The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2014, 17:27
Duda osobiście jest dla mnie letni, dostanie poparcie niektórych centrowców, ale przez to, że jest całkowicie anonimowy w skali kraju (a jest, gdyż nie jest nawet w top10 polityków PiS-u jeśli chodzi o rozpoznawalność) to nie ma najmniejszych szans, a sukcesem będzie jeśli doprowadzi do tego, że Komorowski nie wygra w pierwszej turze na co się w tej chwili zanosi.

Liczę, że będzie na kogo zagłosować w I turze, bo nie chce mi się znowu skreślać dwóch nazwisk jak to było 4 lata temu.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 01.12.2014, 18:18
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Chłopcze to sobie powiedz do lusterka jak ochłoniesz.
Dzięki takim capom jak Ty mamy w Krakowie 9 rok prezydenta komucha i w Polsce 8 a może wiecej lat rządów oszustów i cwaniaków niszczących ten kraj, zmuszających ,ba zachęcających ludzi żeby stąd w....u wyjażdzali, rządom które tak zarządzają że stracili cała dowództwo lotnictwa, niedługo potem całą generalicję i prezydenta, potem dali się podłuchać przez "kelnerów" a teraz ich komisje nie potrafiły przez tydzień zliczyć głosów wyborach . I Ty "chłopcze" mi piszesz o mniejszym źle? Co niby strasznego wydażyło się za rządów Kaczora? MAsz coś koleś z głową i za dużo TVN i gadzinówki.
I przemyśl to co piszesz obrażając Dudę- czlowieka które nie znasz- i który poziomem kultury odbiega o lata świetlne od "bul"Komorowskiego,Palikota,Niesiołowskiego czy innego Szejnfelda. Opowiadać smuty w necie to jest cała masa mądrali a jak trzeba zaprotestować na mieście przeciwko kompromitacji PKW to z Wisły jest może 20-30 osób.Jakby tak było za Kaczora to byś tu popluł jadem monitor, ale jak jak było to za rudego i "bula" to widzisz gdzieś mniejsze zło.

Może ma ,może nie ma. Jak takie capy jak ten powyżej Twojego cytatu będą wolały rubasznego analfabetę od młodego i kulturalnego ale "pisiora" to tak będą mieli.Jaki problem?
walka z wiatrakami , możesz tłumaczyć , tłumaczyć ..... i jeszcze raz tłumaczyć , nic nie da , a do tego emj10 wcina sie z tekstem że ktoś kłóci się o kandydata na Prezydenta Andrzeja Dudę , kolego warszawiaczku emj10 tu chodzi o regularne chamstwo człowieka o nicku kilogramowym , Duda tutaj nie ma nic do rzeczy
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 01.12.2014, 18:25
Biedroń z mieszkańcami i wyborcami ze Słupska
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.12.2014, 18:29
Jedna pociecha, że nie będzie tego ^%%#@# w Sejmie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 01.12.2014, 19:49
To są chyba pierwsze wybory po których wszyscy są zadowoleni. Oglądając TV to człowiek nie wie kto ogólnie wygrał.
PIS mówi o sukcesie, Miller to samo, nie wspomnę już Kopaczową.
A w Krakowie to nawet komuch lepszy od PISowca. I też obie strony zadowolone!
Jedynie co mnie przeraża to spokój Kaczyńskiego, niesłychane żeby tak spokojnie przeżył wczorajszy dzień.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.12.2014 o godz. 19:59.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.12.2014, 19:54
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Zastanow się chlopcze co piszesz...
Co mam calowac po nogach poplecznikow Jarosława no weź proszę Cie...
Wybieram mniejsze zlo a nie czubow...
Mógłbyś rozwinąć? Dlaczego "czuby"?
Ja glosuje na JarKacza właśnie z odwrotnej przyczyny co twoja. Mimo tego, że nie po drodze mi z tą partią, to jednak wolę ją u władzy niż ludzi, którzy doją ten kraj i to beż zadnego skrępowania- ostatnio to już na bezczelnego. Wszystko uchodzi im płazem, bo z PO trzymają Polscy i Niemiecy oligarchowie(a ci mają media)- którzy robią dobre byznesy z POlskimi politykami jednak kosztem kraju i Polaków.
Dlatego wolę Polskich "oszołomów, ze słomą w butach" niż ludzi, dla których "Polskość to nienormalność"

Przypominam, że parę lat temu wyjebano z rządu panią minister w Szwecji, bo przez przypadek wyszło, że za pieluchy zapłaciła z pieniędzy podatników- tutaj prezes NPB robi byznesy z Ministerem MSWiA i zwraca się uwagę na słownictwo a nie na próbę rażącego złamania konstytucji przez korupcję polityczną....

I ktoś tu mi piszę, że ten kraj jest normalny?Jesteśmy bananową republiką i ostatnie wybory to udowodniły- i bynajmniej nie ma znaczenia kto te wybory wygrał czy przegrał.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 01.12.2014 o godz. 20:01.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 20:00
york09 napisał(a):Wyświetl post
To są chyba pierwsze wybory po których wszyscy są zadowoleni. Oglądając TV to człowiek nie wie kto ogólnie wygrał.
PIS mówi o sukcesie, Miller to samo, nie wspomnę już Kopaczową.
A w Krakowie to nawet komuch lepszy od PISowca. I też obie strony zadowolone!
Jedynie co mnie przeraża to spokój Kaczyńskiego, niesłychane żeby tak spokojnie przeżył wczorajszy dzień.
yorkuś , Lasota to nie jest Pisowiec, a wygrana majchra to kolejny policzek od komuchów popieranych przez urbanoplatfusów
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 20:04
dzisjaj był niezły numer jak krul europy mówił po angielsku, chciał w Brukseli mówić o aferze amber gold, brakło słówek ? wyciągnął bursztyn jakby chciał powiedziećł AMBER, za chwilę pokazał na obrączkę, chciał powiedzieć GOLD ?
york09
Banita

Stary 01.12.2014, 20:06
Właśnie przeczytałem że twierdza Wołomin zdobyta przez PSL!
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
dzisjaj był niezły numer jak krul europy mówił po angielsku, chciał w Brukseli mówić o aferze amber gold, brakło słówek ? wyciągnął bursztyn jakby chciał powiedziećł AMBER, za chwilę pokazał na obrączkę, chciał powiedzieć GOLD ?
Chce Ci się takie pierdoły wymyślać.
https://www.youtube.com/watch?v=mykNm2iNuPc
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.12.2014 o godz. 20:09.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.12.2014, 20:11
szkopy chwalą swojego wasala na Polske,bo tak mocno przez siedem lat nikt Polaków za morde nie trzymał od czasów Bieruta
kerim1906
Banita

Stary 01.12.2014, 20:14
Właśnie przeczytałem że twierdza Wołomin zdobyta przez PSL!

Chce Ci się takie pierdoły wymyślać.
https://www.youtube.com/watch?v=mykNm2iNuPc
yorkuś , taki jesteś mądry a nie rozumiesz ? jest to przytyk do ucieczki rudego poligloty przed zawodowymi dziennikarzami,wiesz że pierwszy raz w takiej sytuacji nie było konferencji, jak myślisz dlaczego ? , dodam dla ułatwienia że dziennikarze nie pytali by o amber gold
emj10
Senior Member

Stary 01.12.2014, 20:16
Krypto-PSL, żeby być sprawiedliwym. PSL de facto nie startował w Wołominie, a Radwan była jedynie wspierana przez PSL
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 01.12.2014, 20:36
w skali kraju wygranymi są :

1.PSL (choć czy uczciwie to się pewnie nie dowiemy)
2.PiS
3.Biedroń

przegranymi:
1.SLD
2.PO
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.12.2014, 10:31
Zdaniem króla Europy, Polska będzie musiała się poświęcić dla UE:

Cytat:
Prezydent Europy grozi Polsce? Szokujące słowa Donalda Tuska

Czy Polacy mogą mieć powody do niepokoju? Donald Tusk ledwo wyjechał z kraju i objął unijne stanowisko, już zapowiedział, że Polska będzie musiała poświęcić część swoich interesów na rzecz Europy. Najwyraźniej, aby nieco uspokoić nastroje Tusk błyskawicznie zaczął zapewniać, że miejsce Polski w UE to „fajna rzecz”.

- Jeśli ja coś dobrze zrobię dla Europy, to będzie to też dobre dla Polski. I na odwrót. To jest moje głębokie przekonanie, a nie jakaś ideologia. Nasze miejsce w UE to jest fajna rzecz i na tym korzystamy – mówił Donald Tusk na antenie TVP Info.

Poważne powody do niepokoju daje jednak inna wypowiedź Donalda Tuska. Były premier, a teraz nowy szef Rady Europejskiej oświadczył, że Polska na rzecz Europy będzie musiała się poświęcić.

- Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy – tłumaczył na antenie TVP Info Donald Tusk.

Jednocześnie Tusk przekonywał, że dzięki jego nowemu stanowisku wzrośnie również pozycja Polski na arenie międzynarodowej, ponieważ jako szef Rady Europejskiej będzie on mógł „wywierać wpływ na najważniejszych europejskich polityków”

- Jeśli nie będą mnie słuchać, to zmienię robotę – ironizuje Tusk.

Pytanie tylko, czy po takich deklaracjach byłego premiera, Polakom będzie jeszcze do śmiechu...
http://niezalezna.pl/61975-prezydent...-donalda-tuska
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.12.2014, 10:41
Przy Niezależnej to nawet GW zaczyna wyglądać wiarygodnie.
kerim1906
Banita

Stary 02.12.2014, 10:46
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Przy Niezależnej to nawet GW zaczyna wyglądać wiarygodnie.
ha, ha, co tutaj jest niewiarygodne ? że rudy kaszub mówi wprost że w Polsce trzeba jak najszybciej wprowadzić euro ?, zgadzam się z Tobą , wyborcza z michnikiem tak wylasowała mózgi że dla niektórych jest wiarygodna, co oni przez te 25 lat zrobili z ludżmi ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.12.2014 o godz. 10:48.
Paweł
Senior Member

Stary 02.12.2014, 10:53
Niewiarygodny jest cały serwis.

Nie bronię Tuska, ale możesz mi wyjaśnić w jaki sposób "grozi Polsce"? W całym artykule jest jedna wypowiedź Tuska dotycząca tego, że "czasami (należy) poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy". Gdzie tu widzisz jakąś groźbę? Skoro (jako społeczeństwo) chcemy być w UE, to logicznym jest, że żeby wypracować wspólne stanowisko każdy musi czasem iść na jakieś ustępstwa. No chyba, ze wyobrażasz sobie sprawne funkcjonowanie jakiejkolwiek wspólnoty, w której każdy "ciągnie wózek w swoją stronę".
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.12.2014, 11:05
Niech rudy cwel swój łeb poświęci dla dobra Europy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 02.12.2014, 11:11
Euro wprowadzą może w XXII wieku - jak jakimś cudem potomkowie obecnych złodziei nie dorwą się do żłobu.
Pomijam fakt że Unii już wtedy nie będzie

Ciekawe jak z tego by wybrnęła wyborcza, już by nie mogli kłamać że wszystko mamy najtańsze w Europie jak każdy głupi już by widział że za naszą olbrzymią pensję można kupić 10x mniej niż w Grecji czy Portugalii i przejechać się do Katowic A4 w cenie rocznej winietki w Austrii czy Szwajcarii.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
york09
Banita

Stary 02.12.2014, 11:16
Po to przecież Kaczyński płaci swoim tzw. "niezależnym mediom" aby rolować co nie którym mózgi.
Ostatnio wPolityce wytknęło Tuskowi zarobek w Brukseli (100 tyś)
Zapomnieli że tyle to Kaczor jedną ręką wydaje na ochronę swojej dupy, a za coś jeszcze musi żyć! Sejmowym żratewkiem gardzi.
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Ciekawe jak z tego by wybrnęła wyborcza, już by nie mogli kłamać że wszystko mamy najtańsze w Europie jak każdy głupi już by widział że za naszą olbrzymią pensję można kupić 10x mniej niż w Grecji czy Portugalii i przejechać się do Katowic A4 w cenie rocznej winietki w Austrii czy Szwajcarii.
Chyba mi nie powiesz że Kaczyński wyrówna nasze zarobki do tych zachodnich.
Ostatnio edytowane przez york09 : 02.12.2014 o godz. 11:20.
kerim1906
Banita

Stary 02.12.2014, 11:31
Niewiarygodny jest cały serwis.

Nie bronię Tuska, ale możesz mi wyjaśnić w jaki sposób "grozi Polsce"? W całym artykule jest jedna wypowiedź Tuska dotycząca tego, że "czasami (należy) poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy". Gdzie tu widzisz jakąś groźbę? Skoro (jako społeczeństwo) chcemy być w UE, to logicznym jest, że żeby wypracować wspólne stanowisko każdy musi czasem iść na jakieś ustępstwa. No chyba, ze wyobrażasz sobie sprawne funkcjonowanie jakiejkolwiek wspólnoty, w której każdy "ciągnie wózek w swoją stronę".
ok , tytuł głupi , ale to nie jest podstawa do dyskredytowania tego medium i porównywania do g...a wyborczego , naprawdę nie widzisz różnicy ? dobrze napisał Jaroo1 , rudy od lat rozporządza nami jak swoją własnością , mam wymieniać jego "dokonania" , poszedł sprzedawczyk makrelowy do brukseli jako kamerdyner i chrzani głodne kawałki o poświęceniu , niech poświęci siebie , KOCUR , wybiórcza wybrnie z wszystkiego , przecież wiesz o tym , 25 LAT WOLNOŚCI czy jakoś to tak brzmiało ? zobowiązuje ich do kolejnych lat wolności
york09
Banita

Stary 02.12.2014, 11:40
Jaka jest różnica między mediami opłacanymi przez rząd a tymi opłacanymi przez PIS?
Ani jedni ani drudzy z własnej kieszeni tego nie opłacają.
Kocur
semper fi

Stary 02.12.2014, 11:41
Chyba mi nie powiesz że Kaczyński wyrówna nasze zarobki do tych zachodnich.
Raz - Czemu Kaczyński akurat? Jest wielu inteligentnych polityków niestety nie w partii rządzącej, nie on jeden może coś zmienić na lepsze
Dwa - Nie Kaczyński jest winny że dług publiczny wzrósł kilkukrotnie w ciągu rządów PO i żeby łatać dziurę sięgali po emerytury, VAT szedł w górę, inwestycji nie było i dystans do Zachodu zamiast maleć się wydłużał
Trzy - Gdyby Babka miała wąsy byłaby Dziadkiem - trzeba pozwolić komuś innemu rządzić bo gadanie typu "na pewno nic by nie zrobił" jest gadaniem na poziomie przedszkolaka
Cztery - W biznesie jest tak że jak ktoś spieprzy wszystko równo to się go odsuwa od władzy czy zarządu w przedsiębiorstwie a nie trzyma na świeczniku mówiąc że "inni są gorsi" ale jednocześnie nie pozwalając tym "innym" naprawić sytuacji
Pięć - Zamiast robić wszystko żeby te marne zarobki na coś wystarczały to zamiast jak np Niemcy wprowadzić winiety to się wdraża system za "xxx" mln złotych, gdzie kilometr autostrady będzie najdroższy na świecie
Paweł
Senior Member

Stary 02.12.2014, 11:43
kerim1906 napisał(a):
ok , tytuł głupi , ale to nie jest podstawa do dyskredytowania tego medium i porównywania do g...a wyborczego , naprawdę nie widzisz różnicy ? dobrze napisał Jaroo1 , rudy od lat rozporządza nami jak swoją własnością , mam wymieniać jego "dokonania" , poszedł sprzedawczyk makrelowy do brukseli jako kamerdyner i chrzani głodne kawałki o poświęceniu , niech poświęci siebie , KOCUR , wybiórcza wybrnie z wszystkiego , przecież wiesz o tym , 25 LAT WOLNOŚCI czy jakoś to tak brzmiało ? zobowiązuje ich do kolejnych lat wolności
Tytuł głupi, a sam artykuł nie lepszy. Ja nie dyskredytuję tego medium na podstawie jednego artykułu, tylko całokształtu radosnej twórczości, gdyż zdarzyło mi się kilka innych arcydzieł na powyższej stronie przeczytać. Porównanie do GW jest całkiem uzasadnione. W języku fizyki można powiedzieć, że kierunek ten sam, tylko zwroty przeciwne.

Działalności Tuska w ogóle nie oceniałem. Nie musisz wymieniać dokonań, sam mam mu wiele do zarzucenia.

PS. Żeby była jasność, GW nigdy nie zdarzyło mi się kupić, a TVN oglądam bardzo rzadko
kerim1906
Banita

Stary 02.12.2014, 12:00
Tytuł głupi, a sam artykuł nie lepszy. Ja nie dyskredytuję tego medium na podstawie jednego artykułu, tylko całokształtu radosnej twórczości, gdyż zdarzyło mi się kilka innych arcydzieł na powyższej stronie przeczytać. Porównanie do GW jest całkiem uzasadnione. W języku fizyki można powiedzieć, że kierunek ten sam, tylko zwroty przeciwne.

Działalności Tuska w ogóle nie oceniałem. Nie musisz wymieniać dokonań, sam mam mu wiele do zarzucenia.

PS. Żeby była jasność, GW nigdy nie zdarzyło mi się kupić, a TVN oglądam bardzo rzadko
widzisz i tutaj się różnimy , kiedyś lata świetlne temu , początek lat 90-tych czytałem wyborczą , nie było internetu , nie było łatwego dostępu do informacji, wydawało się że po okresie komuny coś się zmienia, życie szybko zweryfikowało moje marzenia, rok 1992 i nocna zmiana , zauważ te same ryje tego dokonały które dzisjaj rozdają karty , rudy , cyborg , niesioł i na dokładkę mędrzec europy, jeżeli ktoś po tym czasie twierdzi że gó.....iana jest wiarygodna to ma zlasowany mózg , co do prawicowych mediów , są lepsze i gorsze , ale wolę czytać nawet te gorsze i wyciągać swoje wnioski, bardzo Cie proszę nie porównuj michnikowej gazety do jakiegokolwiek medium prawicowego , to jest odrażające i fizyka nie ma tutaj nic do rzeczy
york09
Banita

Stary 02.12.2014, 12:11
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Trzy - Gdyby Babka miała wąsy byłaby Dziadkiem - trzeba pozwolić komuś innemu rządzić bo gadanie
Zgoda, ale nie PISowi. Ich program wyborczy to wydatki i jeszcze raz wydatki. (czyt. obiecanki)
Ale jedynie takimi obiecankami mogą do siebie młodych przyciągnąć. Młodzi wierzą że PIS da im mieszkania , pracę z zachodnim zarobkiem, wysoką emeryturę po 65 latach. Oczywiście kasa na urodzenie dziecka, uzbroi armię po zęby w najnowocześniejszy sprzęt .itp.
Ale nikt nie zapytał skąd na to wezmą i jak chce obniżyć dług.

ale wolę czytać nawet te gorsze i wyciągać swoje wnioski, tu się mylisz, po to są Karnowscy aby to oni za ciebie wyciągali wnioski.
Jeszcze nigdy nie sprzeciwiłeś się tym co oni napisali.
Ostatnio edytowane przez york09 : 02.12.2014 o godz. 12:14.
emj10
Senior Member

Stary 02.12.2014, 12:15
Nie gadaj, że nie sprawdzałeś wyników matury w GW?
kerim1906
Banita

Stary 02.12.2014, 12:21
Zgoda, ale nie PISowi. Ich program wyborczy to wydatki i jeszcze raz wydatki. (czyt. obiecanki)
Ale jedynie takimi obiecankami mogą do siebie młodych przyciągnąć. Młodzi wierzą że PIS da im mieszkania , pracę z zachodnim zarobkiem, wysoką emeryturę po 65 latach. Oczywiście kasa na urodzenie dziecka, uzbroi armię po zęby w najnowocześniejszy sprzęt .itp.
Ale nikt nie zapytał skąd na to wezmą i jak chce obniżyć dług.

ale wolę czytać nawet te gorsze i wyciągać swoje wnioski, tu się mylisz, po to są Karnowscy aby to oni za ciebie wyciągali wnioski.
Jeszcze nigdy nie sprzeciwiłeś się tym co oni napisali.
yorkuś , zmartwię Cię , Karnowscy to te lepsze , ale i tak wyciągam wnioski w przeciwieństwie do Ciebie
york09
Banita

Stary 02.12.2014, 12:23
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
yorkuś , zmartwię Cię , Karnowscy to te lepsze , ale i tak wyciągam wnioski w przeciwieństwie do Ciebie
Każdy ma swój punkt widzenia i to szanuję
ale gdy czytam Karnowskich za każdym razem przekonuję się, że na ich tle Tworki to oaza normalności.
Kocur
semper fi

Stary 02.12.2014, 12:48
Zgoda, ale nie PISowi. Ich program wyborczy to wydatki i jeszcze raz wydatki. (czyt. obiecanki).
Ile jest partii w Polsce które mogą mieć większość w parlamencie?

Poza tym - pisałem powyżej obecna partia zwiększyła wydatki i deficyt do granic wytrzymałości gospodarczej - gdyby nie OFE to byśmy dostali indeks Grecji czyli państwa niewypłacalnego.

Program wyborczy? Pamiętasz program wyborczy swojej partii czy przypomnieć?
Program wyborczy nie rządzi ale ludzie rządzą - obecni nie zrealizowali ani jednego punktu z dwóch programów - więc czego się obawiać?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów