|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No ale też nie sądzę, by mieli 1.4 we krwi
Tak jak piszę, to tylko teoretyzowanie i bawienie się w detektywa.![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Mnie rozwalil palikot z tym kuriozalnym linkiem dlatego wzruszylem temat nudzac się na zamglonym Pomorzu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zalatujesz, wręcz jebiesz tvn-em wg którego jestem za tępy, by samodzielnie zinterpretować nagranie video.
Do czego kurva doszło, by "dało się" zanegować jako dowód materiał filmowy... ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ja niby neguje? To ze Wipler wstal najebany z chodnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
emj10 wszechwiedzący poliglota, mieszczanin, znawca realia wszystkich ,,mazowieckich" ulic w Polsce a co tam na świecie. Gawędziarz i polityk, na salonach niejednokrotnie popjając alkohol z takimi tuzami jak Wipler, Stonoga i Mikke. Muzyk i kompozytor, w kręgach niemieckich lewaków wręcz idol i wzór do naśladowania....a tak naprawdę aparatczyk jak kolega wyżej trafnie ocenił...
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troche przeslodziles z tymi komplementami, ale faktycznie Wiplera i JKM poznalem, z pierwszym troche wspolpracowalem, z drugim raczej skonczylo się na biznesowych spotkaniach. Stonogi na oczy nie widzialem, choc ze slyszenia cos tam o nim slyszalem.
Co do muzyka i kompozytora to ogromna przesada, bo taki ze mnie noga muzyczny, ze nie wiem jak muzyke w szkole zdalem, a sluch mam "absolutny". Natomiast z gawedziarstwem trafione w punkt, a lewakow czy to z PiS-u, czy z PO, czy oczywiscie z SLD to tylko ganialbym Zawsze mnie bawilo to jak ktos nie ma nic do powiedzenia i zaczyna rysowac moj profil psychologiczny. Zreszta czynili to glownie ci, ktorzy już pouciekali ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.11.2014 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co masz do gadania z gościem, który nie widzi problemu w działaniach "funkcjonariuszy" a tym, że człowiek miał 1,4 promila. "Wstał najebany z chodnika
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie ja napisalem jakies slowo o funkcjonariuszach? Czlowieku naucz się czytac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
No właśnie nie napisałeś. Za to problem widzisz, że Wipler coś tam wypił.
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 11.11.2014 o godz. 12:53.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kolejna awaria serwerów PKW http://niezalezna.pl/61300-serwery-p...z-za-kilka-dni
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.11.2014 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wczoraj w nocy odnioslem się do zabawnego moim zdaniem linku i dzisiaj staralem się wytlumaczyc dlaczego smieje się z tego przepraszania Wiplera i dlaczego nie ma to sensu. Jak widzisz to Ty nie doczytales, albo probowales prowadzic dyskusje na zupelnie inny temat niz ja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Yyy... ja nie mam wrażenia, aby zakończył swoją karierę. Właśnie kandyduje na prezydenta Wawy ze sporą szansą na 3. lub 4. wynik (nie śledzę sondaży, ale myślę, że może się zakręcić wokół 10%). Stał się drugą osobą w partii z szansami na wejście do Sejmu. Myślę, że prędko ze sceny politycznej nie zniknie.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
JKM o marszu i suwerenności: ciekawe spostrzeżenia.
Cytat:
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Piszesz że stał się drugą osobą w partii . A oprócz Mikusia i męczennika Wiplera jest ktoś jeszcze tam rozpoznawalny? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyli wszystkie partie poza PO powinny się rozwiązać? W tym PSL, które przegrywa od ponad 100 lat i nie zapowiada się, żeby miało przestać przegrywać? (a zamiast tego nie wiedzieć czemu przez połowę z tego czasu współrządzi w różnych konfiguracjach)
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 11.11.2014 o godz. 18:01.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Do Sejmu to wystarczy przekroczyć próg 5% oby jakoś zaistnieć. W wyborach na prezydenta np W-wy i innych miast jest tylko jedno miejsce. Kolejne idą w zapomnienie.
Co innego ten pan. On jest kilka poziomów wyżej nawet będąc na drugim miejscu
Ostatnio edytowane przez york09 : 11.11.2014 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
wróciłem z marszu. Nie czytałem jeszcze komentarzy. Czy Zawisza z Winnickim już zdążyli coś gadać o prowokacji, lewakach i winy Policji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wystąpienie szefa straży Marszu Niepodległości o szukających zadym prowokatorach.
https://www.facebook.com/video.php?v=523055144463749 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dziennikarz Ruchu Narodowego pobity przez "manifestantów".
https://www.youtube.com/watch?v=OPYjUL4gO6c Abstrachując od idiotycznego opisu filmiku. Mam wrażenie, że w tym roku coś pęknie u organizatorów tego marszu i zgodnie oni przyznają, że najwięcej prowokatorów to oni mają w swoich szeregach i należy ich z tego środowiska wykluczyć. Zawsze odrzucało mnie od RN to, że szukali zawsze igieł w cudzych oczach, a w swoich nie chcieli zauważyć wielkich bali. Szacunek dla Straży Marszu za to, że nie wpuszczali zadymiarzy spowrotem w tłum. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie siej propagandy , nie wiesz kto atakował ochronę marszu , czy tego dziennikarza, spokojnie to mogła być prowokacja milicyjna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To były zapewne zielone ludziki.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Drozd, przestań pieprzyć i czekać na relacje z marszu na niezależnej, bo wystarczyło kupić bilet na pociąg i wiedziałbyś z pierwszej ręki jak było. Odnoszę wrażenie, że RN i reszta ekipy robią to specjalnie. W tym roku niby się odcinąją od debili, jednak jakby wzmocnili linię ochrony to te błazny nie mogłyby tak szaleć. Jakoś na marszach PiS to działa. Na wczorajszej miesięcznicy ochrona złożona z "kumatych" wyłapywała idiotów i oddawała w ręce policji. |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
no to mamy jasność,szpeniu kupił bilet , obskoczył marsz w obronie tęczy i jeszcze na dokładkę z pierwszej ręki widział prowokatorów, nie kompromituj się ,prowokacje policyjne są na porządku dziennym, robią to sami funkcyjni , albo ich "podopieczni"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd jakoś tak szybko wrocil z marszu. Chyba straz go nie wspuscila do kordonu po tym jak raca zapalila mu komin
|
|
|