The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2014, 17:14
Serce boli oglądając co ta Lechia gra. Zastanawiam się czego tam brakuje. Doświadczenia?

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.11.2014, 17:24
krasny napisał(a):Wyświetl post
Serce boli oglądając co ta Lechia gra. Zastanawiam się czego tam brakuje. Doświadczenia?
Sądzę, że letni mega zaciąg sprawił, że mało kto tam się z Lechią identyfikuje i nie zamierza za nią specjalnie umierać bo wie że Lechia to tylko przystanek.
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.11.2014, 17:28
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Sądzę, że letni mega zaciąg sprawił, że mało kto tam się z Lechią identyfikuje i nie zamierza za nią specjalnie umierać bo wie że Lechia to tylko przystanek.
Coś w tym jest.
Poza tym jednak za młody ten skład i brakuje lidera, kogoś kto potrafiłby porządnie resztę opieprzyć jak nie idzie.
Może ten Sebek Mila będzie kimś takim?

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.11.2014, 17:29
Drogi przyjacielu,
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie:

Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata
Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj...
Wyjaśnisz mi w końcu na czym opierasz tezę, że jestem fanem Leśniodorskiego? Prezes jak prezes ma swoje wady i zalety. Skompromitował się tym całym LetFootballWin i listem zachęcającym do kupna Żyro ale nie trzeba lamentować na forum na ten temat.
Niestety Twoja polaczkowość nie pozwala Ci przyjąć do wiadomości, że nie wszystko co robi musi być złe. Zwykła zazdrość i ból dupy, bo oni teraz są na fali, a Wisła tonie. Szkoda, że nie jesteś tak aktywny w kwestii działań innych prezesów klubów ekstraklasy, bo w końcu temat dotyczy całej ligi, a nie jednego klubu ze stolicy.
Widzę, że stworzyliście sobie jakiś wyimaginowany problem i mianowaliście się na armię wyzwoleńczą, której nikt nie potrzebuje, bo kultu Leśniodorskiego na forum nie zauważyłem. Nie umiesz prowadzić dyskusji w sposób merytoryczny to się nie wypowiadaj, bo jak na razie jedyną odpowiedzią na moje argumenty jest to, że jestem prolegijnym tęczowym chłopakiem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.11.2014, 18:45
A kto tu broni Legii? Shaggy, skoro Ty i Tobie podobni nie widzicie tego, że przesadzacie to my Wam mówimy. Jak ktoś za bardzo sapie na tą Legię to są 2 wyjścia, albo ma ból dupy albo kompleksy. Jakoś nie zauważyłem żeby tutaj wśród Wiślaków panował kult Legii. Co najwyżej nieraz ktoś wrzuci jakiś link czy coś i porówna to do naszej sytuacji, napisze, że tam jest ok a u nas pyta i tyle. Nikt się nad tym nie spuszcza i nie rozwodzi. Bo i nie ma nad czym, klub jak klub, jasne mają teraz swoje tłuste lata tylko co z tego? .... im w dupę, niech sobie mają. Myślałem, że nas ma interesować Wisła a nie wszystko co związane z Legią.
Z drugiej strony zauważyłem, że Ty i kilka osób macie ostry ból dupy i ciągle po tej Legii jedziecie. Chcecie być dumnymi Wiślakami czy czymś na podobieństwo Judasza, który ma swój posrany klub co się do chuja nadaje i jego byt polega na tym, że przez 99% dnia myśli o Wiśle i o tym jak jej dosrać? Weźcie sobie dajcie siana i jak żaden Warszawiaczek się nie rzuca to nie ciśnieniujcie się bo to śmieszne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.11.2014, 21:12
krasny napisał(a):Wyświetl post
Coś w tym jest.
Poza tym jednak za młody ten skład i brakuje lidera, kogoś kto potrafiłby porządnie resztę opieprzyć jak nie idzie.
Może ten Sebek Mila będzie kimś takim?
Mila sam tego wózka nie pociągnie tutaj trzeba zacząć od TRENERA a nie pseudo trenera.Wszystko za szybko to cię potoczyło myślał ktoś o tych transferach ? wyglądało to tak:

Mamy dla was grajka nazywa się Bartłomiej Pawłowski ostatnio grał w Maladze
Malaga powiada Pan
Dobra bierzemy

I tak z połową kopaczy zapewne nie patrzono na formą piłkarza ani to czy siedział na ławie czy nie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 30.11.2014, 11:45
Jaroo1 i tobie podobni, czy ci się podoba czy nie zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć", jeżeli Ty uważasz inaczej nie kwestionuje tego , nie kwestionuj w takim razie kogoś innego
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.11.2014, 13:44
Gdzie w ostatniej "sprawie" (odnośnie tego wywiadu na weszlo z Leśnodorskim i tym drugim) warszawiaczki jakieś farmazony na ten temat pisały?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.11.2014, 14:08
Warszawiaczków zostało raptem kilku, z czego w miarę aktywnie piszących może ze 2-3, więc dobrze, że niektórzy nie pisali tutaj kilka lat temu, bo nie mogliby spać po nocach
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.11.2014, 17:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w ostatniej "sprawie" (odnośnie tego wywiadu na weszlo z Leśnodorskim i tym drugim) warszawiaczki jakieś farmazony na ten temat pisały?
widzisz , już podpiera Twoje tezy warszawiaczek emj10 kłamca i człowiek bez honoru który do dzisjaj nie przeprosił ,czy można na forum swojego klubu Wisły skomentować "wynurzenia i bajkopisarstwo " prezesa "sł€pa"obleśnego ? czy nie ? , daję spokój bo nasza dyskusja do niczego nie prowadzi , będę postępował jak powyżej napisałem i nikt nie musi mnie pouczać , ok ?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.11.2014, 19:12
I właśnie o to chodzi. Ból dupy macie o ch. wie co a jak pytam o konkrety to "daję spokój". Skoro powiedziałeś A to powiedz B. Skoro napisałeś " zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć"" to napisz w takim razie gdzie ostatnio warszawiaczki cwaniakowały odnośnie tego wywiadu Leśnego na weszlo.
drozd:
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.11.2014, 20:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
I właśnie o to chodzi. Ból dupy macie o ch. wie co a jak pytam o konkrety to "daję spokój". Skoro powiedziałeś A to powiedz B. Skoro napisałeś " zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć"" to napisz w takim razie gdzie ostatnio warszawiaczki cwaniakowały odnośnie tego wywiadu Leśnego na weszlo.
rozumiesz słowo "daję spokój" ?, nie chodzi o brak argumentów tylko szkoda dyskusje ciągnąć, jak masz ochotę to się jaraj że "w ostatnim temacie" itd, co miałem Ci wytłumaczyć wytłumaczyłem, możesz liczyć na mnie jak warszawiaczki będą "przeginać", a obleśny to legijny słup, takie jest moje zdanie , i co z tym zrobisz ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.12.2014, 11:39
yeah w końcu znalazł się obrońca granicy krakowsko-warszawskiej.

pytanie tylko mam takie co do Twojej wypowiedzi.
Obleśny to legijny słup ? Rozumiem że osoba Obleśny to Leśniodorski. Też jak byłem mały przezywałem, potem mi sie znudziło. Ale że legijny słup ? O co tutaj chodzi bo jestem w kropce?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 11:50
wiesz co to znaczy słup ? jak nie wiesz to zapytaj kogoś mądrzejszego, obleśny pisze się z małej litery , nie przeginaj z tą czołobitnością , jak chcesz mu pomóc to podpisz się pod jego i cherubinka skomleniem do uefa , najnowszym skomleniem , miesiąc bez skomlenia miesiąc stracony
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.12.2014, 11:59
ehh widze że ciężko.

Oj to z dobrego wychowania wynika ze pisze imiona/nazwiska/kwyski wielkimi literami - tylko tyle i aż tyle.

Obleśny (początek zdania wiec tez wielką literą) to legijny słup - nie rozumiem tej metafory po prostu i liczyłem że jako jej twórca wytłumaczysz mi jej ukryte przesłanie. Jeśli jednak przesłania nie ma to co to oznacza bo jestem zbyt głupi by to pojąć Wytłumaczysz mi swój tekst ?

Nie rozumiem też skąd wywnioskowałeś że JA chce mu pomóc? Większość użytkowników zna mój stosunek do Legii, szczególnie kilka legijnych nicków, Tobie udowadniał tego niestety nie bede bo mi sie nie chce, a moze i ty za kilka lat dojrzejesz do tego ze to tylko internet a nie swiat rzeczywisty.

E: Podobnie? Nie kolego tu podobienstwa nie ma. Napisałeś wg mnie metaforę która chciałbym byś jakos rozwinał-wytłumaczył ocb.

Obleśny to słup Legii = jak to mozna rozumiec i odbierać? Ze Leśniodorski to człowiek Legii ? Nie no tego to by najwiekszy debil nie wymyślił bo to tak samo jakby pisać że ogień może poparzyć czy to że woda jest mokra. O co chodzi z tym słupem ? Czy można powiedzieć ze Cupiał to słup Wisły a Filipiak to słup Cracovii ? Jeśli tak to tylko debil moze cos takiego wymyślić, gdyz o rzeczach oczywistych sie nie dyskutuje.
Wiec dalej, mnie głupka nurtuje ten słup ? Duży i betonowy ? (chyba też nie) Wysoki ( chyba też nie ) Jest przekaźnikiem informacji ? (tez nie.)
Ehh, za głupi juz jestem, na szczęście już w weekend gramy na koniec rundy z Lechem więc sobie u Wiślaków będziemy mogli spokojnie wyjaśnić
E2: Zrezygnowałem ze straty czasu jaka bedzie dedukcja - dla mnie prostaka i debila. Najprościej prawdy dowiedzieć sie u zrodla tak wiec do zobaczenia u Wislakow
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.12.2014 o godz. 12:18.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 12:03
podobnie jak i ja Tobie nie będę nic tłumaczył , jak nie rozumiesz trudno, bez odbioru panie dojrzały

myśl , dedukuj , podpowiem Ci że Pan Cupiał nie jest słupem

E2 nie oceniaj się tak nisko , będzie dobrze

i na koniec "słup" - osoba nie mająca wpływu na podejmowane decyzje , wykonuje polecenia bez wpływu na finanse i zarządzanie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 01.12.2014 o godz. 12:38.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.12.2014, 15:26
? S(ł)uper to wytłumaczyłeś
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 18:12
[QUOTE=siemstein;1383831]? S(ł)uper to wytłumaczyłeś[/QU

wiem , dla ciebie za trudne, wpadniesz , namieszasz i zwiewasz, by
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.12.2014, 18:22
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
"słup" - osoba nie mająca wpływu na podejmowane decyzje, wykonuje polecenia bez wpływu na finanse i zarządzanie
Widzę, że wnikliwie śledzisz życie i strukturę klubu, od którego się tak odcinasz. Wytłumacz mi proszę, bo też jestem zbyt głupi - czyje on twoim zdaniem polecenia wykonuje?
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 18:34
filemon napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że wnikliwie śledzisz życie i strukturę klubu, od którego się tak odcinasz. Wytłumacz mi proszę, bo też jestem zbyt głupi - czyje on twoim zdaniem polecenia wykonuje?
jakie odkrywcze wnioski w pierwszym zdaniu , jestem pod wrażeniem , mimo wszystko umówmy się , sami myslicie i wyciągacie wnioski, zero korepetycji
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 01.12.2014 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.12.2014, 18:43
Jesteśmy w temacie Ekstraklasa 2014/2015: kerim1906 ma ochotę popisać i poszydzić z oblesnego noż ku... jego chyba prawo nie? Jest gdzieś w regulaminie zakaz dotyczący tego? Tymczasem obsiadło go stadko userów niczym niczym niewyżyte kundelki i próbują kąsać. Jeśli naprawdę nie interesują Was wynurzenia na temat legii, lesnego czy innych klubow bylo nie bylo w temacie do tego przeznacznym po prostu nie zagladajcie tutaj i glupio nie komentujcie bo zarzucacie wioche a sami ja robicie. Warszawscy adwokaci od siedmiu bolesci...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 18:48
Jesteśmy w temacie Ekstraklasa 2014/2015: kerim1906 ma ochotę popisać i poszydzić z oblesnego noż ku... jego chyba prawo nie? Jest gdzieś w regulaminie zakaz dotyczący tego? Tymczasem obsiadło go stadko userów niczym niczym niewyżyte kundelki i próbują kąsać. Jeśli naprawdę nie interesują Was wynurzenia na temat legii, lesnego czy innych klubow bylo nie bylo w temacie do tego przeznacznym po prostu nie zagladajcie tutaj i glupio nie komentujcie bo zarzucacie wioche a sami ja robicie. Warszawscy adwokaci od siedmiu bolesci...
lepiej tego nie można ująć, już kilka wpisów temu zaznaczyłem że kończę "temat słupa obleśnego", nie dotarło
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.12.2014, 13:01
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...a-ylecieq.html
brawo kibice warszawskiej drużyny , obleśny myślał że jak poliże tyłki lewactwu to uefa da mniejszą karę , a lewactwo trzeba zwalczać całą mocą , a nie być hipokrytą jak wielki prezesina słup obleśny, taki był piękny hamerykański , nie rozumie że nie można bratać się z antypolskim lewactwem i przy okazji udawać jedność z kibicami , to dopiero początek problemów prezesiny
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.12.2014 o godz. 13:04.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.12.2014, 18:27
Znowu nie wziąłeś leków?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.12.2014, 18:53
fialo napisał(a):Wyświetl post
Znowu nie wziąłeś leków?
Zapomniałeś że ten temat to ostatnio "kerim1906 próbuje jeździć po Legii", warszawski adwokacie od siedmiu boleści
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.12.2014, 20:49
Kerim 1906 wes chlopie nie szmac tej daty tym frajerem z PISu
,
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.12.2014, 20:55
fialo napisał(a):Wyświetl post
Znowu nie wziąłeś leków?
frajer fialo jak zwykle merytorycznie

i filemon też merytorycznie , myśliciele, no niech mnie myśliciele
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.12.2014 o godz. 20:59.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.12.2014, 20:57
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Kerim 1906 wes chlopie nie szmac tej daty tym frajerem z PISu
piszesz o sobie , napisz bliżej co szmacisz ? , bo zacząłeś interesująco , ale końcówka spaszczona, wypowiedz się pełnym zdaniem i na temat, dzięki
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.12.2014, 22:20
Dobrze, że jest jeszcze ktoś, kto chce ten - obiektywnie rzecz biorąc - dobry pomysł biznesowy rozsadzić od środka. Nie będą nam tak szybko uciekać.

Może po prostu Legionistom (kibicom) za dobrze jest, ostatnio biedę klepali chyba przez jeden sezon, jak Romanowski odszedł. Jak jest dużo kasy, to do głowy przychodzą różne debilne pomysły.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.12.2014, 18:49
Cytat:
Czy można powiedzieć ze Cupiał to słup Wisły a Filipiak to słup Cracovii ?
Jednen i drugi są właścicielami olbrzymich firm.
Kim są właściciele Legii? Firmy, akcje, udziały, majątek?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów