The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2014, 11:17
Nowe lepsze czasy nadchodza? Oby bo licze na Pana Gaszynskiego ze zbuduje silna Wisle na ktora beda chodzic dziesiatki tys kibicow.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.12.2014, 11:29
Fajnie oby sie sprawdzilo.Mam nadzieje ze pan Gaszynski jak powiedzial Smuda to nasz najlepszy transfer.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.12.2014, 11:36
Gaszyński to porzadny transfer, ale jak sie bedzie Cupiał ze swoimi doradcami wtrącał to wyjdzie jak zawsze.
Maspex kilka lat temu mówił o Wiśle, a ostatnio przypomniał się Foodcare w tym temacie, choć to również nierealne zupełnie.
Ciekawe co to za sponsor na te koszulki? Oby nie Durex, bo raz już byliśmy kondomiarzami
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.12.2014, 14:57
Swego czasu mówiono o Biedronce , Volkswagenie a może Niemcy załatwili coś w T-mobile który jest starą ERĄ, która przecież już w Wiśle była obecna. Najważniejsze że coś się w tych kwestiach ruszyło. 2 dobrych sponsorów, zapewne 5 nowych zawodników i kto wie czy nie powalczymy o MP. Utrzeć nosa Legii i Leśniodorskiemu było by fajnie.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.12.2014, 15:01
wwf napisał(a):Wyświetl post
Swego czasu mówiono o Biedronce , Volkswagenie a może Niemcy załatwili coś w T-mobile który jest starą ERĄ, która przecież już w Wiśle była obecna. Najważniejsze że coś się w tych kwestiach ruszyło. 2 dobrych sponsorów, zapewne 5 nowych zawodników i kto wie czy nie powalczymy o MP. Utrzeć nosa Legii i Leśniodorskiemu było by fajnie.

A kolego skad to wzial
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.12.2014, 15:20
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
A kolego skad to wzial
Nie jesteś na bieżąco..
Przecież już nawet przeciwnik w el. LM wylosowany. FK Ventsplis, mecze 7 i 15 lipca
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 23.12.2014, 16:03
O której godzinie ten mecz i z kim zagramy w następnej rundzie?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 23.12.2014, 16:13
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie jesteś na bieżąco..
Przecież już nawet przeciwnik w el. LM wylosowany. FK Ventsplis, mecze 7 i 15 lipca
Ciekawy wyjazd...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.12.2014, 21:58
Nowy prezes Wisły Kraków Robert Gaszyński ma pomysł jak zatrzymać największą gwiazdę klubu.

Stilic ponoć ma kontrakt po Małeckim (?) i kombinują jak znależć mu sponsora indywidualnego.

Cytat:
Štilić nie zarabia w Wiśle kokosów. Przejął kontrakt po Patryku Małeckim (około 35 tysięcy złotych miesięcznie plus bonusy za gole i asysty). Teraz z pewnością dostałby znaczącą pożyczkę. Nieoficjalnie mówi się, że prezes zamierza znaleźć sponsora, który sfinansowałby kontrakt Bośniaka.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html

Jest też wątek Dudki.

Cytat:
On też ma dostać propozycję podpisania nowej umowy, ale może ze względów rodzinnych wybrać ofertę Lecha
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.12.2014 o godz. 22:01.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.12.2014, 22:31
Jakoś mam dziwne wrażenie że od mojego postu zaczęły się dziać pozytywne rzeczy, tzn informacje
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 23.12.2014, 23:58
Samymi informacjami jeszcze nikt gola nie strzelił

Lepiej się miło rozczarować nic przekłuć balonik
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.12.2014, 02:57
Wszystko to jednak zaczyna przypominać balonik, który lada chwile pęknie. I zostanie co najwyżej Coca-Colaczamiast Pepsi jako partner lub drobny sponsor. Na dodatek w takim samym wymiarze jak u sąsiadki...
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 24.12.2014, 09:42
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Wszystko to jednak zaczyna przypominać balonik, który lada chwile pęknie. I zostanie co najwyżej Coca-Colaczamiast Pepsi jako partner lub drobny sponsor. Na dodatek w takim samym wymiarze jak u sąsiadki...
Nie psuj ludziom humorów na święta. Nawet jeśli okazałoby się, że to tylko partner i będą rozdawać napoje przed meczami to i tak lepsze to niż nic bo może przygotować pod dalszą współprace
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 24.12.2014 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 24.12.2014, 12:21
Brak jakiegokolwiek sponsora -źle , szansa na wejście coca coli - źle. Ludzie czy was pojeb...? Na co liczycie? Na Emirates z 30 bańkami euro?
Jest jedna zasada, która sprawdza się od zawsze - "step by step". Jeżeli nawet coca cola wejdzie na zasadzie prawie bezgotówkowej to jest to bardzo dobry ruch marketingowy. Jasne przesłanie na rynku - wchodzi cola= tam jest normalnie i ma to sens. Cieszmy się tym, że wreszcie pojawiają się pozytywne informacje. Nawet jeżeli okażą się nieprawdziwe to i tak jest to zasadnicza zmiana bo jeszcze parę dni temu głównym roztrząsanym tematem było czy szlag nas trafi już w tym sezonie czy może jednak w przyszyłym...
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.12.2014, 13:10
@up

Z klawiatury mi to wyjąłeś
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 24.12.2014, 13:34
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Jakoś mam dziwne wrażenie że od mojego postu zaczęły się dziać pozytywne rzeczy, tzn informacje
Z wyjatkiem tego, że absolutną nieprawdą jest to, że Cupiał wyłoży kasę z Telefoniki.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 24.12.2014, 13:35
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Brak jakiegokolwiek sponsora -źle , szansa na wejście coca coli - źle. Ludzie czy was pojeb...? Na co liczycie? Na Emirates z 30 bańkami euro?
Jest jedna zasada, która sprawdza się od zawsze - "step by step". Jeżeli nawet coca cola wejdzie na zasadzie prawie bezgotówkowej to jest to bardzo dobry ruch marketingowy. Jasne przesłanie na rynku - wchodzi cola= tam jest normalnie i ma to sens. Cieszmy się tym, że wreszcie pojawiają się pozytywne informacje. Nawet jeżeli okażą się nieprawdziwe to i tak jest to zasadnicza zmiana bo jeszcze parę dni temu głównym roztrząsanym tematem było czy szlag nas trafi już w tym sezonie czy może jednak w przyszyłym...
AMEN
to powinno zostać przypięte
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 26.12.2014, 10:29
A na Wislaportal pojawil się kolejny gość który dużo pisze(zobaczymy co z tego będzie):

Cytat:
Wzajemnie życzę miłych, spokojnych i wesołych Świąt ! Sam chciałbym znać trochę więcej konkretów na tą chwile nic więcej nie udało mi się dowiedzieć poza tym że Dudka jest już po słowie z Lechem i w Wiśle szykują następcę, od Stycznia więcej szans ma dostawać Żemło. Semir zostanie na 99 %, Coca opłaci mu nie mały kontrakt który ma zostać podpisany na 3 lata. Niestety o tym sponsorze ze Szwajcarii nic mi nie wiadomo, wiem tylko że branża medyczna i Gaszyński ma z nimi dobre układy (podobno wcześniej już gdzieś razem współpracowali). W styczniu powinno się pojawić w Wiśle 4 nowych piłkarzy (3 już jest zaklepanych), jednego trzeba wykupić ale ponoć to kwestia czasu bo Wisła dogadała się z klubem. Wiem tylko tyle że transfer gotówkowy będzie z Ukrainy ale nic mi nie wiadomo na temat narodowości samego piłkarza, jednak na 100 % nie będzie to Polak. Pozostali piłkarze to 2 grajków z ligi portugalskiej którym kończą się kontrakty i Dziwniel któremu umowa z Ruchem wygasa za pół roku ale Wisła będzie negocjować warunki wcześniejszych przenosin zawodnika. Dostałem też info że Wisła negocjowała ze Starzyńskim ale ten odrzucił ofertę i powiedział że interesuje go tylko zagraniczny wyjazd. Podsumowując informacje których jestem pewien na 100 % i z których później możecie mnie rozliczyć to: 1.) Semir zostanie w Wiśle 2.) Będzie w styczniu sponsor na koszulki ze Szwajcarii (jaka firma jaka branża tego już na 100% nie podam) 3.) Dudka idzie do Lecha 4.) Dziwniel będzie grał w Wiśle 5.) Klub prawdopodobnie pożegna się z Gargułą i Sarkim - ten pierwszy ma być częścią wymiany na linii Ruch - Wisła a Sarki prawdopodobnie odejdzie do 2 ligi niemieckiej za nieznaczną kwotę. 6.) Wisła robi wszystko żeby rozwiązać kontrakt, pozbyć się Chaveza jednak póki co cisza w temacie a sam zawodnik nie ma zamieru rozwiązywać kontraktu, jeśli nie odejdzie będzie przeniesiony do rezerw.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 26.12.2014, 10:38
Tutaj wcześniejszy wpis tego samego gościa

''Słyszałem że Coca nie będzie sponsorem Wisły, ma w zamian za reklamę przejąć kontrakt Semira który wystąpi w paru reklamówkach itp... Podobno nowy prezes w podobny sposób chce ściągnąć jakiegoś środkowego pomocnika z zagranicy, ponoć niezły ale i kasę trzeba wyłożyć na stół. Od stycznia będzie też sponsor na koszulki, i tu uwaga z Szwajcarii - wiem tylko że firma medyczna wchodząca do Polski z jakimś nowym produktem. Nie wiem na ile pewne jest to info szczerze mówiąc ale coś w tym może być. Zastanawia mnie tylko po co środkowy pomocnik, przydałby się nie powiem ale na tą chwile najbardziej w pomocy to porządnego skrzydłowego nam brakuje.''
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.12.2014, 10:53
niech się stanie..
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.12.2014, 11:45
Zbymak i macioS (czy jak mu tam) ? wrócili ? pisać i gdybać to dużo można,niech wszystko się spełni a później będziemy się radować.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 26.12.2014, 12:14
a co na to Baweł?
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 26.12.2014, 12:35
Baweł niestety milczy :( https://www.facebook.com/pages/Bawe%...834442?fref=ts
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.12.2014, 13:03
juz widze jak w coca-coli zamiast mikołaja jest Semir Stilic

ile razy na wislaportalu byly takie newsy ? Rok w rok jest kilku zbymakow, lolków, zenków i innych którzy robią sobie z kibiców jajca.

szkoda ze w tych super tajnych punktach ktore wyliczał nie dopisał jako 7) klub chce wypozyczyc kilku juniorow ze złotego składu by sie ograli jak Chrapek 8) rozwiązali już problem z zagospodarowaniem stadionu w dniu meczowym 9)nowy prezes wkurzył sie jak zobaczył co oferuje oficjalny sklep i maja byc nowe ubrania 10)rozmawiamy z bramkarzem ktory był topowy jeszcze nie tak dawno ale on ma do wyboru jeszcze kilka ofert 11) Czekamy na samolot z Rumunami który wyleciał, ale po drodze zabrał Neia i Spasa Deleva i jeszcze nie doleciał.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 26.12.2014, 13:09
szprotson napisał(a):Wyświetl post
juz widze jak w coca-coli zamiast mikołaja jest Semir Stilic
W sumie Mikołaj pije teraz pepsi

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Czekamy na samolot z Rumunami który wyleciał, ale po drodze zabrał Neia i Spasa Deleva i jeszcze nie doleciał.
A zaraz drugim samolotem ma przylecieć Manuel Jiménez, bo już nie miał siły iść na nogach.

------------

A potem wszystko jebnie i będzie płacz.

Nie mówię, że Cola nie będzie sponsorem/partnerem i nie przyjdzie nowy sponsor na koszulki, tylko zwyczajnie nie nakręcajcie się jak dzieci i nie łykajcie wszystkiego jak młode pelikany. Serio lepiej być mile zaskoczonym niż pompować balonik a potem być ogłuszonym po jego pęknięciu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.12.2014, 13:21
Życie zweryfikuje te optymistyczne newsy i to bardzo niedługo.
Oby okazały się prawdą i oby Wisła po trzech ciężkich latach wróciła na ścieżkę sukcesów sportowych i otworzyła rozdział normalności w organizacji i zarządzaniu.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.12.2014, 13:40
Powiem tylko tyle nie jarajcie się tak a zwłaszcza Coca -Colą
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.12.2014, 14:38
zbymak napisał(a):Wyświetl post
a co Twoim zdaniem ze wspomnianym sponsorem koszulkowym?
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.12.2014, 14:46
arti napisał(a):Wyświetl post
a co Twoim zdaniem ze wspomnianym sponsorem koszulkowym?
Na 99% jest dogadany
Odpowiedz cytując
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 26.12.2014, 14:46
Ale to "odkrywcze". Kazdy raczej ogarniety domysla sie ze CC to bedze cos na zasadze totolotka.

pozatym..

Zapewniam Was ,ze Jacek jeszcze trochę w klubie posiedzi

TAK ŻE WSOŁYCH ŚWIAT
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów