|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
znam temat,żartuję , ciekawy jestem jakie są widełki za ten czyn, mam przeczucie graniczące z pewnością że 3 mecze to minimum?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/28012,Wisl...Fair_Play.html
Nie ma się czego wstydzić, gramy czysto a kibice kulturalni A i jest to chyba jedyna tabela, jaką widziałem, w której Zawisza nie jest w strefie spadkowej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Spokojnie sobie marszuję po Warszawie, a po powrocie okazuje się, że w tym czasie FraMart prowadzi działalność marketingową na moją rzecz (4 wpisy, 3 o mnie)
Bóg zapłać chłopie! Może w tym roku jednak zgarnę - po latach - kolejną statuetkę White Star Award ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
poczytaj,poanalizuj, będzie lżej jak balon pęknie, a kolegę 022 sprowadż na ziemię z tymi statuetkami, niech zacznie od skasowania statuetki nr 11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak jak myślałem, krowa która dużo ryczy, mało mleka daje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Jeszcze rok temu galaktyczni z Wołynia byli niekwestionowaną potęgą, która zdominuje LM. Dzisiaj już nawet mistrzostwo Polski jest niepewne. Co będzie za rok, poczekamy, zobaczymy. Czy Wisła z Cupiałem, który ma problemy, czy Legia z wirtualnymi bogami futbolowego sukcesu. Jak na razie różnica 4 oczek podarowanych przez kolegium sędziów wrażenia nie robi. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Bramka Rzezniczaka nieprawidlowa, rzut karny za reke guilherme przy stanie 0:0, czerwona kartka dla Kuciaka za atak na zawownika Belchatowa... fuzja legiunii z pzpn coraz blizej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O jakim ataku Kuciaka mówisz? Oglądałem do gola na 3:0 i niczego się nie dopatrzyłem.
Ręka Guilherme taka 50/50. Generalnie mniej ewidentne (z bliższej odległości bomba) to było niż Pazdan w meczu przeciwko nam, gdzie też nie zagwizdali... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
O ataku Kuciaka po gwizdku za faul na nim. Uderzył pięścią w plecy jednego z GKSu. Przy bramce Rzezniczaka Saganowski byl na spalony i przeszkadzal bramkarzowi! Gola nie powinno byc!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z bramką na 3-0 się zgodzę, reszta to jad kipiący z osób, które nie potrafią pogodzić się z faktem, że oni przeżywają to co kiedyś my - nie mają rywali i jak tylko zepną poślady jadą z każdym (nawet w osłabionym składzie)
Spójrzmy we własny ogródek bo w nim coraz więcej kamieni.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pan Sławek jak zwykle prolegijny dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
co tam Legia. prawie wszyscy w tej kolejce zagrali dla nas
2 miejsce jest! i oby tak do konca roku |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
do tego karny za rękę brazylijczyka, stempniewski to klakier warszawski jak reszta w studio, czasami tylko udają bezstronnych , nie mogę zrozumieć jak można ze stempniewskiego robić eksperta, mało jest byłych sędziów którzy skończyli karierę i nie są we władzach czarnych? , ale z drugiej strony to niebezpieczne bo kanalowcy stracili by kontrolę nad przewałami , a tu pan sławuś jest zgodny jak ten piesek co kiwa głową na tylnych szybach samochodów , zgodzi się ze wszystkim co jest korzystne dla warszawiaczków
|
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Pamiętam jak tłumaczył, że ręka w polu karnym wywołana przez błąd techniczny to karny a miesiąc później bronił jakiegoś tam piłkarza, że ręka przez błąd techniczny to nie ręka i Twaro czy ktoś mu tam powypominał a ten w jakiś bełkot wpadł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() totalna amatorka no ale ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kolejna kompromitacja legiunii w Europie. Jak widać celtic to dal nich za malo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/2014/11/27/jak...u-za-piec-lat/
mówcie, co chcecie, ale chyba zgodzicie się ze mną, ze panowie mają łeb na karku i pomysł na ułożenie tych klocków... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale gdzie tutaj widzisz jakikolwiek autorski pomysl jak sami sie przyznają, ze ich działania to kalka z zachodu?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Naprawdę nie obraziłbym się, gdyby podobne, zerżnięte z Zachodu pomysły mieli nasi włodarze. 1mln złotych miesięcznie z pamiątek. Na samą myśl żeby porównać to do naszego "sklepiku" z "pamiątkami" to można dostać ataku śmiechu. Ostatnia nadzieja jest taka, że ten Gaszyński okaże się człowiekiem z głową na karku.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
No jasne ,ze maja.Heca ze sprzedawaniem Zyry to w 100% potwierdza.Pelny profesjonalizm. Zapytam jeszcze tych ktorzy czytali artykul(nie chce nabijac kasy stanowskiemu) ta banka w miesiac z pamiatek to fakty ,czy pobozne zyczenia oblesnodorskiego ?Bo jezeli fakty to ostroznie bym do nich podchodzil-ten koles jakis czas temu zeznawal ,ze na obiady dla akademi wydaje 2 mln pln ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Na ten moment mowia, ze jest ok. 10mln rocznie, banka ma byc w przyszlym roku - taki maja biznesplan i wydaje im sie to realne. Ciekawe, ile u nas wynosi taki dochod, 100k miesieczne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czyli nic sie w tej materii nie zmienilo,oblesnodorski dalej lewituje na swojej chmurze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Idą święta i zgodnie z kolędą w legii cuda cuda ogłaszają…
Jeszcze niedawno: - legia miała kilkaset mln długu, przyszedł obleśny i dlug wyparowal - jeszcze niedawno obleśny zarzekal się ze nie pusci Żyry za mniej niż 10 baniek, a teraz blaga pół Europy i rozsyła komprmitujace spamy w tym temacie - jeszcze niedawno narzekal ze na zachodzie z gadzetow jest spora kasa a w legii jest to malusieńki procent budżetu teraz chwali się ze zarabia na szmatkach z elka już 10 baniek I tak dalej i tak dalej… Myslałem że tylko Tusk ma taka lekkość w pleceniu głupot i składaniu fajnych pijarowo deklaracji. Donald wyjechał a w Warszawie wyrosl mu godny następca.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.11.2014 o godz. 15:43.
|
|
|