|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Jova płacony jest teraz przez ubezpieczyciela... więc nawet gdyby miał nie grać już nigdy w piłkę to uważam że powinien dostawać te pieniążki od firmy ubezpieczeniowej do końca trwania kontraktu. Chyba innego Boguskiego oglądaliśmy... Taki filmik (sytuację) można znaleźć o każdym z naszych piłkarzy... wypier..dolmy wszystkich... świetny pomysł. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
konkretne sytuacje proszę- linki, wideo, kwity, telegramy co tylko masz
Edno Cuncha http://www.transfermarkt.de/edno/profil/spieler/55317 może by tak naprawił błąd? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Jakby mnie Boguski nie nadenerwował swoją grą w poprzednich latach to jednak muszę uczciwie przyznać, że Rafał był jednym z najciężej pracujących piłkarzy Wisły w tej rundzie. Agresji i waleczności mu nie brakowało i często odwalał czarną robotę w środku pola grając nawet momentami jako defensywny pomocnik. Twoja ocena Boguskiego jest według mnie skrajnie niesprawiedliwa. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ma ambicję, gorzej z umiejętnościami, ale są sytuacje, gdzie tylko dwóch naszych piłkarzy zrobiłoby wślizg i obroniło nas przed bramką - Głowa i właśnie Boguś. Za to do rozegrania się średnio nadaje, chociażby jego wrzutki są dramatycznie słabe - nie potrafi dokopać za pierwszego obrońcę, brakuje mu siły, strzały jeśli już to anemiczne, stałe fragmenty - bezużyteczny - mały wzrost i siła. Do pary z Alanem ok, ale to dla mnie taki gorszy Stjepanović jeżeli chodzi o grę w defensywie, jeżeli chodzi o ofensywę... biedniejsza wersja Jankowskiego. Mimo to go lubię i myslę, że w 18 meczowej powinien zawsze być, bo często swoje braki nadrabia ambicją.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=eIOLy8R7CQg z tego filmiku można by powiedzieć że to ten sam poziom co Rasialdo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
To że się dał ograć w jednej sytuacji na przestrzeni całej rundy nie znaczy, że odpuszcza w każdym meczu i nie ma jaj. Zobacz co się z nami stało, gdy w środku pola przestał grać ten wyszydzany przez wszystkich Jankowski, a oni z Boguskim tworzą płuca naszej drużyny, biegają od pola karnego do pola karnego i są bardzo przydatni w destrukcji. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co mnie Barcelona obchodzi? kwity na konkretne przypadki z Wisły, a nie puste pier.dolenie
Cytat:
http://www.transfermarkt.de/vytautas.../spieler/97830 |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Głowacki- samobój z Koroną.
Gumiś - Cracovia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Mi na przykład wbił się w pamięć komentator ostatniego meczu. Boguski tradycyjnie zapierdalał za trzech, w końcówce było zamieszanie pod naszym polem, Boguś wleciał, zabrał piłkę, wykręcił napastnika i spokojnie ją wybił. I komentator (coś mniej więcej, możecie mnie poprawić): "Nie musimy nawet państwu mówić kto zabrał piłkę, wszyscy to doskonale wiecie". Twoje fakty są właśnie takim .......eniem, bo Boguś może umiejętności czysto piłkarskich nie ma, ale zapieprza za pół drużyny (jest gdzieś statystyka kto przebiega najwięcej kilometrów?), zabiera piłki i gryzie trawę. Szkoda, że nie dostrzegasz na to bo patrzysz tylko typowo chłopskim spojrzeniem - nie strzela goli, nie ma asyst = wyjebać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na szczęście dyzma wie co robić, nawet mimo głupoty niektórych szczęśliwego nowego roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Można by się Janocie przyjrzeć. W tym sezonie nie gra chyba zbyt dobrze, ale nasz cudotwórca nie takich na nogi stawiał, a Michał jest jeszcze w miarę młody i dalej ma swój potencjał.
![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no i kamil kuzera....
no ....a wyluzujcie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To Korzyma już nikt nie chce ?
![]() Póki co trzeba się pozbyć balastu w postaci Chaveza. A potem pomyśleć nad skrzydłowym z prawdziwego zdarzenia. Jednocześnie odesłać dwa dolcze gibony na rodzimy ląd. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Boban Jović wg. kolesia z jednego portalu co kilka nazwisk już mu się sprawdziło przechodził już testy
Dwa coś jest na rzeczy http://www.nkolimpija.si/novica/item...in-prihodnosti Powód: link
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 31.12.2014 o godz. 09:51.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem prawy obrońca przyjdzie tylko jeśli:
a) Darek Dudka odejdzie b) Łukasz Burliga będzie miał grać na skrzydle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem nad czym się zastanawiacie. Mamy tylko dwóch bocznych obronców, co jest smieszne, bo jeden wypada i Smuda musi sie głowic co robic dalej. Poza tym sam mówil ze potrzebuje takiego zawodnika, wiec jego sprowadzenie byloby zupelnie logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chop jest obunożny więc mógłby grać jak i na prawej ta i na lewej stronie. A znając Franka i naszych skrzydłowych to mógłby go wystawiać w pomocy. Ciekawi mnie jeżeli w ogóle to prawda że ma przyjść do nas czy Wisła wyłoży jakiekolwiek pieniądze i czy przyjdzie teraz czy dopiero w czerwcu jak skończy mu się kontrakt.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak Lolek napisał o gościu, to znaczy że faktycznie jest. Burliga w końcu może będzie miał konkurenta z prawdziwego zdarzenia.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
super, że coś ruszyło!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
A Burliga na skrzydle? Franz z tego pomyslu sie wyleczył ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Z Janoty nic już chyba nie będzie, chyba, że głęboka rezerwa ale to po co łożyć na jego pensje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|