|
Guest
|
|
|
Na dzisiaj Wisła over1,5 bramki kurs 2,0 ....................
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 29.08.2014 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
No tym razem nie umieli a im wyszlo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja osobiście polecam, jeżeli wszystko zrobisz zgodnie z regulaminem na 100% zwrócą pieniążki. Tylko trzeba im wysłać skan dowodu osobistego jeśli tego zażądają. Co do meczów to musi być: singlowy mecz z trzema możliwymi wynikami LUB jakiekolwiek zdarzenie wielokrotne, czyli twój zakład zalicza się jako to drugie.
Sytuacja ma się tak samo z ofertą Expekta. Jak masz jakieś pytania zapraszam na PW bo tematu mogę nie czytać, a pomagałem znajomym zakładać konta i trochę się orientuję. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem zagrać na Bet Clicu z Cashbackiem na mecz Polaków z niemcami, ale nie zdążyłem konta założyć.Ogólnie na początku źle zrozumiałem zasadę Cashbacku.Wczoraj rozmawiałem z laską z Bet Clicu na ich czacie i wypytywałem jak to dokładnie działa.Opisała mi to dokładnie jest w regulaminie, czyli przelewasz kwote do 200zł i np stawiasz nie koniecznie jeden mecz, bo nie ma mowy o tym że ma być to jeden mecz.Jeśli kupon Ci siada to wygrywasz i możesz wypłacić kase podobno bez problemu, przegrywając dostajesz zwrot kasy, bynajmniej tak jest w regulaminie i tak zapewniali mnie w Bet Clicu.Osobiście źle przeczytałem regulamin i zagrałęm za 15zł i kupon wszedł
Poprostu myślałem że żeby uruchomić cashbacka trzeba go jakoś włączyć czy aktywować, dla pewnośći wszedłem w zakładke promocje kliknałem na tego cashbacka i wtedy na moim profilu w zakładce bonusy pojawiła sie informacja : bonus w przygotowaniu: cashback, stwierdziłem, że postawie sobie luźno za 15zł no i potem okazało się że postawiłem cashbacka za 15zł.. jak bym wiedział zagrał bym za stówke, albo dwie.W razie nie jasności tam jest czat i najlepiej pytać w razie czego, żeby sobie nie popierdzielić coś z tym cashbackiem.Promocja fajna, ale dużo krąży opini negatywnych na ten temat, ale jest też dużo pozytywnych![]() Nie wiem w jaki sposób Grabarz1906 obstawiłeś siatkówke skoro w regulaminie jest jasno napisane, że korzystając z Cashbacku trzeba obstawić zakład z trzema możliwościami wyniku 1X2.W siatkówce remisu raczej nie może być, także nie wiem w jaki sposób uznali Ci ten zakład.
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 13.10.2014 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Zakład bez ryzyka może być postawiony tylko na zdarzenie o co najmniej 3 możliwych wynikach (np. mecz piłkarski - 1/X/2. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. To już nie kumam czy można kilka meczy przy cashbacku czy nie.. Ja wczoraj postawiłem cashback za 15zł na dwa mecze piłki nożnej i powiedzieli mi, że podlega to pod promocje cashback.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A weźcie na logikę. Im więcej meczy/-ów obstawisz, tym większa szansa, że nie siądzie i zwrócą kasę
![]() Kiedyś owszem, były kursy minimalne zdarzenia typu 1.5, ale się wycofali. Kursy wielokrotne chodzi m.in. o podwójne szanse. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cagliari - Sampdoria 2
Grasshopper - FC Zurich 2 Wiener - Sturm 2 Go Aehad - Zwolle 2
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 21.10.2014 o godz. 09:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CSKA - City 2
Schalke - Sporting 1 Porto - Atletic 1 Roma - Bayern 1X BATE - Szachtar 1X Nie wrzucam tu już chyba moich kuponów, bo nigdy nie siadają A te nie wrzucane siadają..
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 21.10.2014 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Porto (1)
Roma - Bayern (obie drużyny strzelą gola)
Ostatnio edytowane przez rutek : 22.10.2014 o godz. 07:09.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
NBA wystartowalo
Poczatek sezonu wiec poki co nie ma co szalec.Houston wygra i over 200,5 w meczu 1,98 -3pkt Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 29.10.2014 o godz. 06:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Glazik : 04.11.2014 o godz. 15:46.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Polska - Szwajcaria X2
Białoruś - Meksyk 2 Słowenia - Kolumbia 2 Austria - Brazylia 2 Szkocja - Anglia X2 Ukraina - Litwa 1 Grecja - Serbia -2,5 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ruch - Śląsk 2
NK Osijek - NK Istra 1 Kaiserslautern - Darmstadt 1 Metz - PSG 2 Eibar - Real Madryt 2/2 Bochum - Aalen 1 LASK Linz - Kapfenberg 1X
Ostatnio edytowane przez gypsy : 23.11.2014 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Typy na weekend:
Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Chelsea, Man City + over 2,5 w meczu PSG. Analiza tu: http://www............../2015/01/16/bu...na-gospodarzy/ A tutaj informacja o tym, że Polacy ustawę hazardową mają w głębokiej du... http://www............../2015/01/17/po...kim-powazaniu/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|