|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z pewnych wzgledow Dariook nie ma mozliwosci wplat, kupna biletu i chodzenia na mecze. W jego imieniu leci kasa na Akademie. Nie nominuje nikogo, prosze go tam tylko wykreslic z nominowanych
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To ja może wkleję aktualną listę osób nadal nominowanych:
Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc !!RIVER!! Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean 19sebawro06 kamson tofik domin_czyzyny Gwiazdzisty Siara Kriss |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() Nominuję: Ogryzek Mario Nh ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
z racji tego że nie mam skanera wrzucam screena. sorry za jakość/wielkość ale robione na szybko
![]() nominuje patrycje i crazykaro ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
RACHUNEK MA (ODBIORCA):
Numer rachunku: 70 2490 0005 0000 4600 1632 0774 Nazwa banku: Alior Bank S.A. , ALIOR Centrala , Warszawa Odbiorca: Akademia Piłkarska Wisły ul.Reymonta 22 Kraków 30-059 SZCZEGÓŁY OPERACJI Kwota operacji: -30,00 PLN Tytułem: Wsparcie dla projektu Wielka Wisła Data księgowania: 11/10/2014 Data waluty: 11/10/2014 Nr referencyjny operacji: 0341011603208498 Data i godzina wystawienia dokumentu: 11/10/2014 14:27 Nikt mnie nie nominował....nie będę sie prosił........sam sie nominowałem......... ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wrzucam lepszego screena wczoraj nie miałem czasu, żebyście się nie czepiali
![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chociaż nie jestem nominowany chętnie dołącze. Potrzebuje jeszcze linku do wpłaty na nasze muzeum
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
WRZUCAMY ZDJĘCIA Z PODBESKIDZIA! Przeliczyłem wpłaty i jest słabo! Co jest z wami? Tacy wielce kibice? 862,11 złotych! Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc !!RIVER!! Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean tofik domin_czyzyny Gwiazdzisty Siara Kriss patrycja crazykaro Ogryzek MarioNh WRZUCAMY ZDJĘCIA Z PODBESKIDZIA!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.10.2014 o godz. 08:37.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Akcja trochę ucichła, nikt mnie nie nominował gdyż, cytując klasyka:
Cytat:
Trochę późno ale za dużo na głowie. Na Akademię Piłkarską poszła wpłata oraz byłem na meczu. Na Podbeskidzie kupię dopiero po 17.10 jak bilety będą w kasach, bo zbieram. ![]() Moje nominacje będą nieco inne. Nominuje na WYJAZD DO GLIWIC: - hubert.fan (jeśli nie pojedzie to wpłata na TS Wisła Kraków / Akademię Piłkarską - 50 zł) Nominuję rzodkiewkę i shaggy Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez MałyTSW : 15.10.2014 o godz. 10:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z racji tego, że trochę zarobiłem na meczu z Niemcami, 10% wygranej trafia na konto Akademii
![]() ![]() Pozwolę sobie nominować 3 osoby, do wpłacenia dyszki: PaJo Pato7 WesterSyl |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
WesterSyl nie jest i nie będzie dostępny.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
W związku z tym iż "Your file of 205,5 KB bytes exceeds the forum's limit of 19,5 KB for this filetype." muszę tak:
POTWIERDZENIE PRZELEWU RACHUNEK MA (ODBIORCA): Numer rachunku: 70 2490 0005 0000 4600 1632 0774 Nazwa banku: Alior Bank S.A. , ALIOR Centrala , Warszawa Odbiorca: Akademia Piłkarska Wisły ul.Reymonta 22 Kraków 30-059 SZCZEGÓŁY OPERACJI Kwota operacji: -50,00 PLN Tytułem: Wsparcie dla Akademii Data księgowania: 13/10/2014 Data waluty: 13/10/2014 Nr referencyjny operacji: 1531013601804681 Data i godzina wystawienia dokumentu: 13/10/2014 Nikogo nie nominuję ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Proszę wrzucać zdjęcia Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała.
JAK ZROBIĆ SCREEN? - Wykonaj przelew - Pozostań na stronie banku - Wciśnij na klawiaturze ''PrtScn'' - Otwórz paint - Obrób zdjęcie tak aby nie było widać Twoich danych. - Wrzuć zdjęcie np na tinypic.pl AKTUALNA KWOTA: 1040.11 PLN Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc !!RIVER!! Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean tofik domin_czyzyny Gwiazdzisty Siara Kriss patrycja crazykaro MarioNh ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Nominuję Kaan i Ayala ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez m954 : 13.10.2014 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Karnet wykupiony (sektor H). Poniżej dowód wpłaty:
![]()
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.10.2014 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
]Na mecz nie idę. Karniaczek wpłacony. Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean tofik domin_czyzyny Siara Kriss patrycja crazykaro MarioNh
Ostatnio edytowane przez alterego : 13.10.2014 o godz. 19:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() Nie byłem nominowany. Nominuję - RoS i fanfan.
