|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: W niedziele oddam głos na: | |||
| BERKOWICZ Konrad KWW NOWA PRAWICA – KRAKÓW |
|
17 | 68,00% |
| GIBAŁA Łukasz KWW ŁUKASZA GIBAŁY „KRAKÓW MIASTEM DLA LUDZI” |
|
1 | 4,00% |
| LASOTA Marek KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ |
|
5 | 20,00% |
| LEŚNIAK Tomasz KWW KRAKÓW PRZECIW IGRZYSKOM |
|
1 | 4,00% |
| MAJCHROWSKI Jacek KWW JACKA MAJCHROWSKIEGO |
|
1 | 4,00% |
| PATENA Marta KW PLATFORMA OBYWATELSKA RP |
|
0 | 0% |
| PTASZKIEWICZ Sławomir KWW SŁAWOMIRA PTASZKIEWICZA - KRAKÓW NA 100% |
|
0 | 0% |
| SIKORSKI Andrzej KWW OBRONA PRAW EMERYTÓW RENCISTÓW LOKATORÓW |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zyjemy w pojebanym kraju jeżeli ktoś w cos takiego wierzy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje jak na kwestię kibicowską zapatruje się Lasota? Która strona Błoń jest mu bliższa?
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jest z Olkusza, fotografowal sie przy naszym stadionie. Tyle wiadomo
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No i wygrał czerwony Jacek.
Ja zostałem w domu jednak. Usłyszałem w debacie dzień przed ciszą i nie zdążyłem napisać w temacie, że Lasota chce położyć na naszym stadionie sztuczną murawę i "wynajmować stadion krakowianom" - wybaczcie, ostatecznie mi ręce opadły. Jeden czerwony, a drugi kretyn. W tym mieście będzie jak było - szaro, nijako, przeciętnie. Ale po wnikliwym prześledzeniu kampanii, jestem pewien, że z Lasotą lepiej by nie było. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za 4 lata ide po wladze!
Bedzie lepiej! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz mój miecz
I nie zapomnij, że Krakowian nie stać na utrzymywanie dwóch stadionów, a taki jeden idealnie nadaje się na supermarket, wstawić kilka rzędów kas, stoisko mięsne - oczywiscie z poszanowaniem dla tradycji tylko koszerne, i można zacząć handel ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mięsa koszernego nie może być, bo sejm zakazał ubój rytualny
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.12.2014 o godz. 01:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Jeszcze bym zrozumiał jakby kontrkandydat był takim Biedroniem albo Urbanem ale to był konserwatysta i prawicowiec czy się jego gęba komuś podoba czy nie. Inną też sprawą że kolejny raz objawiła się sytuacja że my Wiślacy nie jesteśmy jednością i nikt z rządzących miastem nie musi się z nami liczyć bo znajdą się pierdoły które mają swoje zdanie zgodnie ze starą polską maksymą że " racja jak dupa każdy ma swoją". ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopie, ale popatrz prawdzie w oczy. Ja głosowałem kilka razy na PiS, ale jeżeli chodzi o wyboru samorządowe, podkreślam samorządowe, patrzę przede wszystkim na ludzi i na ich program, a nie na partię. A już wielkorotnie pisałem - Lasota był kandydatem bez konkretów i bez programu, tak jakby pogodzonym z porażką z Majchrem. Sam pomysł o tunelu pod alejami to jakieś sci-fi po całości.
Ale jak mówię, miałem na niego głosować z zaciśniętymi zębami i w sumie tylko dlatego, że jego przeciwnikiem jest Majcher, dopóki nie wypalił z pomysłem zrobienia ze stadionu Wisły orlika. Wybacz nie, po prostu nie. I nie jest to normalne, jak piszesz. To jest skrajnie nienormalne, pokaż mi jakąkolwiek druzynę w Europię (może być nawet w Albanii, czy innej Macedonii), która wynajmuje swoją główną płytę, żeby Janusze po pracy mogły sobie pokopać. Sorry to pomysł absurdalny, świadczący o oderwaniu od rzeczywistości. Kraków zasługuję na poważnego prezydenta z poważnym programem i jednolitą wizją. Kolejne wybory, i kolejne rozczarowanie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ale w tych wyborach chodziło, aby nakruszyć ten beton (czyli usunąć ze stołka Majchrowskiego), bo w następnych inny kandydat miałby większą szansę wygrać z Lasotą niż z betonem, który przez kolejne 4 lata stwardnieje i będzie się bawił sporym zastrzykiem kasy z UE
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja tylko czekam na rezultat kontroli w kieszeni Marczułajtis i kolegów z peło z rady miasta - miała się zakończyć we wrześniu ale pewnie ukręcili łeb przy samej dupie ...
A 4 kadencja Majchra to swoją drogą woła o pomstę do nieba. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Gdzie pis gdzie prawica... no sorry, całowanie biskupa w pierścionek to nie jest oznaka bycia prawicowcem tylko katotalibem... na lewo od pis tylko sld. Poza tym, tak jak pisze fialo to wybory samorządowe. Powinniśmy głosować na ludzi, których znamy z działalności w naszym miejscu zamieszkania. Wybór był po prostu żaden. Jeden zapatrzony w siebie i swoją szkołę komuch i drugi, który poszedł do polskęzbawa... Miałby naprawde spore szanse, gdyby nie startował z list tej partii. Gros ludzi poszło zagłosować na Majchra, byle by tylko nie pis wygrał. Głupie to, ale prawdziwe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
stwaski- może mi Pan przybliżyć pojęcie "katotalib" ? Co według Pana ono oznacza ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bezgraniczne oddanie klerowi, uznawanie tylko "najmojszej" prawdy, modły do rydzyka, starczy, czy jeszcze wymieniać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie spotkałem i nie znam takich osób jakie Pan opisał.
Natomiast znam osoby które słuchają Rydzyka w radiu, ale modlą się do Boga- to też według Pana "katotaliby" ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.12.2014 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, to są osoby Wierzące w Boga. Znam kilka takich osób. Znam też kilka, które modlą sie do Rydzyka. Szczęściarz z Pana, że takich pan nie zna. Ja muszę z takim pracować...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Niestety JM nie miał żadnego kontrkandydata, a ludzie widzą konkrety. Wcześniej były kładki, tramwaje, stadiony... teraz centrum kongresowe, hala w Czyżynach. Miał niesamowite poparcie w "państwówce", w emerytach. Na południu Krakowa miał prawie 70% poparcie, nie gorzej było w Śródmieściu i Hucie, jedynie Bronowice i Rząska poniżej 50 %. Mnie osobiście pozostaje mieć tylko nadzieje, że dotrzyma słowa z Trasą Łagiewnicką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No trudno żeby ktoś w skali kraju chciał głosować na takiego typa jak Ziobro, czy na Kowala vel TW Pallad.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
typie, zajmij się swoim wołominem gdzie jak przyznałeś PIS cię wydymał , ani Ziobro ani Kowal to nie moja bajka ,ale nie pozwolę żeby urbanoplatfus ich obrażał , któryś raz z kolei piszesz o Kowalu tv Palade, masz na to dowody ? , śmiem wątpić , wiesz co grozi za pomówienia ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.12.2014 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i oczywiście budowę metra, wszak referendum to świętość ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą Ziobro to jeszcze lepszy model niż Kaczyński. Proponuję poczytać opinie o nim kolegów ze sudiów i profesorów. Ciężko o większą mendę. Z kompleksem małego ... zupełnie jak hofman ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat to Solidarna Polska była więcej w Radiu Maryja niż PiS, z którym to co chwila mają jakieś spięcia więc promują SP oraz od tego roku ...Ruch Narodowy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W TV Trwam na pół godziny przed ciszą wyborczą byli burmistrz i starosta Wołomina. Obaj oczywiście z PiS-u
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A TVNie HGW i co z tego ? a z resztą Trwam przecież nikt nie ogląda więc co to za porównanie do mainstreamowych mediów ?
Przegląd Tygodnia w Klubie Ronina https://www.youtube.com/watch?v=gRoltvX6fw4 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego z forum Legii pisałeś, że RM bardziej promowało SP co nie jest prawdą. Owszem tak było wcześniej jeszcze przy wyborach do europarlamentu, ale obecnie znowu nawrócono się na PiS.
Co do przedwyborczego "polskiego punktu widzenia" to mea culpa, gdyż oprócz burmistrza Wołomina był tam niedoszły prezydent Warszawy Jacek Sasin. Były starostwa Wołomina był kilka dni wcześniej ![]() https://www.youtube.com/watch?v=IMNPYoE7BfQ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Coś tu pisze o jakimś "Palladzie"
http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...agabywalo.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 03.12.2014 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
mam pytanie ? wytłumaczy komuś temu namolowi emj10 że tutaj nikogo nie obchodzi jakiś zapyziały wołomin ,to jest jakaś masakra , facet ma obsesję , ja wiem z jego wynurzeń że Pis go wydymał jak startował na radnego w tym wołominie , ale żeby mieć taką traumę i ciągle o tym pisać ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|