|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witajcie!
Na forum jestem od 7 lat, na mecze chodzę tylko na młyn, a teraz kończę kadencję jako radny dzielnicy i wydałem książkę - "Zlikwidować rady dzielnic. Kulisy krakowskiego samorządu"! W mieście już wybuchło zamieszanie, zbiera się koalicja przeciwko mnie, bo ujawniłem działanie tego złodziejskiego systemu, który generuje problemy i nic więcej. Chcąc go zmienić spisałem obserwacje, historie i postulaty, postarałem się o dobre wydawnictwo i myk! książka jest w sprzedaży. Chciałem Wam to napisać, prosić o uwagi, komentarze, kliknięcie na facebooku lubię to, a jeżeli ktoś się interesuje tematem, albo na przykład kandyduje to zachęcam do kupna książki ![]() Przesyłam fragmenty książki, link tutaj do PDF'a: https://drive.google.com/file/d/0BxF...ew?usp=sharing https://www.facebook.com/pages/Radny...61843337248654 Dziś napisał o tym onet: http://wiadomosci.onet.pl/forum/rady...najnowsze.html I lovekrakow.pl: http://lovekrakow.pl/aktualnosci/rad...acji_7167.html ![]()
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 26.10.2014 o godz. 17:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Chcesz komentarz? prosze bardzo dlaczego tą książkę wydałeś teraz? przed wyborami a nie rok temu?
startujesz na radnego w obecnych wyborach? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Geniusz. Wstawiaj książkę firmowaną własnym nazwiskiem, jaką dzielnicę reprezentujesz na ogólnopolskim forum. Podaj jeszcze ulicę, nr klatki, ew. mieszkania.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dokładnie - wyskakujesz z "kontrowersyjnym problemem" będącym jednocześnie chwytliwym hasłem wyborczym i "przypadkiem" książkę wydajesz w okresie trwania kampanii wyborczej do samorządów.Dlaczego nie wydałeś jej rok czy dwa lata temu ? Robiłeś wcześniej coś w tym kierunku, jakieś akcje społeczne, interpelacje u radnych, prezydenta ? Sorry, wygląda mi to ni mniej ni więcej jak karierowiczostwo. Najśmieszniejsze jest to, że kandyduje na radnego....dzielnicowego, będąc jednocześnie radnym dzielnicowym obecnej kadencji. "Dowiedz się, co się dzieje w Twojej okolicy". Chętnie się dowiem co się dzieje w Twojej, bo Ty jako radny dzielnicowy w jakiejś mierze jesteś za to odpowiedzialny. I na koniec, może trochę bezczelnie zapytam - kogo obchodzą Rady Dzielnic i oszczędność na nich rzędu 500 tys. zł przy budżecie Krakowa wyrażającej się w kwocie ok. 3,85 mld zł ? Na prawdę są poważniejsze problemy. To są pierdoły
Ostatnio edytowane przez Krav : 23.10.2014 o godz. 19:24.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No dajcie troche na luz. Chlopak ma 24 lata a juz ksiazke napisal i cos tam dziala. Chwala ze sie mu chce bo pewnie odstrzalow spotyka na codzien wystarczjaca ilosc.
Kiedy mial wydac jak to jego pierwsza kadencja? Przeczytalem zamieszczony fragment. Niestety szara rzeczywistosc. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I bardzo dobrze. Chyba lepiej mieć radnego Wiślaka niż jakiegoś lewaka z rozjechanym odbytem.
Po to są kampanie wyborcze żeby się reklamować - a nadmiar radnych to akurat polska specjalność w każdym mieście - tutaj pełna zgoda. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Właśnie. Nie za bardzo rozumiem krytykę. Niektórzy tylko myślą o tym jak się przyczepić. Ciekaw jestem całej książki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witam!
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Te negatywne również biorę pod uwagę. Książkę postanowiliśmy wydać, przy współpracy z wydawnictwem właśnie teraz, gdyż gdyby wydać ją po wyborach to zainteresowanie tezami z tej książki byłoby mniejsze, mniejsza szansa na zauważenie problemu. Za książkę już mnie atakują ad personam, ale to dobrze, traktuję to jako komplement, że miałem słuszność pisząc i publikując ją Argumentów merytorycznych brak!Zapraszam do kupna, bo to pomoże sprawie. Dzięki za dobre słowo! PS. Chyba jestem jedynym zadeklarowanym Wiślakiem startującym z tego okręgu, a więc z Mistrzejowic, Czyżyn i Wzgórz Krzesławickich ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No to kibice sąsiadki na ciebie nie zagłosują
Książki nie przeczytam, ale patrząc na okładkę stwierdzam, że grafik musiał płakać jak projektował... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gratuluję dostania się do Rady Miasta! Świetnie ze zasiądzie tam (z tego co piszesz) aktywny kibic Wisły. Pamiętaj przyjacielu o Wiśle, szczególnie w tych ciężkich dla niej czasach jakie mamy obecnie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|