|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A może on:
http://www.transfermarkt.de/janis-ik...spieler/206808 - wybrany najlepszym piłkarzem ligi łotewskiej... ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Aktuelle Gerüchte Interessent Wechselwahrscheinlichkeit VfB Stuttgart - FC Metz - |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie to jest wazne gdzie woli grać a to gdzie woli zarabiać
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Rafal Lebiedzinski na twiterze informuje,że to ostatni sezon w BBVA Wilka i Tytonia może by Czarek wrócił ? za Gargułę ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po co nam gość który nie umie piłki do przodu podać? U nas też ma na ławie siedzieć?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
odpowiem guerrierem: Możesz sprawdzić w internecie, wszędzie o tym piszą…
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
"Gdyby nie internet nie wiedziałbym że na świecie jest tylu idiotów" ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
sarkazmu bynajmniej nie kierowałem w Twoją stronęps. na tej profesjonalnej stronce transfermarkt Czekaj przez długi czas funkcjonował jako lewonożny. Czy mu coś poprawili w kwestii lateralizacji to nie wiem, coraz mniej czasu na takie humorystyczne witryny. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Oglądam La Ligę regularnie i kompletnie mnie taki scenariusz nie zdziwi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mój tekst też nie był kierowany w Twoją stronę ![]() tak mię się skojarzyło ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Chciałbym widzieć w Wisełce Goulona z Zawiszy kończy mu się kontrakt w czerwcu wiec w zimie można by się o niego postarać młody jeszcze , uniwersalny i silny gracz.
http://www.transfermarkt.pl/herold-g.../spieler/41978 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
to go kupcie ,opłaćcie kontrakt, nauczcie go Polskiego a Smude podstaw francuskiego i przekonajcie go że będzie miał w Wiśle Smudy lepiej niż w Koronie Tarasia
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1715,title,Mi...wiadomosc.html
i to jest właśnie ten moment- jeden w dole formy, a drugi z kontuzją; wyrąbać czarnych i tyle w temacie, gorsi od nich na pewno nie będą, jeden producent wiatru, drugi głupoty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Kiedy WhiteDoctor wpłacisz na Akademię - do czego się zobowiązałeś?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Świerszczok od 1 stycznia bez kontraktu. Nie wiodło mu się w Kaiserslautern. Chłopak jeszcze młody i w dodatku Polak. Warto byłoby spróbować z opcją 0,5 roku kontraktu + automatyczne przedłużenie o kolejne 2 lata w przypadku powodzenia transferu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A to nie przypadkiem zydek?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A nie pamięta waćpan dlaczego nie wylądował u nas wcześniej niż wylądował w FCK?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wychowankiem jest GKS Tychy, a że po drodze zgrzeszył. Każdy coś spie...lił w życiu
hehe W seniorskiej drużynie zadebiutował dopiero w Polonii Bytom i po drodze był jeszcze Piast. |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...i-z-lecha.html
wg mnie nie najgorszy piłkarz i dosyć alternatywny ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Maki to dla nas cel idealny i mimo naszych problemów uważam, że jeśli byśmy chcieli to wygrywamy o nich z każdym innym klubem. Wystarczy już teraz pokazać zainteresowanie, że Wiśle na nich zależy. Jeden i drugi nieźli grajkowie jak na naszą ligę, a Michał niewiele gorszy niż brat, kiedy są w formie. O jednego i drugiego bym powalczył, bo młodzi i całkiem dobrzy. W dodatku Wiślacka przeszłość(zakończona przez pewnego pana). Najlepiej obydwoje na skrzydłach za panów w ciemnym kolorze by się nadali idealnie.
![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/28166,Fran..._rok_temu.html
Ciekawe słowa Franza odnośnie transferów. Mam nadzieję, że to nie kolejne myślenie życzeniowe. ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Akurat Franio znany jest z tego, że papla dużo, a mało w tej paplaninie jest konkretnej i zgodnej z prawdą treści. Kłopoty bogactwa w wykonaniu Jacusia mamy za sobą, mityczne trzecie okienko Smudy też, to teraz pora na wypełniony optymizmem grudzień. Tylko pytanie: co się stanie po tym grudniu?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak podaje Piłkarskie transfery Sobota jest na wylocie z Club Brugge może by wrócił do Polskiej ligi ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|