|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kiedykolwiek kogoś kupiliśmy wypożyczonego zawodnika ? chyba nie.To po co wypożyczać jak i tak nie kupimy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak apropo Chaveza
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#TRrel_nc_SST Ja bym mu jednak już podziękował za powrót, ma za duży ma kontrakt a i na środku obrony ma kto grać. Jeśli ktoś by go kupił to i za symboliczną złotówkę można sprzedać. A i tak byśmy musieli 40% kwoty przelać do Hondurasu. (Thx Valckx) Niemniej jednak jeśli dogada się z Wisłą po ludzku, a nie jak Genkov czy Jovanic będzie można mu być bardzo wdzięcznym. Z byłych piłkarzy Wisły mam szacunek do Ilieva czy nawet Jaliensa, ale do Panów w/w już absolutnie nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pierwsze zadanie Gaszynskiego - przedłużyć madrze kontrakty np.Stilic
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jestem pełen podziwu dla Burligi, przeszedł na prawdę konkretną metamorfozę 13 kolejka, a on tylko 4 kartki oby tak dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Stilić to zostanie chyba jedynie jak mu Telefonika będzie sponsorować kontrakt.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Smuci mnie sprawa Jovanovicia, solidny obrońca niestety surowo potraktowany przez los. Szkoda, że coś takiego go spotkało, jednak chyba już nie zagra w Wiśle. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Boguski musi dograć ten sezon bez kontuzji, jeśli to zrobi przedłużyłbym z nim kontrakt, ale tylko o rok. Przedziwna jest kariera tego piłkarza i naprawdę ciężko mi powiedzieć:
a) na jakiej pozycji gra najlepiej b) czy na pewno gra na 100%, czy wciąż po kontuzjach ma jakieś blokady psychiczne c) na ile jego doświadczenie sprawia że jest lepszym piłkarzem niż przed kontuzją (sądzę że jednak nie jest) Tak jak kolega wyżej stwierdził, Rafał jest bardzo pożyteczny w destrukcji i co jak co, parę razy nam dupę uratował. Nie tak dawno w meczu z Zawiszą, gdy Czekaj zgubił piłkę na 30 metrze i podał ją przeciwnikowi, to właśnie Boguski ją w ostatniej chwili wybił. Choć nie mam zielonego pojęcia co on robił na pozycji stopera w sytuacji gdy byliśmy przy piłce i nic nie zapowiadało się że Czekaj zrobi takiego babola. Stillić musi z nami zostać. Z wszystkimi swoimi zaletami i wadami. Nie można jednak mieć wątpliwości, że tylko Smuda może go do tego przekonać. Chciałem jeszcze słowo napisać o Guzmicsu. To jest naprawdę kawał piłkarza i aż dziw że kisił się on w takiej lidze, w takim klubie i miał aż tak złą sławę. Tak naprawdę dopiero niedawno zrozumiałem jaką wrogością darzą Węgrzy Rumunów i to wszystko wyjaśnia na temat jego opinii na Węgrzech. Można sobie przypomnieć wpisy kibiców węgierskich którzy nam współczuli jego transferu. I zobaczmy jak się mylili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
||
w końcu... Franz napisał(a):
|
||
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zapewne chodzi o błąd, który Guzmics popełnił w meczu reprezentacji Węgier z Rumunią.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ok, rozumiem już.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie o to mi chodziło co napisał maaarcin. Można jeszcze przypomnieć filmik https://www.youtube.com/watch?v=CZWK6WF55F4
Aż się przypomina Wawrzyniak i mecz z Niemcami.. Zresztą świeżo po transferze miałem przeczucie że Guzmics jest lepszym piłkarzem niżeli opinia o nim zwykłych kibiców. W dodatku facet jest aktualnie w najlepszym wieku dla piłkarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ponoć Donald Guerrier założył swoją markę odzieżową. Informacja jeszcze niepotwierdzona podana przez Ćwiąkałe z weszlo.com
https://twitter.com/cwiakala/status/526386659072700416 ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/2014/10/30/wes...znie-pompowac/
- Porady od Burligi czy od Siejewicza? - „Bury” ma zawsze trafne pewniaki (śmiech). Dowalił Alan ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Widzę, że Dawid Kamiński 4 mecz z rzędu zaczyna w pierwszym składzie. Szkoda, że zbiegło się to ze słabszym okresem Niecieczy. Ktoś wie jak się spisuje Kamiński w I lidze?
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=21336&id_sezon=85 ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Gra tylko ze względu na przepisy. W I lidze na boisku w każdej drużynie musi znajdować się zawodnik poniżej 21 roku życia. Z opinii które czytałem dużo lepiej sobie radzi Kościelniak w Chrobrym, który faktycznie dobrymi występami wywalczył sobie miejsce w składzie. Podobno bardzo poprawił grę obronną co się podoba Smudzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Kościelniak gra, bo Termalice nie zależy na wynikach - przy utrzymaniu formy z pierwszych 10 meczy przez całą jesień mogło by im się nie udać zjebać tylu meczy, żeby nie wywalczyć awansu, a w E-Klapie grać nie chcą - gra więc zawodnik, który raczej by się do I 11 nie załapał, ale że wynik nie jest tak istotny, a przepisy każą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Miałem na myśli Kamińskiego, pomylili mi się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ważne, że gra. Miejmy nadzieje, że się fajnie ogra i jego umiejętności wskoczą na wyższy poziom.
Ma szanse na to, żeby wypalić. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z Łukaszem Burligą, głównie o hazardzie: http://www.weszlo.com/2014/11/07/luk...ch-z-hazardem/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co się dzieje z Żemło, ma jakąś kontuzję? Trochę dziwi mnie jego brak w kadrze na mecz ze Śląskiem bo w PP z Lechem pokazał się z bardzo dobrej strony.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kontuzja
10znaków |
|
|