The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 09:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Na przykład mnie (15-ty post tematu, pierwsza strona)? Wszyscy w końcu znają mnie jako wokalnego zwolennika Bednarza i przeciwnika bojkotu...
Oj myślę że doskonale wiesz że wielbicieli (w sensie pozytywnym i negatywnym) na tym forum masz zdecydowanie więcej niż ja. FraMat ma rację - gdyby nie bojkot nie byłbym nominowany wcześniej niż Ty. Oczywiście jestem w tej sprawie optymistą - zostałem nominowany również dlatego by nadać medialności inicjatywie. Akurat tak miejsce odbieram, inni pewnie zupelnie inaczej - dobrym przykładem jesteś Ty - dla Ciebie to ślepy los. Nominacja FraMat'a jako pierwszego też

Dodam że wprowadzasz w błąd celowo - klucz do nominacji masz tu 4-ty akapit.

Chcesz - uczestniczysz, nie chcesz - nie uczestniczysz.
Ta zasada dawno została złamana, zarówno tjak ta a że wpłaca się 10 zł LUB kupuje bilet. Tak samo jak ta że ktoś Ciebie nominuje. Sam o ile dobrze pamiętam jedną z zasad zabawy złamałeś, nieprawdaż? Tak na prawdę po co to zrobiłeś? Z jednej strony pomagasz klubowi z drugiej psujesz zabawe.

IMHO rozwalanie tematów i spamowanie linków do strony nie jest w porządku.
No nie jest, gdyby było, nie byłoby tematu. Sedno problemu.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
.... przyjąłem taką agresywną stronę kampanii .... Dlatego postanowiłem wycofać się z działalności na forum i z boku obserwować rozwijającą się sytuację w tej sprawie.
Moim zdaniem pomyśl na prawde fajny. Szacunek za odwage. Nie wiem natomaist dlaczego kampania musiała być tak agresywna - myślę że tylu ilu nią nakłonisz, drugie tyle się zniechęci. Osobiście ważąc plusy i minusy, podoba mi się to co robisz, mniej to jak robisz. Suma wypada 'na plus'.

Ty robisz to co do Ciebie należy, FraMat też. Nie rozumiem o co taki dym w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.10.2014 o godz. 09:20.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 24.10.2014, 09:22
Cytat:
Chcesz - uczestniczysz, nie chcesz - nie uczestniczysz.
Właśnie... Tymczasem w kierunku osób, które nie wpłaciły posypały się teksty "Dawaj hajs" (jeden z łagodniejszych), zarówno w innych tematach na forum, jak i poprzez PW. Niektórzy nazywają to motywacją. Nie wiem w którym miejscu obrażanie, szydzenie i wymuszanie jest motywujące. Raczej wywołuje odmienny skutek, czego potwierdzeniem są m.in. wiadomości od nominowanych osób które dostawałem. Była między innymi wśród nich osoba, która pieniądze wpłaciła (przesłała mi potwierdzenie), ale z uwagi na wpisy w jej kierunku (pojawiły się już po wpłacie) nie zamierza się potwierdzeniami chwalić na forum.

Właśnie takie zachowanie niektórych osób było powodem, dla którego JA nie zamieściłem informacji o akcji na forum. Na stronie i FB pojawiły się natomiast informacje (linki wkleił Rav) o całościowej akcji zapoczątkowanej przez klub, akcji która ma identyczny cel, czyli pomoc Wiśle.

Poza tym celem akcji jest pomoc Wiśle czy zrobienie komuś na złość poprzez nominacje? Jaki cel miało nominowanie np. przedstawicieli Legii na tym forum? Tymczasem osoby, które naprawdę chciały przyłączyć się do akcji nominacji nie dostawały.

Jak widać bez "pozytywnej motywacji" kolejne osoby kupują bilety/wpłacają pieniądze. Można?

Cytat:
A akcja z koszulką od Totolotka to do kogo jest skierowana?
Do wszystkich. Kiedyś były pytania o nagrody. Teraz taka możliwość się pojawiła. Poza tym wcześniej sprawa była konsultowana z prowadzącym obecnie konkurs St Yabolem, który nie miał nic przeciwko, co może sam potwierdzić. A że jest promowana? Jest. Teraz do wygrania jest jedna koszulka, w przyszłości może będzie coś więcej.

Tyle ode mnie.
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 24.10.2014 o godz. 09:35.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.10.2014, 09:36
Cytat:
Właśnie takie zachowanie niektórych osób było powodem, dla którego JA nie zamieściłem informacji o akcji na forum. Na stronie i FB pojawiły się natomiast informacje (linki wkleił Rav) o całościowej akcji zapoczątkowanej przez klub, akcji która ma identyczny cel, czyli pomoc Wiśle.

Poza tym celem akcji jest pomoc Wiśle czy zrobienie komuś na złość poprzez nominacje? Jaki cel miało nominowanie np. przedstawicieli Legii na tym forum?

Jak widać bez "pozytywnej motywacji" kolejne osoby kupują bilety/wpłacają pieniądze. Można?
Teraz bez tej negatywnej (pozytywnej?) "presji" macie zamiar jakkolwiek te akcje propagować czy dalej stanowisko trenera Janasa?

Jeżeli dla kibica Wisły zrobieniem na złość jest zakupienie biletu bądź wpłata 10 zł na konto akademii ukochanego klubu, to po prostu nie mam pytań, tylko żałość i rozpacz.

Morzna? Morzna. Na stadion też przychodzą ludzie z włąsnej inicjatywy, bez żadnego marketingu. Problem w tym, żeby przyciągnąć ich więcej tak? Analogicznie jako administratorom forum kibicowskiego powinno Wam zależeć na jak największym odzewie i jak największej ilości $ na koncie. Tymczasem z postu ZWE wynika, że macie tę akcję centralnie w dupie (czy bardziej oficjalnie- w głębokim poważaniu).

Zgadzamy się tylko w jednej kwestii- również nie rozumiem po jakiego czorta nominacje otrzymywali legioniści.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 24.10.2014 o godz. 09:39.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.10.2014, 09:39
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Do wszystkich. Kiedyś były pytania o nagrody. Teraz taka możliwość się pojawiła. Poza tym wcześniej sprawa była konsultowana z prowadzącym obecnie konkurs St Yabolem, który nie miał nic przeciwko, co może sam potwierdzić. A że jest promowana? Jest. Teraz do wygrania jest jedna koszulka, w przyszłości może będzie coś więcej.

Tyle ode mnie.
widzisz, TWSD Wisła Ticket Challange też jest skierowany do wszystkich, jednak za nią nie stoi sponsor który poza tym że coś daje, też coś wymaga

skąd się pojawiła negatywna motywacja? może temu: Użytkownicy: 43 905, Aktywni członkowie: 1 612, a przez pierwszych 2 tygodniach do akcji przyłączyło się ze 30 osób, tak jakbyśmy zbierali kasę dla siebie, a nie na konto Akademii Wisły Kraków

sam w niej nie uczestniczyłem, nie pochwalam jej (agresywnej motywacji), ale i szczerze mnie *** strzelał jak widziałem internetowych krzykaczy którzy mają najwięcej do powiedzenia, a i obrażenia innych użytkowników ( takie rzeczy są jednak normalnie tolerowane na forum), natomiast w kwestii wsparcia Wisły mogą zrobić mniej niż nic.

PS. Brakuje wpisu, że ktoś przez wpis na forum kibicowskim nie mógł spać w nocy, bo 'mu kazali' wpłacić na akademie szkoląca młodych piłkarzy lub kupić bilet na mecz niby to ukochanej drużyny. Komedia.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.10.2014, 09:49
Ja mam inne pytanie. pomijając wszystkie konkursy, akcje itp.
Dlaczego framat dalej jest modem, jak 90% tego forum uważa go za debila i ma go serdecznie dość? Czy forumowicze którzy tu wchodzą, wypowiadają się i DAJĄ WAM ZARABIAĆ nie mają tu nic do powiedzenia w tej sprawie, to forum jest dla kibiców czy dla jełopa, który dzięki temu, że ma kolor czerwony czuje się dowartościowany bo ma "władze".
Nie rozumiem tez bierności innych modów którzy maja kolor czerwony a nie robią z tym zupełnie nic. Jedynie marcin próbuje coś ogarniać a reszta? Po co tu jesteście?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.10.2014, 10:14
Karherop napisał(a):Wyświetl post
PS. Brakuje wpisu, że ktoś przez wpis na forum kibicowskim nie mógł spać w nocy, bo 'mu kazali' wpłacić na akademie szkoląca młodych piłkarzy lub kupić bilet na mecz niby to ukochanej drużyny. Komedia.

wypowiedzi niektórych moderatorów są zatrważające. Przypominają wypowiedzi Bednarza, jak to kibice Wisły byli zastraszani na osiedlach i UWAGA na Fasebooku!!!! O zgrozo!!!!

Wręcz tragedią jest, że ktoś kto uważa się za prawdziwego kibica (wspierał łysego chuja w niszczeniu Wisły), nie da się namówić na zakup biletu na mecz swojego ukochanego klubu lub na wsparcie Akademii, maluchów, którzy w przyszłości mają stanowić o sile Wisły Kraków!!!! A dziś nie mają zapewnionych środków materialnych na odpowiednim poziomie.

Kwestie psychologiczne zostawcie na boku, bo albo jesteście mężczyznamii albo jesteście baby (przepraszam Panie). Macie jaja ? Czy jesteście płaczkami ? Do których nie można nic powiedzieć i napisać, aby Jaśnie Państwa nie obrazić. Na marginesie do nikogo nic nie pisałem, ale każdy ma też prawo ocenić zachowanie takich "kibiców". Mamy prawo napisac, że białe jest białe, a czarne jest czarne, nie ma co lukrować, ani na gówno mówić złoto.

FraMat apeluję o podanie numeru Twojego konta, zwrócę Ci kasę którą wpłaciłeś na Akademie. Abyś mógł juz spokojnie spać w nocy i abyś nie miał więcej wyrzutów sumienia, że wsparłeś dzieciaków swoimi cieżko zarobionymi pieniędzmi.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.10.2014 o godz. 10:34.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 24.10.2014, 11:31
Proszę o osoby ogarniające TWSD TC, które nadal mają ochotę to robić o zgłoszenie się poniżej. Na priv odezwiemy się maksymalnie do trzech osób z propozycją restartu akcji z pewną jej modyfikacją.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.10.2014, 13:17
Drodzy użytkownicy rozumiem, że możecie być źli, wpierdo..leni wku.rwie.ni na innego użytkownika forum słusznie bądź nie słusznie ale nie ma opcji żebyście grozili innej osobie która ma inne poglądy że dostanie wpierd..ol
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 24.10.2014 o godz. 13:19.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.10.2014, 15:38
rav napisał(a):Wyświetl post
Proszę o osoby ogarniające TWSD TC, które nadal mają ochotę to robić o zgłoszenie się poniżej. Na priv odezwiemy się maksymalnie do trzech osób z propozycją restartu akcji z pewną jej modyfikacją.
Czekam na priv.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2014, 15:55
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Drodzy użytkownicy rozumiem, że możecie być źli, wpierdo..leni wku.rwie.ni na innego użytkownika forum słusznie bądź nie słusznie ale nie ma opcji żebyście grozili innej osobie która ma inne poglądy że dostanie wpierd..ol
nadinterpretujesz słowa jednego z użytkowników.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.10.2014, 16:42
dokladnie.
Fajnie jest cwaniakowac w necie, a przyjdzie co do czego to glowa w piasek. Poza tym jak widzicie inni modzi jaki jest stosunek wiekszosci jeszcze aktywnych uzytkownikow co do pewnego moda to nie mozecie po prostu kopnac go w dupe? CZy dalej bedziecie tolerowac ten cyrk jednoczesnie swiadomie pozwalajac na dalszy rozwoj degrengolady tego forum...?
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.10.2014, 17:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi. Tak jakby chciano coś komuś udowodnić i kogoś nagiąć.
Może się mylę?

Zarówno to, jak późniejsze, już jawne wytykanie niektórym, że wcześniej dużo pisali, ale w akcji nie wzięli udziału, odebrałem jako kolejną próbę dzielenia kibiców i udowadniania komuś na siłę, że nie jest prawdziwym kibicem.
Czyżbym się mylił?

No i moje posty rzekomo rozwalające temat przeniosłem dość szybko do tego działu. Prowokując niejako jego ponowne otwarcie. Właśnie żeby nie zakłócać zabawy.Wcześniej nie mogłem tego zrobić.

Rozumiem, że to Cię boli, że zostałeś nominowany w pierwszym poście i za pierwszym podejściem i co korona Ci z głowy spadła?

Ty zacząłeś w tym temacie niepotrzebną spinę. To Twój post ''o ćwierć środkach i ''nominacjach'' wiele osób na tym forum wkurzył, ale Ty za pewne masz to głęboko gdzieś bo swoje napisałeś i jesteś zadowolony.

Jeżeli ta akcja to dla Ciebie ćwierć środek to czekam z niecierpliwością na to co Ty wymyślisz aby pomóc Wiśle, serio. Ile potrzebujesz czasu?

Na początek mała rozgrzewka. Co zrobiłeś dla forum? Może tak będzie Ci łatwiej.

rav napisał(a):Wyświetl post
TWSD Ticket Challenge uznaliśmy (a przynajmniej ja) za skierowaną przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum. Myślę, że nie ma wśród nich osób, które nie zauważyły tego tematu.

Wszystkich pozostałych informowaliśmy o akcji klubowej, która przecież polega na tym samym.

www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=29493
www.facebook.com/wislakrakowcom/posts/10152715845363164
www.facebook.com/wislakrakowcom/posts/10152778536183164

Swego czasu na shoutboksie, korzystając z tego, że akurat znajdowały się na nim 3-4 osoby zajawione TWSDTC napisałem, że jako jedną z wad akcji jest właśnie to nachalne namawianie, prowadzące w efekcie do dzielenia na tych lepszych co wpłacili a tych gorszych co nie wpłacili (a przynajmniej nie pochwalili się tym faktem).

Nie jest natomiast prawdą, żebym napisał to w odpowiedzi na pytanie dlaczego portal tej akcji nie promuje. Po prostu podałem jedną z wielu wad tej akcji. Celowo na shoutboksie, aby przeczytało to tylko kilka osób żywo zainteresowanych TWSDTC - nie chciałem natomiast w bardziej poczytnym miejscu publicznie podważać sensu akcji, pod jednym względem (wpływy) pożytecznej.

Zamiast kolejny raz powtarzać określenia typu "szczekacze" warto zastanowić się dlaczego naprawdę tyle osób omija ten temat. Ty wyjaśniłeś to sobie lenistwem, brakiem chęci niesienia pomocy. Ja bym znalazł jeszcze kilka powodów. Mam nadzieję, że nie napisałeś swojego postu po to, bym wszystkie te, które dostrzegam, tutaj wymienił?
Można jaśniej? Rozumiem, że sens akcji jest dla Ciebie nie zrozumiały jednak postanowiłeś nic na ten temat nie mówić? Podając argument nachalnego namawiania do wpłat. Nachalność ustała i przez tydzień nadal cisza.

Może zastanówmy się nad tym dlaczego naprawdę tyle osób odeszło z tego forum? Bo to jest chyba większy problem niż nazwanie kogoś internetowym szczekaczem.

Akcja o biletach skierowana do ''przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum.'' Ciekawe.

A akcja z konkursem skierowana jest do kogo?

--------

Ale spoko, jeżeli zależy wam na lansowaniu konkursu bo jest nagroda sponsorowana przez partnera/sponsora strony to fajnie. Dziwne, że jakoś na początku tej edycji kiedy nagrody nie było wpisy o konkursie pojawiały się rzadkością. Zależy wam tylko na użytkownikach, którzy logują się w tym temacie i może nawet zakładają specjalnie dla niego konto - bo nie ma z nimi problemu, że gdzieś w jakimś temacie czy na SB zaśmiecą wam forum jakimiś ''pierdołami''?

rav napisał(a):
A co to za zmiana podejścia? Przecież jeszcze kilka postów wyżej akcja ma praktycznie same wady, których nie będziemy wymieniać..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.10.2014, 17:42
Rozumiem, że to Cię boli, że zostałeś nominowany w pierwszym poście i za pierwszym podejściem i co korona Ci z głowy spadła?
Nie.
Nie spadła.
Wskazałem tylko, że wymienienie w pierwszej nominacji dwóch (a jak się okazuje nawet trzech) osób które wcześniej nie zgadzały się z ideą bojkotu, wskazywało na dzielenie ludzi i chęć dokopania tym, którzy mieli takie podejście.
Uważasz, że to był czysty przypadek?
Ty zacząłeś w tym temacie niepotrzebną spinę. To Twój post ''o ćwierć środkach i ''nominacjach'' wiele osób na tym forum wkurzył, ale Ty za pewne masz to głęboko gdzieś bo swoje napisałeś i jesteś zadowolony.
Jeśli wkurzył, to przepraszam.
Mnie i wiele innych osób różne prosty na tym forum też wkurzają.
Zostałem nominowany, mimo, że nie zgłosiłem chęci brania udziału w zabawie.
Może od tego należałoby zacząć?
Zapytać czy wszyscy chcą brać udział w zabawie, a potem się bawić?
Tak więc zostałem nominowany mimo, że w zabawę się nie włączyłem. Odpowiedziałem jak mogłem najlepiej wpłacając umówioną kwotę i zasygnalizowałem, że nie będę się bawił.

Jeżeli ta akcja to dla Ciebie ćwierć środek to czekam z niecierpliwością na to co Ty wymyślisz aby pomóc Wiśle, serio. Ile potrzebujesz czasu?

Na początek mała rozgrzewka. Co zrobiłeś dla forum? Może tak będzie Ci łatwiej.
Nie będę pisał.
Poczekam aż mnie pochwalisz.
Znajdziesz w moich działaniach jakieś pozytywy czy tylko same negatywy?
Z ręką na sercu?

Może zastanówmy się nad tym dlaczego naprawdę tyle osób odeszło z tego forum? Bo to jest chyba większy problem niż nazwanie kogoś internetowym szczekaczem.
Do mnie na przykład napisało wiele osób o tym, że odchodzą, bo są nękane za swoje poglądy.
Nie przeze mnie.
Możesz wierzyć, albo nie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2014, 17:56
Biedny FraMacik, nikt go nie zapytał czy chce się bawić. Toż to skandal nad skandale...

Przypomina mi się cytat: "Jaką metodą wybierzemy metodę głosowania" ...absurd.

Ty FraMat jesteś od działania, a nie narzekania. Jeśli Cię to przerasta, to odejdź. Jeśli ta akcja jest ćwierć środkiem. To czy masz lepszy pomysł na pomoc Wiśle ? Masz pomysł, aby naprawić to forum ?

Osoby, które nie chcą pomóc Wiśle nie powinny być mile widziane na tym forum, w przeciwieństwie do wielu zasłużonych kibiców, aktywnych od lat kilku, kilkunasty czy kilkudziesięciu.
To tak jak porównywać (zachowując oczywiście wszelkie proporcje) żołnierza AK do funkcjonariusza UB. Tu sztuka i tu sztuka, ale cele działania całkowicie przeciwstawne.

Edit do poniżej: gratulacje za świetny post, ale może rozwiniesz się bardziej.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.10.2014 o godz. 18:18.
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.10.2014, 18:11
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Biedny FraMacik, nikt go nie zapytał czy chce się bawić. Toż to skandal nad skandale...

Przypomina mi się cytat: "Jaką metodą wybierzemy metodę głosowania" ...absurd.

Ty FraMat jesteś od działania, a nie narzekania. Jeśli Cię to przerasta, to odejdź.

Jeśli ta akcja jest ćwierć środkiem. To czy masz lepszy pomysł na pomoc Wiśle ? Masz pomysł, aby naprawić to forum ?

Osoby, które nie chcą pomóc Wiśle nie powinny być mile widziane na tym forum, w przeciwieństwie do wielu zasłużonych kibiców, aktywnych od lat kilku, kilkunasty czy kilkudziesięciu.

To tak jak porównywać (zachowując oczywiście wszelkie proporcje) żołnierza AK do funkcjonariusza UB.

Człowieku napij się wody...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.10.2014, 18:35
Czytam...czytam i czytam....

I naprawdę można się zalamac....
Framat człowieku to co Ty wyprawiasz na tym forum od kilku dobrych miesięcy to już jest całkowicie nie normalne...
Przestan , daj spokoj ,otrząśnij się tak na dobre,zobacz ze jest tez inny swiat niż ten Twój...
Zagubiles się wiele miesięcy temu i podejrzewam ze po prostu nie wiesz jak z tego wyjść już samemu,wzglednie jesteś tak zagubiony ze przestales już nawet sam to dostrzegac...
Psujesz to forum od wielu miesięcy...
Może pora się nad tym zastanowić i dac sobie spokoj z pelnieniem swojej sunkcji na tym forum...
Uwierz przezylem naprawdę wielu moderatorow tego i poprzedniego forum....ale Ty jesteś zdecydowana czerwona latarnia...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 24.10.2014, 18:56
Cytat:
Nie.
Nie spadła.
Wskazałem tylko, że wymienienie w pierwszej nominacji dwóch (a jak się okazuje nawet trzech) osób które wcześniej nie zgadzały się z ideą bojkotu, wskazywało na dzielenie ludzi i chęć dokopania tym, którzy mieli takie podejście.
Jak to się mówi ą, ę, bułkę przez bibułkę a chuja gołą ręką. Z takiego gówna żeby problemy robić. Nominowali jako pierwszych tych co za bojkotem nie byli olaboga, koniec świata.
I te pajace też od "ą, ę i chuja w rękę" co to do wymagania od Wisły, a i pewnie wyzywania kopaczy w trakcie meczu na sb pierwsi a do wpłacania na akademię ostatni, pożal się Boże kibice. Wielkie żale, że ktoś ich nominował do zabawy w pomoc Wiśle i napisał "gdzie jest hajs". a tak to internetowe kozaki, krzykacze. Można się nie zgadzać z SKWK, nie pochwalać WSH, być za Bednarzem ale nie rozumiem jak można robić problem z wpłaty 10 złotych na Wisłę. Niby kibicujecie, takie kibicowanie to o kant dupy rozbić. Kochacie ten klub czy żydzicie mu na każdym kroku? Łatwo jest mówić jakim to się jest fanatykiem, wielkim kibicem tylko mówić każdy może, czyny się liczą a nie puste słowa.
Ty Panie FraMat to tłumaczem jesteś ponoć? Więc chyba zarabiasz trochę więcej niż najniższa krajowa? I żeby o te głupie 10 złotych robić takie jajca to na prawdę... no tak jak mówię, żydzenie pełną gębą.
FraMat, nie wygłupiaj się i nie bądź Jackiem. Odejdź sam z tego forum, zrzeknij się funkcji moderatora i będzie spoko. Nie bądź jak łysa parówa, która robiła same błędy i ciągle udawała, że to na niego się cały świat uwziął. Tobie pewnie "praca" na tym forum nie sprawia przyjemności, Ty ludziom też nie sprawiasz przyjemności to po co się kisić w tym sosie.
Dla dobra forum FraMat musi odejść!
Całe forum krzyczy razem, czas pożegnać się z FraMatem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.10.2014, 21:55
kapitan ze statku schodzi ostatni. framat nie jest kapitanem, ale zejdzie ostatni- jak na forum nikt normalny nie będzie się już udzielał
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2014, 22:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Całe forum krzyczy razem, czas pożegnać się z FraMatem
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 24.10.2014, 23:41
framat odejdz !
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.10.2014, 23:48
NIe żebym się wtrącał ,albo za adwokata FraMata robił ,ale gorsi moderatorzy tu już bywali( wolfy).

Zniknął łysy to rozumiem że jakiś nowy wróg musi być. Padło na FraMata. Pech.
Rzeczywiście ,chłop ewidentnie jest powodem wszystkich naszych problemów zapewne włącznie z fatalnie niską frekwencją na R22 ,pomimo wielkiej demagogii ,długiego bojkotu i powszechnie deklarowanej troski o dobro Klubu.
O ile pamiętam to miało być w założeniu forum Kibiców WISŁY. Wszystkich.... Niestety od dawna pod każdym względem obniża poziom.

Dycha na akademię? czemu nie. Kto chce niech wpłaca . Z mojego i nie tylko mojego punktu widzenia ta akcja przy obecnej skali to raczej w kategoriach gimnazjalnych. Każdy działa na rzecz Wisły w obszarze i skali na jaką go stać i jaką uważa za słuszną. Bez radykalizmu i narzucania swojego punktu widzenia innym.

Wierzę ( coraz słabiej) ze stać Was na więcej.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2014, 00:26
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
NIe żebym się wtrącał ,albo za adwokata FraMata robił
Właśnie robisz za adwokata tego nieudacznego moderatora.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 25.10.2014, 01:16
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Cenzura? gdzie ktoś komuś groził? Proste pytanie
Ostatnio edytowane przez 3120c : 25.10.2014 o godz. 01:18.
Łysa głowa, mały wacek, to nasz prezes - Bednarz Jacek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.10.2014, 02:33
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Oj myślę że doskonale wiesz że wielbicieli (w sensie pozytywnym i negatywnym) na tym forum masz zdecydowanie więcej niż ja. FraMat ma rację - gdyby nie bojkot nie byłbym nominowany wcześniej niż Ty. Oczywiście jestem w tej sprawie optymistą - zostałem nominowany również dlatego by nadać medialności inicjatywie. Akurat tak miejsce odbieram, inni pewnie zupelnie inaczej - dobrym przykładem jesteś Ty - dla Ciebie to ślepy los. Nominacja FraMat'a jako pierwszego też
Ja .......ę, ale Was skrzywdzili. Wybacz, ale jeżeli macie taki obraz sytuacji, że cała akcja jest po to, aby was "ukarać", to nie jestem w stanie wam pomóc. Do tego potrzeba psychologa lub psychiatry. Piszę całkiem na serio - to podchodzi pod paranoję. Ale spoko, nie jesteście sami - ostatnio jeden kretyn ukuł termin "weaponized charity", więc pewnie idziecie z duchem czasu.

Nie będę nikogo przekonywał, że to nie o was chodzi tej akcji. Gdyby było inaczej, nie dałbym ani złotówki, bo wszyscy mi zwyczajnie zwisacie i powiewacie.

Jedyny problem z akcją jest taki, że zebraliśmy za mało pieniędzy.

Do mnie na przykład napisało wiele osób o tym, że odchodzą, bo są nękane za swoje poglądy.
Ja bym napisał raczej "głupotę" zamiast "poglądy", ale rozumiem, że tak dumniej brzmi.

Taka sugestia do obu stron "konfliktu" - dajcie sobie na wstrzymanie. Robi się coraz bardziej żenująco.

Proponuję odpuścić FraMat-owi. Nie każdy może być mną. To wymaga inteligencji, dowcipu, odporności psychicznej i tylko wrodzona skromność nie pozwala mi przypominać Wam o tym częściej.
Dalsze znęcanie się nad chłopaczyną jest bez sensu. Połknął przynętę Bednarza aż po spławik, późniejsze przyznanie się że się popierało szkodnika wymagałoby jaj, więc brnął do smutnego końca. Trudno.
Pora przestać "wyrównywać z nim rachunki", bo zysk z tego żaden - tylko syf robicie.
Nie każdy kibic musi być z Mensy. Większość - nie czarujmy się - nie jest. Tak naprawdę, jedyne co łączy wszystkich tu obecnych to klub sportowy Wisła. Istnieją naturalne linie podziałów, ale uwypuklanie ich teraz niczemu nie służy. Nie będę apelował o jedność i braterstwo, tylko o ograniczenie do możliwego minimum robienia problemów. Mamy (czytaj - szeroko rozumiana Wisła) ich dość bez tego.

Chyba, że o czymś nie wiem i dojebanie FraMat-owi podniesie frekwencję na meczu. IMHO - niczego nie zmieni na lepsze, ani nie poprawi. Sorry - dużo lepiej nie będzie, już było, a ja nie zostanę moderatorem po raz kolejny (bo mi się nie chce).

Do wspomnianego FraMat-a też bym zaapelował żeby wreszcie zaczął myśleć zanim coś zrobi, ale tu akurat nie mam zamiaru tracić czasu.

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
NIe żebym się wtrącał ,albo za adwokata FraMata robił ,ale gorsi moderatorzy tu już bywali( wolfy).
Fakt, że do dzisiaj pokemony dupa boli wskazuje, że dobrze wypełniałem swoje zadanie. A przynajmniej dobrze się przy tym bawiłem

maaarcin napisał(a):Wyświetl post
(...)
Mogę odpowiadać tylko za siebie.

Wybaczcie, ale jeżeli ja tu muszę być głosem rozsądku to znaczy to najprawdopodobniej, że kilka osób powinno wreszcie przestać podziwiać widoki i wyjąc głowy z własnych tyłków. I nie mam tu na myśli naszego nieszczęsnego moderatora, bo tu nie widzę nadziei na poprawę, tylko do kilku "sprawiedliwych". Zastanówcie się, czy prowadząc nagonkę bardziej szkodzicie, czy pomagacie.
Jedno wiem na pewno - parchy nam nie dołożą do akademii.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.10.2014 o godz. 03:13.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.10.2014, 10:35
Ja .......ę, ale Was skrzywdzili. Wybacz, ale jeżeli macie taki obraz sytuacji, że cała akcja jest po to, aby was "ukarać", to nie jestem w stanie wam pomóc.
Pomóc?
Nie czytasz:

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście jestem w tej sprawie optymistą - zostałem nominowany również dlatego by nadać medialności inicjatywie. Akurat tak miejsce odbieram,
Rozmawialiśmy o kluczu a nie o jakiejś magicznej karze którą sobie dośpiewałeś. Pierwsze nominacje są owocem poprzednich dyskusji czy pewnych wyobrażeń o użytkownikach, więc jak mogą być substytutem kary? Osobiście nie czuje się ukarany, nie czuje się pokrzywdzony, nie miałem żadnych oporów by dać 10 zł na dzieciaki Choć jest to chyba pierwszy łańcuszek w którym brałem udział. Moje nominacje pochodzą z stopki głownej strony forum.

Jedyny problem z akcją jest taki, że zebraliśmy za mało pieniędzy.
Nie jest jedyny o czym fajnie napisałeś w drugiej cześci postu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 25.10.2014, 10:39
Przeczytałem z uwagą wszystkie posty. Ze wszystkich wynika, że w mojej osobie nie podoba się przede wszystkim stosunek do Bednarza i niektórych kibiców, Czyli poglądy. Nawet jeśli to brzmi "dumniej niż głupota".
Sam się nie mianowałem moderatorem, sam też nie przestanę nim być. Jesli władze forum zdejmą ze mnie ten obowiązek, nie skoczę z mostu.
Będę miał w pamięci zdanie przedmówcy: Fakt, że do dzisiaj pokemony dupa boli wskazuje, że dobrze wypełniałem swoje zadanie. A przynajmniej dobrze się przy tym bawiłem

Aha,@wolfy nie odebrałem tego tak, że cała akcja jest po to, aby nas "ukarać". Odebrałem, że przy okazji niezłej akcji niektorzy chcą doprowadzić do sytuacji, w której będą mogli powiedzieć : Patrzcie, tak szczekali przeciwko akcji SKWK a nie stać ich nawet na wsparcie Akademii i z tego wynika, ze to nie sa prawdziwi kibice.
Wiem, że niektórzy tego nie zrozumieją, bo zaślepieni są otwarciem sezonu polowania na FraMata.
Darzbór Panowie i Panie!

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.10.2014, 11:00
Wiem, że niektórzy tego nie zrozumieją, bo zaślepieni są otwarciem sezonu polowania na FraMata.
Darzbór Panowie i Panie!
Z całym szacunkiem, ale naprawdę Twoja wielkość nie pozwala Ci myśleć inaczej, że ludzie nie mają lepszych rzeczy do roboty?

Zaś mojego postu chyba wyraźnie nie przeczytałeś, bo nie było tam ani słowa o Bednarzu. Były zaś słowa o groźbach wywalenia tematu z TWSD Ticket Challange do kosza i zrobienia w temacie burzy - która tak naprawdę była Twoją prywatną gierką, jak sam przyznałeś. Bo to że można było sprawę spamowania rozwiązać inaczej niżeli przez groźby skierowane do wszystkich osób powiązanych z akcją.

A to że na każdym kroku słyszysz porównania do Bednarza.. myślę że jesteś akurat na tyle inteligentny że możesz to sobie sam wytłumaczyć.

Sam się nie mianowałem moderatorem, sam też nie przestanę nim być.
To szlachetne.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 25.10.2014, 11:12
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Zaś mojego postu chyba wyraźnie nie przeczytałeś, bo nie było tam ani słowa o Bednarzu. Były zaś słowa o groźbach wywalenia tematu z TWSD Ticket Challange do kosza .
Jakoś tego nigdzie nie znajduję. Pomożesz?

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.10.2014, 11:14
Framat to- Framat tamto , ze tez wam sie chce uzerac i klocic ...ja po prostu nie czytam jego wpisow i ich nie komentuje- wiekszosci forumowiczow radze to samo
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2014, 12:26
Każdy rozsądny wie, że to troll/pokemon forum kibicowskiego, ktoś w stylu pysia. Gdyby to był moderator na onecie lub w GK albo gdyby był to zwykły user, to nie byłoby problemu. Jednak moderator to osoba, która wpływa na treść postów, banuje, decyduje czy dany temat jest kontynuowany, itp.

Władze tego forum wykazały się kompletną ignorancją dając mu tę funkcje, ale trzymanie go na tym stanowisku to już kompletny brak wyobraźni.To tak jakby dać dziecku żyletkę.

Ostro, ale niestety prawdziwie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.10.2014 o godz. 12:36.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów