|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czekam teraz na odszczekiwanie kłamstw na temat Przemysława Wiplera
https://www.youtube.com/watch?v=9qqtvTSNu4s |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zdaje się, że Janusz nie był szefem partii podczas ostatnich wyborów
![]() Natomiast co do tzw. "fałszowania" wyborów w mazowieckim to było kilka koncepcji. Przede wszystkim to są krańce województwa mazowieckiego, a nie całe województwo, więc te odchylenia miały charakter lokalny. Po drugie dotyczyło to gmin ościennych, które często na siłę byly wzięto do województwa mazowieckiego. Po trzecie takie anomalie i odchylenia miały miejsce w latach wcześniejszych, ale nie były one tak wyraźne. Dobrym wskaźnikiem będą aktualne wybory, które pokażą czy tendencja się utrzymała. Problem jest taki, że PSL w dużej części województwa mazowieckiego nie startuje pod swoim szyldem ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 06.11.2014 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdaje się, że jeden z dwóch tak głosował - ale mniejsza z tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale kur*estwo. Ale kłamca pierd*olony. Czyżby służby były aż tak głupie, że nie spodziewali się, że gdzieś może być monitoring?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba Stonoga ma układ z SE bo to od niego wyszło nagranie z Wiplerem ponoć...
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To jest to tzw. "państwo prawa" a raczej lewa, te "25 lat tzw. wolności", gdzie prezio Komorowski przy orle z czekolady (i bez korony) wręcza najwyższe odznaczenia państwowe postkomunistycznej szajce. W utrzymaniu tego cyrku pomaga bijace ramie partii czyli POlicja POlityczna i reżimowa propaganda.
P.S. Prokurator w swoim wystapieniu zaśpiewał nam po prostu hymn lemionga: "Nic sie nie stało, Polacy nic się nie stało" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
.Znając życie to będziemy w najbliższym czasie zasypywani róznymi materiałami via Stonoga. Może jakies nowe tasmy prawdy ? Kto wie ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Stonogę, to warto wspomnieć że wykupił wierzytelności rzecznika policji Sokołowskiego i teraz rzecznik jest jego dłużnikiem
http://www.expressilustrowany.pl/art...dnie,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() Skoro JKM to też wynalazek służb, to dobrze, że służby dbają o szerzenie w społeczeństwie wolnorynkowych idei, niezabieraniu ludziom 64% ich wypłaty, z której potem agenci służb sobie budują domy i balują w Dźwirzynie na sylwestra itp. Lepsze takie służby niż te które oddały polską suwerenność i potęgują biedę, zabierają ludziom ich ciężko zarobione pieniądze. Jak mają robić machlojki i cała ta aktorka polityczna to tylko wojna jakiś służb, mafii czy cokolwiek czegoś, to ja wolę ten odłam który postuluje machlojki za swoje a nie za moje i twoje ![]()
p.s Mnie w ogóle dziwi jedno i to przekaz do niedowiarków, którzy są przeciwnikami teorii spiskowych. Patrzcie jaki Stonoga zrobił show na FB. To jest idealny temat coś jak Matka Madzi... serial, którym ludzie chcieliby się interesować oglądać, reklamy gruba kasa, popularność czyli to co media kochają... A w mediach co? ciszzzzzzzaaaaaaa... no prawie z małymi wyjątkami polsat news i jakiś tam podrzędnych tabloidów na ósmych stronach... To wszystko jest bardzo wymowne. Mówi samo za siebie. Człowiek który potrafi wyciągać wnioski z przesłanek zauważa, że to wszystko jest sterowane, bo uwidacznianie jakichkolwiek nieprawidłowości w aparacie politycznym władzy(które kontrolują służby) nie byłoby już tematem zastępczym... tylko problemem władzy ![]() To co wyprawiają media komunistyczne i politycy władzy po uwidocznieniu taśm z pobicia Wiplera, jest kolejnym dowodem cynizmu i śmiania się ludziom w twarz. Chciałbym jeszcze poznać opinię polityków PIS-u na ten temat i zobaczyć jakie stanowisko reprezentują, czy obronią swojego byłego kolegę, przed pomówieniami zadeklarowanych postkomunistów czy dalej będą się ukrywali... To też wymowne jest bardzo. Każda ich deklaracja będzie dowodem na to po jakiej stronie służb stoją... czy postkomunistycznej czy służb reprezentowanych przez Stonogę/Maxa Kolonko/ KNP/Cejrowskiego/Kukiza/Konrada z podziemnej.tv itp ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.11.2014 o godz. 19:39.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś napisał na fb: najbardziej była pokrzywdzona Beata Skiba - miała zakwasy od napierd*alania pałką
![]() Jeban.. kutas, złapać za mordę i do kanału... Brawo Wipler - mieć nerwy na wodzy z takim kuta.sem to wielki szacun... ja bym go w mordę lał po minucie...
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.11.2014 o godz. 20:58.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że chociaż kilka procent lemingów oglądających codziennie TVN obudziło się ze swojego letargu oglądając ten program, co wrzucił palikot. Przecież Wipler zmiażdżył tego idiotę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak samo okupacyjne media manipulują w sprawie zamachu z 10 kwietnia (wrzutki: "tak lądują debeściaki" , "Jak nie wyląduję, to mnie zabiją") i robią kisiel z mózgów lemingom
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.11.2014 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bueheheheh
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
nikt się nie obudził, mnie skręcało ze złości a statystyczny leming bił brawo, posłuchaj co o tym monitoringu mówi rzecznik prokuratury czy rzecznik policji,brak słów ale leming tego nie rozumie że jutro padnie na niego , co będziemy daleko szukać , popytaj o opinie takiego szpenia czy warszawiaczka emj 10 , pojadą kajdanowiczem czy kużniarem ,
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Film z Wiplerem jest niemy, ale widać że P. poseł nie podporządkował się poleceniom funkcjonariuszy, po prostu stawiał opór.
(Amerykańscy policjanci mają w takich sytuacjach prawo oddać strzał.) Co do pałowania , to prawo przewiduje użycie pałki w celu wymuszenia postępowania zgodnego z poleceniami policjanta. Nawet pijany "wybraniec narodu" poseł musi podporządkowac się poleceniom policji. Jeżeli w tym przypadku policja nie zareagowała, to jestem pewien że nie jeden na tym forum krzyczał by że policja przed posłem podkuliła ogon. I tak źle i tak niedobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Piszesz serio czy tylko trollujesz? Jeśli to druga opcja to ok, a jeśli pierwsza to dwa pytania:
- Człowieku, czy ty w ogóle oglądałeś ten film, czy relacje bierzesz od pana redaktora z TVN`u? Ręce czasami opadają, bo niektórzy mylą USA z Europą... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ban(an) dla Drozda widzę, że właśnie się zakończył zatem będziecie mieli tutaj wesoło przed wyborami
Niestety ostatni tydzień kampanii mnie ominie, więc wrzucam aktualne sondaże. Najpierw świeży sondaż TNS Polska opublikowany dzisiaj z 5 listopada. http://ewybory.eu/sondaz-tns-polska-07-11-2014/ Pierwsza trójka PO, PiS i SLD bez większych zmian. PSL i KNP na granicy progu. ![]() Drugim sondażem jest sondaż CBOS-u dotyczący sejmików wojewódzkich. PO i PiS idą łeb w łeb, a przy tej przewadze na resztą stawki zgarną ok. 90% mandatów w sejmikach. http://300polityka.pl/news/2014/11/0...zdecydowanych/ ![]() Kolejny z sondaży to jeden z ciekawszych, a mianowicie sondaż samorządowy IRBIS w Warszawie (04.11.2014). Pokazuje on, że w Warszawie i w całym mazowieckim nie będzie większych zmian. HGW ma szanse wygrać w pierwszej turze, a Sasin raczej nie zrobi lepszego wyniku od Bieleckiego. Jeśli chodzi o mandaty w Warszawie i sejmiku wojewódzkim to niestety zapowiada się znowu miażdżące zwycięstwo PO oraz samodzielne rządy w całym województwie i stolicy kraju. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sondarze za bardzo nie wierzę, ale i tak uważam, że mają jakąś tam wiarygodność. Jeśli to prawda, że taka PO ma więcej głosów od PiSu, mimo tylu afer, przekrętów, złapań za rękę, śmianiu się w twarz, to oznacza, że ten kraj gotuje sobie ponury los sam na własne życzenie.
Dlatego postanowiłem, że jeszcze półtorej roku i wyjeżdżam z niego na stałe- zresztą tak jak bardzo dużo moich znajomych, jak i ludzi z roku.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.11.2014 o godz. 16:35.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sondaże mają to do siebie, że zależą od tego kto to zlecił.
Niedawno wyczytałem że TV Trwam ma 33%! ( http://www.fronda.pl/a/co-trzeci-pol...wam,43574.html ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tam nie dziwi, że mają tyle w sondażach, bo od 10 lat circa 70% głosujących Polaków daje się nabierać na takie szambo i cwaniaczków z dwóch głównych partii PO i PiS. Do tego dochodzi 10% na post-PZPR z formie SLD i jeszcze kilka procent na patologie w stylu Palikota.
Także zdecydowana większość Polaków głosuje na syfiaste ugrupowania, które mają zbliżony do siebie socjalny program gospodarczy i różnią się jedynie w kwestiach światopoglądowych (Kościół, krzyż, gender, aborcja i podobne). Stan na A.D. 2014 i raczej A.D. 2015 nic nie zmieni w tej kwestii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie oto chodzi. PiS rządziło 2 lata a nic takiego wkońcu się wtedy nie stało (no może oprócz afery dorszowej i chyba gruntowej)
Faktycznie, cokolwiek Kaczyński lub jego pomagierzy zrobili, w mediach było rozdmuchane na wszystkie strony- nie mieli lekko- to fakt. Ale by teraz, ludzie byli zaślepieni do tego stopnia i mimo że na każdym kroku ....ują na ten rząd nie chcieliby chociaż zmienić tego barachła- nawet na inne (a noż będzie lżej) to jest to dla mnie zjawisko kompletnie nie logiczne. Aż ciężko uwierzyć, że tak mainstream potrafił oczernić społeczeństwu drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.11.2014 o godz. 16:53.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
I po tylu latach (7) nadal naród PIS-owi pokazuje środkowy palec. (dziwny przypadek) Jak my widzimy kraj wszyscy wiedzą. A jak widzą Polskę inni. Komisarz ds. polityki regionalnej Corina Cretu o Polsce http://biznes.pl/wiadomosci/raporty/...ews-detal.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A propos tego, jak nas widzą inni. Pracowałem przez pewien czas we Frankfurcie, wiec i miałem przyjemność rozmowy z paroma Helmutami i Helgami.Wiesz jakie oni mają o nas pojęcie? Oni myślą, że w naszym kraju ludzie średnio zarabiają 1500-2000 euro. Jak ja im powiedziałem, za jaki marny grosz u nich robiłem i że na dodatek jestem z Krakowa to pytali się czemu ja tu w ogóle przyjechałem. Jak im zacząłem mówić za taka szara Kowalska w takim spożywczaku zarabia 400 euro- to nie mogli w to uwierzyć i myśleli, że sobie robie z nich jaja. Nawet sobie sprawy nie zdajesz również, jakie rzeczy pisano o Kaczyńskich np w FaZ`ie przed 11 listopada 2 lata temu.A jak myślisz, jakiej narodowości i w jakiej gazetce pracował korespodent FaZ z Warszawy? ![]() Niemcy nas chwalą (nawet tusk dostaje medale) bo współpracujemy z nimi na ich warunkach. Naprawdę jest sens tłumaczyć takie oczywistości? Poza tym NAJWAŻNIEJSZA RZECZ- TO NIE JEBANY RZĄD i politycy budują Polskę tylko budują ją Polacy mimo tak niesprzyjającego i opresyjnego prawa.Teraz tylko pytanie, dlaczego mamy iść cały czas z kamieniem u nogi...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.11.2014 o godz. 22:20.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem jest taki, że to właśnie w latach 2005-2007 powstał ten podział na dwa zwalczające się wzajemnie obozy polityczne, gdzie moher nigdy nie zagłosuje na partię lemingów, a leming odwrotnie. Podgrzane to zostało sosem smoleńskim w 2010 roku i finał finałów jest taki, że mamy dwie zwaśnione grupy w społeczeństwie, które stanowią większość wyborców w tym kraju.
Poza tym te 10 lat polityki miłości i Kaczolandu razem pozwoliły na stworzenie państwa, w którym aparatczyki z PO kradną i czują się bezkarni, a politycy z PiS-u urządzają sobie różne nocne eskapady, bądź chleją opór wraz z żonkami w rejsowych samolotach. Poziom obłudy, złodziejstwa i bezczelności podobny. A przypominam jeszcze jak pisałem kiedyś o tym, że jeszcze w 2006 roku po wyborach samorządowych PO i PiS w mazowieckim to była jedna klika, która dawała sobie ostro w palnik. Teraz kliki są dwie, dalej dają sobie w palnik i robią interesy we własnym zakresie, a wszystko za nasze, publiczne pieniądze. Publiczne pieniądze im nie śmierdzą, ale jak skończy się do nich dopływ to muszą sprzedawać swój dobytek jak jeden Misiek z Józefowa ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.11.2014 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz też mamy teatr, kabaret, horror i komedia w jednym miejscu zwanym Sejmem. I bawią się tam w najlepsze (za nasze).
@Pablo84 Jeżeli świat widzi nas tak jak to ta cała Corina pisze , to mnie to cieszy. Nie wiem dlaczego w PISie tak jest że im przeszkadzają media lub osoby pochlebnie o Polsce piszące.
Ostatnio edytowane przez york09 : 07.11.2014 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.11.2014 o godz. 17:30.
|
|
|