The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2014, 18:10. Wiślak książki pisze! - czyli napisałem książkę ;)
Witajcie!

Na forum jestem od 7 lat, na mecze chodzę tylko na młyn, a teraz kończę kadencję jako radny dzielnicy i wydałem książkę - "Zlikwidować rady dzielnic. Kulisy krakowskiego samorządu"! W mieście już wybuchło zamieszanie, zbiera się koalicja przeciwko mnie, bo ujawniłem działanie tego złodziejskiego systemu, który generuje problemy i nic więcej. Chcąc go zmienić spisałem obserwacje, historie i postulaty, postarałem się o dobre wydawnictwo i myk! książka jest w sprzedaży.

Chciałem Wam to napisać, prosić o uwagi, komentarze, kliknięcie na facebooku lubię to, a jeżeli ktoś się interesuje tematem, albo na przykład kandyduje to zachęcam do kupna książki

Przesyłam fragmenty książki, link tutaj do PDF'a: https://drive.google.com/file/d/0BxF...ew?usp=sharing

https://www.facebook.com/pages/Radny...61843337248654

Dziś napisał o tym onet: http://wiadomosci.onet.pl/forum/rady...najnowsze.html
I lovekrakow.pl: http://lovekrakow.pl/aktualnosci/rad...acji_7167.html

Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 26.10.2014 o godz. 17:30.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.10.2014, 18:22
Chcesz komentarz? prosze bardzo dlaczego tą książkę wydałeś teraz? przed wyborami a nie rok temu?
startujesz na radnego w obecnych wyborach?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.10.2014, 18:27
Geniusz. Wstawiaj książkę firmowaną własnym nazwiskiem, jaką dzielnicę reprezentujesz na ogólnopolskim forum. Podaj jeszcze ulicę, nr klatki, ew. mieszkania.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.10.2014, 18:51
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Chcesz komentarz? prosze bardzo dlaczego tą książkę wydałeś teraz? przed wyborami a nie rok temu?
startujesz na radnego w obecnych wyborach?

Dokładnie - wyskakujesz z "kontrowersyjnym problemem" będącym jednocześnie chwytliwym hasłem wyborczym i "przypadkiem" książkę wydajesz w okresie trwania kampanii wyborczej do samorządów.Dlaczego nie wydałeś jej rok czy dwa lata temu ? Robiłeś wcześniej coś w tym kierunku, jakieś akcje społeczne, interpelacje u radnych, prezydenta ? Sorry, wygląda mi to ni mniej ni więcej jak karierowiczostwo.

Najśmieszniejsze jest to, że kandyduje na radnego....dzielnicowego, będąc jednocześnie radnym dzielnicowym obecnej kadencji. "Dowiedz się, co się dzieje w Twojej okolicy". Chętnie się dowiem co się dzieje w Twojej, bo Ty jako radny dzielnicowy w jakiejś mierze jesteś za to odpowiedzialny.

I na koniec, może trochę bezczelnie zapytam - kogo obchodzą Rady Dzielnic i oszczędność na nich rzędu 500 tys. zł przy budżecie Krakowa wyrażającej się w kwocie ok. 3,85 mld zł ? Na prawdę są poważniejsze problemy. To są pierdoły
Ostatnio edytowane przez Krav : 23.10.2014 o godz. 19:24.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.10.2014, 19:31
No dajcie troche na luz. Chlopak ma 24 lata a juz ksiazke napisal i cos tam dziala. Chwala ze sie mu chce bo pewnie odstrzalow spotyka na codzien wystarczjaca ilosc.

Kiedy mial wydac jak to jego pierwsza kadencja?

Przeczytalem zamieszczony fragment. Niestety szara rzeczywistosc.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 23.10.2014, 22:06
I bardzo dobrze. Chyba lepiej mieć radnego Wiślaka niż jakiegoś lewaka z rozjechanym odbytem.

Po to są kampanie wyborcze żeby się reklamować - a nadmiar radnych to akurat polska specjalność w każdym mieście - tutaj pełna zgoda.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.10.2014, 18:56
Właśnie. Nie za bardzo rozumiem krytykę. Niektórzy tylko myślą o tym jak się przyczepić. Ciekaw jestem całej książki.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.10.2014, 18:07
Witam!

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Te negatywne również biorę pod uwagę.
Książkę postanowiliśmy wydać, przy współpracy z wydawnictwem właśnie teraz, gdyż gdyby wydać ją po wyborach to zainteresowanie tezami z tej książki byłoby mniejsze, mniejsza szansa na zauważenie problemu.

Za książkę już mnie atakują ad personam, ale to dobrze, traktuję to jako komplement, że miałem słuszność pisząc i publikując ją Argumentów merytorycznych brak!

Zapraszam do kupna, bo to pomoże sprawie. Dzięki za dobre słowo!

PS. Chyba jestem jedynym zadeklarowanym Wiślakiem startującym z tego okręgu, a więc z Mistrzejowic, Czyżyn i Wzgórz Krzesławickich
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.10.2014, 15:17
No to kibice sąsiadki na ciebie nie zagłosują

Książki nie przeczytam, ale patrząc na okładkę stwierdzam, że grafik musiał płakać jak projektował...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.11.2014, 20:54
Gratuluję dostania się do Rady Miasta! Świetnie ze zasiądzie tam (z tego co piszesz) aktywny kibic Wisły. Pamiętaj przyjacielu o Wiśle, szczególnie w tych ciężkich dla niej czasach jakie mamy obecnie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów