|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cóż, nie chciało się rzygać na treningach u Smudy to się będzie rzygało od kopa w brzuch w jakiejś 29 lidze. Smutne, bo papiery na granie były.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To nie jest tylko kwestia rzygania na treningach. To jest przede wszystkim sprawa tępej głowy człowieka, który miał wyższe mniemanie o własnej osobie, bo strzelił parę ważnych goli dla Wisły. O jego stosunku do kibiców nie trzeba przypominać. Bardzo dobrze, że u nas już go nie ma, niech się buja po wy....owach, jak nie umiał docenić tego, co tu miał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic w tym niesamowitego - niejeden piłkarz, który miał "coś" w nogach, a niewiele w głowie skończył podobnie. Lepsi od niego marnowali sobie kariery.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cóż, chciałem to ująć oględniej ale skoro postanowiliście mi wyjaśnić przyczynę to napiszę swoje opinie bardziej bezpośrednio - jak się jest debilem to i talent Messiego nie pomoże. Miałeś chamie złoty róg ostał ci się jeno chujowy klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co ciekawe Malecki dostal czerwona kartke za komentowanie decyzji sedziego
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...-za-silny.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bunoza i Miśkiewicz dalej bezrobotni czy transfermarkt nie jest zaktualizowany? Tacy rozchwytywani podobno byli...
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miśkiewicz jest kontuzjowany (chyba bark).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bunoza także bez klubu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Poszedł gnębić Apoel za brak awansu Wisły do Ligi Mistrzów
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Zmiana planów u Dudu Bitona ląduje na wypożyczeniu w Lidze Mistrzów w Nk Maribor.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Misiek dziś przechodzi operację kręgosłupa, trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i by szybko wrócił do zdrowia.
wislaportal.pl napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Oby szybko wrócił do zdrowia i pełni sił! Powodzenia! Dobrze by było, aby klub mu pomógł.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wracaj szybko do zdrowia i na boisko Misiek! Trzymam kciuki za Ciebie.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wracaj Misiek - najlepiej na Reymonta. Wisła potrzebuje Cię. Osobiście wolałem Pareikę, ale Misiek też dawał radę i Miśka zapamiętam z jak najlepszej strony!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Też miałem rzucić to info... Co raz bardziej widoczne, że Mały ma coś z głową... Kiedyś mi jeszcze go było szkoda, ale jak patrzę co wyprawia, to szkoda gadać...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Moja cierpliwość do wybryków Patryka skończyła się już dawno, dlatego niezmiernie się cieszyłam, że odchodzi z Wisły. Teraz mogę tylko współczuć Pogoni, ale z drugiej strony wiedzieli na co się piszą. Gdy był młodszy, wszyscy mówili, że dorośnie. Tymczasem Małecki ma już 26 lat, a zachowuje się wciąż jak 19-latek. Nie widzę już dla niego ratunku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Przecież wystarczy skojarzyć trzy fakty.
1)Wypowiedzi Małeckiego o Skorży, jego dobra forma wtedy 2)Skorża obejmuje Lecha 3)Małecki odmawia wyjazdu na mecz Pogoni 1) + 2) +3) = Małecki niedługo ubierze koszulkę Amici, jeśli tylko Pogoń rozwiąże z nim kontrakt |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, czy zanim się na nim poznali w Szczecinie(że to impotent piłkarski i umysłowy), to zrobił sobie dziarę klubu za który chciał umierać
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z Patryka nie szydź, bo na to nie zasługuje (tak oceniła pewna grupa ludzi, która ma prawo do oceniania kto zasługuje a kto nie zasługuje na wyszydzanie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Mógł powiedzieć że w Polsce panuje wolność słowa a czerwona kartka to rodzaj cenzury i że ma oferty z cywilizowanych krajów bo tu to dziki kraj
![]() Zyskałby chociaż poklask w niektórych kręgach a tak...
Ostatnio edytowane przez KrzychooR : 03.09.2014 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Patryk po powrocie z zagranicy wciąż miał zadatki na dobrego, ligowego skrzydłowego, niestety stracił tą przewagę w szybkości nad obrońcami co było widać jak na dłoni w jego ostatnich grach w Wiśle, i wszystkich meczach w pogoni (w sumie to oglądałem co drugi ale jest to dość miarodajna liczba). Widać było, że kiwke ma ale brak mu tego ciągu w stronę bramki, nawet jeśli oszukał obrońce to nie potrafił utrzymać przewagi... jego statystyki mówią zresztą wiele, dla kogoś kto nie przyglądał się mu w tym sezonie, gre Patryka można podsumować jako bezproduktywną.
Szkoda jego talentu, bo jak wiadomo i było tysiąc razy powtarzane, Patrykowi brakło pokory oraz chęci pomocy samemu sobie. Natomiast prywatnie wcale mi go nie żal, z tego co przewija się w prasie to Azoty płacą mu około 45-50 tys złotych miesięcznie, za taką kasę to większość piłkarzy o umiejętnościach i formie Patryka pruła by na treningach aż nogi do dupy weszły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...du-Pogoni.html
Bardzo łatwe wyjaśnienie sprawy. Tak to jest jak się wierzy szmatławcow z "przeglądu sportowego" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/newsroom/69...wi-wdowczykowi
patryś chyba nie zdąrzy zrobić sobie nowego herbu na klacie.... wydaje mi sie ze to koniec tego skórokopacza na poziomie ekstraklasy ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|