|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Gigant: 1906% poparcia co do weszło, ich prolegijnośći i formie konstruowania "artykułów".
Jednak dalej podtrzymuję to co napisałem: Sprawę można było załatwić między sobą, po cichu - unikając wypływu informacji do mediów. ![]() ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pełna zgoda.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
chęć zatopienia klubu żeby "wskrzesić" go w IV lidze w glorii i chwale "jedynych prawych i sprawiedliwych" i w dodatku "najwierniejszych z wiernych" w dodatku do samego końca... Wisły ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
i pod hasłem "cała Wisła zawsze razem' czy jakoś tak.
Oby się to nie sprawdziło... |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Jeszcze się nic nie stało. SKWK sonduje Gaszyńskiego i sprawdza ile może, Gaszyński czeka co będzie. Zwykłe szachy. Na końcu i prezes i Stowarzyszenie poprowadzą Wisłę ku chwale.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I na tym poprzestańmy. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
![]() kazda jednostka organizacyjna czy to sportowa, administracyjna czy biznesowa czy tez wręcz przestepcza oprócz tz. wyrobników ludzi od czarnej roboty musi mieć tzw mózgi czyli intelektualistów... żadne przedsiewziecie nie bedzie miało szansy realizacji i wpływu bez intelignetnego kregosłupa myślowe czy to będzie działanie pozytywne czy negatywme, dobre czy złe to nie w tym rzecz...ważny jest plan i jego realizacja... SKWK ewidentnie cierpi na brak kadr ludzi intelektualnie wywyższających się ponad przecietność aby móc zrealizować ich cele...oni ewidetnie wiedzą czego chcą ale nie potrafią tego zrealizować... po takich tekstach-oświadczeniach to ręce opadają...5000 ludzi na trybunach ktorzy są gotowi pokroić sie za Wisłe nie zapewni realizacji ambicji tego klubu ,SKWK musi to zrozumieć... SKWK dązy do stworzenia, przemodelowania klubu Wisla Kraków wg swojej koncepcji ? Kto się tym zainteresuje w dzisiejszych europejskich realiach ?...Chyba ze chodzi o stworzenie klubu sami dla siebie - czyli w obrebie lokalnym czyli naszego kraju moze to zafunkcjonować...ale jakie było pierwsze stierdzenie Gaszyńskiego, któremu doświadczenia biznesowego nie można odmówić...Wisła musi wrócić do Europy....Wisła Kraków która ma być spełnieniem ambicji wielu srodowisk naszego regionu i wiślackiej społeczności wykracza zdecydowanie poza możliwości funkjconalno-programowe SKWK... W mojej opini jedyna mozliwość to SKWK bedące ważnym elementem składowym funkcjonowania klubu ale tylko elementem...a jak widzimy ambicje SKWK siegają zdecydowanie wyżej - czyli bez SKWK Wisła Kraków nie istnieje - konflikt murowany Gaszyński napewno ni epostawił SKWK w jakiejs niezrecznej sytuacji i nie zdyskredytował tej organizacji...natomiast SKWK oficjalnie to uczyniło wobec nowego prezesa...w tym samym dniu kiedy zaczal oficjalnie pracować...jaja do kwadratu albo to jest gruba sprawa albo za poważne sprawy wzieły sie dzieci ![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
no cenzura się przydaje, skoro większość ludzi ma problem z chłodną oceną sytuacji. Za Bednarza też pamiętam komentarze traktujące gościa jak zbawcę po obiecankach cacankach w postaci kłopotów bogactwa za rok czy jak to dalej szło... nie podpalajcie się jak gównarzeria, ja rozumiem że panuje desperacja, bo sukcesów ostatnio mniej, ale chociaż postarajcie się poczekać co się wydarzy, bo aż płacz ogarnia człowieka jak czyta się niektóre wypociny o akcjach fejsbukowych użytkowników co zawsze obudzą się w momencie jak jest problem SKWK, tak to nie piszą wcale. I żeby było jasne... Gaszyński może się z kibicami się spotykać co 2 tygodnie nawet, nie ma problemu... ale z SKWK to organizacja coś i kogoś reprezentująca jednak, więc olewanie ich to nie jest dobra droga i nie mówię tego z pretensjami do prezesa, tylko, żeby była jasność. Powinien się spotkać i omówić szczegóły współpracy, bo to jest kwestia bardzo ważna. PODSUMOWUJĄC SWOJE STANOWISKO: 1) Uważam, że SKWK może pewne sprawy załatwiać w bardziej dyplomatyczny sposób z uwagi na to, że większość jest jaka jest 2) Nie ufam bezgranicznie nikomu a zwłaszcza po cudackich konferencjach. Najpierw czyny potem oklaski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 21:54.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawa tak naprawdę jest przeidiotyczna...
Ten artykul nie miał prawa się ukazac... Żeby zbudować tutaj znowu wszystko od podstaw potzreba naprawdę dużo czasu... Nikt nigdzie nikomu nie bije braw ze mamy super prezesa bo tak naprawdę to nikt nigdzie nie wiem co i jak będzie ale tez jak można takie głupoty pisać po 3 (słownie -trzech) dniach urzędowania gościa... Minimum pol roku czasu na to jak się ulozy... I jeszcze kolejny apel do SKWK.... Odsuncie dzieci od pisania...żadna powazna osoba by czegos takiego nie napisala... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Wg mnie jest to po prostu pokazanie miejsca w szeregu Gaszyńskiemu. SKWK czuje się mocne bo zatopiło niezatapialnego Jacka. Gaszyński jak się będzie stawiał to też poleci prędzej niż później. Klub jest na chwilę obecną zakładnikiem stowarzyszenia i dla dobra klubu będzie trzeba ulegać ich naciskom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
kompletnie tego nie rozumiem skąd pomysł, że ktoś kto działa na szkodę już pomijając Wisły Kraków ale spółki piłkarskiej miałby być niezatapialny... naprawdę idźcie gdzieś ochłońcie trochę ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Ponieważ jak dotąd klub nie robił nic by o te inne grupy zabiegać więc rzeczywiście sam się stawiał w roli zakładnika ale mam wrażenie po oglądnięciu całej konferencji z Gaszyńskim, że to się teraz zmieni. A żeby było śmieszniej to SKWK tym tekstem ułatwiło Gaszyńskiemu zadanie bo będzie mógł w świat wysłać przesłanie SKWK czyli kibole nas bojkotują a rodziny i majętnych pikników przyciągamy takimi a nie innymi działaniami a idzie nam to tym łatwiej, że kibole sami zdecydowali, że nie przychodzą na stadion. Po prostu. Klub na mecze którego chodzą tylko kibole jest zakładnikiem kiboli ale klub, który zabiega o inne grupy kibiców nie jest zakładnikiem kiboli bo ma tez inne grupy na stadionie. Tyle tylko, że o te inne trzeba się postarać a w Polsce nawet bardzo postarać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Z tego cytatu wynika że kibice to skwk... reszta to co najwyżej stado owiec czekających na to co skwk powie...
Ostatnio edytowane przez KrzychooR : 08.01.2015 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nie do końca. W pewnym wieku wie się że aby zrealizować własne cele potrzebne są pieniądze. Więc skoro jest sie finansową płotką, trzeba żywić sie przy rekinie. Nikt teraz nie opuści Cupiała. Łatwiej (wzglednie) nacisnąć na Gaszyńskiego i posłużyć się nim w realizacji własnych celów niż odniesc sukces podnosząc sie z IV ligi.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.01.2015 o godz. 23:08.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale na co cytujesz mi ten intelektualnoujemny wpis? Czy ja jestem za SKWK?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 22:48.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A ja się tak zastanawiam jak się po przeczytaniu tych dzisiejszych wypocin poczuli ci, którzy widzieli SKWK jako jedynych sprawiedliwych? W poprzednim sporze można się było zgadzać lub nie ale był jakiś wyższy cel. Co teraz? Wyszło szydło z worka i zrobił się smród.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Problem z dupy. Temat z dupy. Chłop jest w klubie jeden dzień. Zrobił jedną konferencję. I sprawił że minęły trzy miesiące i Czerwiński musiał wrócić do innego organu. Złoooo! Jak już myślałem, że będzie dobrze, to nagle okazało się, że jest chujowo. Mój kraj. Taki piękny.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 08.01.2015 o godz. 22:56.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Według mnie nie chodzi tylko o brak spotkania z SKWK. SKWK poczuło się zagrożone tym co Gaszyński mówił na temat stadionu i tego że stadion to nie tylko półtorej godziny meczu, że stadion musi zacząć żyć i że mają na to jakieś pomysły. Nagle okazało się, że to co się będzie działo na stadionie przestanie być przez SKWK kontrolowane. Idąc dalej - może to doprowadzić do marginalizacji SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja jako kibic Wisły, chcę wiedzieć, jakie stanowisko ma prezes w kwestii opraw, w kwestii zamykania stadionów, wolności na stadionie która jest dla mnie ważna i w wielu wielu innych kwestiach operacyjnych. Po to jest SKWK, żeby o tym rozmawiać i coś uzgadniać nie dla siebie a dla ciebie i dla mnie, bo potem wchodzisz i zastanawiasz się czemu 7 letnie dzieci są przeszukiwane jak terroryści, kto o to ma zadbać? Ty zadbasz nie. Właśnie. Nie będzie Gaszyński tego uzgadniał na spotkaniu z sympatykami, bądźmy poważni! A co do formy tej treści na stronie stowarzyszenia podzielam zdanie, że jest ona źle napisana... bo lemingoza nie zastanawia się na pobudkami, dlatego racją jest że wygląda jakby pisała to jakaś baba przed okresem. i skończmy już ten temat.
