|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja bym po prostu zwyczajnie proponowal wziasc się już zakmnac i zaczac patrzec na efekty...
Dac pelne zaufanie nowemu prezesowi bo na to zasluguje....bedzie dobrze będzie zaufanie.... Nie będzie dobrze będzie podziękowanie....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 09.01.2015 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a może chodzi o możliwość wyprania brudnych pieniędzy ?...a w tym przypadku o wciąz braku takiej mozliwosci ... ?
bo zazwyczaj gdy nie wiadomo o co chodzi to o nie chodzi... ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
W tej kwestii mamy chyba podobne zdanie...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem co tu wiecej mozna dodac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
o .......a
chodzi tez o przerzucenie islamskich bojownikow do europy zachodinej. Przeciez juz w TS Wisla wyprali brudne pieniadze czyz nie?
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.01.2015 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wystarczy nowego prezesa sprowokować do jakichś działań, które większość kibiców uzna za szkodliwe (jak na przykład zakazy stadionowe da kilkuset osób w obliczu niemożności zapanowania nad sytuacją za poprzedniego prezesa) i już znakomita większość da się ponownie zmanipulować i stanie murem za SKWK, które i tak będzie w ewentualnym nowym bojkocie mogło mieć cel zupełnie inny od tego, jaki poda się do wierzenia zwykłym kibicom. Wszystko już było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli wzorem wiadomo kogo zastosuje odpowiedzialność zbiorową, lojalki itd. sam będę bojkotował mecze dopóki nie ustąpi. I nie będę do tego przykładał karnetu/biletu.
Na razie jednak nie ma niczego. Etap Kononowicza. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę podziwiam, że bezgranicznie ufasz w całkowicie czyste intencje SKWK.
Nikt nie kwestionuje, że robią wiele dobrych i pożytecznych akcji. Ale to musi mieć związek z chęcią bycia bliżej zarządu niż to było do tej pory. Szefowie SKWK to ogarnięte osoby, w biznesie też (a może i przede wszystkim), dlatego pieniążki liczyć potrafią. A wiadomo, że nowe rozdanie niesie nowe szanse na osiąganie korzyści. "By żyło się lepiej, wszystkim." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
SKWK sponsorowała od złotówki z biletów zamach w Paryżu
a co myślisz że nie?
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.01.2015 o godz. 23:53.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z dyskusji zrobilo się typowe .......olo...
Na chwile obecna nie ma zadnych podstaw zby cos zarzucić prezesowi Gaszynskiemu... Nie ma zadnych podstaw do pojawiania się tego typu artykulow na stronie SKWK ... I może zaprzestańmy na tym a czekajmy na rozwój wydarzem... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czas pokaże ..co z tego wyjdzie.....jak czytam wypowiedzi kilku z was o praniu pieniędzy i innych gównach...to po prostu jest mi wstyd ze ktos taki kibicuje naszemu Klubowi...............proponuje zamknąć ten temat...bo przynosićie swoimi wypowiedziami więcej zła niz oswiadczenie SKWK.....zobaczymy co sie stanie i wtedy będziemy oceniać....
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło. Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
.... zobaczymy co wyniknie z tego otwartego spotkania i czy jakiekolwiek korzyści z niego będą
po mojemu nic z niego nie wyniknie, spotkanie powinno odbyc sie na linii Gaszynski vs SKWK, tak jak to wszedzie sie dzieje, nawet w II lidze, za zamknietymi drzwami reprezentanci kibicow omawiaja z prezesem wszystkie wazne sprawy dla losow klubu i dzialaja w imie jego potęgi, po takim spotkaniu Stowarzyszenie Kibicow i Klub wspolnie wystosowuje odpowienie komunikaty co i jak ktore trafiaja do wszystkich kibicow.
Ostatnio edytowane przez c. : 10.01.2015 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
- być byłym legionistą, - sprzedawać lub pozbywać się kolejnych zawodników, ściągając teoretycznie gorszych, - przez dwa lata mówić o nowym sponsorze i go nie znaleźć, - w kompromitujący sposób wprowadzić nowy system biletowy, - niemal każdą propozycję z zewnątrz analizować w nieskończoność, powodując że temat nie miał szans wejść w życie, itd... Pamiętaj, że ex-ex-prezes miał pod górkę od samego początku. A potem, z przerwą na drooobne sukcesiki (Myślenice, nowa umowa stadionowa, kilka darmowych transferów, które okazały się korzystne) było już tylko gorzej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zadałem pytanie pod artykułem na wiadomej stronie dlaczego usuwaja komentarze ( nie odnoszac sie w ogole do tresci artykulu). I co? I ....a dozywotni ban ! ŻENADA jedna wielka żenada, komuś sie tam dobrze w glowach pojebalo. Nie wiem czy moze framat zmienil poglady i zatrudnil sie u nich w roli admina, ale sytuacja ta pokazuje, ze naprawde w skwk nie dzieje sie dobrze. Dozywotnie bany za odmienne zdanie i poglady, dozywotni ban za pytanie dlaczego usuwane sa komentarze ludzi w wiekszoci stojacych murem za skwk. Nie zajedziecie taka polityka daleko. Naprawde nie spodziewalem sie takiego zachowania po takiej orgnaizacji jak SKWK. I pisze to kibic z 15- letnim stażem na Wiśle, który od samego poczatku stal za wami murem !
Ostatnio edytowane przez vabanq : 10.01.2015 o godz. 11:42.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Skoro na forum nie przyjmują żadnych argumentów to po spotkaniu w 4 oczy przyjmą jakiekolwiek? Zabawne... Ale może to tylko czarne owce moderują tę stronę a reszta jest normalna..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Komentarze pod artykulem zywcem wyjete z podrecznika mlodego propagandzisty - kilka perelek. Ale tak to jest - jak sie poczuje ze mozna zwolnic prezesa to pojawia sie apetyt zeby zostac prezesem.
"gdy tylko go zobaczyłem ten gość nie przypadł mi do gustu" "Ludzie wstańcie z kolan ! " "nie dajcie się omamić jakiemuś typowi co jedzie na farmazonie "byłego piłkarza Wisły"" "SKWK reprezentuje wszystkich kibicow Wisly, czy to chcecie czy nie.. a jezeli nie chcecie to to przyjdzcie na spotkanie SKWK, dajcie swoja kandydature na prezesa.. wiadomo, ze nie przyjdziecie wiec po co plakac po internecie znow. " "Gaszynski musi spotkac sie z przedstawiciela mi kibicow (SKWK), osobom ktorym na klubie najbardziej zalezy. To jest jego obowiązek." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() SKWK coraz bardziej zapatrzone w swoja "potęgę", bo przejęło TS Wisła, wprowadziło Miśka (najwiekszego szkodnika kibicowskiego Wisły w jej historii), jako operatora siłowni na terenie Wisly, a teraz chce się dodatkow rządzić w SSA. Bo oni to są wiślacy z krwi i kości jakimi nikt na tym forum tu nie jest. Mam nadzieję że nowy prezes nie ugnie się pod naciskami tego stowarzyszenia podającego się za przedstawiciela kibiców Wisly.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.01.2015 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.01.2015 o godz. 12:42.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chłopie co Ty wypisujesz za farmazony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kompromitacja SKWK tym oświadczeniem, czytając to myślałam, że to jakiś kiepski żart.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ehhhh - jeden chybiony artykuł nakręca kibiców gorzej, niż wielomiesięczna działalność legionisty.
Dajmy sobie na wstrzymanie wszyscy, bo nawet łysemu nie udało się moim zdaniem tak skłócić ze sobą ultrasów, pseudoultrasów, kibiców, pseudokibiców, januszy, pikników i wszyskich innych ludzi, którym i tak zależy tylko na jednym - na klubie z Białą Gwiazdą. Poczekajmy na spotkanie zarządu z kibicami, dajmy im chwilę na popracowanie. Powód: Takie tam...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 10.01.2015 o godz. 13:46.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ale, po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku SKWK? Masz dowody na pranie brudnych pieniędzy, czy jakieś szemrane interesy stowarzyszenia? To przedstaw jeden z drugim dowody na potwierdzenie tej tezy. Jeżeli nie macie takowych dowodów, to się tu nie upubliczniajcie i nie puszczajcie w eter pomówień. Za to oświadczenie powinna beknąć jedna konkretna osoba. Przede wszystkim ten ktoś powinien się ujawnić. Ma jakieś pretensje, czy roszczenia względem Gaszyńskiego lub zarządu? Niech pisze otwarcie, a nie podjudza innych nakręcając przy okazji łamistrajków, pismaków i wszelkiej maści wrogów Wisły, którzy mają idealną okazję, żeby znowu leczyć swoje kompleksy oraz frustracje kosztem naszego klubu.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ale po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku Gaszyńskiego?
Oj, boli co poniektórych że większość zaczyna samodzielnie myśleć, a nie pod dyktando. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gaszyński obiecuje spotkanie od 3 miesięcy i się z obietnicy nie wywiązuje. Tyle "kul armatnich" w tym kiepskim artykule na stronie SKWK się doszukałem.
Samodzielne myślenie? Pranie brudnych pieniędzy, walka o władzę... Może jakiś romans? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
O to tylko chodzi. A niektorzy dopisuja swoja historie. Tekst opublikowany pewnie po to zeby Gaszynskiego bardziej zmobilizowac i zeby mial swiadomosc ze nic sie nie ukryje. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|