|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak jak napisal Kot. Wisla po Bednarzu ma problem z glowy nieporownywalnie mniejszy od tego ktory pozostal. Osobiscie nie daje wiary w to by SKWK czy jakakolwiek inna nieoficjalna grupa kibicowska zaczela bawic sie w strozow prawa. Nie spodziewam sie niczego innego jak dluzszej perspektywie powrotu do hasel "Kto nie spiewa na C temu liscia" czy "Zrzuta na chlopakow" czy moj ulubiony wsrod tychze samych na tym forum "W dupie byles gowno widziales". Czas naiwnosci z mojej strony bezpowrotnie minal. ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kocie, a ja chce aby było normalnie. Czyli oprawy, sektorówki, czasem piro, czasem większe piro, emocje, czesem wieksze emocje. Chce, aby tacy jak Ty nie wpierniczali się do tego czego nie rozumieją. Chcę abyście zrozumieli, że stadion to nie kino, teatr ani Arena Kraków z meczów siatkówki.
Oczywiście chcę także refleksji nad zachowaniem SKWK (bo jest różnica między odpaleniem piro, a odpaleniem i rzuceniem jej w stronę sektora pełnego kibiców).
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.08.2014 o godz. 08:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No wlasnie - moze ktos napisac cos wiecej o Gaszynskim ? oczywiscie nie chodzi mi o jego kariere sportowa ? O ile dobrze pamietam kiedys mial byc niby dyrektorem sportowym ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Póki się swołocz bawi za klubowe pieniądze, wszystko jest ok. Niech każdy teraz odpowiada za siebie. Jak się gnoju narobi, trzeba umieć się do tego przyznać i posprzątać. Ale najlepiej jest spierd_lić w krzaki, przyglądać się z boku zanim temat ucichnie, bo może ktoś karę zapłaci, chwila minie i każdy zapomni... tylko niech to nie będzie pokrywane z biletowej złotówki! ps. czekam teraz kiedy Rada Nadzorcza ogłosi odwołanie ze stanowiska Franciszka Smudy?
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.08.2014 o godz. 08:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Idealiści. Żyjemy w Polsce, nie w USA.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to zaraz całkiem na poważnie rozpocznie się hejt na temat podwyżek cen biletów.
Trzy, dwa, jeden... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Może coś w rodzaju kickstartera? A może wystarczyłaby możliwość kupowania "wirtualnych" biletów?
Ostatnio edytowane przez Kurz : 26.08.2014 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Jest prosta metoda na podwyżkę cen biletów , niegodząca w nikogo . Otóż klub powinien przygotować dwa rodzaje biletów na to samo miejsce . Zwykły i extra . Do tego "extra" dodaje się wlepkę w barwach Wisły . Ale jest wybór . Czyli dotychczasowy bilet w cenie 20 zł w wersji "zwykły" dalej kosztuje 20 zł a jeśli ktoś chce zapłacić 30 zł to prosi "extra" i ma bilet z naklejką . A więc wdrożyć i patrzeć jak akcja realnie wypaliła. Przekonamy się w prosty sposób kto chce się dodatkowo opodatkować na ukochany klub
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jestem ciekaw jakie będą podwyżki, moim zdaniem bilety powinny pójść 5 zł w górę na wszystkie sekotory, za wyjątkiem trybuny C, gdzie powinny kosztować 10 zł więcej. Powód? SKWK powinno dążyć aby cała trybuna była wyprzedana przez posiadaczy karnetów. Choć to pewnie nierealne to i 80% będzie sukcesem. Problem droższych biletów sam się rozwiąże. Ulgowe biletu zostawiłbym bez zmian. W dodatku coraz lepsza gra piłkarzy będzie tylko przyciągać na stadion. Pytanie czy zeszłoroczny komplet widzów na meczu z Legią, jest możliwy również w tym roku? |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
skoro SKWK tak sobie to wymyslilo to niech płacą drozej za bilety, klub powinien im umozliwic taką opcje... Chcemy zapelnic stadion to podwyzszamy ceny biletów ot tak sobie wg. widzimi sie pewnej organizacji... jak to mówią kto głupi ten kupi... ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy Ty chociaż przeczytałeś tego posta, czy kliknęło Ci się przez przypadek jego cytowanie?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 26.08.2014 o godz. 09:45.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tak na marginesie, to naprawdę myślicie, że podwyżka cen biletów to pomysł Stowarzyszenia? Mnie to bardziej wygląda na to, że częścią ugody było to, że SKWK podwyżke weźmie na siebie. Oczywistym jest, że przed taka decyzją klub musi wykonać kalkulacje, bo każda zmiana cen biletów wiąże się ze zmianą frekwencji. Dlatego co najmniej dziwnym jest, że klub tak szybko te ceny zmienia. Teraz sytuacja wygląda tak, że znowu źli kibole zaszantażowali klub(za częścią użytkowników tego forum), więc zarząd nie miał innego wyjścia niż ceny zmienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@Kurz
Wystarczyłoby żeby SKWK lub TWSD zabrały się za stworzenie crowdfundingowej akcji, wsparcie na wszystkich kanałach Wisły (czyli zarówno TWSD jak i inne, mniejsze witryny + konta FB i pokrewn + oficjalka) i promocja wewnętrzną w środowisku. Jak potrzebujecie pomocy to służę doświadczeniem, mogę podpowiedzieć co i jak. Tworzy się dwie akcje: 1.) muzeum, 2.) pomnik, zbiórkę określa na konkretną kwotę (potrzebną do zrealizowania pomysłu). Poziom zbiórki można sprawdzać na bieżąco. Do akcji zaprosić media lokalne, niech się pikniki dorzucą (niektórzy starsi kibice mogą nie mieć dostępu do tej zbiórki). To rozwiązuje też opcje kibiców porozrzucanych po świecie (jak mnie np.) - każdy z nas może się dorzucić bez większych problemów. I nie oszukujmy się - w dolarach, euro czy funtach wpłata może być wyższa ;-) Dodatkowo na trybunach mogą być prowadzone zbiórki. W dzisiejszym świecie, gdzie większość kibiców i tak korzysta z Internetu to najsensowniejsza droga. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cash_X, brać na siebie w sensie odpowiedizalności czy ciężaru finansowego?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
jest np taki serwis polakpotrafi.pl ustawiasz cel np 50 tys, jeśli w ciągu 2 miesięcy uzbierasz kwotę to jest przekazana, jak to wszystkim zwracają.. fajnie jakby ktoś nagrał filmik promujący tą akcję i można działać.. ale z jakimś konkretnym celem, że pieniądze zostaną przekazane na budowę muzeum np. myślę że szerokiem echem w mediach obiła by się akcja i uzbieralibyśmy dużo więcej niż nam się wydaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że odpowiedzialności. A co do ciężaru finansowego, to z Wisłą jak z kobietą, miłość kosztuje
![]() A co do cen, jeśli ktoś chodził na E i teraz wydaje mu się dużo, to pójdzie na D,G i nie będzie żadnego problemu. Szczególnie, że ktoś to bardzo mądrze wymyślił i dla karnetowców ceny się nie zmieniają. Stali bywalcy stadionu nic nie tracą, a Ci którzy dopiero wciągają się w Wiślackie Klimaty mają możliwość przyjść i nabyć bilet na tańsze sektory. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I może nie SKWK sobie to wymyśliło, a klub. Pomyślałeś o tym ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak był bojkot i inni to mówili,to jakos to nie docierało....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bardzo jestem ciekaw tego nowego cennika i tego, czy zacznie obowiązywać od już, czy dopiero od meczu z Legią. Podchodzę do tej zmiany z dużą dozą dystansu i nadzieją, że ceny nie wzrosną na zasadzie: C i G o 5 zł, reszta o 10, tylko albo solidarnie na wszystkich sektorach to samo, albo - wersja idealna - C płaci więcej, bo tak SKWK ustaliło. Wciąż tli się we mnie jakaś iskierka, że świat może być idealny, albo przynajmniej do idealnego zmierzać.
W ogóle wbrew wszystkiemu - meczem o którym będzie można powiedzieć, że jest jakimś wyznacznikiem frekwencji na dłuższą metę, będzie dopiero spotkanie z Jagiellonią. To wtedy się okaże ilu fanatyków, kiboli, Januszy oraz Grażyn, studentów, przypadkowców i jak zwał tak zwał przyjdzie na stadion, gdy opadnie dym po meczach z GKS i Legią, na którą zawsze jest nadreprezentatywność ![]() Odnoszę wrażenie, że cennik już się zmienił, bo bilety startują od 15 zł. Wg tego co widzę w cenniku - ulgowe poszły w górę o 5 zł, normalne o 10.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 26.08.2014 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Takie luznie przypuszczenia.
Deal byl taki. Zarzad klubu dogadal sie z skwk i dobili targu. My wywalamy Jacka a wy wracacie na stadion i prosicie o podwyszke cen biletow. cos za cos. ma to sens? ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czyli już wiadomo - podwyżka dla wszystkich kupujących bilety. Najwieksza kwotowo dla sektora pikników A i E (10 i 7 zł ), a procentowo najwieksza dla B (prawie 70%). C podwyzszy sie o 10 zł czyli 33%. Wybaczcie ale musze dodać uwage - 'karnetowcy' z C organizujacy podwyżkę lub jak kto woli biorący za nia 'odpowiedzialność' na nie zapłaca ani grosza więcej. Reasumując - tanio i bez podwyżki tylko z karnetem. Karnet w cenie 3-4 biletów. Stary cennik: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...sien_14(1).png
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.08.2014 o godz. 11:54.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Raczej w tym zabiegu chodzi o to aby jak najwięcej ludzi kupiło karnety. Teraz rozbieżność pomiędzy biletem i karnetem jest bardzo duża.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Jak dla mnie bez zmian B. nie ma ale w klubie dalej rządzą Ci sami ludzie, rzucili B. na pożarcie i tyle. Milosz postulatów było więcej zachęcam do przeczytania archiwum na "skwk.pl". Co daje z marketingiem, Smudą na którego też poszły gromy itp itd
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.08.2014 o godz. 14:45.
|
||
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Kupił ktoś karnet przez internet już?
Wybrałem miejsce, kliknąłem dodaj do koszyka i mieli i mieli i mieli i dupa.... |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie sam Jacek, do spółki z Czerwińskim, Krupą i całą radą nadzorczą. Gdyby nie kasa z ufy nie byłoby licencji tak na marginesie. Nie pochwalam bo umowa bardzo nie korzystna dla nas ale ludzie patrzcie szerzej nie tylko Bedarz jest wszystkiemu winien i jego zwolnienie nie jest lekiem na całe zło.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
czytam wszystkie newsy na oficjalnej stronie Wisły i mam wrażenie, że zmienił sie ich styl. jest jakiś taki bardziej hmmm radosny?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|

|