|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dzięki Panowie. Tak myślałem, ale nie byłem pewny na 100%.
@domin_czyzyny - koledzy ze Śląska ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie bierz takich ludzi na C, D ani G. Jedynie sektory A, E, H.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zniżkę do biletów nalicza w koszyku czy dopiero później jak przejdę do podsumowania? Bo jak w koszyku wpisuje dane osób dla których chcę kupić bilety to niżej jest info:
Uwaga! Zniżki do biletów są naliczane w następnym kroku, po dodaniu biletów do koszyka. Jak dodam bilety do koszyka to nic takiego się nie dzieje, dalej jest normalny a nie ulgowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja dzisiaj kupywalem i sobie sam na ulgowy ustawilem bez problemu poszlo nie czekalem na nastepne kroki
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A rzeczywiście teraz jest taka opcja, wcześniej w ogóle nie było możliwości wyboru. Dzięki.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
9000 bileto juz poszlo, mam pytanie jak kupuje sie bilety przez internet to mozna z jednego konta kupić bilety dla innych osób, co trzeba podać przy kupowaniu? I jak to przebiega wgl? Jak dziala sprzedaz przez internet? dziala system? Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Tak jak w avicie kupujesz chleb Na tą chwile system działa bez problemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli ten ktoś posiada KK to spokojnie możesz mu kupić bilet. Potrzebujesz imię / nazwisko i np. PESEL. Mnie 20 minut temu poszło bezproblemowo, 2 bilety są.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
luzik wszyscy mają aktualne KK wiec trzeba zakupić bilety, dzięki za informacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Słabiutko panowie...Na C można kuić jeszcze ok. 3.3 tysiąca karnetów.Cena za karnet wręcz śmieszna i takie problemy ze spredażą
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wczoraj sprzedano ponad 2000 biletów. jak na pierwszy dzień sprzedaży to dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
3700 dokładnie biletów...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Byłem około południa , ogonek na 20 minut stania , 3 kasy otwarte. Kupowałem na F 2/5 sektora już zajęta. Bilet za 5 zł dla żony miło mnie zaskoczył.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie. Jeśli kupię karnet, a nie będę mógł się pojawić na jakimś meczu, to mogę go komuś udostępnić?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
9000 miejsc sprzedanych.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...rzedanych.html |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Dani : 06.09.2014 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mogę kupić więcej niż 4 bilety jak to miało miejsce w poprzednim systemie?
Bo dodałem 5 i kółko się kręci ale nie przechodzi nigdzie dalej... Edit: Można kupować więcej. Sprawdzone
Ostatnio edytowane przez MatMario : 06.09.2014 o godz. 20:58.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Pytanie - jest nadzieja, że w dzień meczu z Legią będą jeszcze bilety? Chciałbym obejrzeć mecz ze znajomymi z b. daleka (ok. 700km) a nie mają jeszcze kart kibica - a wiadomo, że przejechać 700km w jedną i drugą tylko po to, by wyrobić kartę i kupić bilet to nie jest dobry biznes. I jeśli tak to na jakich sektorach najprawdopodobniej zostaną wolne miejsca? I czy mając karnet można dodatkowo wykupic bilet na inne miejsce? Idąc na mecz ze znajomymi fajnie by było siedzieć obok nich
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
|
To co dzisiaj sie dzialo przy wyjsciu z kas to dramat !
Byla godzina 15:58 na farta jeszcze zdazylem wejsc kupic bilet za mna szlo 2 mlodych chlopaczkow mega podjarani meczem z Legia i ze pierwszy raz ida na mecz sami, lecz dochodzac do wejscia kas (byla 16:00) dostali mega wala, gosc pilnujacy wejscia powiedzial im ze nie ma szans juz kupic bo on chce jechac do domu, no jak ich zobaczylem to po prostu widzialem lzy w ich oczach, mowili mu ze przyjechali kawal drogi, sa ostatnimi w kolejce szybko kupia i pujda... gosc pilnujacy powiedzial ze on tez jest z daleka i nie kupia biletow bo taki ma kaprys... Noz Ku*wa MAC! Nie moze byc czegosc takiego ! Gosc mial wyje*ane bo i tak bedzie komplet ale tych juz dwoch chlopaczkow moglo sie zrazic i nie beda przychodzic na mecze! Tak klub chce zdobywac kibicow ? przekonac nas do siebie po bojkocie ? Nie tedy droga ! tego goscia moim zdaniem od kopa cza WYJE*AC !!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak wyglądał ? Tak siwy z mordą typowego alkoholika, nieskażoną jakąś głebszą myślą ? Bo jeśli to on, to nie pierwsza jego akcja.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy taka ....a może pracować w obecnej Wiśle Kraków? Czy czasem nie wsadza On kija w szprychy ? Pan Ludwik powinien się temu przyglądnąć.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.09.2014 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Przepraszam jeśli zadaję głupie pytanie. Domyślam się dlaczego narożnik B na górze jest póki co nieczynny na stronie z biletami, ale kurcze są jednak ludzie którzy chcieli by udać się właśnie tam.
Moje pytanie. Czy wiecie z doświadczenia kiedy tak mniej więcej mogą go otworzyć? Czy dopiero jak zejdą wszystkie bilety na pozostałe sektory? Dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jak zejdzie D to otworzą B - tak samo dzieje się na C czy G, zejdzie jedna część, otwierają następną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
Jeszcze powiedzialem mu zeby ich wpuscil bo co mu szkodzi 2 osoby wpuscic, rozumiem bylo by 20-30 to ok ale 2 ?;/ to on do mnie ze szkodzi i tyle... nie dalo sie z nim gadac. |
|
|