a jak już rzecznik poleci to podejrzewam że chętnie wskażą swojego człowieka w to miejsce ?
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 13.01.2015, 09:04
Panowie Kaaan, Dawidka i reszta - trzeba bylo przyjsc na wczorajsze spotkanie i to zaproponowac, a nie teraz kozaczyc w internecie.
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Stary 13.01.2015, 09:07
c. napisał(a):Wyświetl post
Panowie Kaaan, Dawidka i reszta - trzeba bylo przyjsc na wczorajsze spotkanie i to zaproponowac, a nie teraz kozaczyc w internecie.
Niektórzy muszą pracować .
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.01.2015, 10:21
Mam pytanie dlaczego w czasie w okresie kiedy prezesem zarządu był pan Ludwik Miętta-Mikołajewicz a zastępcą był pan Czerwiński ani razu oficjalnie nie padło żądanie zwolnienia pana Maksa Michalczaka.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 13.01.2015, 10:26
c. napisał(a):Wyświetl post
poza tym komu to mieli proponować skoro wszyscy docelowi odbiorcy strzelili focha i wyszli na samym początku?
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 13.01.2015, 10:34
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie dlaczego w czasie w okresie kiedy prezesem zarządu był pan Ludwik Miętta-Mikołajewicz a zastępcą był pan Czerwiński ani razu oficjalnie nie padło żądanie zwolnienia pana Maksa Michalczaka.
Nie wkładaj kija w mrowisko
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów