|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam większe prawo moralne, żeby mówić o tym, co się działo w Smoleńsku niż ci, którzy od razu stamtąd wyjeżdżali i wracali do kraju, żeby uprawiać politykę - powiedziała Ewa Kopacz
No to już wiadomo jakie cele wyznaczone zostały na najbliższy rok ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jakie cele?
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Podgrzewać Smoleńsk, Prezesa i przyspawanego Macierewicza.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
hehehe
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Teraz to już wiem dlaczego expose było słabe...bo zerżnięte z PISu.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,89914,ti...?ticaid=1138d0 ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...ynski_.html#MT Rozumiem że Kaczyński osiągnął szczyt ale obłudy, i nie musi nam Adaś o tym przypominać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadna nowina. Z tym, ze Smolensk zostanie odpalony dopiero przed wyborami prezydenckimi, zeby podgrzac atmosfere i na nowo zantagonizowac strony konfliktu polsko-polskiego. Do wyborow samorzadowych PO potrzebny jest spokoj, chwalenie się sukcesami w regionach oraz wykorzystywanie oparow z sondazowego efektu Tuska oraz kolejnych obietnic Kopaczowej.
Natomiast jeśli chodzi o paliwo smolenskie to z nami najspokojniejszy sezon polityczny pod tym wzgledem. Nie było wielotysiecznych protestow, w komisjach i prokuraturze sprawa lekko wygasla, albo zostala zepchnieta na dalszy plan, a ekspansywna polityla Rosji zmienila lekko azymut pogladow na polityke zagraniczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po prostu sztab Kaczyńskiego za późno doszedł do tego, że lepiej przemilczeć póki się nie jest u władzy i ewentualnie po objęciu tronu zacząć realizować pewne kroki. Dlatego właśnie Kopacz`owa prowokuje cały czas- by Kaczyński w emocjach palnął coś głupiego, by media miały jakieś cytaty- a to one przeciez mają największą moc tworzenia i niszczenia. Dla PO jedynym ratunkiem jest "przypomnienie" o tym, kto jest "rusofobem", tym kto chcę "podpalić Polskę" itp slogany wykreowane przez PR Tuska. Ale jak widać Kaczyński nie daje się na to nabrać.
Przecież czymś te wszystkie afery trzeba przykryć. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
http://www.solidarni2010.pl/28220-ii...smolenska.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejna edycja walki o wpływy na Ukrainie. Tym razem Niemcy wysyłają swój konwój przewrotnie zwany niebieskim, by zaopatrzyć banderowców w broń. Co lepsze to jedzie przez Polskę
![]() Dobrze Korwin Mikke mówił. Banderowcy to niemieccy agenci, zobaczycie co będzie się działo z polską mniejszością we Lwowie w ciągu najbliższych lat, jak w końcu Ruscy Donieck wyszarpią z rąk Ukrainy a reszta Ukrainy przejdzie pod wpływy UE. Będzie gorzej niż w Wilnie, co lepsze, wasze niezależne.pl tvn-y wszystko przemilczą. ![]() Polak biedny bo głupi i głupi bo biedny. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nono, pozazdrościć prezesa biznesmena
gabinecik na 36 piętrze i widok z okna na biedna Polskę ...Cytat:
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
zdecydujcie się w końcu czy Prezes jest nieudacznikiem bez konta bankowego, prawa jazdy i żony czy też biznesmenem.
Widzę tu absolutny brak konsekwencji a to rodzi tylko pewne przypuszczenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie pisz w liczbie mnogiej, bo są tutaj osoby, które dobrze znają przeszłość Kaczyńskiego i sławny Telegraf SA
edyta: nie ciągnijmy już tego wątku, bo nie ma potrzeby. Kto chce może sobie poszukać w necie. A wieżowiec w tym miejscu nie pasuje ![]()
Ostatnio edytowane przez Szpen : 04.10.2014 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Tak eksperci ocenili kandydatów na komisarzy:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak widzę, to główny zarzut oponentów Kaczyńskiego jest taki: Nie ma konta Ma krzywe zęby. Ma dziurawe buty. Ma kota. Nie ma kobiety. Ludzie, czy wy nie widzicie jacy jesteście żenujący?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.10.2014 o godz. 00:22.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj troche wiecej jest w eterze zarzutow do pisowskiej ferajny
Sam fakt, ze partia z zarzadcy nieruchomosci oraz rentiera kilku obiektow w Warszawie staje sie deweloperem jest wiecej niz niepokojacy. Pokazuje to na co ida te setki milionow z naszych kieszeni kazdego roku przeznaczane na ich dofinansowanie. Jawne zlodziejstwo w bialy dzien, a pisalem juz kiedys jaka walka byla o to aby w mpzp dla Towarowej zapisac te dwa wiezowce przy Srebrnej. Zeby bylo smieszniej to PiS moze dolaczyc do elitarnego grona polskich firm ktore wybudowaly wiezowiec 100m i wiecej. Po Czarneckim, a przed Kulczykiem ktory utknal z Lilium Tower.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.10.2014 o godz. 00:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to niech wkońcu postawią jakieś zarzuty- jakby coś było, to by z PiS zostały tylko wióry- no chyba, że masz teorię , że PO tak naprawdę broni PiS bo tak naprawdę, to ta sama partia
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.10.2014 o godz. 01:14.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roznic miedzy nimi jest niewiele. Ten sam shit i ten sam rodowod. Zreszta czy to w Wolominie czy w Opocznie to ta sama koalicja, wiec niech gina w odmetach niepamieci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Skoro tak, to dlaczego główne media jadą z PiS-em , a PO wybielają? Skoro to te same partię to nie powinno im robić różnić kto będzie rzadził?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co to są główne media. Media Karnowskich opłacane przez SKOK-i oraz media Sakiewicza opłacane prosto z kasy prezesa też jadą ostro po jaśnierządzącej partii.
Dla mnie najlepszym wyjściem byłoby to gdyby zarówno PO, jak i PiS rozpieprzyły się na drobny mak o czym piszę odkąd zacząłem pojawiać się w tym temacie. Wiem, że na tą chwilę jest to wariant sci-fi, więc pozostaje jedynie komentować mi tą zastaną rzeczywistość.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.10.2014 o godz. 12:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm, dlatego właśnie rząd postawił w stan upadłości SKOK!. Dlatego to jedno i to sam! Ha!.....
Chopie, dejże spokój - ta linia obrony PO nie przejdzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.10.2014 o godz. 14:19.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiej obrony PO?
Akurat ja ze SKOK-ów korzystam od zawsze (ok. 10 lat) i dosyć mocno rozpisywałem się w ostatnich miesiącach na ich temat. SKOK Wołomin pośrednio finansuje lokalny PiS i jest to tajemnica poliszynela, a ostatnie wydarzenia, włącznie z zatrzymaniem pani wiceprezes (nomen omen mojej sąsiadki) są mocno związane z korupcją, która przy nich ma jednak miejsce. Trochę słupów, kredyty na nieboszczyków i mamy Panie kotlet. Wydaje mi się, że sprawa na tyle głośna w skali kraju, że trudno, aby ktoś o niej nie słyszał, ale oczywiście ktoś mógł się urwać z choinki. Straty państwa zdecydowanie większe niż te ws. Amber Gold ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.10.2014 o godz. 14:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co to są główne media tez nie wiesz? Nie bądź śmieszny bo każdy widzi po jakiej stronie jesteś
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem. Czyż TVP to są główne media? Znam okres (2005-2009) kiedy to były najbardziej upolitycznione media w kraju
![]() PS. Po jakiej niby stronie jestem, że tak pozwolę sobie spytać? Jeśli napiszesz, że antypopisowej to jak najbardziej zgoda.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.10.2014 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak Ty nie widzisz różnicy które media w kraju są główne to o czym my tu dyskutujemy. Po co w ogóle udowadniasz w tym temacie że nie popierasz po i pis?
Po twoich wszystkich postach widac ze jestes politycznym aparatczykiem wysłanym na nasze forum w wiadomym celu. Bez odbioru ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, które to są główne media, bo tutaj jak widać stosowana jest jakaś opaczna interpretacja na lewicowe, bądź prawicowe media, a do tego propisowskie, bądź proplatformerskie. Dla mnie media zwykle płyną z nurtem i popierają daną partię, która w danym momencie bardziej im odpowiada. Doskonale widać to na przykładzie GW, która przerzuciła poparcie z czerwonego salonu (SLD), na różowy salon (PO).
No tak najłatwiej napisać, że ktoś jest od razu aparatczykiem. Kilkunastu trolli, bądź czynnych członków młodzieżówek partyjnych przewijało się przez ten temat, a byli tutaj nawet czynni członkowie partii, którzy już zawiesili buty na kołku po kompromitacji swojej osoby. Jak już wielokrotnie pisałem nigdy nie należałem do żadnej partii i nie zamierzam należeć w najbliższej przyszłości, a w ostatnich wyborach o masz ci los głosowałem na Korwina Z odbiorem ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
o to to, dalej dyskutujcie z aparatczykiem który udaje postronnego obserwatora, a to zwykły klakier popaprańców, tak jak szpen i reszta "bezstronnych", warszawiaczek pisze że główne media to Sakiewicz i Karnowski, toz to aparatczyk i przy tym jeszcze kretyn obrażający inteligencję ludzi myślących,dyskutując z nim legimityzujecie jego propagandowe brednie
|
|
|