Ostatnio edytowane przez fran23 : 16.10.2014 o godz. 20:10.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wrzucamy skany biletów z meczu Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko Biała Jedziemy dalej! Aktualna kwota: 1130,11 Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean tofik domin_czyzyny Siara Kriss patrycja crazykaro Mario Nh AYALA Kaan rzodkiewka shaggy hubert.fan kuba j.g Szpen MJ mtk AntyMod gwk123
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.10.2014 o godz. 18:43.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To jest przyszłość Wisły:
http://www.youtube.com/watch?v=2PGIUBioGGU Dołóżcie i Wy cegiełkę do tego projektu. ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.10.2014 o godz. 22:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mnie nikt nie lubi więc sam się nominowałem
![]() Nominuję kubajg i Szpen, co by się przysłużyli Wiśle... Kilka uwag ode mnie: 1. Jak kogoś nominujecie to piszcie wiadomość prywatną bo nie każdy musi czytać całe forum 2. Może ktoś uważa, że ta zabawa w wyzwania jest śmieszna, też do tych ludzi należę ale akurat tutaj się robi coś dla naszego klubu, bez żadnego pajacowania i pokazywania jaki to ja jestem fajny bo sobie wyleję zimną wodę czy nasram na głowę więc bez wymówek. 3. Jak wpłacacie kasę to nominujcie ludzi. Chyba o to chodzi żeby tych wpłat było jak najwięcej a nie żeby wpłaciło kilkadziesiąt osób i się na tym zakończyło bo nie ma kolejnych na liście do wpłaty 4. Dla tych co robią łaskę żeby normalnego screena wkleić to hańba a tym co żydzą na akademię (pewnie na wszystko inne tzn puchy czy inne akcje też żydzą) c.w.d Tyle tu fajnych osób, wielkich fanatyków i git ludzi na forum a jak widać 10 zł na akademię wpłacić łaska, śmiech na sali. Dzięki głupiej zabawie wyszło kto judasz (oczywiście piszę o tych co ewidentnie unikają wpłacenia i omijają temat a nie o tych co nie ogarnęli, że taka zabawa tu powstała i że zostali nominowani - stąd propozycja o pisanie na pw na temat nominacji) 5. Wklejajcie regularnie tę listę z nickami, które mają wpłacić kasę bo się burdel bez niej robi Nadal nominowani: Grantar s1mone Piesek z Krainy Pejsów picasso 4karol4 PANDEMONIUM RybaTs aNouc Milosz 022 rav El'kabat chomik10 Wit.Ek brylant17 Kibicka 8samuraj kreseq ToTylkoJa Matejas gigant JacobCFC darean tofik domin_czyzyny Siara Kriss patrycja crazykaro Mario Nh AYALA Kaan rzodkiewka shaggy hubert.fan kuba.j.g. Szpen ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Ja rozumiem ideę i rozumiem, że wiele osób chce tę zabawę kontynuować, ale błagam: nie róbcie z wpłat na Akademię, a zwłaszcza z wklejania dowodów wpłat wyznacznika tego czy ktoś jest kibicem! A już pisanie po innych tematach haseł typu: "zacznij udzielać się w tym temacie jak odpowiesz na nominację" to skrajna przesada. Z zabawy niektórzy robią polowanie na czarownice.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Nominuję: MJ, mtk |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dowiedziałem sie że nikt nie potrafi napisac mojego nicku (nikt mnie nie lubi) wiec sam sie nominuje
![]() ![]() Nominuję gwk123, AntyMod ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Aktualna kwota: 1180,11 Lista osób nadal nominowanych: 1. Grantar 2. s1mone 3. Piesek z Krainy Pejsów 4. picasso 5. 4karol4 6. PANDEMONIUM 7. RybaTs 8. aNouc 9. Milosz 10. 022 11. rav 12. El'kabat 13. chomik10 14. Wit.Ek 15. brylant17 16. Kibicka 17. 8samuraj 18. kreseq 19. ToTylkoJa 20. Matejas 21. gigant 22. JacobCFC 23. darean 24. tofik 25. domin_czyzyny 26. Siara 27. Kriss 28. patrycja 29. crazykaro 30. Mario Nh 31. AYALA 32. Kaan 33. rzodkiewka 34. hubert.fan 35. kuba j.g 36. Szpen 37. MJ 38. mtk 39. AntyMod 40. gwk123 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś ma możliwości zapraszam do wpłat na budowę naszego MUZEUM oraz renowację grobu Henryka Reymana.
Nominowałem się sam ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Sam nie rozumiesz Nie zaśmiecaj tematu bo nic dobrego tu nie wnosisz.,,Nie burz, buduj twórz''. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 14.10.2014 o godz. 20:54.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|