|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ta tabelka już była ze dwa razy rozkładana na części pierwsze w tym temacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wartość pieniądza spadła.
Tak właśnie czytam se doniesienia z Europy. W Belgii 15 grudnia szykują strajk i to dość gruby, bo wszyscy nie idą do pracy, tylko na ulice ma być ogólnonarodowy paraliż. To pokłosie podniesienia wieku emerytalnego do 67 roku. Widać, tam się nie pierdo.lą i nie dają w dupe ruchać nie to co u nas. Zastanawiam się czy media o tym coś powiedzą... ostatnio cisza była, a pół miasta roznieśli. ciekaw jestem ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W Polsce Tvn lub jeden z drugim ekspertem powiedzą, że trzeba bo ZUS nie wytrzyma, a ludzie dają się ruchać w dupe, bo pamiętają Pewexy i cieszą się ciepłą wodą z kranu. Cóż taki kraj- widocznie tu lubią jak się ludzi mocno trzyma za mordę, a wszelka oznaka nieposzułeńsztwa jest nazywana prze prezydenta, premiera i media "podpalaniem Polski" i "PiS`owskimi metodami".
Jeśli faktycznie taki procent wyjedzie z kraju, jak z ludzi po moim kierunku- to pozdro 600. Zostaną tu same lemingi... i ukraińcy ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
![]()
Przekształcenia po roku 1989, uwłaszczenie się partii na majątku narodowym opisywałem już na tyle szeroko, że powinno być już doskonale znane moje zdanie na ten temat. Układ postsolidarnościowy jest jednym z głównych beneficjentów przemian jakie zaszły w naszym kraju. Nie tylko odziedziczył w podziale po Okrągłym Stole wiele mediów i przedsiębiorstw z nimi związanych, ale też brał czynny udział w prywatyzacji oraz w przejmowaniu poszczególnych spółek SP. Dlatego nie wiem czemu miałbym najpierw atakować jednych, a drugich nie skoro nie jest znana do końca skala przejętego mienia i kto ma jaki w tym udział. Najbardziej znane są dwie komisje likwidacyjne. Jedna dotycząca mienia PZPR, a drugach likwidacji RSW. Odnośnie tej drugiej w cytacie opisano trzy główne gazety, które trafiły do konkretnych środowisk politycznych wraz z siedzibami, zapleczem drukarskim i innymi nieruchomościami. http://www.histmag.org/Prasa-na-gruz...azka-Ruch-8099 Cytat:
Od strony 12 część dotycząca KNP, PC i PSL. http://www.ujk.edu.pl/ibib/studia/pd..._prasa_inf.pdf Odnośnie zakładu autostradowego to jak dobrze pamiętasz nie byłem jego stroną, a ze względu na to, że nie sprecyzowano jasno na samym początku co jest "przyczyną finansową" niewybudowania autostrady, a także przez to, że w okolicach Euro strony zakładu nie mogły się dogadać to zakład został nierozstrzygnięty.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 04.12.2014 o godz. 22:44.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z mojej podstawówki na 28 osob 15 jest na stałe zagranicą, z liceum na ok 30 osob również połowa jest zagranicą. W tej chwili kontynuuję edukację i również zdecydowana większość osób planuje stąd wyjechać- i wręcz się nie może doczekać kiedy to zrobi.
Oczywiście można zaklinać rzeczywistość, ale jak kto woli Do tej szkoły norweskiego co chodzę, to praktycznie same "inżyniery"- oni zapewne też palą się by tu pracować
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.12.2014 o godz. 00:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ode mnie z tego co się orientuję to z podstawówki wszyscy są obecnie w kraju. Moja dawna dziewczyna z podstawówki wróciła właśnie na stałe z Wloch i wzięła ślub w listopadzie. Z LO kilka osób było na Erasmusach, a kumpela siedziała kilka lat w Walencji, ale w tym roku wróciła. We wrześniu organizowałem spotkanie licealne i frekwencja była całkiem niezła ok. 20 osób, a z rozmów wynikało, że chwilowo nikt nie wyjeżdża.
Ze studiów owszem wyjechało sporo osób. Albo zostali po Erasmusach, albo wyjechali do rodzin w Irlandii, czy Hiszpanii. Łącznie może z 10 osób będzie. Z rodziny została tylko siostra w Szkocji z mężem i dzieckiem, a tak to wszyscy wrócili w przeciągu ostatnich dwóch lat. Nie liczę oczywiście starej emigracji rozsianej po świecie. Także z mojej perspektywy, mimo ze nie jest to reprezentatywne widac, ze po ostatniej fali powrotow zmniejszyla się znaczaco liczba znajomych na emigracji. Oczywiscie statystyki temu przecza, bo zblizamy się znowu do rekordow z roku 2006. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Pomnik Lecha Kaczyńskiego oblany farbą http://www.wprost.pl/ar/483536/Zdewa...-Kaczynskiego/ Kaczyński na tym pomniku wyglądał jakby był w tortilli, więc ktoś polał go sosem. PS Tylko wyjątkowi złośliwcy mówią, że to nie tortilla, ale kaftan bezpieczeństwa. ![]()
Ostatnio edytowane przez york09 : 05.12.2014 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.12.2014 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Okazuje się, że ci "najszczęśliwsi" często nie radzą sobie z problemami, które bywają wprost proporcjonalne do stanu konta.
http://nakoksie.pl/10-bogatych-ludzi...i-samobojstwo/ Samobójstwami Polska nie odbiega od światowych statystyk. Samobójstwo powiązane są z zaburzeniami psychicznymi, (ostrzegam przed czyt. Sakiewicza i Karnowskich i Radia Maryja) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.12.2014 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
AYALA gość wrzuca posty na poziomie gimnazjum, argumenty też nie trafiają. To zwykły troll, a trolla nie warto karmić, wtedy może sam zdechnie z głodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
Dlatego też mogę jasno powiedzieć że nie wypowiadasz się obiektywnie mimo że próbujesz na takiego się kreować i przez to karmisz i nakręcasz takie trolle jak yorka czy szpenia. Nie chce mi się tu wklejać kilkuset Twoich postów anty pisowskich więc tych kilka zdań krytyki obozu rządzącego które wkleiłeś nawet nikt nie zdążył wyłapać. Sam się ustawiasz w tej pozycji.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 08.12.2014 o godz. 08:50.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak to PIS robi z siebie idiotów.
To jest PiSowy produkt eksportowy, będą za jego pomocą propagować „geniusz prezesa”. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
||||
|
Panowie tak dla przypomnienia:
Kocur napisał(a):
kerim1906 napisał(a):
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):
BBudowniczy napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 05.12.2014 o godz. 15:58.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zapomniałem że tutaj prawda o pisie boli.
Tutaj się wychwala prezesa j jego owieczki (czyt. gang Hofmana) Co nie zmienia faktu że pis robi nam obciach na cały świat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.12.2014 o godz. 15:02.
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
york, przestań. Demokracja ma to do siebie że każdy ma wolnośc słowa i wiary. Jeden wierzy w Pszczółkę maję, inny wspiera Kościół Latającego Spaghetti, a trzeci oddany jest wierze w działania Prezesa. Nic Ci do tego.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Da ktoś temu opłacanemu trollowi bana ?
Jest na kilku(?) innych forach różnej tematyki robiący taki sam spam z przygotowanymi postami i linkami m.in. http://www.forum.polityka.org.pl/vie...5b7ce7f#237407 http://peb.pl/polityczna-piaskownica...ychopat-4.html PS. Tak wygląda hiPOkryzja! Błękitny marsz, propozycja alternatywnego parlamentu i „wyjście na ulice”. Przypominamy, jak Platforma „podpalała Polskę”! http://wpolityce.pl/polityka/224746-...a-polske-wideo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no to jest naprawdę dobre. Trolle znają się nawzajem z różnych forów. Ciekawe na ilu forach naraz siedzą nasze trolle
http://peb.pl/polityczna-piaskownica...sowaae-11.html york09 Cytat:
Jeżeli chodzi o PIS to ja uwielbiam wszystko co nie związanie z PISem oraz "ojcem inkasentem" (patrz spoiler) Jak można wierzyć partii która na swoim marszu propaguje faszyzm! -//- -//- -//- której w/ce prezes tłumaczy akta na rosyjski -// -//- -//- która obiecała 3 mln mieszkań, a teraz bilion na repolonizację Jeden już cuda obiecywał a teraz mam wierzyć jeszcze większym oszołomom?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.12.2014 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oprócz yorkusia okupującego kilka forów dyskusyjnych jest też taki jeden troll, który jak sam przyznał udziela się na forum Legii.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto to taki? Zdaje mi się, że z tego forum, więcej niż jedna osoba ma konto na forum Legii, ale nie będę wytykał palcami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam na myśli użytkownika, który lubi arbuzy.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem kto lubi arbuzy?
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Orban ostro staje na odciski. Neofaszystowski dyktator idący do łóżka z Putinem. No no. Brakuje tylko katastrofy w Gibralatrze.
To jest jedna z największych oficjalnych chamskich odzywek w stosunku do głowy państwa i to wybranego w wyborach. To jest po prostu skandal jakich mało! http://rt.com/news/211171-hungary-mc...ictator-orban/
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.12.2014 o godz. 21:16.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|