The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2014, 20:35
york09, Szpenio, emj10, kuba.j.g., AS82.............................................. ............., to są wolne miejsca do zapełnienia

dzięki hubert.fan za listę"zadowolonych", a co do Twojego linka , chwilę poczekaj zaraz Ci wszystko "wytłumaczą"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.11.2014 o godz. 20:38.
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.11.2014, 20:37
Rozumiem, że w przypadku wygrania wyborów w przyszłym roku przez Komorowskiego i PO, mam oczekiwać znów wpisów o fałszowaniu wyborów? Jedynie jeśli wygra Duda i PiS będzie znaczyło, że wybory nie zostały sfałszowane?
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 20:43
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że w przypadku wygrania wyborów w przyszłym roku przez Komorowskiego i PO, mam oczekiwać znów wpisów o fałszowaniu wyborów? Jedynie jeśli wygra Duda i PiS będzie znaczyło, że wybory nie zostały sfałszowane?
napiszę Ci grzecznie g...o rozumiesz , a teraz pomyśl i napisz coś od siebie , ok?
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 20:45
I oto obraz polskiej opozycji. Zadałem słuszne pytanie i oczekuję odpowiedzi
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.11.2014, 20:46
Nie widzi Pan co chwila pojawiających się nieprawidłowości które miały wpływ na wyniki ogólnokrajowe czy nie chce Pan tego widzieć ?

Podam kilka przykładów z brzegu:

Rażące błędy w dokumentach PKW. Wyniki różnią się nawet o 130 tys. głosów!

http://niezalezna.pl/61689-razace-bl...130-tys-glosow

To już przestaje być zabawne. Ile protokołów z całkowicie różnymi wynikami wyborów może wytworzyć jedna komisja? W Katowicach powstały dwa. Będzie trzeci?

http://wpolityce.pl/polityka/223209-...-bedzie-trzeci

i ostatni z ulubionej Gazety Wyborczej:

PiS przyjrzało się wynikom głosowania do sejmiku województwa i doliczył się, że brakuje 69 kart z Lublina. - Wyparowały? W sytuacji, kiedy w mieście Platforma wygrała z nami tylko 36 głosami?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#BoxWiadTxt

Wszystko jest w porządku według Pana ?
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 20:47
Owszem widzę, ja tylko oczekuję odpowiedzi na moje pytanie
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.11.2014, 20:48
Szczynukowicz po podpisaniu ustawy o pracy do 67 roku życia ( do śmierci) nie ma najmnieszych szans w starciu z Andrzejem Dudą .....no ale jak głosy beda przez tydzień liczone.....to kto wie
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 20:50
Ok, a jeśli będą liczone przez 1 dzień lub 2 dni, załóżmy, że wygra Komorowski, wybory sfałszowane?
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.11.2014, 20:53
w cywilizowanych krajach końcowe wyniki wyborów są po kilku godzinach
heoij
Senior Member

Stary 23.11.2014, 20:53
Ok, a jeśli będą liczone przez 1 dzień lub 2 dni, załóżmy, że wygra Komorowski, wybory sfałszowane?
Ale co będziemy gdybać ? Chyba, że Pan już wie kto wygra ?

Ja nie wiem co będzie za tydzień a co dopiero za rok- pożyjemy, zobaczymy, może się coś zmieni z tą PKW i serwerami do następnych wyborów Oby, czego nam Wszystkim życzę !
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.11.2014 o godz. 20:58.
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:02
nie jestem żadną opozycją, nie odpowiadam na rzeczy oczywiste, koledzy próbowali coś Ci tłumaczyć, zrozumiałeś ? nie , dlatego poradziłem Ci żebyś napisał coś od siebie, albo poczytaj dlaczego jest potężny problem i zadaj wtedy konkretne pytanie, wtedy pogadamy

do huber.fan i ayala, czy Wy nie widzicie że gość robi sobie jaja,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.11.2014 o godz. 21:09.
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 21:06
No jasne, ja to wszystko ustawiam, dlatego się pytam jakie nastroje społeczne będą A tak poważnie to chcę się zorientować, czy przypadkiem większość ludzi piszących tutaj o sfałszowaniu, nie piszą tak od ośmiu ostatnich wyborów, gdzie PO wygrywała, tylko po to, żeby móc się po raz kolejny wyżyć na forum internetowym. Wiele osób tutaj piszących pisze z sensem, ale zaczekajmy, jeśli Wasze obawy są zasadne i jeśli PiS, czy inne ugrupowanie opozycyjne, odpowiednio skonstruuje protesty wyborcze, w miejscach gdzie zostały popełnione błędy (nie mówię o skali całego kraju) wybory mogą zostać zweryfikowane. Wszystko leży w rękach sądów, które przypominam są niezawisłe. Ich decyzji nie możecie tłumaczyć wpływem PO, choć dla zamkniętego i ograniczonego rozumu, nawet i sądy są pod władaniem PO, mimo, że to za rządów PiS minister sprawiedliwości był również prokuratorem generalnym. Poczekajmy na decyzję sądów. Wiem, że większość mnie zchujuje, albo w inny sposób opisze, ale to jest moje zdanie, do którego mam prawo. A pytam o przyszłe wybory, bo sądzę, jak pisałem wcześniej, że większość tutaj, choćby wybory przeprowadził Bóg z Papieżem, a wygrałaby PO i tak podejrzewaliby sfałszowanie
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.11.2014, 21:09
....A MAĆ CZŁOWIEKU- Czy ty umiesz czytać, myśleć, słuchać? Czy celowo robisz z siebie idiotę?A może spadłeś z księżyca?

Przepraszam innych za mój ton, ale jak wchodzi tutaj ktoś i nagle- jakby nic nie nie stało- pyta się, co będzie "gdy"...., sugerując że nic się nie stało- tylko jak zwykle nic nie pasuje "prawicowcom" -to mnie ....ica bierze. Szczęście w nieszczęściu, że jeszcze półtorej roku i wyjeżdżam z kraju na stałe.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.11.2014 o godz. 21:13.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 21:12
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
....A MAĆ CZŁOWIEKU- Czy ty umiesz czytać, myśleć, słuchać? Czy celowo robisz z siebie idiotę?A może spadłeś z księżyca?
Zadałem pytanie, oczekuję odpowiedzi
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:13

Przepraszam innych za mój ton, ale jak wchodzi tutaj ktoś i nagle- jakby nic nie nie stało- pyta się, co będzie "gdy"...., sugerując że nic się nie stało- tylko jak zwykle nic nie pasuje "prawicowcom" to mnie ....ica bierze. Szczęście w nieszczęsciu, że jeszcze półtorej roku i wyjeżdzam z kraju na stałe.
pisałem że prowokuje i wciąga w jałową dyskusję
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:15
Zadałem pytanie, oczekuję odpowiedzi
nikt nie chce to ja to zrobię , spadaj
heoij
Senior Member

Stary 23.11.2014, 21:15
Wszystko leży w rękach sądów, które przypominam są niezawisłe. Ich decyzji nie możecie tłumaczyć wpływem PO, choć dla zamkniętego i ograniczonego rozumu, nawet i sądy są pod władaniem PO, mimo, że to za rządów PiS minister sprawiedliwości był również prokuratorem generalnym. Poczekajmy na decyzję sądów.
Ma Pan na myśli te sądy na telefon ?

Proszę poczytać: http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...a-ws-Ambergate

Ja osobiście do tych sądów na telefon nie miałbym pewności czy są w pełni niezawisłe
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.11.2014 o godz. 21:17.
siemstein
Senior Member

Stary 23.11.2014, 21:16
Spadam, bo dyskutować nie potraficie. Ponad podziałami, Wiślackie pozdrowienia
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:23
wklejam bo sam to zauważyłem i koreluje to z wpisem hubert.fana z brakującymi kartami

http://kate1.salon24.pl/617573,dlacz...yla-frekwencja
Pablo84
Senior Member

Stary 23.11.2014, 21:26
Spadam, bo dyskutować nie potraficie. Ponad podziałami, Wiślackie pozdrowienia
Ale o czym ty chcesz dyskutować? Skąd mam wiedzieć, jak będa przeprowadzone wybory prezydenckie. Jeśli będa przeprowadzone jak te- to chyba oczywiste, że ludzie będa protestować.
Z kolei jeśli będą przeprowadzone w sposób cywilizowany- to przynajmniej ja- nie odezwę się ani słowem.
Tu chodzi o te wszystkie nieprawidłowości a nie kto przegrał lub wygrał.

wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.11.2014, 21:27
To nie było słuszne pytanie, tylko idiotyczna prowokacja. Tracenie czasu na odpowiadanie trollom i/lub idiotom tylko rozmywa temat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.11.2014, 21:31
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
GW chyba nie kłamie ? Odniesiecie się do tego ?
prokuratura, sąd i działajcie. Będziecie działać, czy skończy się jak zwykle na wrzutkach>
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.11.2014, 21:37
No jasne, ja to wszystko ustawiam, dlatego się pytam jakie nastroje społeczne będą A tak poważnie to chcę się zorientować, czy przypadkiem większość ludzi piszących tutaj o sfałszowaniu, nie piszą tak od ośmiu ostatnich wyborów, gdzie PO wygrywała, tylko po to, żeby móc się po raz kolejny wyżyć na forum internetowym. Wiele osób tutaj piszących pisze z sensem, ale zaczekajmy, jeśli Wasze obawy są zasadne i jeśli PiS, czy inne ugrupowanie opozycyjne, odpowiednio skonstruuje protesty wyborcze, w miejscach gdzie zostały popełnione błędy (nie mówię o skali całego kraju) wybory mogą zostać zweryfikowane. Wszystko leży w rękach sądów, które przypominam są niezawisłe. Ich decyzji nie możecie tłumaczyć wpływem PO, choć dla zamkniętego i ograniczonego rozumu, nawet i sądy są pod władaniem PO, mimo, że to za rządów PiS minister sprawiedliwości był również prokuratorem generalnym. Poczekajmy na decyzję sądów. Wiem, że większość mnie zchujuje, albo w inny sposób opisze, ale to jest moje zdanie, do którego mam prawo. A pytam o przyszłe wybory, bo sądzę, jak pisałem wcześniej, że większość tutaj, choćby wybory przeprowadził Bóg z Papieżem, a wygrałaby PO i tak podejrzewaliby sfałszowanie
najpierw spróbuj się nie zorientować, że PIS te wybory wygrało a potem próbuj zadawać idiotyczne pytania.

Cytat:
które przypominam są niezawisłe.
albo jesteś bardzo naiwny, albo opłaconym przez jakiś urząd trollem.
Już tyle przykładów było na to, że sądy są pod wpływem politycznym, że aż nie chce się wierzyć, że ktoś jest tak naiwny. Wszędzie w Polsce są frakcje polityczne w sądach, to wie każdy co chociaż raz miał do czynienia z tą instytucją. Ci co słuchają TVNu mogą nie wiedzieć.

Na to że te wybory były sfałszowane są następujące dowody:
1. Tajne liczenie
2. 20-40% głosów nieważnych w wielu okręgach co jest fizycznie nie możliwe.
3. wzrost np o 1100% wyniku w jakimś okręgu dla PSL porównując z poprzednimi wyborami.
w 2011 roku najwięcej nieważnych głosów było na obrzeżach mazowsza i zawsze największy wynik w tych okręgach uzyskiwało PSL, nie trzeba być statystykiem aby wiedzieć, że "coś nie gra"
4. olbrzymie nieścisłości z wynikami sondażowymi a wynikami oficjalnymi. Oczywiście na korzyść PSLu a na niekorzyść reszty.

Coby nie powiedzieć to sitwa problem rozwiąże, bo nie tylko prawica traciła na "fenomenie PSL" ale też cała lewica PIS PO i SLD również.

Ostatnia sytuacja skłoniła mnie do zmiany strategii głosowania.
Teraz będę w ciemno głosował na każdego kandydata PiS- obojętnie co będą gadali i w dupie będę miał głosy- że to jeden ch**, socjaliści itd.
. PiS to takie ostre zapalenie płuc, ale da się z nim wygrać, ale z kolei PO i PSL to rak- trzymający oligarchów- więc i media.
.
Ale skąd masz pewność, że za PISu będzie inaczej? Że coś się zmieni? Nie masz żadnej. PO też obiecywała liberalne państwo liberalną gospodarkę, też byli bardzo wiarygodni, i zdeterminowani by zmienić... oszukali, PIS też może oszukać wiec nie masz żadnej pewności że coś się zmieni...
Musicie zrozumieć, że to nie ludzie są źli, nie partie są złe... tylko SYSTEM JEST ZŁY! Czy to będzie PO czy to będzie PIS czy to będzie nawet Ruch Narodowy czy Korwin to w tym systemie będą wszyscy tak samo złodziejami i oszustami. Trzeba głosować za partiami, które chcą zmienić system! To system trzeba zmienić a nie świnie przy korycie
a pis systemu zmieniać nie chce...

kerim1906 - znasz opcję edytuj?
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.11.2014 o godz. 21:58.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:40
Szpen napisał(a):Wyświetl post
prokuratura, sąd i działajcie. Będziecie działać, czy skończy się jak zwykle na wrzutkach>
ha,ha,prokuratura i sąd, dobre, już wszyscy prezesi czy prezesiny wszystkich najwyższych sądów wypowiedzieli się po spotkaniu z bulem że "wybory są przeprowadzone w uczciwy i rzetelny sposób", i teraz szpeniu test na inteligencję , po takiej wypowiedzi , CO ZROBI SĄD REJONOWY?,dzięki , nie odpowiadaj
kerim1906
Banita

Stary 23.11.2014, 21:50
jakby ktoś chciał jeszcze prowokować co jest nie tak z wyborami,merytorycznie Paweł Kowal

http://pawelkowal.salon24.pl/617473,...mow-z-wyborami
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 24.11.2014, 08:13
Specjalnie dla yorka09, Szpenia, emj10, kuba.j.g., AS82 itd. ... przesyłam link z Waszej ulubionej Gazety Wyborczej:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#BoxWiadTxt

GW chyba nie kłamie ? Odniesiecie się do tego ?
No i zgoda. Jeżeli takie coś było, dojdzie to do sądu i tam to rozpatrzone ma być, a nie na ulicy i forach.

Cytat:
Według protokołu WKW z urn w całym Lublinie (okręg wyborczy numer 1) wyjęto dokładnie 111 468 kart. W tym tylko jedna była nieważna - czyli m.in. nie miała odpowiedniej pieczęci.
Coś jakoś nie za bardzo wierzę że nie było nieważnych głosów, w skali kraju masa a tam nic ?
Ciekawe co robili mężowie zaufania?
Ostatnio edytowane przez york09 : 24.11.2014 o godz. 08:23.
Pablo84
Senior Member

Stary 24.11.2014, 11:27
http://telewizjarepublika.pl/kolejny...l-u,14200.html

No proszę.... 110% normy!

A mówią, że w Polsce mamy słabą wydajność

To jest kpina, a kto tą kpinę podważa, jest albo idiotą albo ślepcem.

Jeszcze raz się zapytam. Czy jest coś w systemie demokratycznym ważniejszego niż uczciwe wybory?

heoij
Senior Member

Stary 24.11.2014, 11:29
york09 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co robili mężowie zaufania?

Skąd wiesz czy fałszowania wyborów nie dokonywano już po odejściu mężów zaufania do domów ?

Co za problem dokonać zmian a protokół przepisać i wezwać ponownie członków komisji do złożenia podpisów albo je podrobić ?
kerim1906
Banita

Stary 24.11.2014, 11:35
Skąd wiesz czy fałszowania wyborów nie dokonywano już po odejściu mężów zaufania do domów ?

Co za problem dokonać zmian a protokół przepisać i wezwać ponownie członków komisji do złożenia podpisów albo je podrobić ?
czyżby dopadły Cię "odmęty szaleństwa" , doktor bulu dał wykładnię a Ty dalej jątrzysz ?

jak widzę kolega Pablo84 cierpi na taką samą chorobę , epidemia czy co ?
kerim1906
Banita

Stary 24.11.2014, 11:40
zastanawiam się dlaczego nikt publicznie nie wezwał do zabezpieczenia oryginalnych kart do głosowania celem ich sprawdzenia ,nie jestem pewien w jakim terminie , ale krótko po wyborach karty są niszczone , przecież to jest dowód dla sądów? i może dać wiele odpowiedzi na nurtujące nas pytania

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów