|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
(moze trafil do spamu ? moze podales bledny mail?) https://bilety.wisla.krakow.pl/pomoc...c-i-faq,9.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie dostałem żadnego linka na maila, ale jestem przekonany, że podałem dobrego, bo sprawdzałem dwa razy. Nie wiem, może babka przy kasie się walnęła. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać przez telefon.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a sprawdzałeś sobie folder SPAM?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jasne, że tak. Nic tam nie ma.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam dwa pytanka dotyczące kart kibica:
1) Czy żeby wyrobić duplikat karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? 2) Czy żeby przedłużyć ważność karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? Koledzy mieszkają dosyć daleko, a muszą przedłużyć lub wyrobić kartę ![]() Dzięki za odpowiedź!! ![]()
ZKS NAFTA JEDLICZE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1) Nie musisz.
2) Nie musisz. 3) Przy wyrobieniu duplikatu ma przecież nową kartę. 5 kas otwartych. Można śmigać po bilety ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
W zeszłym roku bilety na Legię skończyły się dzień przed meczem. Obecnie mamy ok 3 tys biletów mniej w sprzedaży(sektor gości dla Legii i G3 bufor) więc jest duże prawdopodobieństwo, że biletów nie będzie w sprzedaży w dniu meczu, ale na wszelki wypadek trzeba śledzić cały czas informacje. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
kolejka po kk jakieś 20 min stania. 6 kas czynnych
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na stronie z biletami widnieje informacja:
Ilość wolnych miejsc 11173 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Już pareset mniej. W tym karnetów ok. 7400. Schodzą po kilkanascie na minutę... W dniu meczu chyba ty;ko pakiet gold zostanie ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jak ja wyrabiałem Kartę Kibica, to mi 3 razy źle wpisywano adres e-mail. Niektóre osoby, które tam pracują to totalna porażka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ile na początku jest udostępnionych miejsc na mecz na naszym stadionie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam takie pytanko słyszał ktoś o tym ze ma być piosenka na legi na melodie ich hymnu o lidze mistrzów leci to jakos tak MAM TAK SAMO JAK TY LIGE MISTRZÓW W TV niestety nie znam dalej
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ależ błysk. Zajmij się krakowskim podwórkiem a nie spinaniem dupy na warszawke. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
jeśli to prawda to super. Tak naprawdę nie opłaca się kupować teraz nic innego jak karnet. Wychodzi taniej, a dodatkowo wspiera się kluv, któremu sie kibicuje. Lepsze to niż kupowanie tylko 1 biletu w sezonie na mecz z Legią Warszawa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.09.2014 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam putanie odnośnie opłaty za bilet.
Chciałem kupić bilet online ale nie potrafię za niego zapłacić. Mam konto w banku spółdzielczym a przy płatnościach nie ma takiego do wybrou, Brat ma w alior sync ale tego też nie ma a przelew zwykły jest niedostępny. Czy ktoś może mi pomc? ![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
wie ktoś ile biletów zostało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
UWAGA! Jeśli system nie "załapie" Twojej płatności to wciąż możesz użyć kasy która przelałeś za posredenictwem PayPal. W mailu (koniecznie wpisz maila żeby dostać potwierdzenie) będziesz miał kod dzieki któremu możesz spróbować kupić jeszcze raz. Wtedy zaznaczasz opcję Kod PayPal albo coś takiego
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 07.09.2014 o godz. 21:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Alior sync juz nie ma. Teraz to T-mobile uslugi bankowe i tym mozna placic. Sam tak placilem wczoraj.
Wybierz platnosc Payu a pozniej T-mobile uslugi bankowe. Logujesz sie identyfikatorem i haslem z alior synca. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wg FB Wisły Kraków już 13000 biletów/karnetów sprzedanych.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hej! Możliwość realizacji w konkretnym banku płatności PayU uzależniona jest od terminów przyjmowania przez nich wpłat. W jednym banku przyjmowanie takich płatności odbywa się 7 dni w tygodniu 24h na dobę, a w innym tylko od poniedziałku do piątko od 8 - 16 Dlatego też niektóre opcję w weekend mogą być niedostępne Pelna tabelka zawierająca godziny/bank znajduje się pod adresem: http://www.payu.pl/dla-kupujacych/wygoda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fad0d81f7.html ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
@ŁukaszTS
Chyba jaszybciej będzie jak znajdziesz kogoś kto ma konta w jednym z tych banków. Zwykły przelew jest chyba wyłączony ze względu na to, że system czeka chyba 3h na płatność, potem anuluje zamowienie (tak przynajmniej było kiedyś), a zwykły przelew może iść dłużej. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To ci opisałem co masz zrobić?! W czym znów masz problem, zapłać tym alior sync/t-mobile bankowe i po sprawie. A jak nie to sam załóż konto. Trwa to 5 minut i po sprawie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|