|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tylko, żeby lakieru nie podrapał...
Dobrze, że się chłopak zawodu uczy, przyda mu się już niedługo, ale... Chyba jednak nie zaryzykuję. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
....kgb.... On wie
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
10.......................
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz prawie można odliczać
13 ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Idziesz zbyt prostym tropem
Najchętniej przekaże komuś kto sypał najwięcej inwektyw i jakiś podsłuch sponsorowany przez Pana Sowę i jego przyjaciół ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Właśnie, jakbyś KOMINEK postów z Nibylandii nie usuwał, to by już milion stuknął.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5? 10 znaków
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czyli KOMINEK jest częścią spisku!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MILION!!!!!!
zaraz będzie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Znam was spryciarze. Licznik stanie na 99 999 i wszyscy będę chcieli mieć milionowego posta!
Jaka jest ta nagroda? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie coś chyba dywersja bo zegar się cofa
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie nabijacie ....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i chyba po....
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jebać cracovie ....e!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jacek trzyma za was kciuki! Droga do milionowego posta to jak droga Jacka do zbudowania klubu dla elity!
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Padre gratulacje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dobijamy do 2 000 000 ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Padre ma 1 000 000 posta. Jacek trzyma kciuki? PRZYPADEK? Jacek to Ty? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No czulem to przecież....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzień zwycięstwa!
W tej wielkiej chwili chciałbym podziękować wszystkim którzy trzymali kciuki, dziękuję mamie, dziękuję mojemu pracodawcy, bez którego zakup komputera byłby niemożliwy, dziękuję telekomunikacji polskiej za Neostrade, dziękuję mojemu sąsiadowi który wpadł dzisiaj z browarem, dziękuję wam wszystkim forumowicze. Dobijamy do 2 baniek!!! Bednarz WON!!! ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
@Padre1906: w formie nagrody masz 24 godziny wolne od banów używaj ich rozsądnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra ale co teraz
Jak temat zostanie skasowany to braknie znowu do miliona.... |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Ok kasuję i zaczynamy od nowa
kto za![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
w moim poście który jest jedynym prawdziwym postem nr milion chcę pozdrowić Wszystkich z Jackiem, Ryszardem, Krystianem i Zdzisławem na czele.
nagrodę proszę przelać na konto nr ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
@Padre Jacek pyta czy ta kolacja co ją wygrałeś od WISŁAZWE może być u jakiegoś Sowy i jego przyjaciół- info telefoniczne
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|