|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
|
Wyobrażacie sobie to w Polsce
:Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Gwiażdzisty, mam przekonanie graniczące z pewnością że to ustalona strategia Państwa PO , najpierw PKW powołuje bulu na jakieś tam wnioski kogoś tam ? wybieramy z premedytacją niekumatych "leśnych dziadków" , potem firma informatyczna, robimy wszystko żeby była to firma krzak z zerowym doświadczeniem ,czyli w razie"kłopotów" pokazujemy na zewnątrz niewydolnych "leśnych dziadków" i niewydolny system informatyczny, cała opinia publiczna pomstuje , a na zapleczu pracujemy nad wynikiem , dziwnym trafem na ten moment są praktycznie wszystkie wyniki za wyjątkiem Sejmików, mamy problem bo ipsos zrobił bardzo dokładny sondaż ale co tam , PIsowi trochę ujmiemy , arbuzów podpompujemy i będzie git
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gwiaździsty - mam czerwony kolego do ciebie propozycję. Jak jesteś taki hojny stwórz własną firmę i oferuj swoje usługi za darmo ok?
Ja nie mam ochoty do tego dopłacać ![]() U nas tego za dużo... im mniej tym lepiej. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pewnie gdyby PiS miał 50% to już wszystko zgadzałoby się
Niezależnie od tego, czy mają 29%, 31%, czy 42% to i tak za dużo. A sieć GTS podlega pod? Podpowiadam: NASK PS. Jak ktoś wyskakuje z pomysłami darmowej komunikacji miejskiej, czy pociągów to musi być z PiS-u. Normalny człowiek nie wpada na takie pomysły ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.11.2014 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Pamiętaj, że mówić to sobie możesz co chcesz i gdzie chcesz. Jeśli za słowami nie idą czyny, to jest to tylko głupie gadanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W tym cyrku związanym z wyborami, który obserwujemy od czasów rządów PO wszystko jest możliwe. Pytanie skąd te 42 % dla PiS-u o których mówił w taśmach Sienkiewcz, skoro nie zajaknęła się o tym żadna sądażownia ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wynik dla PiSu nie interesuje mnie aż tak bardzo. Bardziej interesuje mnie co by się stało gdyby w obecnych wyborach platfusy osiągnęły wynik 15-17 % rozłam i koniec, a przecież "oni raz zdobytej władzy nie oddadzą nigdy nigdy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ciekawy komentarz Marcina Palade po wyborach: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiesz co to jest reżim ? władza, która rządzi w kraju gdzie wymiar sprawiedliwości jest chory i skorumpowany, gdzie główne media są w rękach prorządowych oligarchów, gdzie policja przekracza swoje uprawnienia i jest bezkarna, gdzie wszelkie afery ludzi związanych z reżimem zamiata się pod dywan, gdzie grasuje seryjny samobójca itp. itd.
Komentarz tego Pallada mocno naciągający rzeczywistość. Pan Palla nie zastanawia sie np. nad tym co będzie jak PSL wróci do swoich 8 % w wyborach do Sejmu. Nie zauważa kolejnych fałszerstw (czyli tradycyjnego wysypu tzw. głosów nieważnych). Pieprzy coś o szklanym suficie PiS-u a nie widzi szklanego sufitu u PO, który osiagnął raptem 27 %. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kto zna Pallade ten się nie dziwi, nieprzypadkowo warszawiaczek emj10 go cytuje,brakuje jeszcze maliszewskiego,zieniewicz coś tam, krzemińskiego , czu delegowanego do reżimowej sondażowni przez rudego"niezależnego komentatora" markowskiego , i jest prawie komplet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Akurat Palade wspierał od zawsze PiS trollu i nawet dzięki temu wsparciu dostał robotę w latach 2005-2007
Ja cię kręcę, że kolejnego bana jeszcze tu nie wyłapałeś za pisanie głupot, ale wracasz u mnie do ukrycia jak pewien ptaszek Jak byś chciał się jednak czegoś douczyć to polecam czemu w PiS-ie jest na bakier z lustracją ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.11.2014 o godz. 15:03.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.11.2014 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wpolityce.pl/lifestyle/222529...e-awarie-wideo
dobre, Bareja wiecznie żywy, sam głos ale pamiętam scenę dokładnie, kto nie zna odnajdzie na youtube jak mu głos nie wystarcza |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O curva, to jakiś kabaret w tym teoretycznym państwie
:http://wpolityce.pl/polityka/222551-...o-tu-zwariowal Fałszują nie tylko na Mazowszu: http://wpolityce.pl/polityka/222558-...ak-sie-glosuje W Świętokrzyskiem PSL "zdobył" ....50 % ( ) poparcie chociaż przedwyborczy sonda dawał wygraną PiS. To sa curva jaja !:http://niezalezna.pl/61531-wielki-sz...nikiem-50-proc Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 18.11.2014 o godz. 17:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=TOScvoUYwCE a tu miasteczko http://www.youtube.com/watch?v=aJBcK-5tjGw a tu pod Kolumną Zygmunta http://www.youtube.com/watch?v=CYoDM...ydXFe1eWWzzcvw
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.11.2014 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie popieram żadnego SIO
![]() Co do wyborów to jednak PSL mógł przywalić naprawdę niezły wynik. W wielu gminach i powiatach już wygrał, ma najwięcej burmistrzów i wójtów, a zanosi się na rewelacyjny wynik w sejmikach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończ pier...ć chłopie bo się niedobrze robi. Ewidentne fałszowanie odchodziło na beczelnego, przykład mazowieckiego i świętokrzyskiego mówi wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat co do mazowieckiego i swietokrzyskiego to byli faworyci do wygranej. Przypominam ze w 2010 wygrali w swietokrzyskim, a w mazowieckim byli bardzo blisko i maja od lat marszalka.
Zreszta w mazowieckim bez duzych miast wygrywaja w kazdych wyborach, a tutaj mamy beznadziejna frekwencje w miastach. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
To jest Matrix a może mnie coś komputer źle pokazuje?
widzicie to samo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowa siłą wyrosła
. To wszystko przez rosyjskie embargo na polską żywność. Sadownicy i rolnicy taplając się w swoich niewyeksportowanych płodach rolnych ze szczęścia zagłosowali gremialnie na PSL jak nigdy w historii Polski. Tylko idiota uwieży w to, że sa prawdziwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyniki bez miast. Poczekajcie.
Tak samo jak pisalem ostatnio, ze to PO wygra w wyborach do europarlamentu, choc prowadzil PiS. PSL powinien miec jednak wynik ok. 20% i wygrac w minimum 2 wojewodztwach. Już w niedziele w nocy mialem informacje, ze w niektorych komisjach PSL mial swietne wyniki do sejmiku dlatego pisalem, ze moze byc lepiej niz 17%. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
skończ p...ić o twoich informacjach, każdy widzi że fałszują na potęgę , a ten znowu ma informacje, i rozmywa,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś , już dawno Ci pisałem że ten kraj pod rządami Państwa PO to matrix, dobrze że dotarło
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie mieszaj, albo wytłumacz jak Pis ma możliwość fałszowania?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kerim, spokojnie, putinowcy też monitorują forum
![]() |
|