The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2014, 17:08
Mati_ napisał(a):Wyświetl post
Wow.
To może obal jeszcze teorie, że tlen w cząsteczce wody występuje na drugim stopniu utlenienia

archer napisał(a):Wyświetl post
tlen w cząsteczce wody występuje na minus drugim stopniu utlenienia....
I cały misterny plan w ....u
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2014, 17:09
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Chciałbyś nosić koszulkę ze sponsorem DUREX ?
był Unimil może być i Durex
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 30.12.2014, 17:20
archer napisał(a):Wyświetl post
tlen w cząsteczce wody występuje na minus drugim stopniu utlenienia....
Yyy, a ja tak nie napisałem?
Kolega wszystko obala, to niech obali to jeszcze
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.12.2014, 18:36
wreszcie widze że jest jakiś normalny prezes. Jego wywiad jest bardzo sensowny az zabardzo i pięknie to brzmi. Może to dlatego przyciąga sponsorów. Wreście ktoś ma normalne pomysły ciekawe i możliwe do zrealizowania.
internaty to nie jest dobry pomysł. Najlepszym jest partnerstwo i działanie oparte o stancje 100 % racji
i oczywiście z tym trzeba się zgodzić
Podpisanie umowy z zagranicznym klubem partnerskim, podpisanie dokumentów dotyczących budowania obiektów, dokończenie prac związanych z budową boiska na byłym basenie. Sprawy szkoleniowe to przede wszystkim dopracowanie planów szkoleniowych i poszerzenie kadry trenerskiej o asystentów. Oczywiście kluczowa jest też stabilizacja finansowa

jak nikt nie zamiesza to te info może się okazać prawdziwe co podajecie. Moze to nie będzie durex chociaż jakby dali kilka mln ojro to uj tam
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.12.2014, 18:45
Jakby sponsorem został Durex to moderatorzy mieliby o wiele łatwiej za 15 lat.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2014, 22:30
fialo napisał(a):Wyświetl post
1. Gaszyńskiego jeszcze nie ma oficjalnie.
2. Sponsora też nie.
3. Prokuratura może się odwoływać.
4. Coca-coli nie ma.
5. Boiska nie ma.
6. Pojawią się albo się nie pojawią kto to wie.

Lodu, lodu, no chyba że już niektórzy w szampańskim nastroju
Tym postem powinniśmy zakończyć dalszą podnietę. Poczekajmy na oficjalne potwierdzenia lub dementi ze strony klubu.

Gaszyński jest pewny, ze wszystkim innym Fialo ma racje.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 30.12.2014 o godz. 22:33.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 30.12.2014, 23:20
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jeśli każdy pieniądz dobry wystaw swoją matkę, żonę czy kochanke na ulice. Niech zarabia, skoro każdy pieniądz dobry...
Raczej już nie mam o czym z Tobą gadać, jednym postem pokazałeś całą swoją błazenadę, a jeśli Twoja rodzina zarabia w taki sposób to powodzenia, mnie w swoje biznesy nie mieszaj, żegnam
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2014, 23:47
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Raczej już nie mam o czym z Tobą gadać, jednym postem pokazałeś całą swoją błazenadę, a jeśli Twoja rodzina zarabia w taki sposób to powodzenia, mnie w swoje biznesy nie mieszaj, żegnam
Uderz w stół, a nożyce sie odezwą...ja tylko odniosłem się do stwierdzenia, że tyko kasa się liczy bez znaczenia na sposób jej pozyskania. Teraz chyba wszyscy się zgodzimy, że to nieprawda. Jeśli coś godzi w honor lub dobre imię, to kasa nie jest tego warta.

Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.01.2015, 18:45
Poczekajmy spokojnie na sponsora, w tej chwili nie ma sensu się kłócić o jakieś Durexy, skoro nic nie jest ustalone. Wierzę, że nowy prezes ma głowę na karku i nie zrobi niczego, czym mógłby w jednej chwili zniszczyć wizerunek klubu. Inna sprawa, że gdyby przykładowy Durex dawał 10 mln za sezon, to każdy prezes, powtarzam KAŻDY, zastanowiłby się nad tą ofertą. To jest biznes, a na dłuższą metę, jakie to ma znaczenie czy masz na koszulce logo Lewiatana czy Durexa?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.01.2015, 19:55
Wyższy level absurdu - analizy czy Durex jest godny miejsca na koszulce Wisły. Kiedyś, o czym pewnie wie 10% aktualnych kibiców Wisły, był jak zwał tak zwał chujowy Unimil i było dobrze. Teraz analiza czy aby Durex jest w sam raz. Od czasów betahome sponsorzy ustawiają się w kolejce do sponsorowania Wisły i pewnie tylko dzięki temu na koszulkach nie pojawił się nawet zakład asenizacji czy utylizacji azbestu.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 01.01.2015 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.01.2015, 02:00
A ja mówię, że sponsorem będzie Procter&Gamble, branża chemiczna, firma w której przyszły prezes Gaszyński z powodzeniem był w niej menadżerem. Na koszulkach logo firmy lub jednego z ich produktów
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.01.2015, 02:20
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
A ja mówię, że sponsorem będzie Procter&Gamble, branża chemiczna, firma w której przyszły prezes Gaszyński z powodzeniem był w niej menadżerem. Na koszulkach logo firmy lub jednego z ich produktów
Ja stawiam na Johnson's Baby
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 04.01.2015, 02:44
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
I właśnie zobaczyłem na koszulkach logo podpasek Always.

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.01.2015, 13:30
@up
raczej nam to nie grozi piłka nożna to dla kobiet chyba nadal przeciętnie interesujący sport- nie opłacałoby się raczej
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 04.01.2015, 16:31
Reserve napisał(a):Wyświetl post
A co w tym byłoby zlego
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.01.2015, 17:18
Reserve napisał(a):Wyświetl post
Może maja nowy produkt dla chłopców w rurkach?jakies wkładki na jaja żeby nie uciekało
Jeżeli faktycznie jest sponsor koszulkowy i daje 1 mln ojro to chyba zabardzo wybrzydzać nie możemy w tej sytuacji jaka jest
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 05.01.2015 o godz. 10:45.
,
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.01.2015, 17:28
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
A co w tym byłoby zlego
ja tez a bardzo nie wiem ...
Odpowiedz cytując
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.01.2015, 20:16
Durex jest w portfolio Reckitt Benckiser i bardzo wątpię, żeby wchodził w grę. RB to jeden z głównych konkurentów P&G, z którym związany był RG.

Jesli już to któraś z marek P&G (Duracell, Gilette, Old Spice - te marki moglyby z grupa celową wchodzic w grę).

Chemia to może być farmaceutyki, największy tego typu podmiot ze Szwajcarii to bodajże Novartis - jeden z 5 najwiekszych rynkowo graczy mediowych w tej kategorii w Polsce (więc można zakladać, że może posiadać budżet).

ciekawie sie zapowiada.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 05.01.2015, 21:25
Panowie z tym ze pojawila się jakas informacja ze ten kierunek szwajcarski wcale nie musi być prawdziwy...
A tak w ogole to coraz więcej osob(być może jest to kopiowanie jednego i tego samego watku) twierdzi ze sponsrem może zostać fioletowa tel. komorkowa...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 05.01.2015, 21:31
Panowie z tym ze pojawila się jakas informacja ze ten kierunek szwajcarski wcale nie musi być prawdziwy...
A tak w ogole to coraz więcej osob(być może jest to kopiowanie jednego i tego samego watku) twierdzi ze sponsrem może zostać fioletowa tel. komorkowa...
Kurdeja Szatana czy jak się tam odmienia gryzłbym jak surowy boczek albo szczerbaty suchary.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 05.01.2015, 22:27
Bo Baweł tak napisał?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 05.01.2015, 22:44
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Bo Baweł tak napisał?
Nie, nawet tam nie zaglądam....
Napisalo tak kilka osob powiązanych ze środowiskiem dziennikarskim...
Wszystko to Twitter...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.01.2015, 23:31
sezon ogorkowy i pismaki beda wymyslac jeszcze inne glupoty typu Klinsmann, Kluivert czy Diego Tristan , narazie nie wiedomo nic - nawet nie ma zadnego prawdziwego zrodla ze dziki odchodzi ( w tym wypadku nawet za symboliczne 100 tys euro - i juz Stilic na rok splacony ) , jeszcze nie takie firmy i domniemania bada sie przewijaly a wy lykacie wszystko jak mlode pelikany , zaraz ktos zarzuci ze Comarch bedzie glownym sponsorem , i tez luykniecie- narazie nie ma nic oficjalnego ( oprocz wejscia pojutrze nowego prezesa) - kubel zimnej wody bo potem znow bedzie lament , dzienikarzyny tylko podsycaja temart i dolewaja oliwki do ognia a wy przezywacie - poczekajmy do oficjalnych wiadomosci ...dziennikarze tez musza z czegos zyc ... troche luzu -runda wiosenna rusza za ponad 2 miesiace- do tej pory takich i innych spekulacji beda tysiace ...nauczony ostatnimi sezonami wole sie pozytywnie zaskoczyc niz ZNOAU rozczarowac ...a apropo dzikeiego - oddac 2 w cenie 200 tys euro - 250 - i byloby git , pytanie tylko czy sa na swiecie frajerzy chcacy ich miec u siebie
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 05.01.2015, 23:55
Może być też tak, że wątek nowego sponsora jest od a do z zmyślony. I co wtedy?

Ochłońcie trochę, bo widzę, że pytanie nie brzmi już "czy będzie sponsor", tylko "kto nim będzie".

Nie chcę zabijać w Was entuzjazmu. Chcę, żebyście się w razie czego boleśnie nie rozczarowali, bo widzę, że każdy pierd nt. sponsora po publikacji gdziekolwiek zaczyna żyć swoim życiem i z każdą sekundą nabiera wiarygodności. Niedługo nie będzie chyba firmy, której nazwa nie przewinie się w kontekście sponsorowania Wisły.

Edit: dopiero teraz doczytałem wątek i widzę, że nie jestem jedynym apelującym o odrobinę zdrowego rozsądku.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 06.01.2015 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2015, 23:58
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
sezon ogorkowy i pismaki beda wymyslac jeszcze inne glupoty typu Klinsmann, Kluivert czy Diego Tristan , narazie nie wiedomo nic - nawet nie ma zadnego prawdziwego zrodla ze dziki odchodzi ( w tym wypadku nawet za symboliczne 100 tys euro - i juz Stilic na rok splacony ) , jeszcze nie takie firmy i domniemania bada sie przewijaly a wy lykacie wszystko jak mlode pelikany , zaraz ktos zarzuci ze Comarch bedzie glownym sponsorem , i tez luykniecie- narazie nie ma nic oficjalnego ( oprocz wejscia pojutrze nowego prezesa) - kubel zimnej wody bo potem znow bedzie lament , dzienikarzyny tylko podsycaja temart i dolewaja oliwki do ognia a wy przezywacie - poczekajmy do oficjalnych wiadomosci ...dziennikarze tez musza z czegos zyc ... troche luzu -runda wiosenna rusza za ponad 2 miesiace- do tej pory takich i innych spekulacji beda tysiace ...nauczony ostatnimi sezonami wole sie pozytywnie zaskoczyc niz ZNOAU rozczarowac ...a apropo dzikeiego - oddac 2 w cenie 200 tys euro - 250 - i byloby git , pytanie tylko czy sa na swiecie frajerzy chcacy ich miec u siebie

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ezesa_zarzadu/

no co ty? to Jutro Gaszynskiego już wyleją?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.01.2015, 11:20
Wisła Kraków. 12 marca decyzja w sprawie rozwiązania kontraktu Genkowa

Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu w Lozannie za dwa miesiące zajmie się sprawą bułgarskiego napastnika. Jeśli klub przegra, będzie musiał zawodnikowi zapłacić dwa miliony złotych.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zwiazania.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 06.01.2015, 12:42
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków. 12 marca decyzja w sprawie rozwiązania kontraktu Genkowa

Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu w Lozannie za dwa miesiące zajmie się sprawą bułgarskiego napastnika. Jeśli klub przegra, będzie musiał zawodnikowi zapłacić dwa miliony złotych.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zwiazania.html
Cupiał da kase na Gienkova?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.01.2015, 14:05
2 bańki. Ja pierd**** :(

Ile za to by się dało zrobić dobrego.
What's new?

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.01.2015, 15:08
wlasnie tak Lysa Menda rozwiazywala kontrakty , jeszcze dlugo trzeba bedzie po nim sprzatac ...ale sory, dla niektorych byl to "fachowiec" , Mesjasz i guru "Nowej Armii Bialej Gwiazdy"
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.01.2015, 20:55
Ciekawe, czy dałoby się Łysego pociągnąć do odpowiedzialności ?
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 06.01.2015 o godz. 21:02.
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów