|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Ciekawe uzasadnienie wyroku
Cytat:
Były agent CBA, Tomasz K. oskarżony o przekroczenie uprawnień http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...n-,nId,1577764 Skoro agent Tomuś podpadł to i może V-prezesowi A. Kamińskiemu noga się powinie, przecież to jego wspólnik. A co o tym w niezależnych piszą? ![]()
Ostatnio edytowane przez york09 : 19.12.2014 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
@emj10 czy ty naprawdę jesteś fanem (pfu) Legii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Komorowski mataczył w sądzie mocno, najczęściej nie pamiętał, wydawał sprzeczne odpowiedzi, jednym słowem spocił się mocno:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 19.12.2014 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
[QUOTE=palikot;1385557]A ty do tej pory ani jednego komentarza merytorycznego nie przedstawiłeś a piszesz komuś o mąceniu
co by nie powiedzieć legioniście, ale przynajmniej w jego niektórych rozważaniach są dane liczby i co najważniejsze związek logiczny w przeciwieństwie do was, gdzie jest jeszcze gorzej nawet niż z PO. W ogóle nie zadajecie pytań, nie pytacie dlaczego? po co? czemu? ile? co z tego wynika? jaki będzie skutek? Wystarczy wam wciskać ciemnotę o obalaniu rządów, że coś to zmieni podpartą gadaniną o patriotyźmie i wtedy na gwałt wszyscy dostajecie orgazmu [/ha, ha zadaniowiec emj 10 oznajmił że głosował na KNP i już jesteś jego fanem ? , poczytaj go dokładnie z tymi cyframi i tabelkami jak piszesz to się dowiesz że ma coś miłego dla każdego , a to dla zsl-u znajdzie ciepłe słowo a to urbanoplatfusy są cacy , powiem że w jednym jest stały , nienawidzi PIS-u , ale się nie dziwie bo jak pisał PIS go wydymał , im dłużej go czytam mam wrażenie że go naprawdę wydymał taka trauma |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
![]()
Ja napisałem tylko i wyłącznie że w przeciwieństwie do was widzę u niego argumenty i logikę - nie oceniam czy dobrej treści czy złej. Napisałem tylko, że widzę argumenty i logikę. Ty wywnioskowałeś że jestem jego fanem. I na tej podstawie co się dziwić, że wy nie rozumiecie jak np Korwin mówi, "że za Hitlera jego dziadek płacił kilka razy mniejsze podatki niż w III RP". Wasz wniosek to jest to, że wielbi Hitlera a nie to że chce przez to powiedzieć, że nasze państwo jest bandyckie ![]() Albo to w czym Gwiaździsty wturował sobie, jak próbował przekonywać, że Korwin jest proputinowski gdy mówił, że "Putin mniej okrada swoich obywateli w podatkach, albo, że jest dobrym prezydentem dla swoich obywateli" I nie kerimie. Jesteście przeciwnikami KNP. W założeniach programowych czy ideologicznych zdecydowanie bliżej wam do SLD czy PO niż do KNP. Ale to jest temat na merytoryczną analizę programową, niestety nie w tym temacie, bo nudno by mi się zrobiło i skończyłby mi się ubaw z głupoty co poniektórych ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.12.2014 o godz. 19:15.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
ciekawe, ciekawe , zadaniowiec napisał to tuż pod postem upośledzonego ale kumatego w którym up. ale kumaty opisał porażkę szechtera w starciu z ziemkiewiczem w sądzie , co go tak zdenerwowało ? , duży napis że szechter terroryzuje oponentów pozwami ? że można już mówić że szechter terroryzuje przeciwników pozwami sądowymi, to jest nowość w wykonaniu warszawiaczka emj10 , nie wolno tykać szechtera
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2014 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A wklejaj sobie tego durnia. Dukaczewski się śmieje z takich użytecznych ..... Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 19.12.2014 o godz. 19:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
AS82 i yorkuś wkleili tu dzisiaj jak na zawołanie te same propagandowe broszurki. Z tego wynika niezbicie jasno, że są z tej samej "stajni". Kto jest Panowie Waszym oficerem prowadzącym? Grzesio "Ja Cię zniszczę" Schetyna? Dobrze kombinuję?![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() oj ruscy agenci, jak się was miło czyta w ten przygnębiający dzień ![]()
Każdy kto chce wsadzić złodziei to dobrze chce . Problem jest taki, że na kłamstwie nie zajedzie daleko, bo gra w odkryte karty, więc każde kłamstwo będzie u niego budziło podejżenia, zresztą już takie były więc póki co to daje mu wiarygodność.
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.12.2014 o godz. 19:33.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te wycieczki w stronę Smoleńska mógłbyś sobie darować. Ta sprawa dla każdego przyzwoitego Polaka jest probierzem tego w jakim stanie było/jest nasze państwo. Jeżeli Ty tego nie możesz albo nie chcesz zrozumieć, to trudno. Powinieneś jednak zachować, chociaż krztynę szacunku dla tych, którzy tam zginęli niezależnie od wyznawanych przez nich poglądów. Bez odbioru.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wiem jak do Ciebie się zwracać bo Twój nick mnie odrzuca, nic na to nie poradzę, ale do rzeczy >napisałeś
"nie kerimie. Jesteście przeciwnikami KNP. W założeniach programowych czy ideologicznych zdecydowanie bliżej wam do SLD czy PO niż do KNP. Ale to jest temat na merytoryczną analizę programową, niestety nie w tym temacie, bo nudno by mi się zrobiło i skończyłby mi się ubaw z głupoty co poniektórych" zapamiętaj, to że jestem zwolennikiem PIS nie jest ściśle związane z założeniami ideologicznymi czy programowymi tej partiii , nie byłem ,nie jestem , nie będę nigdy członkiem żadnej partii , nie interesuje mnie partyjność , tylko co ma kto do zaoferowania dla Polski , odrzucam komuchów i zsl , urbanoplatfusów odrzucam od 2005 roku, wczesniej na nich głosowałem , KNP i RN jest mi obojętny , uważam że wspólnymi siłami z młodymi można coś w tym kraju zmienić , i bardzo proszę skończ gadki o ideologii i tym podobne , ok ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2014 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nie jeszcze was trochę dzisiaj pomęczę, bo mam dzisiaj ewidentnie złośliwe nastawienie
To wynika z pogody ![]() Drogi kol. Smuga - ja szacunek mam do zmarłych, ale nie do ludzi którzy w kampanii 3 lata temu wykorzystywali tą tragedie do swoich celów wyborczych i opowiadali rzeczy na które nie mieli żadnych dowodów podburzając tym samym głupi lud. kerim1906 - czyli jak będą postulować za kanibalizmem to rozumiem nie będzie cię interesować ten punkt programu ich partii, byle tylko komuchów i zsldowców odrzucili do władzy? ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nooo Stonoga jest bardzo, ale to bardzo wiarygodny. Od lat obraca się kręgach SLD nie wiadomo skąd i od kogo zdobywa jakieś nagrania z udziałem Wiplera, a na dodatek zwraca się do policjanta słowami
Cytat:
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Kaczyński też nie na darmo stał ramię w ramię z Millerem ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.12.2014 o godz. 20:11.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
a teraz coś dla yorkusia i asa ileś tam , czym tak się podnieciliście ?, po pierwsze agent tomek od co najmniej roku nie jest w Pis , wyleciał za inna sprawę niż willa kwasniewskich, jak mniemam nie znacie kompletnie sprawy, po drugie agent tomek chce odtajnienia wszystkich akt związanych ze sprawą , co na to CBA i prokurator ? , poszperajcie i dajcie znać co znależliście ? , po trzecie poczytajcie zajawkę na ten temat http://niezalezna.pl/62532-sprawa-wi...asza-kaczmarka , czekam na sprawę z odtajnieniem wszystkich akt , z udziałem niereżimowych mediów co by leming miał jasny przekaz i na koniec zagadka dla was co miała kwaśniewska na myśli mówiąc że interesują ją buty rozmiar europejski, dobra nie szukajcie macie i czytajcie bez wypieków na twarzy http://niezalezna.pl/56222-jak-kwasniewska-sprzedawala-buty-za-350-zl-ujawniamy-szczegoly-operacji-cba
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2014 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.12.2014 o godz. 20:56.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak jest, kłóccie się między sobą. Nie dość, że kibice jednej drużyny tak jak i prawicowa (przynajmniej światopoglądowo) strona. A Czewoni z Platformy tylko zacierają ręce.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
spokojnie. Jest jeszcze skarga kasacyjna do PKW tfu, no tego, no Sądu Najwyższego - tam zatriumfuje prawo i sprawiedliwość he he ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
napisz jak umiesz co masz do Andrzeja Dudy , kilka zdań merytorycznych
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.12.2014 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Niezłe kolorowe rodeo w temacie
No masz ci los, walnąłem ścianę tekstu na pół strony, a tu blue screen na koniec dnia. Nie będę się więc znowu rozpisywał tylko nawiążę do tego porannego komentarza. Pablo84, mówiąc szczerze to trochę jestem zdziwiony, że dałeś wmanipulować się w ten chór i dołączyłeś tym samym do grona piewców w jedynej słusznej sprawie. Doskonale pewnie pamiętasz jakie efemerydy pojawiały się tutaj przez lata, po czym szybciutko znikały. Niektóre znowu wracały, ale to było na zasadzie wańki wstańki, która mimo, że przewrócona to za jakiś czas powracała do pionu. Porównując poziom tego wątku do roku 2010, czy nawet 2011 widać, że nastąpił zjazd po równi pochyłej, a wartościowych adwersarzy tj. Sędzia, St@achu, Marek, czy Jedrek76, a nawet wislak68 próżno szukać. Ostało się ledwie kilku z czego większość nieaktywnych, a temat został opanowany przez trolli, politycznych klakierów oraz opłaconych "copypasterów". Czasem jak czytam ten temat posiekany ukrytymi wpisami to aż chce się krzyknąć "O tempora, o mores!" ![]() Podobny problem spotyka social media, gdzie pod każdym gorącym tematem nagle pojawia się gotowy zestaw linków, a dyskusja toczy się wg. utartych metod, gdzie opinie są kradzione są z innych wątków, albo argumenty używane pochodzą z "podręcznego zestawu cytatów". Dobrze to widać przy komentarzach u Stonogi, czy innego Wiplera, gdzie mamy do czynienia ze spędem wszelkiej maści podobnych osobników. Dziwi mnie szczególnie to, że do mnie dokleiłeś łatkę osoby, która nawoływała do braku aktywności, bądź nie widziała alternatywy dla obecnych partii. Jeśli dobrze pamiętasz to od samego początku tego tematu byłem za odsunięciem PO i PiS od władzy, a w najbardziej optymistycznym wypadku do zniknięcia tych partii ze sceny politycznej. Owszem często pisałem, że może to być mało realne, a system partyjny będzie ewoluował w kierunku systemu dwupartyjnego-blokowego, albo dwuipółpartyjnego, gdzie oczkiem w głowie będzie jakaś partia centrowa typu PSL, albo na zmianę do parlamentu wchodzić będzie skrajna lewica, albo skrajna prawica. Ponadto ciepłym okiem patrzyłem na działania Wiplera po odejściu z PiS i wiązałem z tym nadzieję nawet w praktyce, ale szybko okazało się, że dezerterzy - Gowin z PO oraz Wipler z PiS kompletnie pogubili się i nie dali razy stworzyć samoistnych bytów. Pierwszy poleciał do Kaczyńskiego, a drugi do Korwina. Głosowanie na KNP w ostatnich wyborach do parlamentu europejskiego to może nie był jakiś szczególny głos sprzeciwu, ale raczej to było po raz ostatni danie szansy partii (kolejnej ewolucji partii Korwina), która jedynie w tych wyborach mogła jeszcze jakoś zaistnieć. Zebrałem kilkadziesiąt głosów i mimo tego, że środowiska bliskie Korwinowi były z tych wyborów zadowolone to już bardziej liberalne i gospodarcze stowarzyszenia mimo sporego wkładu ludzkiego w tą kampanię zostały szybko odepchnięte na boczny tor. Przepowiadana przeze mnie klęska KNP w wyborach z kolejnym wygranym zakładem dotyczącym wyniku kandydata KNP w Krakowie przepełniły jednak czarę goryczy i zwyczajnie wątpię, aby KNP jeszcze w tej formie zaistniało w polskiej polityce. Staram się głosować na partie, które mają realne szanse dostać się do parlamentu, a na kanapę raczej nie zamierzam zmarnować głosu Dlatego mimo wszystko uważam, że jedyny w miarę aktywny wątek na tym forum, patrząc na to jaki zjazd zanotowały inne tematy powinien być traktowany z większym szacunkiem i uwagą, a osoby wklejające te same treści na różne fora zwyczajnie ignorowane, bądź zbanowane.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 19.12.2014 o godz. 22:11.
|
|
|