|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to załóż konto w tmobie bankowe, wpłać kasę i zapłać za bilet.
Założenie konta trwa 5 minut, umowę podpisujesz przelewem ze swego konta. I wszystko. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mam taki problem zaś że gdy chce zapłacić za bilet cały czas mi się włącza error a status przy kupnie mam oczekiwanie na potwierdzenie płatnośći.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.09.2014 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dołożyli jakieś 1500 tysiąca biletów. Licznik wskazuje ok 8800 wolnych a sprzedanych jest ok 16 tys. w tej chwili.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Karnety schodzą w tempie 2-3 na minutę. Pytanie tylko czy sprzedają karnety czy też zmniejsza się pula miejsc karnetowych, bo kupowane sa na te miejsca bilety....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To nie są karnety tylko karnety + bilety, gdy kupując bilet zajemisz miejsce w którym można było kupić karnet jest to liczone jako -1 miejsce do kupienia karnetu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sektor B już jest cały w sprzedaży, piszę bo niektórzy czekali na jego otwarcie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ta chwilę jest wolnych 8148 biletów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
D już całe poszło, chyba Iszy raz jak któraś trybuna została wyprzedana przed C.
Powinni w sumie popracować nad oznaczeniami, bo jak na jakiś sektor zostało kilka sztuk to ciężko wyłapać gdzie jest.
Ostatnio edytowane przez R33 : 09.09.2014 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy komuś kiedykolwiek udało się dodzwonić do strefy kibica? Wydzwaniam od wczoraj i nic. Wysłałem maila - cisza. Jednym słowem zero kontaktu. Mam próbować z tym telefonem dalej czy to bez sensu? A może istnieje jakiś inny telefon?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Szanse niestety masz minimalne. Jeśli nie mieszkasz daleko podskocz. Jak żonie ostatnio wyrabiałem duplikat KK to ten telefon znajduje się na górze tam gdzie właśnie wyrabia się karty kibica. Telefon non stop dzwonił dziewczyny były 3 tylko jedna zajeta ale nie odbierały. Dopiero jak za drzwi stara gwardia z wislackiego świata wyszła z bocznych drzwi to pierwsze co zrobili to odebrali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sam wybieram D bo klimat mi odpowiada. Bardzo dużo osób z dawnego C co za tym idzie raczej "starszych" osób. I chyba dość świadomie wybierających właśnie to miejsce. Zagniewani młodociani raczej tu nie wpadają.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 09.09.2014 o godz. 12:52.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeszcze przed chwilą było +200 biletów na C5 i nagle wszystkie zniknęły
Ciekawe czy jakaś grupa/rezerwacja czy błąd systemu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
emocje rosną!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ogólnie z dzisiejszą dynamiką jutro wieczorem będzie wyprzedane całe C
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jak tak dalej pójdzie niedługo skończą się bilety na C. Jest moc!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 09.09.2014 o godz. 16:27.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ile poszło biletów?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bardzo dobrze!!! Może niektórzy zrozumieją, że Legia to nie jedyny mecz na R22. Wielka gorączka, wielki żal jak to się nie opłaca jechać odnowić KK przed meczem. Jeździć dwa razy. Uświadomcie sobie, że nawet jakby można było odnawiać KK przez Internet 90% narzekaczy i komentatorów zrobiła by to tylko przed meczem z Legią. Taka prawda. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Próbował ktoś, mając karnet, kupić bilet ze swojego konta dla kogoś znajomego? Pytam, bo nie pamiętam hasła do logowania dla ojca, a chciałbym mu kupić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dlaczego na stronie z biletami pisze że pozostało około 6 tys biletów, a podana informacja jest że 18 tys. biletów sprzedano? 18 + 6 = 24, a gdzie pozostałe bilety, czy to są już sprzedane karnety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
takie rzeczy tylko na Legie
|
|