The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2015, 17:46
nic nie usprawiedliwia tu SKWK - to jest niewiarygodne co oni opublikowali. Też wielokrotnie stawałem po ich stronie, ale w tym wypadku na prawdę nie mogę zrozumieć kto dał aprobatę do wrzucenia czegoś takiego na oficjalną stronę. Działania Stowarzyszenia krok po kroku zmierzają w bardzo złym kierunku.

c. napisał(a):Wyświetl post

Ja rowniez wstrzymam sie od komentarza.. zobaczymy co dalej pocznie Gaszynski (rowniez wzgledem OBIECYWANEGO OD 3 MIESIECY spotkania z SKWK)
Była gdzieś jakakolwiek informacja na temat tego, że Gaszyński miał/ma się spotkać z SKWK ? Przed objęciem funkcji Prezesa jako kto miał się z nimi spotkać ? Manager firmy X czy osoba prywatna Robert Gaszyński ? I jeśliby doszło do jakichkolwiek ustaleń i później, już po objęciu funkcji prezesa wyszło by to na jaw,to w jakim świetle pokazywałoby to Gaszyńskiego ? Zapowiedział spotkanie z kibicami, zapewne przedstawiciele SKWK się na nim pojawią, więc do spotkania dojdzie.
Ostatnio edytowane przez Krav : 08.01.2015 o godz. 17:53.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 08.01.2015, 17:52
Wrzucają kamyczki do i tak już dziurawego okrętu o nazwie Wisła
Ostatnio edytowane przez force93TS : 08.01.2015 o godz. 17:55.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.01.2015, 17:54
Ktoś już do reszty odjechał. Gaszyński miał/ma prosić o audiencję u "decyzyjnych" ... Jankowski zły bo wie o tym, że w marketingu nie używa się negatywnych określeń. Czerwiński został wywalony chociaż od początku było wiadomo, że wraca na 3 miesiące.
Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze "kupuje" te bzdety?

PS Nie oceniając Czerwińskiego zastanawia mnie logika jak zwał tak zwał "decyzyjnych" a może "inteligentnych inaczej": Czerwiński - ostatni sprawiedliwy, Żurawski - sprzedajna lewacka k...
A czy aby to nie Czerwiński ściągnął Żurawskiego do SLD? To jak to w końcu z tym SLD jest?
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 08.01.2015, 18:06
Czytając mój post radzę zaopatrzyć się w wielki zapas maści, bo ból dupy u mnie jest ogromny

Ktoś to ładnie napisał na stronie wcześniej "Też nie znam sprawy to się wypowiem". Wydając taki komunikat SKWK sama wywlokła sprawę do opinii publicznej - skutkiem tego jest to że się o niej rozmawia. Zarówno dla klubu, prezesa jak i samego stowarzyszenia lepiej sprawę było rozwiązać bez informowania wszystkich o problemie na linii SKWK - prezes. A przynajmniej czytając ten tekst można się domyśleć że taki problem SKWK odczuwa.

Cóż... Po raz kolejny zauważam że SKWK nie jest godnym partnerem do rozmów. Sami namaścili się że są głosem kibiców, podczas gdy wielu (choćby i na tym forum) otwarcie się z nimi nie zgadza. W tym i ja. Klub zorganizuje otwarte spotkanie z kibicami i dopiero po nim można stwierdzić jaki stosunek do kibiców ma Gaszyński.

Poza tym komplentym debilizmem jest pisanie o podniesieniu cen biletów patrząc na stratę klubu podczas bojkotu. Choć sam cel zwolnienia Bednarza był jak najbardziej trafiony.

Reasumując - SKWK pomyliło sobie swoje kompetencje, pokażcie mi jakiś poważny klub w którym stowarzyszenie kibiców wybiera którzy ludzie pracują w klubie, a którzy są zwalniani? Jak to mówią - jeszcze nie widziałem żeby ogon kręcił psem.

A jeśli ktoś ma pisać kompletne pierdoły w stylu "To przyjdź na zebranie i zabierz głos" niech nawet nie próbuje. Patrząc na reakcje niektórych na tym forum gdy ktoś ma inną opinię niż oni po prostu bałbym się że ktoś na mnie się rzuci. A cała szopka z usuwaniem nieprzychylnych komentarzy kończy dyskusję w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez Reserve : 08.01.2015 o godz. 18:13.

Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.01.2015, 18:20
Jestem identycznego zdania...
SKWK sie zagalopowalo z tym oświadczeniem ktore w duzej czesci jest zwykla manipulacja.
Ostatnio edytowane przez Glazik : 08.01.2015 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.01.2015, 18:39
Dokładnie 1906% zgody z tym co pisze Reserve. SKWK robi kapitalną robotę w wielu kwestiach np pamięci o Żołnierzach Wyklętych, pomocy ludziom na Kresach, zapraszania dzieciaków na stadion etc.. ale jednak nie wolno już na samym początku (miejmy nadzieję) budowania silnej zarówno sportowo jak i marketingowo Wisły dawać sygnał opinii publicznej, że tak na prawdę tylko my (SKWK) mamy rację i wiemy jak prawidłowo zarządzać klubem. Już teraz weszło czy jakiś inny portal ma pożywkę do pisania krzykliwych artykułów typu: konflikt w Wiśle na linii - zarząd - SKWK. Dlatego uważam ta jak przytłaczająca większość z wypowiadających się tutaj Wiślaków - miarka się przebrała. Tak na prawdę uporządkowania nie wymaga Wisła ale wewnętrzne struktury panujące w Stowarzyszeniu. Smutne jest to, że pewnego rodzaju wymiana pokoleniowa jaka się tam odbywa niszczy to co przez lata zostało wypracowane przez starą ekipę dawnego sektora X. Miejmy jednak nadzieję, że hasło: "Cała Wisła zawsze razem" w tym nowym etapie dla naszego klubu nabierze rzeczywiście nowego, właściwego znaczenia - ku chwale wielkiej Wisły!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.01.2015, 18:41
Mimo, że poprzedni prezes wykonał wiele posunięć, które delikatnie mówiąc Wiśle się nie przysłużyły to i tak dzisiejsze oświadczenie SKWK stawia w trochę innym świetle RZECZYWISTE powody wcześniejszego nawoływania przez SKWK do bojkotu i to, kto w sporze o tak zwaną złotówkę z biletu manipulował kibicami i kto za zajścia na trybunach i poza nimi jest odpowiedzialny.
SKWK od dawna walczy o rządzenie w klubie. Poprzedni prezes wyraźnie powiedział, że nie ma w zarządzie SKWK nikogo z kim można rozmawiać poważnie. Większość kibiców poparła SKWK, bo prezes też im się naraził. W świetle wielu "nieprzemyślanych" oświadczeń dobrze, że ludzie zaczynają widzieć czy SKWK chce faktycznie dobra Wisły.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 08.01.2015, 18:41
Problem z SKWK polega na tym, że do klawiatury tam dorwali się ludzie, którzy kompletnie nie rozumieją powagi instytucji jaką powinno być Stowarzyszenie. Wystarczy przypomnieć sobie, jak wyglądała wypowiedź P. Wawro w trakcie sprawy z Bednarzem - w składny i elegancki sposób wypunktował przygłupa i pokazał klasę, swoją wyższość nad nim. W międzyczasie już w imieniu SKWK mówili ludzie, którzy się do tego po prostu nie nadawali. Oznakami tego były jakieś oświadczenia ws. Jagiellonii, które normalnego kibica nie powinny w ogóle obchodzić a już na pewno nie powinny być wydawane w imieniu Stowarzyszenia. Potem brak potępienia rac wystrzelonych na stadion (nieważne jak cyniczne by to było - sprawę należało potępić jako Stowarzyszenie), teraz sprawa z Gaszyńskim i cały czas na forum Stowarzyszenia racjonalizowanie durnego trendu dodawania co raz to większej ilości wulgaryzmów do dopingu, bo to pomoże Wiśle opanować Kraków...

No i mamy co mamy - gości z gorącymi głowami, którzy może i serce mają na miejscu, ale z rozsądkiem się rozstali dawno i po prostu - dla dobra Stowarzyszenia to nie oni powinni się wypowiadać oficjalnie w jego imieniu.

Na koniec z lekkim przymrużeniem oka - ludzie kumaci znani są z otwartości i zapraszania na spotkania, aby wyjaśnić co się ma na myśli, albo dlaczego się ich krytykuje. Dlaczego teraz, kiedy sami dostali takie zaproszenie (na 12 stycznia) nagle podnoszą larum?!

PS. Ale teraz w drugą stronę już nie manipulujcie i nie wygłupiajcie się, że Bednarz był ok, bo chyba macie zbyt krótką pamięć. Bednarz był nieudolnym i w swojej opinii wyrachowanym gościem, którego na szczęście, dla dobra Wisły udało się usunąć. Jednak teraz SKWK pojechało za bardzo.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 08.01.2015, 18:51
Oj bawią się nieźle w cenzurowanie. Wszystkie nieprzychylne im komentarze zostały usunięte i pozostały tylko tych co popierają. Tracę do SKWK szacunek
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.01.2015, 18:51
SKWK krytyki w komentarzach u siebie nie toleruje, ale takie wypociny jak najbardziej:

Cytat:
Ludzie wstańcie z kolan !
jak można w ciemno ufać typowi, który jedzie na tym, że jest byłym piłkarzem Wisły, po karierze robił coś dla Wisły? nie znacie go nie macie pojęcia jakie ma plany, z jego konferencji wiemy tylko, że przeczytał parę podręczników i zna parę branżowych słówek! ponadto, woda woda woda leje wodę w hektolitrach
Nie uczycie się na własnych błędach ? przecież był już jurczyński basałaj bednarz ludzie, którym totalnie Wisła zwisała chodziło tylko o kasę i władzę !
Spotkanie z nim to jakaś masakra naobiecuje wam messiego i ronaldo cole po2 zł bilety po 5 a piwo za darmo i to wszystko łykniecie
tu trzeba z baaardzo ograniczonym zaufaniem z dystansem podejść do sprawy a to może jedynie SKWK.
SKWK nie będą interesowały bajki tylko konkrety a o takich najprawdopodobn iej nowy prezes "wieloletni bramkarz Wisły"(co jest usilnie wbijane wszystkim do łbów przez media) boi się rozmawiać.
I śmieszno i straszno.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.01.2015, 18:53
SKWK jest jakie jest, robi dużo pożytecznych rzeczy, ale potrafi też zaszkodzić.
Niezależnie od tego wszystkiego osobę odpowiedzialną za oficjalne artykuły na stronie, SKWK powinno zmienić na kogoś kto wie, co wypada, a co nie.

Tak powinno być przede wszystkim w publicznych przekazach, bo co się dzieje przy rozmowach za zamkniętymi drzwiami to zupełnie inna bajka.
Ja nie będę tutaj udawał oburzonego, bo SKWK zawsze miało duży wpływ na władze klubu, więc ta sytuacja mnie zupełnie nie zaskakuje. Musiałbym być bardzo naiwnym, żeby wierzyć, że SKWK stanie z boku nie pchając się do władzy.
Ludzie zawsze to robili, robią i robić będą - wszędzie - środowisko kibicowskie nie jest żadnym wyjątkiem. A szkoda.
Za to ukazanie się publicznie tego kuriozalnego bubla pisarskiego na stronie SKWK - zważywszy na to co się działo ostatnio oraz na to jak dobrą prasę ma obecnie nasz nowy prezes - jest kompletną amatorką.

Odpowiednie zachowanie w takiej sytuacji na zewnątrz jest niezbędne.
Zwie się to profesjonalizmem. Albo Klasą.
Gaszyński to ma. SKWK nigdy nie miało.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 08.01.2015 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.01.2015, 18:59
silver03 - jakie wypociny? Jakie ty masz podstawy żeby komukolwiek bezgranicznie ufać? Żadne, jeśli to robisz, jesteś naiwny i tyle. Nie rozumiem kompletnie tej całej afery? Trzeba podejść do wielu spraw z dystansem a SKWK powinno właśnie spory/problemy rozwiązywać od razu a nie tłumić chować jak to kiedyś było tłumaczone dla dobra Wisły, bo potem się kończy jak właśnie z Jackiem. Ma jakieś SKWK "ale" z nowym prezesem niech o tym informuje, ja chcę wiedzieć od razu a nie po 2 latach się dowiadywać, o jakiś konfliktach z przeszłości, bo potem pikole traktują to jako pretekst do zdyskredytowania kogoś. Tylko mam do SKWK propozycję, trochę lepszym językiem to piszcie.

s1mone - no jak to amatorką? Przy Jacku kibice narzekali, że ukrywają różne rzeczy, zarzucali im, że po fakcie pewne rzeczy wychodzą, a teraz jak chcą od początku stawiać sprawę jasno, to też źle. Zastanówcie się czy tłumimy problemy, czy od razu je rozwiązujemy.

Jeśli Gaszyński nadal nie chce spotkać się z SKWK to też wiele mówi...

Lukasz - bo kibice mają mieć wpływ na to co dzieje się klubie. Parafrazując trochę język handlowy pana Gaszyńskiego to wygląda mniej więcej podobnie jak w handlu. Tak naprawdę klient wpływa na to co dzieje się w firmie. To pod klienta firma ustawia swoją działalność. Tak samo musi być w klubie. Nie można pewnych zasad i wartości niszczyć w brew woli kibiców. Klub ma być wielki. Wszyscy muszą do tego dążyć od prezesa do nienarodzonych Wiślaków
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 19:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.01.2015, 19:02
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Problem z SKWK polega na tym, że do klawiatury tam dorwali się ludzie, którzy kompletnie nie rozumieją powagi instytucji jaką powinno być Stowarzyszenie.
Ta 'klawiatura' nazywa się włądza. Wszechobecne jest bagatelizowanie postawy organizacji która ma kolosalny wpływ na to co się dzieje w klubie. Na obecną chwilę tylko Cupiał i SKWK (sic!)jest w stanie zwolnić prezesa czy zatopić finansowo klub, jeśli tylko uzna że należy pokazać kto rządzi. Takiej włądzy nie ma nikt poza tą dwójką i na ile stowarzyszenie czuje się silne widać w tym (jak i poprzednich) oświadczeniach. I jest to realna władza.

Jeśli uważacie że Gaszyński się im sprzeciwi, czy też współpraca z SKWK będzie partnerska moim zdaniem jesteście w dużym błędzie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.01.2015 o godz. 19:07.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 08.01.2015, 19:12
Ja się cieszę, że nas prezes jest otwarty na wszystkich wiślaków, a nie trzęsie dupę przed stowarzyszeniem. To NORMALNE że prezes na początku robi otwarte spotkanie dla wszystkich i to o nim świadczy jak najlepiej
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 08.01.2015, 19:22
palikot napisał(a):Wyświetl post
silver03 - jakie wypociny? Jakie ty masz podstawy żeby komukolwiek bezgranicznie ufać? Żadne, jeśli to robisz, jesteś naiwny i tyle. Nie rozumiem kompletnie tej całej afery? Trzeba podejść do wielu spraw z dystansem a SKWK powinno właśnie spory/problemy rozwiązywać od razu a nie tłumić chować jak to kiedyś było tłumaczone dla dobra Wisły, bo potem się kończy jak właśnie z Jackiem. Ma jakieś SKWK "ale" z nowym prezesem niech o tym informuje, ja chcę wiedzieć od razu a nie po 2 latach się dowiadywać, o jakiś konfliktach z przeszłości, bo potem pikole traktują to jako pretekst do zdyskredytowania kogoś. Tylko mam do SKWK propozycję, trochę lepszym językiem to piszcie.

s1mone - no jak to amatorką? Przy Jacku kibice narzekali, że ukrywają różne rzeczy, zarzucali im, że po fakcie pewne rzeczy wychodzą, a teraz jak chcą od początku stawiać sprawę jasno, to też źle. Zastanówcie się czy tłumimy problemy, czy od razu je rozwiązujemy.

Lukasz - bo kibice mają mieć wpływ na to co dzieje się klubie. Parafrazując trochę język handlowy pana Gaszyńskiego to wygląda mniej więcej podobnie jak w handlu. Tak naprawdę klient wpływa na to co dzieje się w firmie. To pod klienta firma ustawia swoją działalność. Tak samo musi być w klubie. Nie można pewnych zasad i wartości niszczyć w brew woli kibiców. Klub ma być wielki. Wszyscy muszą do tego dążyć od prezesa do nienarodzonych Wiślaków
Spoko, to w miarę rozsądne podejście, ale powiedz mi - nie uważasz, że skoro już w tym momencie pojawił problem, to w imię dalszych, dobrych stosunków nie powinno się próbować tego załatwić w 4 oczy, a dopiero potem poinformować o tym ogół? Już nie wspominam o tym, że należałoby to zrobić w sposób pasujący do osób dorosłych? No i chyba nikt nie mówi o bezgranicznym zaufaniu, ale o kredycie zaufania. To różnica.

A jeśli Gaszyński nie chce się spotykać z SKWK, to ja jestem w stanie go zrozumieć. Przychodzi poważny facet do poważnego klubu i na dzień dobry sra się do niego jakiś anonim zza klawiatury. Poważne to?

Co do porównania do firmy, to jednak powinieneś trochę popracować nad wiedzą z marketingu. Oczywiście, kibice powinni wyrażać swoje zdanie jak np. w przypadku Bednarza, ale teraz? Bądźmy poważni.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 08.01.2015 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 08.01.2015, 19:28

Ależ proszę bardzo - niech rozwiązują spory. Tylko do ciężkiej ....y nędzy po cichu, między sobą. A nie nagłaśniając sprawę i podając ją do mediów. Wiesz co to wizerunek i wartość marketingowa? Po tylu latach w końcu mamy szansę na sponsora, coś jest na rzeczy skoro tyle się o tym mówi. A która marka będzie chciała wejść w sponsoring drużyny której kibice regularnie wydają kontrowersyjne i niestety kompromitujące dla siebie oświadczenia?

Skąd wywnioskowałeś że Gaszyński nie chce spotkać się z SKWK? Jest ogłoszone spotkanie z kibicami. Rozumiem że SKWK to już nie są kibice tak? Miał spotkać się wcześniej? Gaszyński pracował wtedy jeszcze w innej firmie - a oznaką profesjonalizmu jest zajmowanie się w pierwszej kolejności sprawami obecnego pracodawcy. Poza tym kto potraktowałby poważnie człowieka który przed objęciem funkcji prezesa spotyka się z jednak bądź co bądź stowarzyszeniem o mocno nadszarpniętej renomie w mediach i wśród wielu kibiców Wisły.

A co do ostatniego akapitu - parafrazując to co napisałeś - rozumiem że jakbyś prowadził swoją firmę to zanim wprowadziłbyś produkt na rynek chodziłbyś od drzwi do drzwi pytając czy na pewno klientom się spodoba?

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 08.01.2015, 19:33
Jeszcze dwie rzeczy mnie wkur....

Pierwsze ze na dobre to Gaszynski mogl jeszcze nie zdarzyć w klubie skorzystać z WC a już jest afera ....
A po drugie... jestem w tym samym froncie co FraMat (......) pomimo wielotygodniowych walk za poprzedniego prezesa.....

EDIT.
I chciałbym jeszcze wiedzieć jak to wygladalo za poprzednich prezesow,czy Oni tez po 3 dniach urzędowania już byli na przegranej pozycji
Czy rozmawiali z SKWK o tym co ma być ,gdzie i jak
Chciałbym żeby sam prezes SKWK ustosunkowal się do tego artykulu bo jest naprawdę czysto idiotyczny...a wygląda jak pisany przez Marysie lat 13(mam problemy w nowym gimnazjum)....

EDIT 2.

Cytat:
Jakub Kucharczuk@kojoteqTS5 min5 minut temu
@forumwisla_pl co więcej, prawo pozwala na max. 3 miesiące pracy członka RN w strukturach firmy
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 08.01.2015 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.01.2015, 19:33

Dobrze, że Ty nie ufasz w ciemno we wszystko co ukazuje się na stronie SKWK.
Swoją opinię już wyraziłem.

Dodam tylko, że ta cenzura... jest żenująca. .
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Stary 08.01.2015, 19:39
https://www.facebook.com/stopskwk

Co wy na to?
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 08.01.2015, 19:44
Nigdy nie lubiłem tych facebookowych akcji. Taki duperel i pierdoła która potem umiera śmiercią naturalną gdy sprawa przycichnie, a i tak nic w samej sprawie nie zmienia.

Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Stary 08.01.2015, 19:48
w sumie się zgadzam ale dobrze by było żeby SkWk wiedziało że Wisła to nie prywatny folwark
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.01.2015, 19:52
Weszło wyśmiewa tekst SKWK

No i proszę. Jak bardzo łatwo wywołać lawinę jednym głupim tekstem.
Znów kibice Wisły są na celowniku.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.01.2015, 20:12
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Weszło wyśmiewa tekst SKWK

No i proszę. Jak bardzo łatwo wywołać lawinę jednym głupim tekstem.
Znów kibice Wisły są na celowniku.
Toś teraz przy.jebał. Akurat weszlo to prolegijna piz.da i nawet jakby Gaszyński spotkał się już z SKWK to powstałby paszkwil "Nowy prezes na łańcuchu kibiców Wisły". Nie zmienia tego ani ten cały Muzyka, ani ten drugi niby Wiślak.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.01.2015, 20:20
gigant napisał(a):Wyświetl post
Toś teraz przy.jebał. Akurat weszlo to prolegijna piz.da i nawet jakby Gaszyński spotkał się już z SKWK to powstałby paszkwil "Nowy prezes na łańcuchu kibiców Wisły". Nie zmienia tego ani ten cały Muzyka, ani ten drugi niby Wiślak.
Goscie napisali to co tu sie na pisze forum. Na forum mozna pisac a na innych stronach nie mozna sie smiac z nadetych?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.01.2015, 20:24
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Goscie napisali to co tu sie na pisze forum. Na forum mozna pisac a na innych stronach nie mozna sie smiac z nadetych?
Można z tym że jak napisałem. I tak by się przyjebali, nawet albo tym bardziej jesli byłoby już po spotkaniu z SKWK
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.01.2015, 20:26
Zgadzam się z Tobą, ale to nie zmienia faktu, że oświadczenie w złej formie i źle uargumentowane dało pretekst, poruszyło kostki domina. Jutro pewnie będzie o tym pisać interia, a pojutrze fakt.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.01.2015, 20:28
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z Tobą, ale to nie zmienia faktu, że oświadczenie w złej formie i źle uargumentowane dało pretekst, poruszyło kostki domina. Jutro pewnie będzie o tym pisać interia, a pojutrze fakt.
Czy w złej formie i źle uargumentowane to pokaże przyszłość. Na pewno nie trafione w czasie.
Odpowiedz cytując
GieKrol
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 08.01.2015, 20:35
W związku z konfliktem między niektórymi kibicami a SKWK założyłem pewną strone ne FB. Wystarczy w oknie wyszukiwania wpisać: Wiślak:mnie SKWK nie reprezentuje. Jeśli chcecipolubcie to. Pokażmy, że tych, którzy się nie zgadzają z SKWK też jest całkiem sporo.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.01.2015, 20:35
Mam negatywny stosunek do weszło ale nie mogę w tym przypadku nie zadać pytania: Czy to weszło wynalazło sobie jakiegoś "niusa" czy jednak jakiś jeden z drugim przygłup przyniósł im go na tacy?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.01.2015, 20:38
Odpowiedź co zrobiło(by) Weszło masz w poście który zacytowałeś.

Ty GieKrol czy jak Ci tam, wróć do czytania Płomyczka.
Ostatnio edytowane przez gigant : 08.01.2015 o godz. 20:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów