The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2014, 22:50
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Tylko dawać skany a nie pisać, że się wpłaciło a nie ma jak zrobić potwierdzenia. ( żeby nie było swoją nominację wypełnię jutro lub w poniedziałek, żeby mnie znów WISŁAZWE: nie ścigał )
To już z biletami na nowy mecz!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.10.2014, 22:50
Jak tam, kupiliście już bilet na mecz?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 17.10.2014, 20:05
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Jak tam, kupiliście już bilet na mecz?
Nie nie, teraz bojkotujemy, bo ch.ja grają, mecz z Legią już za nami, derby dopiero za pół roku...

NA CO WY KU.WA CZEKACIE? NA TO CZY TEN KLUB W KOŃCU ZBANKRUTUJE?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.10.2014, 17:43
Można już nabywać bilety na mecz ze Śląskiem Wrocław (8 listopada, 20:30)

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 05.11.2014, 11:39
Czemu im dali tylko 1 tysiąc biletów? Można bym dać jeszcze sektor B
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ibicow_slaska/

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 05.11.2014, 11:40
Może dlatego:
"Przed sobotnim meczem klub z Wrocławia zwrócił się do Wisły Kraków z prośbą o możliwość zakupu 1000 biletów"
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.11.2014, 17:44
może teraz by ktoś liczył jak idą bilety? Chociaż na C?

Co jest z Wami? Sobota, 20:30, ma być ponad 10 stopni, a tutaj na C połowa biletów która poszła jest dla Śląska? Zmobilizujmy się, bo zostało ponad 2500 biletow na młyn, a termin, przeciwnik i pogoda idealne.

Dodatkowo jest taka rzecz, że gdyby np. na 4 dni do meczu zostalo 1000 biletów to ludzie by się rzucili, bo by wiedzieli że może dla nich braknąć. A tak to wszyscy wiedzą ze i tak kupią, co powoduje że pewnie co 10 osoba rezygnuje bo jej coś wypada albo ma coś ważniejszego do roboty. A jakby miala bilet to prawdopodobnie by przyszła, więc prawda jest taka że im szybciej kupimy bilet tym jeszcze więcej ludzi może przyjść!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 05.11.2014, 18:30
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Może dlatego:
"Przed sobotnim meczem klub z Wrocławia zwrócił się do Wisły Kraków z prośbą o możliwość zakupu 1000 biletów"
Jak przyjeżdża kumpel z daleka, to nie pyta się go ile flachy mu trzeba, tylko stawia się od razu 3

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 05.11.2014, 19:04
A obowiązuje jeszcze te promocja, że na pierwsze wejście na kartę bilet za 5zł? I czy jest nadzieja, że bilety będę jeszcze w dniu meczu? Kumpel chce przyjechać z dość daleka, a na meczu jeszcze nigdy nie był.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 05.11.2014, 20:06
Szukać, czytać...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/

Co do tego czy zdąży to na 99% tak, nie wiem co by musiało się zdarzyć, żeby do soboty wykupiono ok. 28 tys. wejściówek, zwłaszcza, że jeszcze klub nie podawał żadnego progu sprzedażowego (a jak szybko schodzą to podaje, że np. tam 15 tys. biletów jest już wykupionych). Pewnie nas nawet 20 tys. nie będzie, ale chciałbym się mylić!
Ostatnio edytowane przez R33 : 05.11.2014 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2014, 20:40
Ja miałem jechac, pieprzona NC+ jak TVP zrezygnowało z pokazywania tego meczu wjebała mecz z 15:30 na 20:30 i juz nie jade. Takich osob jak ja na pewno jest wiecej. Przy takim postepowaniu nigdy na R22 nie bedzie dobrej frekwencji.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 05.11.2014, 22:03
Na razie poszło 10 000 bez Vip

Godziny meczów naprawdę są zajebiste... może o 23 niech zrobią...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 05.11.2014, 22:34
Choćby pół godziny wcześniej, bo po prostu dla kogoś bez auta powrót z takiego meczu pociągiem to dramat. Najpóźniejsze pociągi to ok. 22:30-23:00, a do niektórych miejsc nawet wcześniej...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 06.11.2014, 12:47
W piątek nie pauje bo o 18 praca, o 20:30 nei ma jak wrócić. W sobote o 13 czy 15:30 źle bo trzeba posrzpątać, niektórzy pracują zresztą jak to robić w południe mecze? O 18 trzeba do babci pojechać, o 20:30 nie ma jak wrócić. W niedziele źle, bo to dzień na spędzenie czasu z rodziną, a w poniedziałek trzeba myśleć nad pracą.

Wiem, że są sprawy których sie nei da przeskoczyć, ale jak tutaj sie czyta to zawsze komuś coś nie pasuje i niektórzy to chyba szukają wymówke żeby nie iść na mecz.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.11.2014, 13:10
Legia byłaby o 3:30 bądź o świcie to rozstawiane byłyby namioty na Błoniach jak na przyjazd papieża.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2014, 13:25
Z moich BARDZO szacunkowych wyliczeń wynika, że do tej pory sprzedano jakieś 11 500 biletów, razem ze Śląskiem + przeniesionymi z G na E.
Odliczone od sprzedaży są 1/3 sektora E, całe B i G, jakieś 40% F oraz 60% H.
Przekroczenie progu 15 tysięcy trzeba będzie uznać za sukces.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 06.11.2014, 13:40
a na C zostało 2500...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.11.2014, 12:46
- Na koniec - mój osobisty apel do kibiców Wisły, żeby w tej trudnej sytuacji w jakiej klub się znalazł i mając w pamięci te dobre chwile i lata - nie odwracali się od Wisły, a wręcz przeciwnie, aby masowym udziałem w meczach, które nas czekają, potwierdzili swoje przywiązanie i tożsamość z klubem - powiedział prezes.

Nie wiem na co niektórzy czekają z zakupem biletu na mecz ze Śląskiem ... Wiadomo, Szpilka walczy z Adamkiem, ale to pewnie koło północy także spokojnie zdążycie a poza tym są rzeczy ważne i ważniejsze a w tym przypadku WISŁA !
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.11.2014 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.11.2014, 12:52
Końcówka biletów na E 15, E 14 E 22, D 12, D 21

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 07.11.2014, 13:02
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
W piątek nie pauje bo o 18 praca, o 20:30 nei ma jak wrócić. W sobote o 13 czy 15:30 źle bo trzeba posrzpątać, niektórzy pracują zresztą jak to robić w południe mecze? O 18 trzeba do babci pojechać, o 20:30 nie ma jak wrócić. W niedziele źle, bo to dzień na spędzenie czasu z rodziną, a w poniedziałek trzeba myśleć nad pracą.

Wiem, że są sprawy których sie nei da przeskoczyć, ale jak tutaj sie czyta to zawsze komuś coś nie pasuje i niektórzy to chyba szukają wymówke żeby nie iść na mecz.
Daj mi 5tys na miesiac to bede na kazdym meczu o 20:30. Pieprzysz jak potłuczony bo jestes z Krakowa, byłbys z daleka to bys narzekał tak samo. Albo daj mi 200-250zł na bilet atubusowy+bilet na mecz+na hotel to bede na kazdym wieczonym meczu i nie bede narzekał. Napisałem przeciez, ze o 15:30 bym był, o normalnej godzinie nie byłoby wymowek takich jak wymieniłes, zwłaszcza kibic Wisły nie wymyslałby głupot o jakims sprzataniu czy wyjezdzie do babci. Zreszta nie wiem po co w ogole Ci sie tłumacze, beda mecze przy R22 o 20:30 to ja i wielu innych co nie mieszkaja/studiuja w Krakowie nie przyjadzie na mecz i koniec kropka.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.11.2014 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.11.2014, 13:04
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Daj mi 5tys na miesiac to bede na kazdym meczu o 20:30. Pieprzysz jak potłuczony bo jestes z Krakowa, byłbys z daleka to bys narzekał tak samo. Albo daj mi 200-250zl na bilet atubusowy+bilet na mecz+na hotel to bede na kazdym wieczonym meczu i nie bede narzekał. Napisałem przeciez, ze o 15:30 bym był, o normalnej godzinie nie byłoby wymowek takich jak wymieniłes, zwłaszcza kibic Wisły nie wymyslałby głupot o jakims sprzataniu czy wyjezdzie do babci. Zreszta nie wiem po co w ogole Ci sie tłumacze, beda mecze przy R22 o 20:30 to ja i wielu innych nie przyjedzie na mecz i koniec kropka.

Ale bilet kupić możecie

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.11.2014, 13:14
dokładnie, każdy dla kogo problemem byłoby pojawienie się na meczu z tytułu problemów z powrotem do domu po nim, niech jak faktycznie nie może, nie idzie, ale niech kupi bilet !
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 07.11.2014, 13:22
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ale bilet kupić możecie
To znowu zacznie sie gadanie, ze frekwencja do dupy. Za długo tu jestem na forum by nie wiedziec jak jest. Moze byc wiele osob, co robi tak jak piszesz czyli kupuje bilet chociaz wie, ze na meczu nie bedzie a i tak nie bedziecie o tym wiedziec i bedziecie dalej narzekac bo zobaczycie na telebimie jaka frekwencja na meczu była
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.11.2014 o godz. 13:25.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 07.11.2014, 13:27
To znowu zacznie sie gadanie, ze frekwencja do dupy. Za długo tu jestem na forum by nie wiedziec jak jest. Moze byc wiele osob, co robi tak jak piszesz czyli kupuje bilet chociaz wie, ze na meczu nie bedzie a i tak nie bedziecie o tym wiedziec i bedziecie dalej narzekac bo zobaczycie na telebimie jaka frekwencja na meczu była
narzekasz to Ty. Jeśli chcesz wspierać kupuj zawsze bilet...Gdyby kupowalo 15 tysięcy, a przychodziło 10 to nikt by nie narzekał...już nie przesadzaj.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 07.11.2014, 13:30

niekoniecznie - od jakiegoś czasu klub podaje faktycznie ile osób jest na meczu i ile zostało sprzedanych biletów. Jak frekwencja faktyczna będzie strzelam - 15 tys, a podadzą że bilety kupiło 16 tys. to będzie dla nas znak, że te ok. 1000 osób jakoś klub wsparły, nie będąc na meczu. Niech będzie to nawet i 500 os. 500 x 30 = 15 tys. więcej w klubowej kasie.

Wyznaczajmy sobie małe cele, krótkoterminowe, ale realne do spełnienia.
Ostatnio edytowane przez Krav : 07.11.2014 o godz. 13:38.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 07.11.2014, 13:36
Mialem nie jechac na mecz bo fundusze nie pozwalaja ale jak widze ze Wisla jest jeszcze w gorszej sytuacji to nie mam wyjscia bede jutro na meczu nawet jakbym mial wydac ostatnia zlotowke. Jestem z Lubelszczyzny ale Wisla jest w moim sercu od kiedy pamietam. Kupywac bilety i widzimy sie wszyscy na R22!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.11.2014, 13:37
Klub podaje ilość sprzedanych biletów na mecz i frekwencje. Chyba kolego dawno na meczu cię nie było

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 07.11.2014, 13:42
palikot napisał(a):Wyświetl post
Klub podaje ilość sprzedanych biletów na mecz i frekwencje. Chyba kolego dawno na meczu cię nie było
Wiem, ze pokazuje a dalej jest narzekanie na frekwencje bo nikt nie napisze, ze kupiło np 16tys osob a na meczu było 15tys tylko podaje to druga kwote dlatego narzekanie było, jest i bedzie cały czas.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.11.2014 o godz. 13:55.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.11.2014, 15:39
Ale co się przejmujesz narzekaniem? Nie było mnie, ale bilet kupiłem. Wsparłem swój klub finansowo. W razie czego możesz poprosić danego marudę by ten wstawił skana z biletu lub print screena.

Może zaistnieć sytuacja, gdzie okaże się, że dany użytkownik nie ma drukarki, nie umie się nią posługiwać, nie wie jak print screena zrobić itd. itd.

Deja vu?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 07.11.2014, 18:13
pozwole sobie jeszcze tutaj umieścić

Cytat:
Wiślacy i Wiślaczki !

Wobec niepokojących informacji, przedstawionych przez Prezesa Ludwika Mięttę-Mikołajewicza dotyczących stanu finansów naszego ukochanego klubu, jako Kibice Wisły zwracamy się z ogromną prośbą do WSZYSTKICH, komu los Wisły nie jest obojętny, do wsparcia go.
Pierwszym i podstawowym obowiązkiem każdego mieniącego się kibicem Wisły jest udział w meczu. Jak mówi nasz hymn: "Wierny swojej drużynie, znów przyjdę na jej mecz, i smutek z serca zginie, troski odejdą precz".

Wedle informacji przedstawionych przez Prezesa Wisły SA, naszemu klubowi grozi kara w postaci 3 minusowych punktów naliczonych w przyszłym sezonie. To jest jednak tylko wierzchołek góry lodowej, bowiem bieżące długi Wisły Kraków oscylują na dzień dzisiejszy w granicach 12 mln zł. Do 31 grudnia Wisła musi zebrać 1,1 mln zł, by uregulować najbardziej palące zobowiązania i by tym samym kara 2 minusowych punktów została anulowana. Pozostałe długi również trzeba spłacić jak najszybciej, bo zagraża to egzystencji klubu na poziomie Ekstraklasy. Fakty są takie, że "choć brzmi to jak absurd, fakty są takie, że Wiśle poważnie grozi brak licencji na przyszły sezon.
- Tym już się zajmie nowy zarząd, prezesa Gaszyńskiego, z którym kontaktuje się niemal codziennie. Spełnienie wymogów licencyjnych nie będzie łatwe, ale też nie jest niemożliwe do osiągnięcia - uważa prezes Miętta-Mikołajewicz".

Poprzez jak najliczniejsze przybycie na R22 możemy pomóc klubowi, by jak najszybciej uzbierał brakującą kwotę. Dlatego zwracamy się do WSZYSTKICH kibiców Wisły, by kupowali bilety na najbliższe mecze ze Śląskiem Wrocław, Górnikiem Łęczna i Lechem Poznań i tłumnie pojawili się w sobotę 8 listopada oraz 22 listopada i niedzielę 7 grudnia na stadionie przy Reymonta 22. Najtańszy bilet można kupić już za 15 zł(ulgowy) i 25 zł (normalny). Nie jest to cena wygórowana, a każda złotówka się liczy.

Jeśli z jakiś względów nie przyjdziesz na mecz, wymyślając bardziej lub mniej obiektywne ku temu powody, mimo tego KUP BILET NA MECZ.
Niestety, przyszły dla nas takie czasy, że najbardziej podstawową formą wsparcia Wisły obok uczestnictwa w meczu jest pomoc finansowa.Dlatego,

PRZYJDŹ NA MECZ !!!

Jeśli nie możesz przyjść na mecz, KUP BILET !!!

Widzimy się:

8 listopada 2014 r. (sob) o godz. 20 30 na meczu ze Śląskiem Wrocław

22 listopada 2014 r. (sob) o godz. o godz. 20 30 na meczu z Górnikiem Łęczna

7 grudnia 2014 r. (nd) o godz. 18 na meczu z Lechem Poznań

WISŁA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE - WSZYSTKIE RĘCE NA POKŁAD !!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów