|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
1696 biletow zostali, kto nie ma niech lepiej kupuje bo do jutra powinno juz nie byc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie pamiętam, kiedy ostatnio na tydzień przed meczem nie było już biletów, a na to się zapowiada
Szkoda, że to tylko przed Legią, ale i tak super. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Około 1000 biletów pozostało w kasie na mecz z Legią. Końcówki na sektory A11(6), G2(172), są jeszcze bilety na sektory H11(517), H21(328).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ostatnie 899 biletów. Godzina i po sprawie
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy można wydrukować potwierdzenie zakupu biletu na czarno-biało
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jest jeszcze 78 miejsc na B22 i niespełna 30 na G2.
Jak to zejdzie zostanie tylko H. No i niespełna 200 karnetów na C5 i E 13. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
683 bilety zostały
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Myślę, że są to właśnie te wolne karnety.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Caly czas udostepniaja nowe miejsca wiec tą liczba na stronie biletami nie ma co sie sugerowac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie są wolne karnety, tylko miejsca zarezerwowane obok siebie w dużych kwadratach bądź prostkątach. Karnet miałbyś po prostu wolne miejsce do kupienia a R się nie da kupić. Zresztą na B22 i B23 gdzie jeszcze są te rezerwacje sprzedaży karnetów nie ma. Karnety są tylko an C5 i E13 w liczbie 170 a R jest wszędzie dużo. Nie wiem o co z tym chodzi.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak czy siak prędzej,czy później wszystko pójdzie.
Edit A to fakt palikot. Z tym,że kto miał już kupić na C czy narożnik to kupił. A na każdym meczu jakieś wynalazki się znajdą,szczególnie na Ległej ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.09.2014 o godz. 15:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie tak ale nie chciałbym, żeby kibice"lastminute" kupowali bilety na C/D/B...
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
R - moze to miejsca z ograniczona widocznoscia.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wg strony zostało 600 biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niee, to prawdopodobnie miejsca, które mieli zarezerwowane dla jakichś tam partnerów. Przecież E15 to kolejny sektor, gdzie jest wiele miejsc dla różnych firm współpracujących z Wisłą..
Komplet pęknie na początku tygodnia zapewne, no chyba, że specjalnie zostawią jeszcze trochę sztuk na sam koniec, aby podgrzać atmosferkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. od 50 do 200 biletów na sektor to chyba architekta i inwestora by powieszono
![]()
![]() Bardziej skłaniam się do argumentu, że specjalnie zostawili trochę sztuk na koniec, by podgrzać atmosferę ![]() Te miejsca są zarezerwowane a nie wykupione! Znaczek R o tym świadczy, tak samo jak miejsce z karnetu w przedsprzedaży czeka na ciebie, póki jeszcze go nie wykupiłeś. Wykupione miejsce oznaczone jest kłódką. Póki co, nie widzę kompletu na tym meczu, póki te R(vouchery?) się nie rozejdą(wymienią się na bilety) a w szczególności połowa sektora E 15. Karherop - Idąc tym tropem myślenia, można rozdać wszystkie bilety i mówić, że jest komplet. To jest mecz na którym się zarabia więc rozdawać bilety sponsorom można, ale nie w takiej skali. 1,5 - 2 tys biletów rozdanych nie jest dobrą strategią według mnie. Co więcej dla kogo czekają rezerwacje na sektorze C? Mam nadzieję, że się wyjaśni i nie są to zamknięte miejsca pod jakieś karnety ale raczej dla zgód. Ci co mieli już kupić kupili, kibice lastminute na C? To będzie zjebany doping...
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.09.2014 o godz. 17:01.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak naprawdę nie istnieje coś takiego jak komplet widzów na meczu, nie ma takiej możliwości z przyczyn technicznych. Choćby z tego względu, że zawsze komuś coś wypadnie i nie zjawi się na meczu.
Nie ma co z tego robić dramatu. Bo czy będzie 31548 czy 31599 to już mała różnica. Grunt żeby wszystkie bilety w kasach zostały wyprzedane. Tym jest teraz komplet. A co do tych rezerwacji, to jeśli mają one połączenie z voucherami na mecz, to idę o zakład że trzeba go wymienić do jakiegoś terminu przed meczem. Jeśli ktoś tego nie zrobi voucher przepada i bilet ląduje do wolnej sprzedaży. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mi też nie. Nie wiem o czym piszecie ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tzn. usunąłem posta bo mi pokazywało. Jak klikniesz w jakiś sektor z wolnymi miejscami to tam po rogach masz strzałki które Cię przełączają pomiędzy sektorami i wtedy możesz sobie wejść na te całe czerwone i tam przy np. C1 masz te R.
Na forum SKWK napisali ok. 16, że jest jeszcze 50 szt. na B. Teraz coś już widzę koło 20 szt. Nie wiem o co w tym chodzi, to tak na prawdę w przyszłości spowolni nabywanie biletów bo ludzie będą czekali na jakieś te co zostały zarezerwowane.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.09.2014 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na D nie ma przypadkiem zarezerwowanych miejsc dla Unii Tarnów? Bo tam mają siedzieć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hipoteza, czy potwierdzone info? ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A na C i innych sektorach nie ma tych rezerwacji? kilka sektorow jest zarezerwowanych dla Unii? no wlasnie.. zadne reszerwacje dla Unii, to jakies ostatki, ktore zasnely i nie anulowali tych rezerwacji (tzn nikt tego nie rezerwowal tylko strona to zrobila automatycznie i dotyczyla osob, ktore mialy karnety na poprzedni sezon) i klub co jakis czas sam zwalnia te miejsca, stad na stronie z biletami raz napisane jest ze zostalo 550 biletow, a po 10 minutach 553 bo co jakis czas aktualizuja miejsca. Choc wiekszosc tych miejsc mozna kupic jedynie jako KARNETY.
tak czy siak komplet bedzie, bo to wspomniane ostatki + udostepniaja miejsca na najgorsze rzedy sektorow jak chocby obok okraglaka na gorze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.09.2014 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
28500 to już koncoweczka....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jakie ostatki? Klub anulował rezerwacje w niedziele po Bełchatowie i już nie było żadnych rezerwacji karnetowych. Na A 11 nagle 3 dni temu pojawił się prostokąt 10 na 10 czyli 100 miejsc jako R. Gdzie tam były rezerwacje karnetów? Przypominam, że R pojawiło się w trakcie sprzedaży z Legią a nie była od początku co świadczy, że to świadoma robota (Wiem bo śledziłem).
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.09.2014 o godz. 18:21.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/WislaKrakow...766282/?type=1
a wiec tuz, tuz.. a musimy odjac 2 tys fanow Legii + bufor (ok 1000 miejsc) i miejsca dla prasy/tv. co daje nam niecale 30 tys widzow przy komplecie. |
|
|