The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2015, 19:28
Ja bym po prostu zwyczajnie proponowal wziasc się już zakmnac i zaczac patrzec na efekty...
Dac pelne zaufanie nowemu prezesowi bo na to zasluguje....bedzie dobrze będzie zaufanie....
Nie będzie dobrze będzie podziękowanie....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 09.01.2015 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 09.01.2015, 20:19
a może chodzi o możliwość wyprania brudnych pieniędzy ?...a w tym przypadku o wciąz braku takiej mozliwosci ... ?
bo zazwyczaj gdy nie wiadomo o co chodzi to o nie chodzi...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.01.2015, 20:42
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
a może chodzi o możliwość wyprania brudnych pieniędzy ?...a w tym przypadku o wciąz braku takiej mozliwosci ... ?
bo zazwyczaj gdy nie wiadomo o co chodzi to o nie chodzi...
W tej kwestii mamy chyba podobne zdanie...

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 09.01.2015, 21:02

Nie wiem co tu wiecej mozna dodac.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.01.2015, 21:05
o .......a ci wyzej tak na serio?

chodzi tez o przerzucenie islamskich bojownikow do europy zachodinej.

Przeciez juz w TS Wisla wyprali brudne pieniadze czyz nie? ..dzieki czemu TS Wisla nie zbankrutowala i ma sie coraz lepiej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.01.2015 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.01.2015, 21:07
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Silver nie możesz dostrzec, że tym razem ew. bojkot będzie miał o WIEEEELE mniejszą skalę?
Może tak, może nie.
Wystarczy nowego prezesa sprowokować do jakichś działań, które większość kibiców uzna za szkodliwe (jak na przykład zakazy stadionowe da kilkuset osób w obliczu niemożności zapanowania nad sytuacją za poprzedniego prezesa) i już znakomita większość da się ponownie zmanipulować i stanie murem za SKWK, które i tak będzie w ewentualnym nowym bojkocie mogło mieć cel zupełnie inny od tego, jaki poda się do wierzenia zwykłym kibicom.
Wszystko już było.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.01.2015, 21:13
Jeżeli wzorem wiadomo kogo zastosuje odpowiedzialność zbiorową, lojalki itd. sam będę bojkotował mecze dopóki nie ustąpi. I nie będę do tego przykładał karnetu/biletu.

Na razie jednak nie ma niczego. Etap Kononowicza.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.01.2015, 23:50
palikot napisał(a):Wyświetl post
dajże spokój
Naprawdę podziwiam, że bezgranicznie ufasz w całkowicie czyste intencje SKWK.

Nikt nie kwestionuje, że robią wiele dobrych i pożytecznych akcji. Ale to musi mieć związek z chęcią bycia bliżej zarządu niż to było do tej pory. Szefowie SKWK to ogarnięte osoby, w biznesie też (a może i przede wszystkim), dlatego pieniążki liczyć potrafią. A wiadomo, że nowe rozdanie niesie nowe szanse na osiąganie korzyści. "By żyło się lepiej, wszystkim."
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.01.2015, 23:51
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post

Nie wiem co tu wiecej mozna dodac.
SKWK sponsorowała od złotówki z biletów zamach w Paryżu

a co myślisz że nie?
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.01.2015 o godz. 23:53.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 10.01.2015, 09:06
SKWK sponsorowała od złotówki z biletów zamach w Paryżu

a co myślisz że nie?
Sprowadzenie dyskusji do absurdu-typowa cecha. Bo race to odpalali pewnie terroryści islamscy? zniżając się do twojego poziomu dyskusji
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.01.2015, 09:10
Z dyskusji zrobilo się typowe .......olo...
Na chwile obecna nie ma zadnych podstaw zby cos zarzucić prezesowi Gaszynskiemu...
Nie ma zadnych podstaw do pojawiania się tego typu artykulow na stronie SKWK ...
I może zaprzestańmy na tym a czekajmy na rozwój wydarzem...
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Stary 10.01.2015, 09:52
czas pokaże ..co z tego wyjdzie.....jak czytam wypowiedzi kilku z was o praniu pieniędzy i innych gównach...to po prostu jest mi wstyd ze ktos taki kibicuje naszemu Klubowi...............proponuje zamknąć ten temat...bo przynosićie swoimi wypowiedziami więcej zła niz oswiadczenie SKWK.....zobaczymy co sie stanie i wtedy będziemy oceniać....
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.01.2015, 11:08
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Z dyskusji zrobilo się typowe .......olo...
Na chwile obecna nie ma zadnych podstaw zby cos zarzucić prezesowi Gaszynskiemu...
Nie ma zadnych podstaw do pojawiania się tego typu artykulow na stronie SKWK ...
I może zaprzestańmy na tym a czekajmy na rozwój wydarzem...
Dokładnie tak, popieram głównie dwa pierwsze zdania.
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło.
Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.01.2015, 11:26
.... zobaczymy co wyniknie z tego otwartego spotkania i czy jakiekolwiek korzyści z niego będą
po mojemu nic z niego nie wyniknie, spotkanie powinno odbyc sie na linii Gaszynski vs SKWK, tak jak to wszedzie sie dzieje, nawet w II lidze, za zamknietymi drzwami reprezentanci kibicow omawiaja z prezesem wszystkie wazne sprawy dla losow klubu i dzialaja w imie jego potęgi, po takim spotkaniu Stowarzyszenie Kibicow i Klub wspolnie wystosowuje odpowienie komunikaty co i jak ktore trafiaja do wszystkich kibicow.

Ostatnio edytowane przez c. : 10.01.2015 o godz. 11:32.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 10.01.2015, 11:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Może tak, może nie.
Wystarczy nowego prezesa sprowokować do jakichś działań, które większość kibiców uzna za szkodliwe (jak na przykład zakazy stadionowe da kilkuset osób w obliczu niemożności zapanowania nad sytuacją za poprzedniego prezesa) i już znakomita większość da się ponownie zmanipulować i stanie murem za SKWK, które i tak będzie w ewentualnym nowym bojkocie mogło mieć cel zupełnie inny od tego, jaki poda się do wierzenia zwykłym kibicom.
Wszystko już było.
Do tego jeszcze prezes musiałby co chwila strzelać sobie w kolano. Czyli:
- być byłym legionistą,
- sprzedawać lub pozbywać się kolejnych zawodników, ściągając teoretycznie gorszych,
- przez dwa lata mówić o nowym sponsorze i go nie znaleźć,
- w kompromitujący sposób wprowadzić nowy system biletowy,
- niemal każdą propozycję z zewnątrz analizować w nieskończoność, powodując że temat nie miał szans wejść w życie,
itd...

Pamiętaj, że ex-ex-prezes miał pod górkę od samego początku. A potem, z przerwą na drooobne sukcesiki (Myślenice, nowa umowa stadionowa, kilka darmowych transferów, które okazały się korzystne) było już tylko gorzej.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.01.2015, 11:38
Manhunt napisał(a):Wyświetl post
Masz jakiś dowód ,że to SKWK stoi za ostrzelaniem stadionu racami Więc zakończ dyskusjęD
Na pewno bylo to kilka piknikow i przeciwnicy protestu ktorzy przez przypadek znlezli sie na terenie pobliskiej restauracji.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 10.01.2015, 11:38
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło.
Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga.
Ona nie jest mityczna. Ta IV liga... co do reszty się nie wypowiem, bo zgoda na 1906%
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.01.2015, 11:40
Zadałem pytanie pod artykułem na wiadomej stronie dlaczego usuwaja komentarze ( nie odnoszac sie w ogole do tresci artykulu). I co? I ....a dozywotni ban ! ŻENADA jedna wielka żenada, komuś sie tam dobrze w glowach pojebalo. Nie wiem czy moze framat zmienil poglady i zatrudnil sie u nich w roli admina, ale sytuacja ta pokazuje, ze naprawde w skwk nie dzieje sie dobrze. Dozywotnie bany za odmienne zdanie i poglady, dozywotni ban za pytanie dlaczego usuwane sa komentarze ludzi w wiekszoci stojacych murem za skwk. Nie zajedziecie taka polityka daleko. Naprawde nie spodziewalem sie takiego zachowania po takiej orgnaizacji jak SKWK. I pisze to kibic z 15- letnim stażem na Wiśle, który od samego poczatku stal za wami murem !
Ostatnio edytowane przez vabanq : 10.01.2015 o godz. 11:42.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 10.01.2015, 11:55
Skoro na forum nie przyjmują żadnych argumentów to po spotkaniu w 4 oczy przyjmą jakiekolwiek? Zabawne... Ale może to tylko czarne owce moderują tę stronę a reszta jest normalna..
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 10.01.2015, 12:23
Komentarze pod artykulem zywcem wyjete z podrecznika mlodego propagandzisty - kilka perelek. Ale tak to jest - jak sie poczuje ze mozna zwolnic prezesa to pojawia sie apetyt zeby zostac prezesem.

"gdy tylko go zobaczyłem ten gość nie przypadł mi do gustu"

"Ludzie wstańcie z kolan ! "

"nie dajcie się omamić jakiemuś typowi co jedzie na farmazonie "byłego piłkarza Wisły""

"SKWK reprezentuje wszystkich kibicow Wisly, czy to chcecie czy nie.. a jezeli nie chcecie to to przyjdzcie na spotkanie SKWK, dajcie swoja kandydature na prezesa.. wiadomo, ze nie przyjdziecie wiec po co plakac po internecie znow. "

"Gaszynski musi spotkac sie z przedstawiciela mi kibicow (SKWK), osobom ktorym na klubie najbardziej zalezy. To jest jego obowiązek."
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.01.2015, 12:30

SKWK coraz bardziej zapatrzone w swoja "potęgę", bo przejęło TS Wisła, wprowadziło Miśka (najwiekszego szkodnika kibicowskiego Wisły w jej historii), jako operatora siłowni na terenie Wisly, a teraz chce się dodatkow rządzić w SSA. Bo oni to są wiślacy z krwi i kości jakimi nikt na tym forum tu nie jest.

Mam nadzieję że nowy prezes nie ugnie się pod naciskami tego stowarzyszenia podającego się za przedstawiciela kibiców Wisly.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.01.2015 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.01.2015, 12:32
Rustin napisał(a):Wyświetl post
No ale jak można się dziwić że cenzurują skoro można wejść tutaj na forum i zobaczyć, że połowa komentarzy tutaj jest do wyje.bania? Przychodzi taki popier.doleniec mocny zza klawiatury i pisze o praniu brudnych pieniędzy... to jest wolność słowa?
Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi
Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK

crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.01.2015 o godz. 12:42.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.01.2015, 12:41
Chłopie co Ty wypisujesz za farmazony.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.01.2015, 12:56
Kompromitacja SKWK tym oświadczeniem, czytając to myślałam, że to jakiś kiepski żart.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.01.2015, 13:44
Ehhhh - jeden chybiony artykuł nakręca kibiców gorzej, niż wielomiesięczna działalność legionisty.
Dajmy sobie na wstrzymanie wszyscy, bo nawet łysemu nie udało się moim zdaniem tak skłócić ze sobą ultrasów, pseudoultrasów, kibiców, pseudokibiców, januszy, pikników i wszyskich innych ludzi, którym i tak zależy tylko na jednym - na klubie z Białą Gwiazdą.
Poczekajmy na spotkanie zarządu z kibicami, dajmy im chwilę na popracowanie.
Powód: Takie tam...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 10.01.2015 o godz. 13:46.
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 10.01.2015, 13:49
No ale jak można się dziwić że cenzurują skoro można wejść tutaj na forum i zobaczyć, że połowa komentarzy tutaj jest do wyje.bania? Przychodzi taki popier.doleniec mocny zza klawiatury i pisze o praniu brudnych pieniędzy... to jest wolność słowa?
Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi
Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK

crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.
Skończ .......ić bo oczy bolą.

Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 10.01.2015, 14:02
Ale, po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku SKWK? Masz dowody na pranie brudnych pieniędzy, czy jakieś szemrane interesy stowarzyszenia? To przedstaw jeden z drugim dowody na potwierdzenie tej tezy. Jeżeli nie macie takowych dowodów, to się tu nie upubliczniajcie i nie puszczajcie w eter pomówień. Za to oświadczenie powinna beknąć jedna konkretna osoba. Przede wszystkim ten ktoś powinien się ujawnić. Ma jakieś pretensje, czy roszczenia względem Gaszyńskiego lub zarządu? Niech pisze otwarcie, a nie podjudza innych nakręcając przy okazji łamistrajków, pismaków i wszelkiej maści wrogów Wisły, którzy mają idealną okazję, żeby znowu leczyć swoje kompleksy oraz frustracje kosztem naszego klubu.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 10.01.2015, 14:13
Ale po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku Gaszyńskiego?

Oj, boli co poniektórych że większość zaczyna samodzielnie myśleć, a nie pod dyktando.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.01.2015, 14:19
Gaszyński obiecuje spotkanie od 3 miesięcy i się z obietnicy nie wywiązuje. Tyle "kul armatnich" w tym kiepskim artykule na stronie SKWK się doszukałem.

Samodzielne myślenie? Pranie brudnych pieniędzy, walka o władzę... Może jakiś romans?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.01.2015, 14:25
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Gaszyński obiecuje spotkanie od 3 miesięcy i się z obietnicy nie wywiązuje. Tyle "kul armatnich" w tym kiepskim artykule na stronie SKWK się doszukałem.

O to tylko chodzi. A niektorzy dopisuja swoja historie. Tekst opublikowany pewnie po to zeby Gaszynskiego bardziej zmobilizowac i zeby mial swiadomosc ze nic sie nie ukryje.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów