The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2014, 12:09. Darmowe bilety od Jacka Bednarza.
Postanowiłem założyć nowy temat. Będziemy w nim zamieszczać informacje dotyczącego tego gdzie można dostać darmowe vouchery na spotkania z udziałem Wisły Kraków.

Może dzięki temu, Ci którzy teraz chodzą na stadion i płacą za bilety zobaczą w końcu, że nasz kochany pan prezes ma ich głęboko w dupie.

Można zamieszczać również linki do aukcji internetowych. Pokażmy jak Jacek Bednarz dba o frekwencję na naszym stadionie.

1. https://www.facebook.com/beerhousekrakow?fref=ts

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2014, 12:22
przydalo by sie żeby to jakis redaktorzyna opisal w prasie choć by nawet lokalnej, żeby troche więcej ludzi otwarło oczy..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.08.2014, 12:33
Gazeta Krakowska z 7 sierpnia br.
Cytat:
W niedzielę 10 sierpnia o godzinie 18 Wisła Kraków spotka się z Ruchem Chorzów w meczu 4. kolejki ekstraklasy. Mamy dla Was 4 podwójne vouchery (które wymienia się na bilety) na ten mecz! Co trzeba zrobić, żeby dostać bilety? 1. W oryginalny sposób dokończ zdanie: Kibicuję Wiśle Kraków... 2. Wyślij je e-mailem na adres [email protected] z tytułem "Bilet na mecz Wisła - Ruch" 3. W treści podaj też imię i nazwisko (do wiadomości redakcji) Na odpowiedzi czekamy do 8 sierpnia, do godz. 14. Zwycięzcy otrzymają informację o wygranej drogą mailową. Zapraszamy do zabawy!
proponuję, żeby w miarę możliwości zamieszczać zrzuty, albo cytować artykuły, bo wiadomość zlinkowaną można usunąć, a w takiej formie łatwiej będzie zachować informacje.

tak w ogóle dobry pomysł z tematem, sam jestem ciekaw ile Jacek rozdaje biletów/karnetów. Po zgromadzeniu wyniku pasowałoby to pokazać ludziom, którzy normalnie kupują bilety/karnety

EDIT:
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Bez.tytułu.jpg (20,8 KB, 85 wyświetleń)
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.08.2014 o godz. 12:58.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.08.2014, 12:49
Prawy gorny rog.. jakas Pizzera do rozdania miala az 15 voucherow

http://oi59.tinypic.com/2ykm2h5.jpg

a tu wejsciowki, ktore mozna bylo dostac w sklepie spozywczym oddalonym o 30 km od Krakowa:
http://i62.tinypic.com/6rrbr4.jpg

mnostwo jest takich profili gdzie rozdaja za darmo te vouchery, potem 90% z nich trafa na aukcje i prywatne osoby biora pieniazki do wlasnej kiszeni,

Na Bronowicach w monopolu wystarczylo wypic 3 butelki piwa i dostac bilet, na Florianskiej w jakiejs dyskotece rozdawali bilety.

a ciamajdy jutro beda stac w kolejce po bilet w trakcie 1 polowy, a Bednarz bedzie sie smial i wygodnie siedzial w fotelu w lozy prezydenckiej.

dajcie mu sie robic w ch..uja w dalszym ciagu i zapelniajcie mu trybuny, o to mu chodzi, wytresowac grupe pol-glowkow, ktorzy beda tanczyc tak jak im zagra.. a potem bedzie pieprzyl cos o Wisle, pilkarzach, ze niby tu o Wisle chodzi, o wyniki, o milosc do Bialej Gwiazdy, ci co chodza na stadion to sa wielcy kibice Wisly i kochaja ten klub, bla bla bla..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.08.2014 o godz. 12:58.
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.08.2014, 14:21
Nie przeszkadza mi, że Wisła rozdaje zaproszenia na mecze. Koszt biletów to dla mnie żaden wydatek i w dodatku moje pieniądze trafiają do klubu, na którym bardzo mi zależy. A przyszłych widzów trzeba jakoś pozyskiwać...

Nawet przed konfliktem na naszym stadionie brakowało średnio 16-18 tys widzów. To ogromny problem, z którym w przyszłości będzie trzeba coś zrobić. Pewnie wiele osób to boli, ale najwierniejsi z wiernych doszli do ściany, nie są w stanie zapełnić stadionu. Przyszłość Wisły czy tego chcecie czy nie należy do pikników, którzy poza zapełnieniem stadionu będą kupowali droższe bilety niż na C. I na razie nie zapowiada się na to, żeby mógł przyciągnąć ich poziom sportowy. Tak więc... cel uświęca środki.

Oczywiście jest to też element gry prowadzonej przez klub w sporze z kibicami, ale akurat to mnie nie rusza. Obie strony nie są nieskazitelne i obie używają propagandy nie najwyższych lotów w swojej wojence.
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.08.2014, 14:30
Panowie wy tu piszecie o jakiś voucherach, a ja proponuje, że jak ktoś ma wolny czas w niedzielne popołudnie to niech idzie pod bramki na G ze swoją kartą (bez biletu). Ja miałem możliwość je przetestować na meczu z Ruchem i mimo tego, że na 4 różnych kartach nie było zakupionych biletów to bramki puszczały. Co więcej wiadomo, że jak raz skasujesz kartę to jeżeli przekręcisz bramkę, to już następnym razem może ją odblokować tylko ochrona. Tymczasem dla Wisły Jacka Bednarza to nic straconego. Na swojej karcie nabiłem Jacusiowi 3 wejścia .

Od razu zaznaczam, że nie wiem czy był to błąd jednorazowy w systemie czy tak jest od początku sezonu, więc miło byłoby jakby ktoś to mógł zweryfikować.
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.08.2014, 14:35
Nie rozumiem jednego: jak ktoś się już nażre pizzą i piwem, to po co mu jeszcze kiełbaska na meczu? Pazerność ludzka nie zna granic.
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.08.2014, 14:51
u mnie w firmie bilety rozdawane za darmo..
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 16.08.2014, 15:12
Tak z ciekawości to te vouchery obowiązują na każdy sektor czy tylko na te jakieś najtańsze?
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2014, 15:27
Każdy taki rozdany darmowy bilet to sikanie prosto na twarz każdego kibica, który postanowił wybrać się na mecz (oszczać bojkot) i kupił bilet zapłaciwszy swoje ciężko zarobione pieniądze.

Tak klub szanuje stałych bywalców.
Tak Jacek Bednarz chwyta się brzytwy. Temu człowiekowi zależy tylko na tym, by jego wygrawerowane nazwisko wisiało w budynku klubowym przynajmniej do końca kontraktu.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.08.2014, 19:11

http://olx.pl/oferta/sprzedam-vouche...tml#0ba8e3b9b7
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2014 o godz. 19:13.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.08.2014, 19:15
Sprzedam 2 karnety od Jacka

http://olx.pl/oferta/sprzedam-karnet...tml#2b0295ffae

Następne:

http://www.gumtree.pl/cp-sprzedam-in...2014-608228237

http://www.gumtree.pl/cp-sprzedam-in...2014-607901139

http://www.gumtree.pl/cp-bilety-spor...akow-607885950

http://www.gumtree.pl/cp-sprzedam-in...akow-607611557

Ale Prezes jest hojny dla kibiców, tyle rozdać ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.08.2014 o godz. 19:25.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.08.2014, 22:34
Kiedyś powstał tekst - cracovia jak k...a - przyjmie każdego, odnosił się oczywiście do innych rzeczy ale trafny był w 100%. Dziś można zamienić pierwszy wyraz na naszego Jacusia i też będzie to celne.
Zapomnijcie o 'elicie', o budowaniu 'lepszej publiki'. Byle jaka speluna, 3 piwa i masz bilet za free.Liczy się tylko by w 2 połowie cyferki były większe niż ostatnio..... że połowa poszła tylko dlatego że jak za darmo to trza to wykorzystać.Ciekawe co dalej....Garnki na których można smażyć bez oleju, dla co 10tej osoby?
94 - Allah Akbar!!
brylant17
Senior Member

Stary 17.08.2014, 12:34
Jest fajne powiedzenie podsumowujące działania Jacka "Tonący brzytwy się chwyta" Nie długo w biedronce będzie może Voucher dla Pana?
Piggy oddaj hajs
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.08.2014, 13:31
Można spojrzeć na tą sprawę z innego punktu widzenia. Piłkarze nie grają najlepiej to i bilety są za darmo. Szczerze mnie to mało obchodzi że są te vouchery, nie ma co też nadmuchiwać baloniku.
Bóg, Honor i Wisła!
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 17.08.2014, 13:51
Niestety, nie każdemu udaje się załapać na darmowy bilet od Jacka. Ta sztuka nie udała się np. Lucasowi.

Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 17.08.2014 o godz. 13:58.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
wiertar
Senior Member

Stary 17.08.2014, 15:39
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Niestety, nie każdemu udaje się załapać na darmowy bilet od Jacka. Ta sztuka nie udała się np. Lucasowi.

Lucas nie .......... nie kupileś pizzy nie idziesz na mecz, proste
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.08.2014, 07:05
Tak a propos tych voucherów: czy ktoś analizował na jakie sektory były rozdawane ?
Z tego co było widać darmowi chyba siedzieli w sektorach narożnikowych na których i tak nigdy nie ma ludzi ...
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
arigatou
Member

Od: 09.2007

Stary 18.08.2014, 07:17
Na mecze rozdawanych jest ok 1000 voucherow dla "partnerów". Nie powinno to w sumie dziwić bo za Basałaja i "innych" były podobne procedery.
arigatou
Member

Od: 09.2007

Stary 18.08.2014, 07:19
Grantar vouchery są zarówno na narożniki jak i na prostą z naciskiem na te ostatnie.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.08.2014, 09:16
Czy moderator może wyjaśnić dlaczego skasował, a nie przeniósł postów ?

Edit: oczywiście z tym zgoda, ale można było przenieść posty do nibylandii i byłoby OK.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.08.2014 o godz. 10:06.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.08.2014, 09:34
Kuerwa.
Nie rozpierdalajcie tematu!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.08.2014, 10:11
vOuCheRy zawsze były i będą i temat ten to szukanie drugiego dna, w celu udupienia prezesa Jacka Bednarza.
Byłem wczoraj w dobrym miejscu do obserwacji, bo czekałem na Karte Kibica dla kolegi jakieś 40 minut w kolejce i wywnioskować można było, że Vouchery były widoczne ale to w dużej mierze dla osób, które wyrabiały przede wszystkim karte kibica. I nie było to jakieś wielkie naparcie z Voucherami. Może jeden na 30-50 się zdarzał
Duża więc część zapłaciła więc 0 zł za bilet ale... mogła zapłacić również 5 zł za "pierwszy raz":
Ponadto zapłaciła za KK 10 zeta
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.08.2014, 10:19
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Może dzięki temu, Ci którzy teraz chodzą na stadion i płacą za bilety zobaczą w końcu, że nasz kochany pan prezes ma ich głęboko w dupie.
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Każdy taki rozdany darmowy bilet to sikanie prosto na twarz każdego kibica, który postanowił wybrać się na mecz (oszczać bojkot) i kupił bilet zapłaciwszy swoje ciężko zarobione pieniądze.
Cały czas nie rozumiem dlaczego ma mieć w dupie. Jak kierownik waszej ulubionej pizzerii postanowi skorzystać z gruponu czy innego 'pera' mówicie ze ma was w dupie? Przecież jest wybór - chcesz kupujesz bilet, nie chcesz - szukasz vouchera, kupujesz pizze i idziesz gratis na mecz. Oczywiście to z perspektywy kupującego, ten kto liczy czyjeś pieniądze widzi temat inaczej.

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Jest fajne powiedzenie podsumowujące działania Jacka "Tonący brzytwy się chwyta" Nie długo w biedronce będzie może Voucher dla Pana?
Nie. działa racjonalnie. Można narzekać na marketing ale pierwszą rzeczą która należy obecnie zrobić to rozruszać frekwencję. Każdy z Was siedząc na stołku osoby odpowiedzialnej za przychody z biletów zrobiłby to samo. A vouchery w biedronce ? Dlaczego nie? Jak będą, wrzućcie zdjęcia, na pewno ktoś skorzysta z gotowca.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.08.2014, 10:23
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
vOuCheRy zawsze były i będą i temat ten to szukanie drugiego dna, w celu udupienia prezesa Jacka Bednarza.
Byłem wczoraj w dobrym miejscu do obserwacji, bo czekałem na Karte Kibica dla kolegi jakieś 40 minut w kolejce i wywnioskować można było, że Vouchery były widoczne ale to w dużej mierze dla osób, które wyrabiały przede wszystkim karte kibica. I nie było to jakieś wielkie naparcie z Voucherami. Może jeden na 30-50 się zdarzał
Duża więc część zapłaciła więc 0 zł za bilet ale... mogła zapłacić również 5 zł za "pierwszy raz":
Ponadto zapłaciła za KK 10 zeta
owszem były. Tylko tutaj chodzi o to komu one są dawane i w jakich ilościach. Kwestia, którą się podnosi to także sprawa proporcji osób, które kupiły bilet do osób, które dostały go za free.

W "normalnych czasach" bilety dostawali pracownicy TF, dzieci ze szkół, młodzież i pewnie partnerzy Wisły.
Tych darmówek w ogólnej liczbie sprzedanych biletów nie było za dużo - pewnie max 10-20 %.

Dzisiaj bilety rozdawane są wszędzie, wystarczy zjeść duża pizze, wypić 3 piwa i masz bilet za free. Podobno także można kliknąć coś na FB i masz bilecik. Tych adarmowych biletów pewnie jest ok. 50 %. Sztucznie nabijana frekwencja, która za wiele klubowi nie daje oraz może zmniejszyć wpływy w przyszłości, kiedy normalnie kupujący zorientują się, że nie warto kupować biletów jak można je dostać za darmoszke np. przy pizzy lub piwku. Róznica jest tez taka, że takie darmowe bileciki trafiają głównie do ludzi, którzy mogli by je kupić normalnie, a więc do pracujących i w sile wieku.
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2014, 10:52
Wystarczy rzucić okiem na "twarzówki" z przedmeczowej transmisji żeby dojść do wniosku, że na Wiśle dzieje się coś bardzo złego. Pewne osoby nie zrozumieją tego.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.08.2014, 11:36
Racja, sporo tzw. "wynalazków", grup dziecięcych ( nawet z Gdańska w barwach). Ale i tak porównując z wrzutkami na sektor garbatych z "inwazji" na Wrocław, gdzie kamerzysta TV pokazywał jakieś 15 - latki i sporą ilość gimnazjalnych okularników to i tak nieźle.
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 18.08.2014, 12:02
i jak się mają teraz zapowiedzi jacka, że on na trybuny wpuszcza tylko inteligencje? Obecnie voucher może dostać i wejść na stadion KAŻDY kto kupi pizze. Począwszy od dresiarza, który z "gąską" wyszedł na randkę do pizzerii a kończywszy na dyrektorze, który wskoczył tam jedynie na lunch`yk jak to mawiają jego bracia ze stolicy. Pełna kontrola nad ludźmi zapełniającymi trybuny. Pies mu morde lizał.
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 18.08.2014, 12:44
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
i jak się mają teraz zapowiedzi jacka, że on na trybuny wpuszcza tylko inteligencje? Obecnie voucher może dostać i wejść na stadion KAŻDY kto kupi pizze. Począwszy od dresiarza, który z "gąską" wyszedł na randkę do pizzerii a kończywszy na dyrektorze, który wskoczył tam jedynie na lunch`yk jak to mawiają jego bracia ze stolicy. Pełna kontrola nad ludźmi zapełniającymi trybuny. Pies mu morde lizał.
Ale się uśmiałem. Bednarz z lupą patrzący czy kibic jest odpowiedni
A tak wracając do meritum nie są to darmowe bilety. O nie! Jest wielka różnica między rozdawaniem biletów, a dawaniem pod warunkiem, że coś zjesz itd. Pierwsze jest debilizmem i rozdrabnianiem się, drugie przy tych warunkach dobrym marketingiem. A co do bojkotu byłem przekonany o jego zwycięstwie, lecz teraz nie. Wystarczyłoby spokojnie 4k więcej pikników, aby zbilansować całe C. I to wynika z bardzo prostego rachunku, bo bilety na środek są droższe i na dodatek tacy kibice dają więcej zarobku z cateringu, pamiątek itd. Sama drużyna też robi wam psikusa grając dobrze.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów