The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2014, 19:37
Ruch Janusza akurat słaby, ale prawdopodobnie chodziło o ściągnięcie kilku dodatkowych chłopców do głosowania na ostatni rok kadencji. Nie sądzę, aby spady po Ruchu Palikota dostały się później z list PSL-u do parlamentu.

Jeszcze odnośnie alternatywy dla SKOK Wołomin to w najnowszym rankingu sensownie na przezimowanie wygląda oferta w Noble Bank z 4,25% na 2 miesiące przy min. 200 tys. złotych oraz powitalna na miesiąc w Lion's Bank. Wszystko niestety od Czarneckiego.
http://polakcandwa.blogspot.com/2014...-grudzien.html
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.12.2014 o godz. 19:44.
emj10
Senior Member

Stary 18.12.2014, 19:47
Tyle razy to było już wrzucane, że Smuga i podobni drobne kradzieże PiS-u znają na pamięć
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.12.2014, 20:12
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tyle razy to było już wrzucane, że Smuga i podobni drobne kradzieże PiS-u znają na pamięć
Zapomniałeś aparatczyku dodać że emj10 jest znawcą od wszystkiego
TYLKO WISŁA!
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 18.12.2014, 20:13
ktoś to forum moderuje ? , jakiś dzieciak wkleja stek kłamstw , przeinaczeń, insynuacji i jest pewnie z siebie bardzo zadowolony,nie ma zielonki o czym pisze i co wkleja, nawet nie podaje żródła , jakby cokolwiek z tego co wkleił kumał napisał by coś od siebie i zweryfikował stek bzdur , ale po co ? kopiuj wklej i jazda, miałem napisać że dołączy zadaniowiec warszawski emj10 ale się powstrzymałem , niepotrzebnie , zanim skończyłem już był , facet bez gaci ale zawsze gotowy
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.12.2014 o godz. 20:16.
kerim1906
Banita

Stary 18.12.2014, 20:22
dla tych którzy oglądają tylko mendia białoruskie, tam tego nie zobaczą chociaż reżimówki miały wypasione kamery , nagrane komórką

http://niezalezna.pl/62503-sumlinski...-przesluchania

teraz Sumliński w Republice
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.12.2014 o godz. 20:25.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 18.12.2014, 20:24
O zbrodniach PiS-u słyszymy wszyscy od lat Tyle, że kiedy przychodzi do UDOWODNIENIA tych straszliwych działań to jakoś ani prokuratura nie potrafi nic znaleźć, ani sądy skazać. Nawet osławione komisje śledcze też nic sensownego nie znalazły, co potwierdzali nawet bardziej uczciwi posłowie Partii Miłości(vide A. Czuma).
Zostały tylko propagandowe hasła.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 18.12.2014, 20:31
Hehehe, a nie mówiłem, że niejaki kamikaze się tutaj upubliczni. Nie trafiłem tylko, co do tematu jego rozważań.

Cytat:
W Polsce istnieje obecnie 54 niezależnych od siebie kas oszczędnościowo-kredytowych.
Dotarło? Zamiast węszeniem masońsko-żydowskich spisków i waleniem w Kaczora zająłbyś się lepiej miliardowymi przekrętami kolesi z Partii Oszustów.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 18.12.2014 o godz. 23:15.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
kerim1906
Banita

Stary 18.12.2014, 20:39
on coś rozważał ?wkleił paszkwil, zasmrodził powietrze i uciekł , wsparł go nieoceniony zadaniowiec emj10 i po sprawie,
Smuga
Senior Member

Stary 18.12.2014, 20:50
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
O zbrodniach PiS-u słyszymy wszyscy od lat
A tą największą jest niewątpliwie dorsz za 8.50 zł skrupulatnie przeanalizowany przez Panią Julię Piterę.
kerim1906
Banita

Stary 18.12.2014, 20:56
dzieciaku kamikaze , ostrzegam, podobnie jak kiedyś takiego samego kłamcę warszawiaczka emj 10 za insynuacje pod moim adresem jakoby bym był Drozdem, że jeżeli jeszcze raz się to powtórzy poczynię kroki prawne , i wierz mi że nie żartuje , zapytaj swojego guru warszawiaczka emj 10 dlaczego tego już nie insynuuje
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 18.12.2014, 21:11
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Wiedzę, że Drozd/Dzord/kerim znowu napisał post pod postem ale sorki już masz u mnie bana od pewnego czasu i nie planuję go zdejmować.

Na Po też nie potrafią coś znaleźć niczego i w końcu uznali że ostatnie wybory też nie były sfałszowane
Jak mają na PO coś znaleźć będąc w opozycji? wszystkie ważne stanowiska mające funkcje sprawcze są w rękach PO od 7 lat.
Co do sfałszowanych wyborów to już w niektórych miejscach/okręgach sądy pozytywnie przyjęły pozwy o fałszerstwa i tam będą powtórki wyborów, więc już można powiedzieć, że te wybory nie były do końca uczciwe. Zresztą o sfałszowanych wyborach nie mówi tylko PiS. Np. Wipler mówi to samo co oni ale kamikaze już tego nie skomentuje, że mówi pisowkim głosem.

Jednak ten program PiSu, który się na niczym nie zna uchronił POlskę przed kryzysem co przyznaje sam Bielecki JanKrzysztof

http://wpolityce.pl/gospodarka/20345...szka-platformy

Wilk z KNP dobrze myśli http://www.mpolska24.pl/post/7426
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 18.12.2014 o godz. 21:17.
emj10
Senior Member

Stary 18.12.2014, 23:55
sergio napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś aparatczyku dodać że emj10 jest znawcą od wszystkiego
Do tego omnibusem po trzech kierunkach zapomniałeś dodać

Zawsze wydawało mi się, że aby zostać aparatczykiem trzeba do tej partii należeć albo od partii matki dostawać frukty i stanowiska, a ja taki biedny, bo ani partyjny, ani żadne suwuneniry mi dotąd nie skapnęły i muszę tułać się na obczyźnie pomiędzy Turkami i innymi ciapatami, w odrożnieniu od kilku osób które przewinęły się przez ten temat.

Pewnym fenomenem jest dla mnie sytuacja, która kolejny się pojawia, że słowo PiS jest niczym płachta na byka i co poniektorzy dopiero wtedy wyskakuja niczym Filip z konopii i biją na alarm. Szkoda, że tak często nie ujawniają się przy merytorycznych debatach.
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 19.12.2014, 11:28
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
:
Jak mają na PO coś znaleźć będąc w opozycji? wszystkie ważne stanowiska mające funkcje sprawcze są w rękach PO od 7 lat.
Co do sfałszowanych wyborów to już w niektórych miejscach/okręgach sądy pozytywnie przyjęły pozwy o fałszerstwa i tam będą powtórki wyborów, więc już można powiedzieć, że te wybory nie były do końca uczciwe.
W tej wypowiedzi są sprzeczności. Bo jak piszesz : Jak mają na PO coś znaleźć będąc w opozycji? wszystkie ważne stanowiska mające funkcje sprawcze są w rękach PO od 7 lat.
A za chwilę że sądy coś znalazły.
To jak to w końcu po czyjej stronie te sądy?

Kaczyński w2013r
Cytat:
Jarosław Kaczyński podczas wizyty w Żyrardowie pytany o to, czy partia będzie kontrolowała przebieg kolejnych wyborów w Polsce, zapowiedział stworzenie "ruchu pilnowania wyborów". Po poprzednich wyborach, w związku z dużą liczbą głosów nieważnych, niektórzy politycy PiS sugerowali, że wynik wyborów mógł zostać sfałszowany.
W każdym lokalu wyborczym musi być odważny pełnomocnik, który będzie pilnował do rana głosowania. Wszystkie wywieszone (na drzwiach lokalu wyborczego - red.) wyniki głosowania muszą być sfotografowane i sami musimy je podliczać. Dobrze by było, aby pod każdym lokalem wyborczym stali ludzie, gotowi stać tam całą noc, aby ten kto jest w środku miał poczucie, że jest wspierany - tłumaczył istotę "ruchu pilnowania wyborów" Kaczyński
http://www.wprost.pl/ar/396493/Kaczy...-liczyc-glosy/
No i pytanie: czy w pisie sa ludzie ślepi, durni, przekupni, że niczego jego gwardia z "ruchu pilnowania wyborów" nie zauważyła. Bo żadnych donosów od jego tysięcy "mężów" nie było.
Ostatnio edytowane przez york09 : 19.12.2014 o godz. 11:30.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.12.2014, 11:30
Wiesz co emj? Ja Cię trochę zaczynam rozszyfrowywać. Jesteś osobą, która broni ten rząd pod płaszczykiem hasła "„vanitas vanitatum, et omnia vanitas""

Nie ma potrzeby głosować - po co? Skoro wszędzie agenty, nie ma alternatywy, wszyscy umoczeni,"tamci jeszcze gorsi", nie ma sensu się ruszać w domu.

Skoro wychodzisz z takiego założenia- po co cokolwiek zmieniać- to w takim wypadku wspierasz ten aktualny rząd.

Wiele osób zastanawiało się tu- dlaczego jeszcze ludzie nie wyszli na ulicę- otóż nie wyszli, dlatego, bo żyją w poczuciu, że i tak nic nie zmienią: wszyscy kradną , że "jeden ...." "to ci sami". - i Ty - specjalnie lub nie, te poglądy utrwalasz.

Bardzo nie ładnie z Twojej strony, wszak każda ruch społeczny w aktualnej sytuacji jest pożądany.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 19.12.2014 o godz. 14:20.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Stary 19.12.2014, 11:42
Widocznie jakoś słabo mnie rozszyfrowałeś skoro ostatnio głosowałem na KNP, mimo wielu zastrzeżeń do lidera tej partii i bardzo żałuję, że zaprzepaszczono ten potencjał. RN, ani PiS na pewno nie poprę, bo z założenia nie głosuję na partie lewicowe
Smuga
Senior Member

Stary 19.12.2014, 11:43
@Pablo84 dopiero teraz, to dostrzegłeś? Gość regularnie mąci w tym temacie wodę pod płaszczykiem rzekomej niezależności. Nie mogę zrozumieć tylko tego, że wielu użytkowników wchodząc z, nim w dyskusję wydatnie mu w tym mąceniu pomaga.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 19.12.2014 o godz. 12:05.
emj10
Senior Member

Stary 19.12.2014, 11:49
Szczególnie to mąci pewien plemnik, który nie napisał jeszcze ani jednego merytorycznego posta w tym temacie i idzie teraz w sukurs z Drozdami i jego pochodnymi
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.12.2014, 12:00
Smuga napisał(a):Wyświetl post
@Pablo84 dopiero teraz, to dostrzegłeś? Gość regularnie mąci w tym temacie wodę pod płaszczykiem rzekomej niezależności. Nie mogę zrozumieć tylko tego, że wielu użytkowników wchodząc z, nim w dyskusję wydatnie mu w tym mąceniu pomaga
Bo to jest metoda w stylu 'dobry policjant i zły policjant". jeden podczas przesłuchania leje cię w pysk a drugi nawet żałuje. Ale obu chodzi o to samo i działają razem w jednym celu. Dlatego jest wyważony emj, harcownik yorkuś i zawsze jakiś kretyn z doskoku. Ale wszyscy oni mają jednego płatnika , no chyba że doliczymy jeszcze jednego od końskiego łba Giertycha
emj10
Senior Member

Stary 19.12.2014, 12:13
Yorkuś z tego co wydaje mi się pojawił się tutaj w czasie, gdy inne trolle oraz pochodne Drozda nawiedziły forum po kilku banach, a odpływ sensownych adwersarzy mocno nasilił się. Przynajmniej nie pamiętam jego wcześniejszego wcielenia, chyba że to jakiś pysio po banie.

Także yorkusiem proponuję wycierać kogoś innego
Smuga
Senior Member

Stary 19.12.2014, 12:21
Polski Punkt Widzenia z udziałem prof. Szyszko, który mówił o sprawie Lasów Państwowych:

A na dokładkę Ziemkiewicz komentujący wczorajsze przesłuchanie Szczynukowicza:

Ziemkiewicz o postawie Komorowskiego podczas przesłuchania: Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem
Ostatnio edytowane przez Smuga : 20.12.2014 o godz. 12:43.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 19.12.2014, 12:52
Początki współpracy zawsze bywają trudne. Przed zachodnimi dziennikarzami staje nasz były Premier i... musi coś wiedzieć i odpowiadać. Ale jak to?
Tak się nie godzi. Donald ma plan!

A może tak przy okazji wyeksportować mainstreamowe media i Lemingi?

Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 19.12.2014 o godz. 12:57.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.12.2014, 13:41
Smuga napisał(a):Wyświetl post

A na dokładkę Ziemkiewicz komentujący wczorajsze przesłuchanie Szczynukowicza:

Ziemkiewicz o postawie Komorowskiego podczas przesłuchania: Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem
bul to bardzo twardy, zdeterminowany, konsekwentny i niebezpieczny dla Polski gracz.A prywatnie to bardzo wesoły człek. Pamiętam jak do rozpuku śmiał się na Lotnisku Okęcie, kiedy z Moskwy przyleciało 96 trumien.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.12.2014 o godz. 14:11.
kerim1906
Banita

Stary 19.12.2014, 14:00
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Bo to jest metoda w stylu 'dobry policjant i zły policjant". jeden podczas przesłuchania leje cię w pysk a drugi nawet żałuje. Ale obu chodzi o to samo i działają razem w jednym celu. Dlatego jest wyważony emj, harcownik yorkuś i zawsze jakiś kretyn z doskoku. Ale wszyscy oni mają jednego płatnika , no chyba że doliczymy jeszcze jednego od końskiego łba Giertycha
yorkuś jest zabawny , emj 10 jest niebezpieczny , pisałem już dlaczego ,nie będę się powtarzał , rozmyje każdy temat jako "niezależny" , kogo może wyzywa od trolli ,"kontroluje" to forum koncertowo , jak chwilę kogoś sensownego braknie warszawiaczek się rozkręca , wtórują mu pożyteczni idioci , jak ktoś go skontruje faktami i merytoryką zwija się i nie ma go przez jakiś czas , ile on już miał tutaj wcieleń i co nie robił , a to w wołominie , a to w Hamburgu , a to w warszawce, wszędzie był , wszystko wie , na wszystkim się zna , tacy jak on buszują po różnych forach , jak pisałem na salonie 24 jest taki dyżurny józek moneta , zawsze gotowy do rozmycia , obśmiania niewygodnego tematu
york09
Banita

Stary 19.12.2014, 14:17
Trio madryckie postanowiło oddać swoje łupy (70 tyś). Nie wiecie przypadkiem czy już to oddali.
Giżyński bez mała oddał to co ukradł. (13 tyś)
Sikorski się waha i nie wie czy oddać przyznając się do złodziejstwa, czy iść w zaparte.
Pawłowicz nie odda bo już przeżarła kilometrówki.
Ostatnio edytowane przez york09 : 19.12.2014 o godz. 14:21.
kerim1906
Banita

Stary 19.12.2014, 14:32
york09 napisał(a):Wyświetl post
Trio madryckie postanowiło oddać swoje łupy (70 tyś). Nie wiecie przypadkiem czy już to oddali.
Giżyński bez mała oddał to co ukradł. (13 tyś)
Sikorski się waha i nie wie czy oddać przyznając się do złodziejstwa, czy iść w zaparte.
Pawłowicz nie odda bo już przeżarła kilometrówki.
i czy yorkuś jak już pisałem nie jest zabawny
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.12.2014, 14:34
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
yorkuś jest zabawny , emj 10 jest niebezpieczny , pisałem już dlaczego ,nie będę się powtarzał , rozmyje każdy temat jako "niezależny" , kogo może wyzywa od trolli ,"kontroluje" to forum koncertowo , jak chwilę kogoś sensownego braknie warszawiaczek się rozkręca , wtórują mu pożyteczni idioci , jak ktoś go skontruje faktami i merytoryką zwija się i nie ma go przez jakiś czas , ile on już miał tutaj wcieleń i co nie robił , a to w wołominie , a to w Hamburgu , a to w warszawce, wszędzie był , wszystko wie , na wszystkim się zna , tacy jak on buszują po różnych forach , jak pisałem na salonie 24 jest taki dyżurny józek moneta , zawsze gotowy do rozmycia , obśmiania niewygodnego tematu
Racja, widać że przeszedł jakąś selekcję u Schetyny. Musieli docenić temat polityczny na wislackim forum skoro rzucili taką perełkę . następni to są już z pospolitego ruszenia, gorszego sortu . Giertych tez widać nie inwestuje za dużo .
york09
Banita

Stary 19.12.2014, 14:43
To mam rozumieć że Kerim to posłaniec prezesa, a ty Gwieździsty samego Antoniego M.
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
i czy yorkuś jak już pisałem nie jest zabawny
A co w złodziejstwie jest zabawnego?
Czyżby temat złodziejstwa wśród posłów was drażnił? Może dlatego że prym wiodą posłowie PIS?
Ostatnio edytowane przez york09 : 19.12.2014 o godz. 15:10.
emj10
Senior Member

Stary 19.12.2014, 15:32
Gwiaździsty widzę, że zacząłeś cytować jakieś pokemony co zaczyna świadczyć o braku argumentów. Pamiętam jak się kiedyś podpierałeś Drozdem i chciałeś z nim zrobić pewnego rodzaju "duopol" w tym temacie, ale nie idź tą drogą jak mawiał klasyk o Dornie
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 19.12.2014, 15:34
Sądowa porażka Michnika, tego z których mediów wiedzę bierze york .

Ziemkiewicz napisał, że Adam Michnik "terroryzuje swoich przeciwników przy pomocy pozwów sądowych", a redaktor "Gazety Wyborczej" pozwał publicystę za te słowa. Dziś Michnik przegrał w sądzie

emj10
Senior Member

Stary 19.12.2014, 15:38
Upośledzony, czy tam klamot dzisiaj brak dyżuru na naszym legijnym forum?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów