The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2014, 15:33
MK85 napisał(a):Wyświetl post
co po niektórzy obudzą się pewnie w piątek o 17, że chcą iść na mecz i postoją w kolejce po bilety...
Żeby tylko szoku nie doznali przy kasie, że KK mają nieważną
Kwestia ważności/nieważności KK jest łatwa do sprawdzenia, bo przecież data na niej widnieje jak byk wypisana. Natomiast standardowo, jak zawsze, wielu zdecyduje żeby przyjść na mecz w ostatniej chwili no i oni zapewne swoje odstoją. Dla mnie jednak, mimo wszystko, paranoicznym jest że sprzedaż internetowa kończy się na 24h przed meczem. To powinno działać do samego końca.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 27.08.2014, 15:34
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Kwestia ważności/nieważności KK jest łatwa do sprawdzenia, bo przecież data na niej widnieje jak byk wypisana. Natomiast standardowo, jak zawsze, wielu zdecyduje żeby przyjść na mecz w ostatniej chwili no i oni zapewne swoje odstoją. Dla mnie jednak, mimo wszystko, paranoicznym jest że sprzedaż internetowa kończy się na 24h przed meczem. To powinno działać do samego końca.
Według tego co jest napisane na nowej stronie biletowej, sprzedaż internetowa zostaje zakończona na pięć godzin przed rozpoczęciem spotkania. Więc jest to już rozsądne.

EDIT: Chociaż strona klubowa dalej twierdzi, że sprzedaż kończy się 24 godziny przed meczem...

Uwaga! Sprzedaż biletów przez internet kończy się 24 godziny przed meczem.

Wszystkich kibiców prosimy o jak najszybsze nabywanie wejściówek, w celu uniknięcia kolejek w dniu meczu.
Ostatnio edytowane przez David. : 28.08.2014 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 27.08.2014, 15:44
David. napisał(a):Wyświetl post
Według tego co jest napisane na nowej stronie biletowej, sprzedaż internetowa zostaje zakończona na pięć godzin przed rozpoczęciem spotkania. Więc jest to już rozsądne.
A, okej - no to w końcu jakiś plus w tej materii. Często właśnie pójście na mecz rozpatruje się do ostatniej chwili - stąd też miło, że klub idzie po rozum do głowy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 27.08.2014, 16:01
wiernyNH1906 napisał(a):Wyświetl post
jak będzie 15000 to będzie maks
2 doby do meczu, nie sądze że będzie 15 tysięcy. Za późno Bednarz odszedł, nie ma też akcji ze szkołami rozwiniętej na dużą skale.

Ale mam nadzieję, że się mylę.

Jednak jest to i tak więcej niż ostatnio, a przy tym prawie wszyscy kupują bilety, a nie dostają je za 3 piwka.

Byłem dziś po karnety w Strefie Kibica. Sporo ludzi, kolejka była po karty kibica oraz po bilety/karnety.
System sprzedaży jest niewydolny. Każdą tranzakcje trzeba opłacać osobno, a gdy płaci się kartą to trochę trwa... współczuje tym co będą kupować przed meczem. Łysa gnida szkodzi nam dalej!!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.08.2014 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.08.2014, 16:12
Szkoly + Armia mlodziezy z ktorych wyrosna kibole Wisly.. wszystkim zajmowalo sie SKWK, teraz trzeba wszystko naprawiac przez łysego szkodnika.

Najbardziej mi zal mlodziezy, siedza na chodnikach, nie maja pieniedzy na bilet, SKWK wyciagalo do nich dlon i zapraszalo na stadion, trzeba ich werbowac za nim to zrobi Cracovia, mlodziez to przyszlosc, 14 lat, okulary, wlosy na zelku, ale za 8 lat moze wyrosnac na "llysego karka aka terroryste" godnie reprezentujac Wisle ktory nie da sobie w kasze dmuchac

Krok po kroczku.. bedzie dobrze, KU CHWALE WISLY!

Lysy szkodnk co potrafil zrobic to zaprosic na trybuny malolatow ze szkolki pilkarskiej Arki Gdynia.. ja pie.rdole
Ostatnio edytowane przez c. : 27.08.2014 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.08.2014, 17:39
Witam ,z góry przepraszam za oportunizm ale ,... byłem w strefie kibica , po tak długim poście spodziewałęm, się kolejek po horyzont. Ruch jest umiarkowany. Rozumiem ze w piątek od rana będzie totalny tłok.
Wierzę w Was , ufam że cała ta napinka i biadolenie i złorzeczenie na BYŁEGO prezesika zamienią się w mobiliozację i konsekwencję i bedzie mninimum 15 tys. luda na meczu. Mniejszy wynik w moim odczuciu będzie (WASZĄ )porażką.
Rozumiem też że skoro tak głośno i powszechnie deklarujecie jedność lojalność walkę o dobro Klubu możemy na dłuugie lata zapomnieć o wszelkich problemach typu zadymy ,race na murawie , zamknięte trybuny , wysokie kary finansowe itp.

Ufam drodzy Kumaci i Ogarnięci że uczymy się na błędach w trosce o stabilność budżetu deklarujecie natychmiastowe pokrycie wszelkich ewentualnych kar nałożonych na Wisełkę za łamanie przepisów o bezpieczeństwie.

Sorry za mały sarkazm.
Jak to mówią? Po czynach ich poznacie...... Już niedługo się przekonamy.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 27.08.2014, 18:01
Ponoć sprzedaż przez neta działa
Logujemy się, wchodzimy w zakładkę "Twoje zakupy" i mamy do wyboru "anuluj", "wykup".
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 27.08.2014, 18:05
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ufam drodzy Kumaci i Ogarnięci że uczymy się na błędach w trosce o stabilność budżetu deklarujecie natychmiastowe pokrycie wszelkich ewentualnych kar nałożonych na Wisełkę za łamanie przepisów o bezpieczeństwie.
.
Lepiej, żeby jakiś Mietek, nie przesadził z dozowaniem alko. Aż strach się bać co się tutaj będzie działo, gdy na jakimś meczu poleci butelka czy inny przedmiot na murawę.
Wszystkiemu winne SKWK.
Odpowiedz cytując
Badyl LG
Junior Member

Od: 08.2014

Stary 27.08.2014, 18:07
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post

Siema,
kwestia tych 24h wynika z faktu oczekiwania na zaksięgowanie transakcji bankowych. Nie każdy płaci kartą kredytową, gdzie czas przelania środków jest błyskawiczny. Myk polega na tym, że bilet przez Ciebie kupowany zyskuje status zakupionego dopiero wtedy, gdy transakcja uzyska autoryzację a informacja o tym dotrze do systemu biletowego z payU. Droga bank - payU - system biletowy, w zależności od banku - okien przelewowych itp "bankowych gówien" - nie zawsze trwa tyle samo czasu. Te 24h to nic innego jak czas na "dokończenie" rozpoczętych procesów transakcyjnych.
Ostatnio edytowane przez Badyl LG : 27.08.2014 o godz. 18:09.
"To, że go znam nie oznacza, że jest moim kolegą"
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.08.2014, 19:04
Badyl LG napisał(a):Wyświetl post
Siema,
kwestia tych 24h wynika z faktu oczekiwania na zaksięgowanie transakcji bankowych. Nie każdy płaci kartą kredytową, gdzie czas przelania środków jest błyskawiczny. Myk polega na tym, że bilet przez Ciebie kupowany zyskuje status zakupionego dopiero wtedy, gdy transakcja uzyska autoryzację a informacja o tym dotrze do systemu biletowego z payU. Droga bank - payU - system biletowy, w zależności od banku - okien przelewowych itp "bankowych gówien" - nie zawsze trwa tyle samo czasu. Te 24h to nic innego jak czas na "dokończenie" rozpoczętych procesów transakcyjnych.
Pier***

W sklepie internetowym jak placisz kartą, wysyłaja nawet po 2-3h Na świecie bilety przez neta do 3-4h przed meczem mozna kupowac...
Odpowiedz cytując
Badyl LG
Junior Member

Stary 27.08.2014, 19:08
Na świecie zgadza się , ale nie u tego dostawcy systemu z wioski rybackiej
"To, że go znam nie oznacza, że jest moim kolegą"
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.08.2014, 20:08
....aaa, najpierw nie działało wybieranie miejsca na karnet, teraz opcja płacenia...
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 27.08.2014, 20:57
Witam, ktoś pamięta ilu "nas" było na ostatnim meczu u siebie?
O 21:20 nawet trzeba było chwilkę postac w kolejce, wszystkie kasy zajęte
Oby stuknęło 15-20k

DO ZO W PIĄTEK!

Odpowiedz cytując
Ronnie
Member

Od: 07.2011

Stary 27.08.2014, 21:00
Za interią:

"Po godz. 21 rozprowadzonych było już ponad 10 tys. wejściówek!"
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.08.2014, 21:16
2150 zostało na C. Bilety na C schodziły dzisiaj w bardzo dobrym tempie, a jutro pewnie będzie jeszcze lepiej dlatego radzę iść jutro, bo w piątek najpóźniej do południa już nie będzie.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.08.2014, 22:07
Jeszcze ponad rok temu wogóle nie działał u nas internetowy system i jakoś dało się radę kupić bilet. Teraz są problemy z tym systemem i samo biadolenie na forum. Jak stare baby. Dopiero co pozbyliśmy się łysego Mega problemu to już szukacie czegoś do czego trzeba się do.......ić. Ruszcie dupska do kas bo od pół roku na to czekacie. Kupcie karnet i miejcie w dupie system internetowy przynajmniej do czasu aż go naprawią.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2014, 22:22
Ronnie napisał(a):Wyświetl post
Za interią:

"Po godz. 21 rozprowadzonych było już ponad 10 tys. wejściówek!"
Jeśli w takim tempie idzie sprzedaż, to jest szansa na 15 tysięcy, a może i nawet więcej

Dajmy już spokój Wackowi. Było i na szczęście mineło. Co do zawartości postu darotsoka to jednak chyba będzie sukces frekwencyjny
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.08.2014 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
BadMike
Junior Member

Stary 27.08.2014, 22:48
Przed chwilą kupiłem bilet przez internet. Wszystko szybko, łatwo i przyjemnie. Wpłata PayU zaksięgowana po 5min. Polecam, przynajmniej w okolicach północy wszystko działa sprawnie
Odpowiedz cytując
grzesiek_gt
Member

Od: 04.2005

Stary 27.08.2014, 22:58
Takie pytanie z trochę innej beczki.
Wie ktoś czy klub ma zamiar po meczu z Bełchatowem zrobić kolejna turę sprzedaży karnetów?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.08.2014, 23:04
BadMike napisał(a):Wyświetl post
Przed chwilą kupiłem bilet przez internet. Wszystko szybko, łatwo i przyjemnie. Wpłata PayU zaksięgowana po 5min. Polecam, przynajmniej w okolicach północy wszystko działa sprawnie

Szacun.

Kupiłem 4 bilety, do ''koszyka'' wchodziłem żeby Cię nie skłamać około 40 razy, w końcu się udało. Przeszedłem do płatności i tu kolejny zonk, kółeczko się kręciło po czym wyskoczył komunikat ''błąd, płatność nie została pobrana'' - kasa z konta nie zeszła, jednak na @ wysłano informacje zarówno z Wisły jak i z PayU że płatność zatwierdzona, czekają na przelew..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2014, 23:18
grzesiek_gt napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanie z trochę innej beczki.
Wie ktoś czy klub ma zamiar po meczu z Bełchatowem zrobić kolejna turę sprzedaży karnetów?
Ma być.

Do ZWE: Może lepiej jutro jedź do strefy i nie męcz się z tym wackowym systemem.
Odpowiedz cytując
graficiarz
Member

Od: 05.2004

Stary 28.08.2014, 05:34
Mam takie pytanko najwcześniej mogę zjawić się w strefie o 21. Czy obsługują do ostatniego kibica?
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 28.08.2014, 05:37
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Szacun.

Kupiłem 4 bilety, do ''koszyka'' wchodziłem żeby Cię nie skłamać około 40 razy, w końcu się udało. Przeszedłem do płatności i tu kolejny zonk, kółeczko się kręciło po czym wyskoczył komunikat ''błąd, płatność nie została pobrana'' - kasa z konta nie zeszła, jednak na @ wysłano informacje zarówno z Wisły jak i z PayU że płatność zatwierdzona, czekają na przelew..
Na 90% masz kupiony bilet ale zadzwoń na wszelki wypadek do strefy kibica i upewnij się
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.08.2014, 05:42
graficiarz napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanko najwcześniej mogę zjawić się w strefie o 21. Czy obsługują do ostatniego kibica?
Otwarte do 22 także załapiesz się spokojnie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.08.2014, 07:47
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Szacun.

,,Szanowni Państwo,

informujemy o utworzeniu transakcji w systemie PayU. Pod adresem .................................................. ............ mogą Państwo sprawdzić status swojej transakcji.....''

Sprawdz link z maila powinno tam być napisane że transakcja została przeprowadzona poprawnie i zakończona.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
latarnik
Senior Member

Stary 28.08.2014, 08:50
jak wejść do koszyka? bo klikam klikam i mnie cały czas wyrzuca....
WISŁA KRAKÓW

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.08.2014, 08:52
latarnik napisał(a):Wyświetl post
jak wejść do koszyka? bo klikam klikam i mnie cały czas wyrzuca....
najprawdopodobniej jest to neiwydolność systemu. Próbuj do skutku.
Odpowiedz cytując
latarnik
Senior Member

Stary 28.08.2014, 09:40
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
najprawdopodobniej jest to neiwydolność systemu. Próbuj do skutku.
Zgadza sie, po dłuższej próbie "klikania" udalo się kupić bilety
WISŁA KRAKÓW

Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 28.08.2014, 11:05
Jak oceniacie szanse na wyrobienie duplikatu KK i zakupie biletu 2-3 godziny przed meczem?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 28.08.2014, 11:31
ulTraS napisał(a):Wyświetl post
Jak oceniacie szanse na wyrobienie duplikatu KK i zakupie biletu 2-3 godziny przed meczem?
wyrobienie nowek KK to jakies max pol godz (zakladam ze jest wiecej takich jak Ty) +10zl. Kolejka do kas juz bedzie sie tworzyc na pewno, ale mysle ze powinienes wejsc najpozniej do pierwszego gwizdka
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów