The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2014, 10:38
Dlatego warto zacząć zmieniać ten kraj od samorządów i powiedzieć stop partyjniactwu, które niewiele się od siebie różni, a że żyje od lat w świetnej komitywie to stara się za mocno nie nadepnąć na odcisk drugiemu.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.10.2014, 10:45

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 30.10.2014, 11:05
AYALA napisał(a):Wyświetl post
320 milionów zł kosztowało Muzeum Żydów......Ile trzeba było zamknąć szkół i szpitali żeby wybudować to muzeum ?
może to jest cena, żeby na moment się od nas odczepiło przedsiębiorstwo holokaust
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.10.2014, 14:03
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jest to, że zarówno media prawicowe jak i lewicowe temat przemilczały- rzygac się chce od tej hipokryzji
prawicowe pisały, tylko ich nikt nie czyta. Zresztą takie media w Polsce to może 2 portale internetowe.

sambo napisał(a):Wyświetl post
może to jest cena, żeby na moment się od nas odczepiło przedsiębiorstwo holokaust
Liczy się to co masz w portfelu a nie fanaberie jakiś narodów
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.10.2014, 19:36
320 milionów zł kosztowało Muzeum Żydów......Ile trzeba było zamknąć szkół i szpitali żeby wybudować to muzeum ?
Super ze powstało i jeszcze ta architektura. Cudo, trzeba będzie się wkrótce wybrać.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.10.2014, 23:19
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Super ze powstało i jeszcze ta architektura. Cudo, trzeba będzie się wkrótce wybrać.
A kiedy będzie otwarcie muzeum dla uczczenia Polaków zamordowanych przez żydów z NKWD i UB ?
emj10
Senior Member

Stary 30.10.2014, 23:41
Muzeum od strony architektonicznej jest na bardzo wysokim poziomie. Natomiast w środku zmarnowano sporo przestrzeni przez co salki są, albo przesadnie małe, albo przytłaczają swoim ogromem. Nie wiem jak wygląda po oficjalnym otwarciu, ale wystawy stałe były raczej rozczarowujące. Za dużo multimediów, ekranów etc. a za mało przykuwających uwagę plansz i eksponatów.
Pablo84
Senior Member

Stary 31.10.2014, 07:34
A kiedy będzie otwarcie muzeum dla uczczenia Polaków zamordowanych przez żydów z NKWD i UB ?
Z tym może być ciężko, skoro np w Szczecinie pytają się o zgodę Rosjan , by rozebrać komunistyczny pomnik (takie pytanie teoretyczno-retoryczne: Czy gdybyśmy postawili pomnik Żółkiewskiego na Kremlu, czy przetrwałby on do dzisiaj? ), w Warszawie straszą powrotem pomnika "braterstwa broni" , udaje się, że Rosja klękła na kolana w Polsce przed jakimś elektrykiem a byli SB`cy (i inne komunistyczne ścierwo) hasa sobie po wolności pobierając przy tym wysokie emeryturki (np Kiszczak czy brat Michnika)
W Polsce pomniki i pamięć o historii jest zwalczana przez takie szmatławce jak gw.Zaraz napiszą, że to polska martyrologia, że nie ma co żyć przeszłością a przyszłością, że pomników juz mamy za dużo....
Tymczasem każda- chcąca przetrwać kultura i cywilizacja- dąży do tego i jest to jej podstawowym obowiązkiem, by upamiętnić swoich przodków- a że historię mamy burzliwą....
Dlatego np Wyborcza uważam, za najgorsze ścierwo, które zatruwa bardzo powolutku, ale niestety skutecznie.Oczywiście ta gazeta jest jedynie narzędziem, a kto nim operuje to już inna bajka.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 31.10.2014 o godz. 08:06.

emj10
Senior Member

Stary 31.10.2014, 15:01
Przypadkiem dziś trafiłem na taki link.
http://technowinki.onet.pl/fotografi...harkowie/jcsx0

Jeśli ktoś się jeszcze dziwi dlaczego Ukraina tak marnie wyglądała pod względem sprzętu wojskowego to może przestać się dziwić. Wszystko zardzewiało
palikot
Senior Member

Stary 31.10.2014, 20:04
W przyszłym roku taka koalicja nas czeka...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.10.2014, 20:32
Ty już wiesz co nas czeka ... Jak tam Korwin w Europarlamencie- rozwala go od środka ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.10.2014 o godz. 20:36.
Pablo84
Senior Member

Stary 31.10.2014, 23:01
Dobrze wiesz Palikot, że te zdjęcie to jednak trochę naginanie faktów- nie zmienia to jednak tego, że faktycznie te partie niewiele się od siebie różnią. Jak już coś, to są różnice czysto światopoglądowe.

Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 31.10.2014, 23:24
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Z platformą? Czyżbym nie znał Pana G. o którym kilka razy pisałem oraz realiów Wołomina? Znam i to bardzo dobrze, a w świetle trwającej kampanii to nie tylko źdźbło w oku pisowskiej władzy w mieście

PS. Z ciekawości na jakiej podstawie twierdzisz, że SKOK Wołomin ma coś wspólnego z PO?
NIebezpiecznie dryfujesz w kierunku szpenia- znawca polityki,łupków,nieruchomości,infrastruktury mieszkający w Hamburgu ale regularnie znający sytuacje z Wołomina i Warszawy, wystawa stała muzeum żydów obcykana - normalnie omnibus aż strach że taki talent się marnuje.
Ad meritum.Marne insynuacje co do Skoku Wołomin- tak niezalezna http://niezalezna.pl/60898-zarzad-sk...min-zatrzymany jak i wpolityce http://wpolityce.pl/gospodarka/22006...uz-w-2012-roku informacje podawały , to samo TV Republika.
W radzie nadzorczej SKOK-u Wołomin zasiadał Piotr P. – były agent WSI, powiązany z Fundacją Pro Civili i Bronisławem Komorowskim więc raczej typowy dla Ciebie strzał w stopę z szukaniem wpływów vel spisków PISowskich
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 31.10.2014, 23:33
palikot napisał(a):Wyświetl post
Przecież co to za różnica, oni wszyscy kumplami są Nie ważne kto okupuje stołki. Polską rządzą służby, bez względu czy premierem jest Tusk Miller czy Kaczyński dalej tego nie wiecie? To szukanie różnic między bandą pięciorga jest coraz mniej spójne
ooo to rośniemy-banda trojga,czworga,pięciorga- jak tak dalej pójdzie to dojdziesz do wniosku że wszyscy łacznie z Tobą jesteśmy bandą i jako społeczeństwo musimy popełnić zbiorowe sepuku. Wiem jest dwóch sprawiedliwych :Stonoga i chrapiący w Brukseli Janusz.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
emj10
Senior Member

Stary 01.11.2014, 11:58
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
NIebezpiecznie dryfujesz w kierunku szpenia- znawca polityki,łupków,nieruchomości,infrastruktury mieszkający w Hamburgu ale regularnie znający sytuacje z Wołomina i Warszawy, wystawa stała muzeum żydów obcykana - normalnie omnibus aż strach że taki talent się marnuje.
Ad meritum.Marne insynuacje co do Skoku Wołomin- tak niezalezna http://niezalezna.pl/60898-zarzad-sk...min-zatrzymany jak i wpolityce http://wpolityce.pl/gospodarka/22006...uz-w-2012-roku informacje podawały , to samo TV Republika.
W radzie nadzorczej SKOK-u Wołomin zasiadał Piotr P. – były agent WSI, powiązany z Fundacją Pro Civili i Bronisławem Komorowskim więc raczej typowy dla Ciebie strzał w stopę z szukaniem wpływów vel spisków PISowskich
Rychło w czas napisali, gdy było już wiele godzin od zatrzymania. Popatrz na godziny, a dopiero później pisz o marnych insynuacjach

Widzę, że jedziesz razem z linią prezesa Najjaśniejszego, który na konferencji po zatrzymaniu prezesa Mariusza i jego młodszego pionka od razu leciał z gadką o agencie WSI. Zapewniam, że tych pisowskich agentów wpływu było i wciąż jest tam zdecydowanie więcej. Wystarczy popatrzeć w kogo i w co inwestował Mariusz w ostatnich latach, aby nie mieć wątpliwości co do powiązań z PiS-em. Szerokich powiązań dodajmy.

PS. Dlaczego miałbym nie orientować się w sprawach Wołomina, bądź Warszawy, które są moimi miastami rodzinnymi, w których spędziłem większość życia? Wystawa stała obcykana, bo miałem przyjemność być w tym muzeum kilka razy zanim jeszcze otworzono podwoje dla zwiedzających. Nawet razem z fińskim architektem tego muzeum.

Edit: Żeby nie przylgnęła do mnie łatka kolejnego "eksperta", tym razem od SKOK-ów to przypominam mój komentarz z połowy roku. Wtedy jeszcze było cicho w eterze, ale już od połowy roku do osób lepiej zorientowanych w temacie (do Hamburga też docierały pewne plotki eterem o możliwości rozprucia się pewnej osoby) było do przewidzenia, że smród może się rozejść jeszcze mocniej. Nazwisko specjalnie skróciłem, aby nie mieć problemów po publikowaniu w całości.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...da#post1369524

Nie przesadzaj w drugą stronę. Sam trzymam od lat kasę w SKOK-u w znacznej części, ale tylko ze względu na to, że dzięki posiadaniu udziałów można uzyskać wyższe oprocentowanie niż gdziekolwiek indziej na rynku. Co prawda przez ostatnie kilkanaście miesięcy mocno zdezaktualizowało się to, ale dalej SKOK Wołomin dobrze wygląda pod tym względem. Na reklamy w Wiśniewskim i kilkoma innymi aktorami Mariusz G. wydał kilka milionów złotych, więc nie muszą obcinać oprocentowania do zera.

Problemy zaczynają się tak naprawdę w momencie gdy pojawił się pierwsze informacje o tym, że kilka SKOK-ów jest niewypłacalnych, a nawet 10 z nich może upaść w przeciągu roku, czy dwóch. Wtedy rozpoczęły się różne szopki, częste zmiany oprocentowania lokat, a finalnie w kwietniu utajniono oprocentowanie dla nowych klientów i wszystko odbywa się teraz via SKOK.
http://moneyafterhours.blogspot.com/...je-lokaty.html

Na domiar złego na wiosnę tego roku doszło do kolejnego zamieszania w SKOK Wołomin, o której już wcześniej pisałem, kiedy zatrzymano przez CBŚ na 3 miesiące wiceprezes kasy pod pretekstem afery korupcyjnej, w której rzekomo zakładano kredyty na słupy.
http://moneyafterhours.blogspot.com/...zenia-byy.html
http://polakcandwa.blogspot.com/2014...dy-strach.html

Zobaczymy jak skończy się to całe zamieszanie. Dużo zależy od prezesa Mariusza G, który jest mocną personą, ale jeśli nie postąpi rozsądnie i nie postawi na jawność to nie tylko nie uratuje swojego SKOK-u przed większymi problemami, ale też przylgnie na stałe do niego łatka Kasy PiS-u, która od kilku lat krąży i krąży w okolicy, a na domiar złego może narobić kłopotu tysiącom klientów, których cechą wspólną nie jest miłość do jednej jedynej partii.

Także polecam trochę rozsądku i chłodnej głowy przy dyskusjach na temat SKOK-ów, bo nie jest tak pięknie jak to malują.
Jeszcze dwa świeże teksty z tego samego blogu, który wcześniej linkowałem jakby ktoś zastanawiał się, czy wycofywać kasę ze SKOK-u:
http://moneyafterhours.blogspot.com/...any-czyli.html
http://moneyafterhours.blogspot.com/...ok-woomin.html

Także Panie Arapaho polecam więcej czytać, a nie wierzyć tylko słowom prezesa i jego medialnych przybudówek
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.11.2014 o godz. 12:26.
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.11.2014, 16:36
Brawo dla KNP za dzisiejsza audycje wyborcza w czasie emisji wszystkich w tvp!
Dla tych ktorzy nie widziely KNP wyswietllo tylko znicz z podpisem dla tych ktorzy odeszli
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.11.2014, 21:45
NIebezpiecznie dryfujesz w kierunku szpenia
się czyta się wie.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.11.2014, 17:51

Lis ma jakiś problem z polskością ...
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.11.2014, 18:57
To zaplanowana celowa robota deprecjonowania naszego kraju w umysłach Polaków. Kraju za, którego w razie czego malo kto bedzie chciał walczyć, nadstawiać głowy. Z sondażu przeprowadzonego niedawno wynika, ze drastycznie spadła liczba chetnych gotowych ryzykować życiem za Polskę. To robota takich własnie szmatławców. I nie jest przypadkowa. Wpisuje sie w cały zbiór podobnych dzialań. Od kretynek typu Peszek czy Mozil - pseudogwiazd rezimowych mediów. Narazie rozbrajaja nam umysły , żeby potem krzyknąć ruki wierch czy hande hoch !
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.11.2014, 19:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
To zaplanowana celowa robota deprecjonowania naszego kraju w umysłach Polaków. Kraju za, którego w razie czego malo kto bedzie chciał walczyć, nadstawiać głowy. Z sondażu przeprowadzonego niedawno wynika, ze drastycznie spadła liczba chetnych gotowych ryzykować życiem za Polskę. To robota takich własnie szmatławców. I nie jest przypadkowa. Wpisuje sie w cały zbiór podobnych dzialań. Od kretynek typu Peszek czy Mozil - pseudogwiazd rezimowych mediów. Narazie rozbrajaja nam umysły , żeby potem krzyknąć ruki wierch czy hande hoch !
Nie jestem fanem Lisłika ale mimo wszystko te tytuły wcale na mnie jakoś negatywnie nie działają. Nie wiem, czy jest w tym ukryty cel pokazania: "Patrzcie Polaki, chujowo tu jest, więc nie warto o to gówno walczyć.", bo przecież ludzie w Polsce i tak sami coraz częściej widzą i wiedzą, że naprawdę nie ma tu za co, ani tym bardziej za kogo umierać. Media tylko w tym utwierdzają. Przynajmniej mnie, nie wiem jak innych. O roli pseudogwiazdek wypowiadać się nie zamierzam, nie słucham twórczości Peszkówny czy Mozila, bo to nie moje klimaty.

Raczej w tych okładkach dostrzegam misję jeszcze większego obrzydzania siebie nawzajem. Szczucia na innych i podkreślania, jak tu jest źle, nie ze względu na bezrobocie czy źle funkcjonujące państwo, a dzielenia nas na "lepszych" i "gorszych", gdzie lepsi to homoseksualiści, żydzi, masoni i inne tęczowo-nowoczesne odmiany "człowieka". Podkreślania, że z tego kraju ucieka się nie ze względu na to, że nie ma tu za co żyć, czy gdzie się leczyć, tylko dlatego, że ktoś tu jest "dyskryminowany". Fakt jest taki, że niedługo wrócą na sztandary hasła rodem z Rzymu za Nerona, czyli "chrześcijanie dla lwów", bo religijni będą w mniejszości. O igrzyskach nie mówię, bo takie mniejsze i większe co chwila się u nas odbywają.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 03.11.2014 o godz. 19:48.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.11.2014, 22:55
Emigracja zagwarantowała spokój w Rzeczypospolitej. Zadziałała jak wentyl bezpieczeństwa.Gdyby nie emigracja dawno byśmy mieli kolejną rewolucję.
Politycy wcale nie są zainteresowani powrotem Polaków z zagranicy.
palikot
Senior Member

Stary 03.11.2014, 23:24
Skok na kase. Dobrze powiedział... niezły Kaułn

Gwiaździsty - no zobacz, ten gość z tego filmiku doskonale mówi o tym samym co ty tylko w innym kontekście w szczególności pod koniec
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.11.2014 o godz. 00:14.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
palikot
Senior Member

Stary 03.11.2014, 23:41
ooo to rośniemy-banda trojga,czworga,pięciorga- jak tak dalej pójdzie to dojdziesz do wniosku że wszyscy łacznie z Tobą jesteśmy bandą i jako społeczeństwo musimy popełnić zbiorowe sepuku. Wiem jest dwóch sprawiedliwych :Stonoga i chrapiący w Brukseli Janusz.
No tak kto popiera rabowanie ludzi z ich emerytur, pracowników na zlecenie z kilkuset zł swojej pensji na rzecz Zusu, podwyższa podatki jest bandziorem, więc masz poniekąd rację. Ci co to popierają powinni zrobić sobie coś zbiorowego.

Mnie nie interesuje kto jest sprawiedliwy a kto nie. Mnie interesuje, że chcę 90% swoich dochodów rozporządzać samemu a nie tylko 37% minus przymusowy abonament RTV. Gierki polityczne mało mnie interesują. Fajnie, że są ludzie tacy jak Stonoga, którzy mają kapitał by walczyć z patologiami tego państwa a w szczególności z nielubianą w środowisku kibicowskim milicją. Ty oczywiście jak wielu tutaj mądrzy są tylko w siśnięciu kreatywnych ripost... nic więcej nie wnosicie. Ciekawe ilu z was pracuje w budżetówce albo siedzi na garnuszku u mamusi, która... pracuje w budżetówce. Idźcie w świat otwórzcie firmę, postarajcie się trochę poksięgować, niech was fiskus ojebie na kasę, bądź przypie.rdoli kilkatysięcy zł, za jakieś błędne lub nie w terminie złożone zeznanie zobaczymy jacy mądrzy wtedy będziecie i czy wam się będzie system okradania ludzi z pieniędzy nadal podobał....

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem fanem Lisłika ale mimo wszystko te tytuły wcale na mnie jakoś negatywnie nie działają. Nie wiem, czy jest w tym ukryty cel pokazania: "Patrzcie Polaki, chujowo tu jest, więc nie warto o to gówno walczyć.", bo przecież ludzie w Polsce i tak sami coraz częściej widzą i wiedzą, że naprawdę nie ma tu za co, ani tym bardziej za kogo umierać. Media tylko w tym utwierdzają. Przynajmniej mnie, nie wiem jak innych. O roli pseudogwiazdek wypowiadać się nie zamierzam, nie słucham twórczości Peszkówny czy Mozila, bo to nie moje klimaty.
No bo jak umierać za coś, co cię ciągle okrada, zadłuża, a na wieczór stłucze w suce i wyrzuci pod szpitalem, z połamanymi żebrami, krwiakiem w oku i napisze raport, że się w głowę uderzyłeś a mimo, że masz dowody to i tak mu nic nie grozi?
Zmiana systemu z niewolniczego na wolnościowy rozwiąże wiele problemów o których ciągle jest tu kłótnia i nie tylko tu, bo przecież w całym kraju.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze wiesz Palikot, że te zdjęcie to jednak trochę naginanie faktów- nie zmienia to jednak tego, że faktycznie te partie niewiele się od siebie różnią. Jak już coś, to są różnice czysto światopoglądowe.
Może kiedyś zdasz sobie sprawę, że to jest jeden wielki cyrk, którym steruje mafia, służby, której zakładnikami są skorumpowani na każdym kroku politycy. I to nie jest żadna teoria spiskowa i nawet powiem więcej - to nie ich wina. To obecny system jest kotwicą, natury ludzkiej chciwości, której ulegamy więc w tym systemie to jest naturalne, w normalnym patologią. Więc należy go jak najszybciej zmienić, a wszystkich skażonych socjalizmem usunąć jak najszybciej. Kradli w państwie pańszczyźnianym, kradła szlachta, kradli w PRL-u, kradną w UE, kradną w IIIRP i kraść będą a kolejne afery zamiatane pod dywan jak te choćby ostatnie czyli SKOKi czy afery tąśmowe, domów Kwaśniewskich, zegarków, gruntowych, hazardowych, Amber Goldów, Rywinów i nieodkrytej jeszcze przez żadne media afery Colloseum itd. itd. itd. itd, gdzie wszędzie zamieszani są powiązaniami politycy, będą jak były i jedynym lekarstwem jest zmiana systemu, aby bogacili się na złodziejstwie kosztem zainteresowanych a nie nas wszystkich płacących podatki
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.11.2014 o godz. 00:29.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Stary 04.11.2014, 00:39
Palikot przypominam tylko, że Stonoga w latach 90-tych współpracował z Wołominem. Później żył w dobrej komitywie z SLD, a jak wypadł ze śmietanki towarzyskiej to pomagał Lepperowi i Tymochowiczowi, głównie finansowo. Absolutnie nie jest to gość z nikąd.

Jego nawrócenie na KNP i RN moim zdaniem nie jest przypadkowe.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 04.11.2014 o godz. 00:41.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.11.2014, 03:00
Wrzucę te linki tutaj, bo to ostatni moment dla tej dziewczyny ...

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=QukGzWYrEmY
http://www.fronda.pl/a/uwolnijcie-as...cje,43537.html
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.11.2014, 10:15
Palikot przypominam tylko, że Stonoga w latach 90-tych współpracował z Wołominem. Później żył w dobrej komitywie z SLD, a jak wypadł ze śmietanki towarzyskiej to pomagał Lepperowi i Tymochowiczowi, głównie finansowo. Absolutnie nie jest to gość z nikąd.

Jego nawrócenie na KNP i RN moim zdaniem nie jest przypadkowe.
Zapewne ma takie zadanie, a podnieceni młodzieżowcy tego nie kapują.

A tu 38 sek. spot, którego nie chcą wyświetlić reżimowe media. A przeciez nie ma żadnego odniesienia do którejkolwiek partii. Wystarczy, ze pada stwierdzenie ...rozliczenia polityków z obietnic. I wystarczy w tzw. "wolnych mediach" w kraju świetujacym "25 lat wolności":

http://vod.gazetapolska.pl/8454-dosc...blikacji-spotu
emj10
Senior Member

Stary 04.11.2014, 13:16
Stonoga to nie jedyna taka metamorfoza ostatnimi czasy. Sporo do myślenia dają Kukiz, który nie trzeźwiał przez całe lata 90-te waląc wódę z bardzo szemranymi postaciami oraz Mariusz Max Kolonko, który pod koniec lat 80-tych wyjeżdża do USA i zakłada tam firmę budowlaną. Litości. Dosyć dobrze znam z opowieści dziadka realia Nowego Jorku i polonijnych firm budowlanych i nie tylko z przełomu lat 80-tych i 90-tych. Przypadkowi ludzie nie wyjeżdżali wtedy w wieku lat 23 do Stanów Zjednoczonych, nie zakładali z marszu firm budowlanych po czym od ręki nie zostawali korespondentami programów informacyjnych.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 04.11.2014, 14:09
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
drastycznie spadła liczba chetnych gotowych ryzykować życiem za Polskę.
no ja sie nie dziwię - za kraj Nadredaktora i Sławomira Nowaka i ich entuzjastów ja też nie mam zamiaru ryzykować.

Powiedz mi po co?

http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/p...awskiego/6d24r

- a tu nie rozumiem dlaczego w tak nikczemny sposób depcze się domniemanie niewinności o którym tu forowe tuzy pisały nie jeden raz i profesorowie najwyżsi rangą w Najjaśnijszej wylewali łzy że są w Polsce tacy źli ludzie, co nie szanują podstawowych praw ubeków
Ostatnio edytowane przez sambo : 04.11.2014 o godz. 15:22.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Pablo84
Senior Member

Stary 04.11.2014, 18:06
Stonoga to nie jedyna taka metamorfoza ostatnimi czasy. Sporo do myślenia dają Kukiz, który nie trzeźwiał przez całe lata 90-te waląc wódę z bardzo szemranymi postaciami oraz Mariusz Max Kolonko, który pod koniec lat 80-tych wyjeżdża do USA i zakłada tam firmę budowlaną. Litości. Dosyć dobrze znam z opowieści dziadka realia Nowego Jorku i polonijnych firm budowlanych i nie tylko z przełomu lat 80-tych i 90-tych. Przypadkowi ludzie nie wyjeżdżali wtedy w wieku lat 23 do Stanów Zjednoczonych, nie zakładali z marszu firm budowlanych po czym od ręki nie zostawali korespondentami programów informacyjnych.
Emj10 Ty też możesz być oddelegowanym gościem na największe forum klubowe w Polsce, by siąć zamęt, dyskredytować w przemyślany sposób, wpływać na opinie itd

Szpiegiem może być każdy z nas

emj10
Senior Member

Stary 04.11.2014, 18:23
Pytanie tylko, z której delegatury - wschodniej, czy zachodniej

Poza tym co to za robota jak marnie płacą w tej branży, bo co chwilę rotacja i znika forumowicz za forumowiczem po zmianie przydziału.

PS. Poza tym patrząc po ostatniej aktywności to nie jest już największe forum klubowe w Polsce

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów