|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
W KNP zaczyna się robić to co w PO-PiSie , czyli publiczna walka o stołki !
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Zaczyna? Z tego co mi wiadomo KNP to partia polityczna, ktorej samym celem w zarodku jest dazenie do jak najwiekszej liczby stolkow co znacznie ulatwialoby realizowanie celow zalozonych w programie danej partii wiec nie wiem co w tym dziwnego, ze wola bardziej rozpoznowalnego Wiplera. Szczerze z absolutna sympatia do Wilka ale Wipler to bardziej znane nazwisko na naszej scenie politycznej. Czy takie ruchy wyjda KNP na lepsze lub gorsze to juz nie moja bajka, niech sami sie bawia
![]() |
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Co jak co, ale zarówno czerwoni jak i różowa platsormersi powinni jako ostatni zabierac głos, jeśli komukolwiek chciało by się wypomnieć aferę ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Akurat ilości młodych ukrainców np.w Krakowie biją wszelkie rekordy o czym pisałem już kilka miesięcy temu-z tego co słyszę dostają dofinansowania do nauki w szkółach średnich i wyższych co osobiście uważam za skandal w sytuacji kiedy Polacy mogą o takich pomarzyć, zresztą dodatki dla Czeczenów czy cyganów także nie są małe- w każdym razie pozwalają im niepracować i wozić sie taksówkami całą rodziną co miałem okazję naocznie zobaczyć przez rok bloku w którym mieszkałem.Polityka pastuchów z PO/PSL a wcześniej SLD to działania jawnie antypolskie. Mam nadziej że PiS nie pójdzie tą drogą
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Mówili coś o 500 złotych na każde dziecko... ciekawe, ilu Ukraińców nam wparuje za takim socjalem? Będziemy łożyć jak Brytole czarnym i ciapatym i naszym, a Unia będzie jeszcze kazać, żeby nie było, że rasizm! A wy płaćcie ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.10.2014 o godz. 18:50.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
politruk zwykły politruk ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego napisalem, by lepiej o jakichś aferach wyznawca Tuska nie pisał, bo zwyczajnie w świecie mu nie wypada.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
||
Mam nadzieje, ze Unizeto wyciągnie wnioski i poda takich kmiotów "robiących politykę" do sądu i dostanie odszkodowanie.
Twierdzicie, ze POwcy otumanieni sa TVNem i GW. Patrząc co się wyprawia na prawej stronie, aż ciężko uwierzyć jak jesteście zmanipulowani przez media należące do PiS.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 17.10.2014 o godz. 10:53.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dwugłos mediów i władzy o Polakach
Kuźniar: http://wpolityce.pl/polityka/218170-...ora-na-terapie Sawicki: http://wpolityce.pl/polityka/218426-...a-nie-frajerow |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() o ile nie znacie kanału podziemnatv, polecam szczerze, osoba bezpartyjna któa mówi konkretnie i zwięźle o klasie politycznej, jego ostatni film https://www.youtube.com/watch?v=KO91...pDQY2mkLWoIdyg nt. jak manipuluje się sondażami wyborczymi, list od zdesperowanego ankietera PS. Nie jestem za żadnym ugrupowaniem politycznym które występuje w sejmie. PS. Na jakiej podstawie twierdzicie że PIS to 'prawa strona'? Bo wielce szanowny Kaczyński tak powiedział? PIS ma tyle wspólnego z prawicą co PO. Czyli NIC.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.10.2014 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://niezalezna.pl/60518-unizeto-b...skiego-konsula Tu pole do popisu dla ...Polonii Przemyśl. Rozmowa ostrzegawcza bardzo wskazana. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby już została przeprowadzona
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
i nie jestem żadnym obrońcom ruskich konsulów. Wku.rwia mnhie jedynie, że dorabiacie historie do spraw prostych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro nie mieli certyfikatu od 2009 r. to jak mogli wygrywać przetargi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
#Małopolska średnia wieku kandydatów do #sejmik
PO - 52,9 PSL - 51,1 SLD - 50,3 PiS - 47,3 KNP - 33,6 władza vs opozycja |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
EBOLA
Ciekawe wnioski o UE na początku, potem o krótkie spojrzenie nt. walki w partii, o wyborach, + bardzo optymistyczne założenie co do wyborów A na koniec o kolejnym wybitnym pomyśle UEp.s "od 7 rano do 22 budynek jest pełny, ci ludzie wykonują naprawdę często kawał bardzo dobrej roboty... niepotrzebnej nikomu" ![]() coś w tym jest
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.10.2014 o godz. 22:06.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O sondażach. Gwiaździsty dla ciebie, żebyś w końcu przejrzał na oczy a nie mówił mi, o zmarnowanych głosach
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.10.2014 o godz. 22:59.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
W "fajną laskę" ze stadionu Wisły też wierzyłeś? Bo ja takie analizy omijam szerokim łukiem - zbyt łatwo je zmanipulować i podciągnąć pod z góry przyjętą tezę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Treść jest taka że sondaże służą do manipulowania takich jak Gwiaździsty by potem mi pisał, że na KNP by zagłosował z dwojga złego, ale się nie opłaca bo to głos stracony. A skąd on to wie?... z sondaży... ![]() Ja akurat z wykształcenia trochę znam się na ankietach, sondażach i badaniach opinii, więc mniej więcej wiem jak się manipuluje stawianiem pytań, stawianiem proponowanych odpowiedzi a potem przetwarzaniem wyników, opracowywaniem ich i interpretacją/wnioskami. Gość w filmie powyżej ma absolutną rację o czym mówi, bo tak ta machina działa. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieliśmy już firmę rosyjskiego konsula honorowego, to mamy też kolejnego chłopoka z Białorusi, naturalizowanego w Polsce, bardzo aktywnego zresztą (kim są szpiedzy GRU):
http://wpolityce.pl/polityka/218555-...tywny-wojskowy |
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracając do tematu tych Ukraińców w Przemyślu to okazało się, ze to są ....."nasi rodacy"
, którzy dostali Kartę Polaka i dzięki naszym podatkom mogą sobie pohulać swobodnie w Polsce na nasz koszt.Ciekawe ilu takich "Polaków" wyhodował nam resort ministra Radzia Sikorskiego ? http://www.naszdziennik.pl/polska-kr...ta-polaka.html |
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Kiedyś byłem sobie na wycieczce w Myczkowcach koło Soliny, no i obraz jaki mi został nakreślony przez tamtejszych nie jest ciekawy. Ponoć panoszą się strasznie pod płaszczykiem łemkowszczyzny, omijają zakaz sprzedaży gruntów cudzoziemcom . Z kolei inny kolega opowiadał jak wyglądała łemkowska Watra - wszędzie ukraińskie symbole.
Z jednej strony to efekt istnienia naszego państwa czysto teoretycznie z drugiej to jakiś dziki pęd w strone pomocy naszym "braciom" który ostatnio jest modny. Efekty są więc jak na obrazku ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
TVP za darmo wypromuje homozwiązki ...
http://wpolityce.pl/media/218812-tvp...w-ramach-misji Idąc takim tokiem za parę lat będą promować pedofilię, zoofilię itd. w końcu homoseksualizm też był kiedyś zakazany i uznawany za chorobę ... Co za czasów dożyliśmy, że chorobę uznaje się za nowoczesność i tolerancję a tradycyjną rodzinę za ciemnogród i zacofanie ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.10.2014 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym .......niku dalej trzymają się koryta... boją się....
Najpierw się z Ciebie śmieją, potem z Tobą walczą TERAZ CIĘ INGNORUJĄ... a następnie ty wygrywasz ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na tą chwilę KNP i RN nie istnieją na scenie politycznej. Zanosi się na pogrom w samorządowych, gdyż w wielu województwach nie wyrobili się z utworzeniem list i ich działaczy przejęły lokalne komitety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Fanem Ziemkiewicza nie jestem, ale udało się mu w końcu po wielu miesiącach wyskrobać dobry felieton. Pamiętam, że to nie pierwszy taki w zadumie przedwyborczej.
http://ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,46...toreklamy.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 26.10.2014 o godz. 15:29.
|
|
|