|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Ja też chętnie kupiłbym karnet, ale wolne mam tylko weekendy, a większość meczów wisły jest rozgrywanych w tygodniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Hej
Wg. systemu online Wisełki, na ten moment na 21 września zostało w kasach 2327 biletów!. Pzdr. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czyli ile tak naprawdę zeszło do tej pory ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
25k sprzedanych + 2k Legii + 1k bufor+ 1.6k E11/E16 + 1k vipy + 2.5k dostępnych biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
W pracy z wolnym czasie monitoruje bilety.wisla.krakow.pl Na stan 16:55 biletów dostepnych w sprzedaży to 2309 i karnetów 376. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak z ciekawości gdzie na bilety.wisla.krakow.pl Wy widzicie ile zostało biletów? Bo tak z ciekawości chciałem zobaczyć i nie widzę tego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klikasz na kup bilet, wybierasz sektor i obliczasz ;-)
Jak sprawdzałem koło 13 to np na e21 nie było żadnego wolnego miejsca a przed 17 pojawiło się jedno wolne. Najszybiej schodzą bilety z narożnika B, myślę że dziś zakończy się sprzedaż na tym sektorze. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaa, myślałem, że gdzieś jest ogólna liczba ile biletów zostało ze wszystkich sektorów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak tak wszyscy będziecie sprawdzać ile zostało to znów będą problemy z serwerami i ci którzy jeszcze biletów nie mają będą mieli problem.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, dlatego pytam o to dopiero teraz a nie w pierwszy dzień sprzedaży biletów, co by właśnie systemu nie obciążać. W dodatku sprawdzanie teraz ile zostało biletów nie ma sensu bo do meczu tydzień więc bilety i tak zejdą i tak, pytanie tylko czy dziś, jutro czy może w niedzielę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O 15:45 bylo jeszcze 3000 biletow.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ooo fuck, ślepy jestem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na razie nikt nie narzeka na system tak więc myślę można sprawdzać bez problemu (przy starym tego nie robiłem bo przeszkadzało innym).
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Polecam wam w czasie wolnym zagladac do kalendarza, gdyz dzien w ktorym zejdzie ostatni bilet bedzie dniem, w ktorym zajrzeliscie do kalendarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przyśpieszyło. Pokazuje 1800! Do niedzieli po biletach będzie
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
jutro,najpozniej w niedziele koniec biletów na Legie. jest weekend wiec duzo ludzi bedzie spieszyc po bilet. gdyby stadion miał 40 tys miejsc pewnie tez by zeszyły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Biletów jutro nie będzie.Osoby niezdecydowane przyklepują od teraz aby zakupić online i od jutro realnie w kasach
Na tydzień przed meczem będzie brak biletów.Bardzo dobrze to na przyszłość oznacza i można mówić aa to tylko Legia.Lecz tak naprawdę malutkimi kroczkami przełoży sie to na przyszłe miesiące. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Oficjalna podaje 25700..
Wiec po dzisiejszej wygranej najpóźniej w niedziele biletow brak... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No jeszcze trzeba doliczyć że około 250 miejsc jest zarezerwowanych na karnety w kilku sektorach. Więc pewnie jakieś bilety pojawią się dzień przed meczem? Wynik bardzo cieszy i wierzę że tendencja będzie wzrostowa, nie płaczę w internecie że tylko na Legie ludzie kupują, to nie o to chodzi, każdy taki mecz buduje frekwencję i byłoby wspaniale gdyby średnia na ten sezon wyniosła około 17-18 tyś. Z każdym rokiem trzeba sobie stawiać cele.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytanko mam - próbuje kupic na swoim koncie bilet dla kumpla ktory też ma KK po wybraniu miejsca i kliknieciu ok nie ma zadnej reakcji systemu i wyswietla to samo. Mial ktos cos takiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nic nie pomoglo
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Gdy będa dobre wyniki Wisły to do 20 tys mozemy dobic kilkukrotnie. nie ma co sie oszukiwac,kiedy Nasi gracze beda przegrywac na mecze beda przychodzic stali bywalcy. Więc piłkarze tez maja swoją ogromna cegiełke w tym zeby na kazdym meczu było sporo ludzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zostało 1708 biletów (H11, H21, A11, G1 i G2) + 240 karnetów (C5, E13 i A11).
6 miejsc zwolniło się na D22! To najlepsze dostępne miejsca obecnie w sprzedaży.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.09.2014 o godz. 07:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|