|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dziś koło 11 przy kasach zero kolejek ale ludzię się cały czas przekręcali. Ciekawe ile ludzi nie obytych w intenretach przyjdzie w dniu meczu pod kasy stadionu ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja bylem przed chwila, przy Kasie ok 10 osob, Ja kupilem 4 bilety wiec 21504 osoby
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
||
Chociaż obaj wiemy, że to pewnie 1 i ostatni mecz na R22 w tym roku, ale chciałbym sie mylić.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.09.2014 o godz. 13:31.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Może kupuje pojedyncze bilety, bo bardziej wspomoże klubową kasę?
![]() Już nie masz się do czego przy pierre dolić... ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
No karnet się nie opłaca (klubowi), ja też mam tylko bilety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I to jest wspieranie klubu !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kupilem bilety na H22, wiec wsparlem kase klubowa 200pln
ja sam kupuje bilet praktycznie na kazdy mecz, karnet kupie po tym meczu, bo wole inne miejsce na sfadionei tylko bilety juz sprzedane. |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie kupisz już po tym meczu karnetu, ponieważ to ostatni termin sprzedaży był
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
WAŻNA INFORMACJA DLA MAJĄCYCH PROBLEMY Z LOGOWANIE PO RAZ PIERWSZY!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wg mnie kupowanie biletów zamiast karnetów jest trochę bez sensu. Ja kupuję zawsze karnet, jak chcecie dodatkowo wspomóc klub to kupcie np. koszulkę oficjalną, na meczu będziecie tak czy siak
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
więc to nie do końca jest głupie... ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poza tym warto wspomnieć, że nie każdy zawsze na ten mecz może iść.
Zostało mniej niż 4 tysiaki + 700 karnetów, komplet pęknie chyba do jutra, najdalej do soboty, bo w ciągu ostatniej godziny zeszło koło 300 biletów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczególnie jak ktoś mieszka np 150km od Krakowa i w co drugi weekend pracuje, nie mówiąc już o piątkach, kiedy to też mecze są rozgrywane.
Także Kolego to, że coś wg Ciebie jest bez sensu, nie oznacza, że dla innego jest tegoż sensu pozbawione. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
o kurcze to mnie zaskoczyliscie:/ myslalem ze bedzie jeszcze jeden etap sprzedazy karnetow, ale musialem cos przeoczyć w takim razie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ok, nie wyraziłem się jasno.
Dla gościa, który chodzi mecz w mecz na stadion, kupowanie biletu po droższej cenie jest zabiegiem co najmniej dziwnym, ponieważ klub można wspierać nie tylko poprzez zakup biletu. Jak kupisz drożej bilet, zamiast zestawu karnet + oficjalna koszulka, to jesteś tylko na meczu, a jak kupisz karnet z koszulką to masz jeszcze koszulkę. Po prostu wydaje mi się, że niektorzy zapominają o tej formie wspierania klubu, na zachodzie to jest główny przychód przeważnie. Lepiej ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jednemu wygodniej karnet a drugiemu bilet - nie ma sensu ta dyskusja
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
3828 miejsc pozostało, i liczba z każdą chwilą maleje... No, takiego zrywu to się nie spodziewałem
Ja jutro rano idę do kasy.![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Edit: No to mój błąd, z tym, że nie ma nigdzie napisane.
Ostatnio edytowane przez R33 : 12.09.2014 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Komplet myślę że ogłoszą w poniedziałek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ktoś wyżej poruszył ważny problem. Jakby kiedyś dało się na Wiśle mając karnet zrobić przesiadkę np. na jeden mecz, ponieważ np. odwiedził mnie ktoś z rodziny mieszkający poza krajem i chciałbym ogladać mecz razem, to byłoby wspaniale. Czy ktoś w klubie myślał nad takim rozwiązaniem ? Myślę, ze nie powinno być z tym problemu ponieważ wystarczy ściągnąć z systemu z karty moje miejsce i wydrukować mi je w innym sektorze albo nabić na kartę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
24000.....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli więcej w jednym meczu na Reymonta niż przy Kałuży przez całą rundę.
Sorry, zapomniałem, ze im system zaniża frekwencję a nam zawyża. W przypadku kompletu, czyli zerowej ilości pustych krzesełek, też wymyślą zapewne jakąś nieskomplikowaną teorię propagandową. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Informujemy również, że na mecz z Legią Warszawa już dziś skończyły się bilety na sektory:
A21; A22, B11, B12, B21, C1, C2, C3, C4, D11, D12, D21, D22, D23, D24, E11, E12, E14, E15, E16, E22, E23, E24, E25 oraz H23. W dalszym ciągu można nabywać bilety na następujące sektory: A11, A23, B22, B23, B24, E21, E26, F11, F12, F21, F22, F23, F24, G1, G2, H11, H21 i H22. Istnieje także możliwość zakupu karnetów na sektory: A11, A23, C5 (250 miejsc), E13 (30 miejsc), F21, F22, F23, G1 oraz H22. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Sektor buforowy i propagnde czas zacząć... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Wiele osób przez to też nie kupuje karnetów. Brakuje mi też zamiany osoby na karnecie, która też mogłaby być odpłatna. Obecnie mając karnet, można chyba kupić miejsce na VIPie, ale to drogie rozwiązanie. A bilety dalej ładnie się sprzedają...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.09.2014 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To byliby dodatkowi kibice, których karnetowcy mogliby przyprowadzić na mecz. Klub by na tym zarobił kasę, a tak nie idą bo i tak nie siedzieliby obok, więc rezygnują.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
)![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|