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 23:15.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Bądź co bądź spotkania ogólnodostępne, nie są dobrą formą rozmów na pewne tematy. Może faktycznie poczekajmy te kilka dni na rozwój sytuacji. Może obie strony wyjaśnią sobie jakieś małe nieporozumienie. Może w przyszłym tygodniu ukażą się zdjęcia, gdzie panowie; Prezes Stowarzyszenia ściska dłoń Nowego Prezesa Wisły. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak to zwykle bywa, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Czasem o "władzę", o "wpływy", czyli w dalszej perspektywie o pieniądze. I tu na pewno też tak jest.
Trzymam kciuki za Prezesa Gaszyńskiego. Jego sukces to sukces Wisły. Wierzę, że i w SKWK przyjdzie otrzeźwienie, bo mam wrażenie, iż jeszcze od Sylwestra niektóre "mózgi" odmawiają posłuszeństwa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i my wszyscy razem cuzamen do kupy
Ostatnio edytowane przez emjot : 09.01.2015 o godz. 07:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czy żartujesz? I jedno i drugie nie świadczy o Tobie najlepiej ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No to prawdziwa armia anty SKWK rodzi sie na naszych oczach! Jak na FB uzbiera sie te 300
...bo jestem w tej malutkiej mniejszosci za SKWK, nie przeszkadza mi to zyczyc panu Gaszynskiemu wszystkiego naj naj, ma moje bloslawienstwo poki co oraz wybaczam mu do bolu nudna konferencje Wierze w szybkie wyjasnienie nieporozumien. ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sezon ogórkowy a niektórym wali pod czachą jakby wypili na Sylwestra 5 L szampana duszkiem. Na razie to większość kibiców wie o nowym prezesie tyle ile wyczyta w gazecie. W tych samych gazetach niedawno czytaliście jaki to Bednarz jest super a kibice bandyci. Dlatego słuszny apel o chłodne, spokojne podejście do tematów na linii prezes - kibice, bo jak widać rozmowy dopiero przed nimi.
Jeszcze nic nie wiemy jak wyglądają poglądy nowego prezesa na sprawy organizacji życia kibicowskiego w klubie a już zaczyna się obrzucanie błotem SKWK (czy się to komuś podoba czy nie głównej siły reprezentującej kibiców Wisły) przez podnieconych jak nastolatek przed pierwszym stosunkiem pierwszych wielbicieli nowego prezesa. Spokojnie, zaczekajmy, będą rozmowy i wtedy będziemy mieli jasność czy zmiana zapowiada się dla nas korzystnie, czy tylko "zamienił stryjek siekierke na kijek". Mącicieli na forum jak widać dostatek. Tradycyjnie wysyp "junior memberów" w takich tematach, zapewne "wielkich" kibiców Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No dokładnie. Spokojnie poczekajmy. Tylko po tym co się ukazało na stronie skwk jak widać póki co to jedna strona nie może spokojnie poczekac. Pierwszy stosunek mam za sobą. W sylwestra nie piłem. Nie mące. Mam chłodną głowę. Moim zdaniem tego samego zabrakło temu kto te dyrdymały tam wypisal bo prywatnie nie sądzę żeby wszystkim w skwk takie stanowisko się podobało a co dopiero innym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po prostu SKWK powinno trochę myśleć przed puszczeniem niektórych artykułów na stronie. A już usuwanie komentarzy pod artykułem zalatuje innymi czasami. Co do "junior memberów" to przejrzałem pobieżnie temat i jest ich zdecydowana mniejszość. Za to jest wiele wpisów osób, które popierały SKWK w konflikcie z Bednarzem, a teraz ma odmienne zdanie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Przyszedł nowy prezes, a już niektórzy psy chcą na nim wieszać, bo się jeszcze z SKWK nie spotkał. Litości. ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|