|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Hahahah no tak ekonomistka jako minister sportu, politolog ministrem transportu i budownictwa, pediatra ministrem zdrowia, kulturoznawca ministrem cyfryzacji, socjolog ministrem spraw wewnetrznych i tak dalej i tak dalej. Jak dyskutowac z kims kto popiera taki nierzad. Wstydzilbys sie naprawde takie dyrdymaly wypisywac.
Nie nie jestem z PISu, ani Krowinowcem. |
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
||
tak używasz tego określenia, że musisz mieć chyba taka łatkę przypiętą na osiedlu. Strzelasz z ucha? Może sąsiadce z drugiej strony błoń?
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
szpen , ty k...a masz kompleksy, jesteś frajerem z kompleksami, tutaj wszyscy z ciebie mają polewke, w życiu też polewają z ciebie ? nie odpowiadaj
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mysle, ze rozmawiamy i o tym i o tym w koncy PKP to spolka skarbu panstwa a rozmawiamy o okresie, w ktorym panstwem jakby nie bylo rzadilo/rzadi PO i spolka.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Papierowe niemieckie wojsko.
http://pressmix.eu/index.php/2014/09...ojne-swiatowa/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.09.2014 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Niemieckie czołgi i wozy pancerne uchodzą za jedne z najlepszych na świecie a oni części zamiennych nie mają ? coś mi tu śmierdzi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W 7? w 25....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
![]() Chyba to nie o tym premierze piszesz co po dwóch latach rządzenia naród pokazał gdzie jego miejsce. I prezydent który pół roku przed końcem kadencji miał kilkanaście procent poparcia i spadało.
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.09.2014 o godz. 17:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Herr Niesiolowski odznaczony niemieckim krzyżem - "za zasługi dla obronności Niemiec":
http://wpolityce.pl/polityka/216080-...dla-obronnosci |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To tak jak Jarosława Saakaszwili odznaczył. Ten sam Saakaszwili który :
Cytat:
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...go,343327.html Też nikt nie wie kiedy prezes w Gruzji walczył.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.10.2014 o godz. 08:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kopara składa te same kwieciste deklaracje podczas expose co wasal niemiec 7 lat temu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.10.2014 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Fakt, grubo leci, przebiła nawet: "Nikt Ci tyle nie da, co Kaczyński obieca"
Ma 12 miesięcy na realizację choćby 50%, inaczej w wyborach 2015 PO dostanie max 20% bez możliwości zawiązania koalicji. Wyborcy ocenią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Obietnicami wygraja wybory samorzadowe i pewnie prezydenckie, ale w parlamentarnych moga już umoczyc jak gospodarka nie ruszy, bo nie igrzyska, a chleb i woda decyduja w decydujacych momentach. Zreszta z kim PO mialaby przegrac samorzadowe jak Sasina wystawiaja na prezydenta Warszawy, a rywalami Majchrowskiego i Zdanowskiej sa politycy ze swiezym rodowodem w PO
Co do Kopaczowej to retorycznie marna jak zwykle i kij polkniety na stale, ale jakis tam szkolen z manipulacj i sprzedazy posluchala na audiobookach, bo cytat o tym, ze zrobi w 12 miesiecy to co mieli zrobic w 3 lata jest rodem z tego typu skarbnic wiedzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaros...-tuskowi/dzypw
Już miałem przerzucić się z JKM-a na PIS, ale po tym co zobaczyłem... nabrałem się. Naiwny byłem, że Jarek to człowiek honoru i że jest jedynym któremu naprawdę zależy na Polsce. Zwykły protuskowy zdrajca i tyle. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba nie wierzysz naiwnie, że będzie wspierał tą złodziejską bandę rujnującą Polskę i Polaków już 7 lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Żelazna Logika od Wojciecha Cejrowskiego :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mocno naciagane, gdyz to nie my sobie doliczylismy narkotyki i prostytucje, ale eurostat zmienil sposob kwalifikowania szarej i czarnej strefy w PKB. Moim zdaniem slusznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą w Sejmie podczas zadawania pytań do Kopacz lansowany swego czasu na tym forum poseł Federowicz wlazł nowej premier w 4 litery oburzony trudnymi pytaniami jakie do niej skierowano. Żałosny typ, że też jeszcze ma czelność pokazywania się na Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A teraz wróćmy do konkretów: Mam nadzieję, że za rok więcej w polityce będzie ludzi np. z Centrum Adama Smitha i ludzi z RN(tych liberalnych) i KNP, mniej będzie z TR, PO, SLD, PSL a opozycją dla prawicy będzie PIS. I mam nadzieję, że spora część to będą ludzie młodzi.
Ostatnio edytowane przez palikot : 01.10.2014 o godz. 19:54.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mój pierwszy post to była zwykła ironia. Nigdy na socjalizm nie zagłosuje. Nie po to, moi rodzice i część społeczeństwa z nim walczyła, gdy niszczył naród, by teraz stopniowo wracał.
Będę świadomie i z wyboru głosował i wspierał właśnie ludzi którzy chcą system zmienić... nie pudrować... zmienić. A jedyną szansą póki co na zmianę systemu jest RN i dziadek z muszką, a jego ekscentryzm dał póki co sukces tej partii a nie rzeczowe i konkretne ale za to monotonne i bez wyrazu wystąpienia Iwaszkiewicza czy Wiplera. W demokracji głosów nie zdobywa się merytoryką tylko przebojowością i wizerunkiem, który musi ukierunkować się na zdobycie zaufania. Ja ten gest Jarka dobrze odczytuje nie martw się nie jestem naiwny, tak sobie tylko żartowałem, dobrze o tym wiesz ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 01.10.2014 o godz. 22:47.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
||
Zresztą sam Adaś to przyznał że prezesa gest był takim Judaszowym pocałunkiem . Cytat:
Brawo Kaczor! Już do końca udowodniłeś, że jesteś fałszywy jak mało kto! Ten gest z podaniem ręki to kit dla PiSowskiego lemingradu.. Ale i tak najlepszy był Palikot z tymi słowami: (pomijając szaloną Pawłowicz) Jak Boga kocham gdybym wiedział w 2010 r że E. Kopacz stanie na czele rządu nie opuściłby szeregów platformy. (może to mu się opłaci politycznie?)
Ostatnio edytowane przez york09 : 02.10.2014 o godz. 07:53.
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Trochę politycznie trochę motoryzacyjnie:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ewka nieco się zapomniała w tym expose... obiecała wszystkim, wszystko "za darmo". Niektórzy te wszystkie obietnice podliczyli i wyszła im niebagatelna kwota...140 mld zł - grubo ponad 1/3 rocznego budżetu Polski.
Ale nie martwcie się, Ewka po prostu chciała przebić mistrza Tuska i obiecać jeszcze więcej... a że obiecane mieliśmy już złote góry, zielone wyspy, Johnnie Walker w kranie i wycieczki do Muzeum Lotnictwa to co więcej pozostało biednej Premierzynie? ![]() Polska demokracja w pigułce. Politycy Platformy Obywatelskiej mieli odpowiedzieć na pytania dotyczące nieprawidłowości w państwowym sektorze geologicznym. Politycy opozycji nie zdążyli ich zadać bo...posłanka PO Dorota Niedziela zgłosiła wniosek o zakończenie posiedzenia, który… został przegłosowany przez polityków koalicji rządzącej. To jest chore do szpiku kości. Ci ludzie przeżerają Wasze pieniądze. https://www.youtube.com/watch?v=YWY-50Kul7E https://www.facebook.com/Lemingopedia |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A tak nawiasem to wszyscy obiecują to dlaczego nie Ewa?
Ostatnio edytowane przez york09 : 02.10.2014 o godz. 12:09.
|
|
|