|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na Jegiellonie bilety kupować pikole! Im szybciej klub ma gotówkę w kasie, tym lepiej!
https://bilety.wisla.krakow.pl/ ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dokladnie, zamknać temat biletów, ktoe itak są już sprzedane i rozkręcać temat: Czy kupiłeś już bilet na Jagę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak się ma sprawa z biletami na derby?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przedwczoraj na C odbywały się zapisy. Do dyspozycji 1000 biletów.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co sądzicie o tym, żeby założyć osobny temat odnośnie biletów na Jagę i "rozkręcać" temat? Możnaby też pomyśleć o wcześniejszym niż zwykle założeniu tematu meczowego dotyczącego spotkania z Jagą.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam, czemu nie ruszają akcje promocyjne i czemu nie zaczęliście kupować biletów jeszcze? Na tym meczu musi! być 20 tysięcy!
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Co do frekwencji, to ja się ucieszę jak będzie 15 tysięcy osób. A tak naprawdę najlepszą reklamę zrobią nam wygrane DERBY. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wisła Ticket Challenge http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ket_challenge/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nominuje Lukasza, FraMata i Grantara. Macie chłopaki 72h
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dobre, a obla...ups,a kupiłes sam bilet..?
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To nie jest głupi pomysł. Dawać temat na forum i ciśniemy nominacje forumowe
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moje nominacje to: raindog, griszka30kr, serekc2, WISLAZWE, KOMINEK, GWIŹDZISTY. JEśli nie kupicie biletu w ciągu 48 h, wplacacie 10 zł na konto szkółki
<Wali tortem w ryj> ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gdzie są Ci którzy co parę minut sprawdzali ilość biletów?
Gdzie są Ci którzy co parę minut pytali czy są bilety? Gdzie są Ci którzy pytali czy mogą zamienić bilet bo chcą być na C? Gdzie są Ci którzy pytali czy jak pójdzie po 16 to kupi bilet? Gdzie są Ci którzy wyliczali ile nas będzie? Macie już bilet na Jagiellonie? a może kupiliście karnet? Ilość wolnych miejsc : 10168 Gdzie jesteście? ahh zapomniałem mecz z Legią odbębniony wiec na resztę mogę wystawić KUTASA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma potrzeby chodzić na mecze... Jedni odbębnili Legie(pikole, turyści tzw. janusze) a inni derby(pseudo chuligani z żelem na włosach 62 kilo i muza z telefonu w autobusie)... Wszyscy oczywiście razem fotkę na fb z dzióbkiem mają...
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Była gdzieś informacja ile poszło karnetów? Swoją drogą - ilość dostępnych biletów na C też udowadnia, że "najwierniejsi" jakoś po karnety się nie pokwapili. No ale bojkot się skończył, wszystko cacy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z licznika wygląda, że z 6,5 tys
Karnetów na C poszło 1 700 o 3 tys za mało... ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jest coś takiego jak ograniczone zaufanie do zarządu i umiarkowany optymizm co do zakończenia wojny z zarządem na dobre? W kwestii zakupu karnetu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wszyscy po kolei krzyczeli - lecimy po karnety! Szkoda Ci kasy? To kup karnet! Całe C musi być pełne! Zesrać się tutaj wszyscy chcieli i zakrzyczeć tych, którym coś dalej się nie podobało, a tymczasem niemal najtańszych karnetów poszło niespełna 2 tysiące. Tylko mi teraz nie piszcie, że wolą kupić bilet, bo wyjdzie drożej i klub dostanie więcej kasy ![]() Pisałem, że wyznacznikiem będzie mecz z Jagiellonią i wtedy się okaże ilu tych prawdziwych faktycznie jest to też niektórzy przekonani byli, że nie ma opcji aby było mniej niż 15 tys. na każdym meczu. Tymczasem na dwie doby przed meczem sprzedał się może tysiak biletów. Bo co, bo przestało żreć? Wisła jednak nie pójdzie po mistrza, bo wdupiła derby i z Legią? Mecz z Legią nie potrzebował żadnego nakręcania na sprzedaż, bo wiadomo było, że ludzie przyjdą, bo zagra Lider z Wiceliderem, Wisła "wracająca na tron" z "najlepszą drużyną wszechświata", do tego ten korespondencyjny pojedynek miast stołecznych. No ale teraz wraca mecz z "przeciętniakiem" to wraca "przeciętna", przedbojkotowa frekwencja. I nawet 'ticket challenge' gówno tutaj zdziała, bo się poobrażali, kibice i fanatycy psia ich mać. Tyle ....a dał ten bojkot, miał wzmocnić i zahartować, ale po frekwencji ni chuja tego nie widać. Tyle warte są słowa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Napisałbym coś na temat frekwencji, szumnych zapowiedzi i rzetelnych wyliczeń wałkowanych przez pierdyliard stron w nibylandii. Daruję sobie. Pozostaje namawiać znajomych bo mecz może być w sumie lepszy niż ten z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
U mnie namawianie się ze znajomymi skończyło się na tym, że 2 dni przed meczem musiałem sobie szukać transportu powrotnego, bo z 4 zadeklarowanych osób, w tym 2 z własnym transportem zrezygnowało z wyjazdu po wyniku z żydami... kibic sukcesu to jednak znaczna większość i to dość smutne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
na tą chwile wolnych biletów jest 9316 w szesc godzin poszło 800 sztuk wiec chyba nieźle, ale ja mam pytanko od jakiej puli są to liczone wolne miejsca bo chyba nie od całego stadionu?
![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od puli ok: 18 700 - 19 000
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekawe dlaczego wtedy nie było to wyznacznikiem ? A akurat mecz z Jagiellonią po 3 porażkach i jeszcze gorszej grze teamu Smudy, których pseudogra i ogólne wku...nie po partacko przegranych derbach skutecznie odstraszyły wielu kibiców. Ja na mecz pójdę, kupiłem karnet, ale rozumiem tych co właśnie w takich okolicznościach mówią stop. Za kilka tygodni im przejdzie ale teraz mają dosyć ogladania popisów Boguskiego czy dreptania bez walki reszty kopaczy. Dlatego swoje teorie mżesz sobie dzieciom opowiadać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na mecz z GKS sporo ludzi przyszło, bo 'szło nowe' - ogromna mobilizacja, udało się nakręcić ludzi i pokazać, że da się, że to ewidentny problem obecności Jacka, że ludzi nie było i starano się pokazać, że bojkot miał sens. Przyszło te jak już trzymamy się danych 16 832 osoby, co jest sukcesem, bo udało się w de facto 4 dni sprzedać w ....u biletów. Podobnie sukcesem było wyprzedanie biletów na Legię na tydzień przed meczem. ALE... teraz jest pyta, bo dwie wtopy. Nie do pomyślenia, że próbujesz kogoś tu usprawiedliwiać, że nie idzie na mecz, bo "przegrali derby", czy z Legią. A gdzie to mityczne "czy wygrywasz, czy nie"? Teraz się już nie liczy, bo ktoś się obraził? Jeszcze niedawno mówiliście, że kasa klubowi potrzebna bez względu na to kto przyjdzie. Dziś już nieważne, czy kiełbasiarze czy "fanatycy", bo komuś się obrzydło? Po dwóch porażkach?! Jakoś nawet w poprzednich latach, po tragikomicznej grze, niejednokrotnie przychodziło te 11-15 tys. i ten poziom był stały. Ja cały czas mówię o utrzymaniu trwałej tendencji - 15-18 tysięcy na stadionie na każdym meczu. Tak, mamy potencjał ale niestety do zrywów i na specjalne okazje, a nie do utrzymania stałego WYSOKIEGO poziomu + wybijania się na mecze z kategorii TOP. I teraz z tych wyników na poziomie 12-14 tys. i tak trzeba się jeszcze cieszyć, bo pogoda niezła. Zobaczymy, co będzie jak przyjdzie nam zagrać z Podbeskidziem albo Łęczną, z którą mecz jest w drugiej połowie listopada. Tak, ja też mam karnet i też będę. I ciągle się łudzę, że w piątek w miarę miło się rozczaruję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast nie ma co się śmiać z wierności ludzi, którzy po kompromitacji derbowej chcą odpocząć od ogladania nieudacznych aktorów blamażu i ich mało rozgarnietego trenera. Są to też ludzie, po których ta kompromitacja nie spływa tak lekko jak po innych. Zbyt długi czas poświęcili na Wisle by patrzeć na ludzi nie godnych podania ręki. |
|
|