The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2014, 11:58
az strona skwk zaniemogła

malutki kroczek do normalnosci, ale cieszy niezmiernie !!
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 25.08.2014, 12:00
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
no to kibole wygrali - żenada..... Decyzja zarządu wisły - żenada.... Przyszłość wisły - żenada....
będzie sepuku?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 25.08.2014, 12:01
no to kibole wygrali - żenada..... Decyzja zarządu Wisły - żenada.... Przyszłość Wisły - żenada....
Misiu kolorowy, wytlumacz mi kto to sa kibole ?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 25.08.2014, 12:01
no to kibole wygrali - żenada..... Decyzja zarządu Wisły - żenada.... Przyszłość Wisły - żenada....
Mam nadzieję, że tacy jak Ty będą mieć teraz swój własny bojkot.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.08.2014, 12:04
Nie masz innego wyjścia jak bojkot. Życze tego tobie i takim jak ty
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.08.2014, 12:05
I co teraz bednarzowcy?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.08.2014, 12:06
padre1906 napisał(a):Wyświetl post
i co teraz bednarzowcy? :d
walizka -> dworzec -> Warszawa
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 25.08.2014, 12:09
baton napisał(a):Wyświetl post
Misiu kolorowy, wytlumacz mi kto to sa kibole ?
Kibole roznosza ebole.

Jestem ciekaw kolejnego ruchu Wisly teraz.
Wywalenie Bednarza to byla naturalna kolej rzeczy, facet sie zagolopowal. Teraz Wisla zeby nie dopuscic do "zlej prasy" powinna utrzymac wszystkie decyzje Bednarza w mocy, bo inaczej wydzwiek zwolnienia JB bedzie jeden: Wisla jest slaba, przegrala z kibicami.
Abstrahujac od tego czy to prawda czy nie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.08.2014, 12:12
Słowa Czerwińskiego, które brzmiały mniej więcej o tym, że Prezes powinien dotrzymać słowa, skoro coś obiecał były znamienne.

Nie dyskutujcie z osobami, które myślą, że wygrała chuliganka bo nie warto.

Bednarz sam ukręcił na siebie bat.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.08.2014, 12:16
Kibole = race, race = kary finansowe , kary finansowe = upadek Wisły, na prawdę cudowna perspektywa......
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 25.08.2014, 12:19
Kibole = race, race = kary finansowe , kary finansowe = upadek Wisły, na prawdę cudowna perspektywa......
a kazdy pijak to złodziej
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 25.08.2014, 12:20
Brak kiboli - 4 tysiące kibiców - brak dochodów z dnia meczowego, z biletów - w dalszej konsekwencji brak sponsorów - fatalna atmosfera wokół klubu.

O braku dopingu nie wspominam bo dla Ciebie on nic zapewne nie znaczy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2014, 12:21
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kibole roznosza ebole.

Jestem ciekaw kolejnego ruchu Wisly teraz.
Wywalenie Bednarza to byla naturalna kolej rzeczy, facet sie zagolopowal. Teraz Wisla zeby nie dopuscic do "zlej prasy" powinna utrzymac wszystkie decyzje Bednarza w mocy, bo inaczej wydzwiek zwolnienia JB bedzie jeden: Wisla jest slaba, przegrala z kibicami.
czyli co ? POlicje na sektorze C ?
Zapomnij, klub musi z tego zrezygnować. To samo się tyczy sektorówek.

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Brak kiboli - 4 tysiące kibiców - brak dochodów z dnia meczowego, z biletów - w dalszej konsekwencji brak sponsorów - fatalna atmosfera wokół klubu.

O braku dopingu nie wspominam bo dla Ciebie on nic zapewne nie znaczy.
oprócz tych "wstrętnych kiboli" nie chodziło tysiące kibiców!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.08.2014 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 25.08.2014, 12:21
W tym całym konflikcie nie opowiadałem się za żadną ze stron, każda miała swoje argumenty, ALE kiedy rano zobaczyłem newsa o zwolnieniu prezesa to jednak micha się ucieszyła... ah ta podświadomość
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2014, 12:24
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
I co teraz bednarzowcy?
Nic życie toczy się dalej?
Zobaczymy jakie będą konsekwencje scięcia głowy JB, czyli czy i co SKWK dostało poza głowa JB (kasa, stanowiska), co z zorganizowanym dopingiem(?), co dalej z klubem (Smuda, Cupiał) i oczywiście na koniec kluczowe - kto zostanie prezesem.

Co jest natomaist pewne - dziś dzień 'bojkotujących'
Udanej zabawy niech u Wiślaków pęka w szwach a o konsekwencjach dymisji pogadamy jeszcze nie raz.

P.S.
Się zaczynaja napinki Mnie nie pytaj co dalej, myślalem że sam wiesz
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.08.2014, 12:27
Ja sie boje tylko jendego, ze Bednarz znal sytuacje finansowa Wisly na pamiec, i jakos wiazal koniec z koncem, mimo ze byl debilem i zrobil najgorsze co mozna czyli dal sie w konflikt z kibicami to jakosc potrafil to wszystko utrzymac w rydzach z kapitalem finansowym na poziomie druzyny 1 ligowej, a jak przyjdzie nowy prezes to moze nie odnalesc sie w tej biedzie, i np. na nowy rok nie dostaniemy licencji.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.08.2014, 12:27
Dzieciaku jakie napinki? Rozumiesz to słowo?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.08.2014, 12:29
Oby nie było tak, że przyjdzie nowy prezes, race znowu wylądują na murawie, prezes będzie coś próbował z tym zrobić i znowu będzie identyczna wojenka.

Oby ta zmiana wyszła na lepsze.

Dla WISEŁKI
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 25.08.2014, 12:32
Mam nadzieję, że to nie będzie na zasadzie "dostaliśmy palec, bierzemy rękę".

Jest szansa na nowe otwarcie. Dobrze, że kibice będą na stadionie, ale niestety sytuacja klubu wciąż jest zła. Trzeba o tym pamiętać, że w aspektach pozasportowych Wisła stoi nad przepaścią. Oby zarówno jedna jak i druga strona (czyli ogólnie mówiąc zarząd, bo nie wiem jak to nazwać ) przystąpiła do rozmów z chęcią przede wszystkim porozumienia, chłodnymi głowami i dążenia do kompromisu, a nie "wszystko albo nic".

Wierzę
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 25.08.2014, 12:34
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Dzieciaku jakie napinki? Rozumiesz to słowo?
Ten 'bold' mnie zmylił? Momentami używam, niekoniecznie do Ciebie - bardzej ogólnie.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Zwolnienie Bednarza a'conto rozmów? Rozsądnie byłoby trzymać gardę i czekać na ruch SKWK. Jednak rozmowy pewnie się dawno odbyły i tort jest już podzielnony. Pytanie tylko jak.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
walizka > dworzec > Warszawa. To nie Twoja sprawa jak będziemy budować Wielką Wisłę!
A czyja?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.08.2014 o godz. 12:37.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.08.2014, 12:51
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Ja sie boje tylko jendego, ze Bednarz znal sytuacje finansowa Wisly na pamiec, i jakos wiazal koniec z koncem, mimo ze byl debilem i zrobil najgorsze co mozna czyli dal sie w konflikt z kibicami to jakosc potrafil to wszystko utrzymac w rydzach z kapitalem finansowym na poziomie druzyny 1 ligowej, a jak przyjdzie nowy prezes to moze nie odnalesc sie w tej biedzie, i np. na nowy rok nie dostaniemy licencji.
i właśnie dlatego, jeśli JB miał odejść to właśnie teraz, 'nowy' prezes będzie miał 8-9 miesięcy aby przygotować klub pod kątem licencyjnym

mam też wrażenie że najgorsze po Basałajowych zabawach już za nami, JB zostawił w klubie bałagan, ale łatwiejszy do ogarnięcia niż ten który zostawił Basałaj. Jeśli z tego wyszlismy to i z tego kryzysu wyjdziemy. Mam tylko nadzieję że kibice jak gromko żądali odejścia JB, tak teraz gromko zjawią się na meczach. Jeśli z Bełchatowem będzie poniżej 12 tyś to będę rozczarowany.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 25.08.2014, 12:54
Skończyło się pajacowanie. Pakuj się i odjeżdżaj do domu swoją bryką.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2014, 12:58
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Co ? teraz SKWK będzie zakazywało "kiełbasiarzom" kibicować Wiśle ...
Jebnijcie się Panowie ...
jesli kilka osób przestanie UDAWAĆ, że Wiśle kibicuje to Wisła nic nie straci.
Nikt nikomu nie zabrania kibicować Wiśle Kraków. Chodźcie na stadion, kibicujecie Jej jak potraficie, kupujcie bilety, pamiątki i kiełbasę, ale nie wpierdalajcie się do spraw kibicowskich.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.08.2014, 13:03
Z profilu SKWK na facebooku:

Na Bełchatowie sektor C musi być pełny!

Panowie i Panie, wracamy!!!!!!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.08.2014, 13:05
rutek napisał(a):Wyświetl post
Czyżby szykowała się akcja "Każdy Janusz głośno krzyczy - Bednarz dał się wygnać dziczy"?
Na przychylność prasy nie liczcie ... ale wierni kibice pewnie w sumie ucieszą się z powrotu "C" .... oni tak naprawdę mieli i mają gdzieś kto jest prezesem Wisły, dla nich Wisła to nie był Bednarz.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 25.08.2014 o godz. 13:07.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.08.2014, 13:07
Jedna strona fatalnego dla Wisły konfliktu zapłaciła za niego głową. I bardzo dobrze. Szkoda tylko, że druga strona, moim zdaniem współwinna całego tego syfu, za niego nie odpowie. No chyba, że się mylę i polityka klubu wobec stowarzyszenia ulegnie teraz dużym zmianom.

W każdym bądź razie mam nadzieję, że ten koszmar się już skończył i dobra atmosfera wróci na stadion, a klub znów zacznie zarabiać na biletach.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.08.2014, 13:10
Tak jest, na tą wiadomość czekałem!!! Naczelny szkodnik wyrzucony!!!
Tylko czemu tak długo?

Do zobaczenia w piątek na R22!
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 25.08.2014, 13:20
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
jesli kilka osób przestanie UDAWAĆ, że Wiśle kibicuje to Wisła nic nie straci.
Nikt nikomu nie zabrania kibicować Wiśle Kraków. Chodźcie na stadion, kibicujecie Jej jak potraficie, kupujcie bilety, pamiątki i kiełbasę, ale nie wpierdalajcie się do spraw kibicowskich.
Kto jest prezesem klubu jest tylko sprawą kibicowską? Eeeee...

Poza tym Klubowi zależy na kasie z biletu który co jakiś czas kupuje a i SKWK pewnie będzie wkrótce zależeć (w zasadzie już dawno zależy). Więc dopóki płace mam prawo wypowiadać się o 'produkcie', co więcej nie chce mi się wierzyć że dymisja ma spowodować jedynie wymianę pracowników na popleczników, cytując:

Cytat:
Jeżeli dzisiaj prezes dużej sieci handlowej stwierdziłby, że będzie sprowadzał towary tylko dla siebie i swoich pracowników, to daleko by nie zaszedł.
Cytat działa w dwie strony. Jeśli dymisja przyniesie głównie wymianie koncepcji Wisły 'Bednarza' dla elit na Wisłę X dla 'kumatych', niewiele wniosków wyciągniemy z bojkotu, utrwalając mocniej podziały, nieprawdaż?
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.08.2014, 13:51
Moje życzenia noworoczne wreszcie się spełniły. Jak miło czytać jazgot lemingów w g..nie wybiórczym
Był Jacuś i wyleciał w kosmos
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.08.2014, 14:00
Z wielką przyjemnością i radością informujemy, że wreszcie po ponad półrocznej przerwie wracamy na stadion.

W związku z dramatyczną sytuacją, w jakiej znalazł się nasz klub prosimy wszystkich o pomoc w odbudowie Wielkiej Wisły. Teraz tak jak nigdy oczekujemy jedności i zaangażowania każdego i każdej z Was. Tylko wspólne działanie i wspólne tworzenie dobrej atmosfery dookoła Wisły Kraków może doprowadzić nas do sukcesu.

Każdy kupiony karnet, każdy bilet i pamiątka klubowa jest na wagę złota. To na Nas kibicach spoczywa odpowiedzialność na losy naszego ukochanego klubu. Dlatego też zwróciliśmy się do Zarządu klubu o podniesienie cen biletów. Liczy na zrozumienie tej decyzji.

Już w piątek najbliższy mecz na naszym stadionie. Zapełnijmy stadion i przywróćmy mu tą magiczną atmosferę. Przypomnijmy całej Polsce, czym jest twierdza przy Reymonta.

Tak więc namawiajcie wszystkich i ruszajcie do kas! Widzimy się w piątek 29.08. o 20.30 na Reymonta!

Nie czekajcie z zakupami na ostatni moment. Niestety system sprzedaży biletów nie funkcjonuje prawidłowo i należy się spodziewać problemów z szybkim zakupem wejściówki. Klub zobowiązał się do zrobienia wszystkiego co się da aby usprawnić funkcjonowanie ułomnego systemu. Sprawdźcie też ważność kart kibica!

SKWK

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/5832-wracamy.html

Cytuję, bo strona SKWK przeżywa oblężenie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów