The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2014, 10:33
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... skoro klub ma takie wsparcie ze strony miasta, nie może być mowy o tym by w takim klubie źle się działo. Wyobraź sobie, że Kraków od Wisły nie chce nic za wynajem stadnionu, a dodatkowo dostaje 3 miliony złotych za to, że stadion nosi nazwę "Durex Arena". Nie było by dobrze? Gdyby ludzie zaczeli chodzić na mecze nie tylko od święta na Legię, Lecha czy derby... czyż nie dało by się z biletów pokryć kosztów utrzymania drużyny?
To, że był jakiś szemrany deal z HGW odnośnie stadionu nie jest żadną nowością. Pisały o tym te mniej eksponowane media.
Ale to nie zmienia faktu, że Legia zarabia spore pieniądze i nie ma w tym przypadku. Na każdym kroku widać u nich pomysł na generowanie zysku. Wszystko jest temu podporządkowane, nawet sukces sportowy (mogli kupić jakiś porządnych zawodników, a ściągnęli Piecha).
My dla odmiany mamy takie mózgi, które rozpętują wojnę z kibicami nie mając żadnej alternatywy, planu B, czy nawet drogi powrotu do negocjacji.

W skrócie - w Legii są kapitaliści (w wersji polskiej, czyli niektóre kwestie śmierdzą), a u nas jest czysty PRL (i nie mam u na myśli nawet konkretnych nazwisk). Jacuś potrafi wprost powiedzieć, że może mecze nawet na pustym stadionie organizować, bo mu to w sumie lotto. Nie jego kasa.

Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Rzeklem !
Wszyscy czujemy się wzbogaceni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2014 o godz. 10:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.08.2014, 13:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
... chociaż tu mamy wały takie jak z "Pepsi Arena", gdzie prywatny klub ciągnie dochody z nazwy stadionu zbudowanego za publiczne pieniądze, co jest chore i niezrozumiałe. ...
Nie wałek. Przebłysk rozsądku.

Zastanów się ile sprawnie działający klub piłkarski znaczy dla miasta Warszawa. Podatki, promocja, brak problemu z utrzymaniem stadionu, pikniki na trybunach. Kto lepiej jak nie sprawnie działający klub pomoże zapełnić narodowy? Wejście do LM to prestiż dla całego miasta - zadowolenie społeczne przekłada się na wynik wyborów. Jakie ponieśli ryzyko? Żadne - sukces w 3mln stołecznym mieście jest w kieszeni, trzeba tylko Lesnemu pomóc - czytaj: nie golić 'grubego misia'.

Nasz profesor jest na tyle tepy (czytaj: centuś krakowski) że nie wpadł aby halę w Czyżynach wypromować wynajmując koszykarkom z Wisła Can-Pack Kraków za przysłowiową złotówkę, pod warunkiem zniżki za bilet dla krakusów. W zamian mamy skyboxy puste, halę pustą, trybuny puste, i miliony dokładane do obiektów, w których nawet ZIKIT nie chce egzystować za piątaka z metra. Pomijam wpływ pustostanów na wynik wyborów.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.08.2014 o godz. 13:20.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.08.2014, 16:41
Matejas mam prośbę do Ciebie. Zaproponuj działania na obecną chwilę, aby w Wiśle w końcu zaczęło się dziać na plus. Jak wiemy w chwili obecnej klub jest obijany i najmocniejsze ciosy nie padają ze strony bojkotujących.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 09.08.2014, 19:48
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Wielki atut ? Wytłumacz mi dlaczego..
Większość kibiców to jednak pikniki ..... W tygodniu praca, rodzina - w weakend święto: mecz.
widzę że gardzisz takimi ....
Po pierwsze gdzie ta wiekszosc? Po drugie niepikniki tez maja zycie poza stadionem a jednak Wisle poswiecaja duzo wiecej czasu niz mecz raz na dwa tygodnie i tylko w Krakowie. Po trzecie - gardze tylko niebojkotujacymi piknikami bo maja wyjebane na Wisle a chodza na stadion obejrzec grajace wklady do koszulek czyli wasze swieto.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.08.2014, 19:53
Za takie coś to powinien być z miejsca BAN!! Gdyby jakiś Legionista napisał w odpowiednim dziale podobny tekst to podejrzewam, że normalny kibic wyszedł by z siebie! Gdzie jest do jasnej cholery MODERATOR!

Brożka nazywasz wkładem do koszulek? Głowackiego też!?!? Boże chroń Królową że ma takich pod sobą!

ehhhh

P.S. Wy naprawdę chcecie ten klub doprowadzić do upadku, żeby móc grać na łąkach w A-klasie:(
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.08.2014, 20:07
Proponuję się zamknąć i nie odzywać jak się ma zerowe pojęcie:

cytaty z forum Legionistów od dużo bardziej kumatych niż Ty:

Cytat:
Drużyna eunuchów

A piąteczki z Żylet to jeszcze większa żenada niż gra tych matołów!

Najpierw piłkarzyki plują ludziom w twarz, a potem niektórzy jeszcze sami sobie.

Po prostu na chwilę obecną oni wszyscy są tak chujowi, że nieważne kto wyjdzie - gówno z tego będzie

Po prostu na Legii czy to na stadionie czy na forum internetowe widma mają gówno do powiedzenia.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 09.08.2014, 20:18
Po pierwsze może źle się wyraziłem, ale chodziło mi o tą konkretną stronę i wpis w dziale Ekstraklasa, czy Europejskie Puchary....

Po drugie wklejasz cytat jakiegoś sfrustrowanego kibica po jakieś porażce i to jeszcze z forum (L)oooserów, chyba musisz mieć dużo wolnego czasu, żeby jeszcze czytać te ich posty:/

Po trzecie co do cholery tu się dzieje! obrażacie wszystkich ludzie jakby byli jakimś bydłem! Moderator portalu poświęconego WIŚLE KRAKÓW nie reaguje jak się obraża ludzi a piłkarzy, którzy dostarczyli chwil kiedy chodziło się dumnym jak PAW nazywa wkładkami! to się nie mieści w głowie!

Po czwarte tu do Wieśniaka - na tym polega demokracja, że każdy może wybrać to co mu pasuje! i trzeba przede wszystkim szanować zdanie innych i ich wybory, Twoje myślenie jest istne z rodem z PRL albo jesteś z Partią albo przeciwko NARODOWI!:/

Pozdrawiam tych, dla których Wisła to nie tylko Bednarz!

P.S. nazywając piłkarzy wkładkami to pewnie już 3 raz przekręca się w grobie Reyman....
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.08.2014, 20:25
Czytasz to co sam piszesz?

TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Gdyby jakiś Legionista napisał w odpowiednim dziale podobny tekst to podejrzewam, że normalny kibic wyszedł by z siebie!

Piszesz o Legionistach to Ci dałem wpisy Legionistów. Żaden frustrat jak Ty tylko normalny kibic. A właśnie takie zera i jedynki w internecie najwięcej się plują.

Pozdrawiam tych, dla których Wisła to nie tylko Bednarz!
Rozumiem że na kosza czy futsal też chodzisz - w końcu Wisła to nie tylko S.A.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 09.08.2014, 20:31
Na siatkarkach bywałem , na koszykówce i owszem, mam Ci skany pokazać biletów? Co to jakaś licytacja?

Kocham piłkę nożna od dzieciństwa a że jest pod szyldem S.A. to dla mnie sprawa drugorzędna!

Pozwól, że ja Tobie zadam pytanie!
Oprawę dla Cupiała na C to kto robił? Kto wysławiał S.A. i dokonania tego człowieka, w końcu Boss i tak wszystkim rządzi? Pamięć za krótka?
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 09.08.2014, 20:43

Po czwarte tu do Wieśniaka - na tym polega demokracja, że każdy może wybrać to co mu pasuje! i trzeba przede wszystkim szanować zdanie innych i ich wybory, Twoje myślenie jest istne z rodem z PRL albo jesteś z Partią albo przeciwko NARODOWI!:/
JA tylko wyrazilem swoje zdanie. Na tym polega demokracja zebys sobie wbil do glowy, ze ktos moze miec zdanie takie jak ja. To ze pkiniki niebokotujacy maja inne ja to wiem ale sie z tym nie zgadzam i tyle i gardze wami/nimi bo dla mnie wlasnie wy jestescie ta Partia.

Reyman po pierwsze byl wislakiem z krwi i kosci i wielkim patriota Jakbys nie wiedzial to wlasnie tym zasluzyl na ogromny szacunek a nie tylko przez bycie pilkarzem.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 09.08.2014, 21:01
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
....... Po drugie niepikniki tez maja zycie poza stadionem a jednak Wisle poswiecaja duzo wiecej czasu niz mecz raz na dwa tygodnie i tylko w Krakowie. Po trzecie - gardze tylko niebojkotujacymi piknikami bo maja wyjebane na Wisle a chodza na stadion obejrzec grajace wklady do koszulek czyli wasze swieto.
Tak z ciekawości: w tym Londynie to ile czasu poświęcasz Wiśle ?
No chyba że "poświęcasz czas" obrażając innych kibiców Wisły .... no to się trochę uzbiera.
Gardzisz innymi kibicami i piłkarzami .... no to generalnie nie ma się czym chwalić ale powiedzmy: jasne stanowisko.
Proszę jednak nie podejmuj ze mną już żadnej polemiki. Nikt tu nikogo nie przekona.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 09.08.2014, 21:15
Nie bede ci sie tlumaczyl bo mamy calkowicie odmienne zdanie na temat tego czym jest "poswiecany czas Wisle" i czym jest Wisla. Dla ciebie Wisla to kopacze i mecz raz na dwa tygodnie w Krakowie dla mnie cos wiecej. O przekonywaniu nie ma mowy ja nawet nie mam zamiaru nikogo przekonywac. Przedstawilem tylko swoje zdanie i wsjo. Nie wiem, w ktorym miejscy kogos obrazilem napisalem tylko, ze gardze pewna grupa osob. Skoro jakies osoby przez to poczuly sie obrazone to tylko potwierdza, ze grupa ludzi, o ktorych pisalem faktycznie istnieje.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.08.2014, 01:39
Tak nawiązując do powyższej wymiany zdań... Okazywanie komuś pogardy, mówienie o tym, ze się daną osoba gardzi nie jest obrazą sensu stricte. Jednak gardzi się z reguły czymś/ kimś obrzydliwym, niedostosowanym do norm społecznych. Generalnie pogarda w moim odczuciu oznacza zdegradowanie kogoś do niższej kategorii i dla mnie jest to obraza większa niż nazwanie mnie wprost idiotą. I taka uwaga, jezeli już dyskutujemy jak koledzy powyżej, to zachowujmy jakieś minimum kultury, bo "pogardzanie", wyzywanie itd. nie służy absolutnie niczemu poza dzieleniem kibiców.

PS. nie popieram nikogo w tej dyskusji, nawet nie prześledziłem całej, ale nie do jej części merytorycznej się odnoszę, a do formy.

Przepraszam za offtop, ale nie trawię braku szacunku w dyskusji.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.08.2014, 08:59
Chyba odeszliśmy od sedna. Pamiętajcie, że im więcej Was pójdzie na mecz to tym lepsza pozycja warszawskiej gnidy. Im lepsza pozycja gnidy, tym gorzej dla Wisły, ponieważ przedłuża jego szkodniczą działalność. Bez dymisji jacka nie ma szans na normalność, czyli powrót większości kibiców, a zatem polepszenie sytuacji finansowej Wisły Kraków S.A. Bez powrotu kibiców nie ma też szans na nowych sponsorów.

To jest ważne, a nie czy ktoś gardzi osobą x czy y.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.08.2014 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 10.08.2014, 10:36
Posłuchaj, czy będzie 2 tyś dziś czy też 4 a może 6 tyś i tak będzie to mało! RN Wisły Kraków S.A. widzi to doskonale! Jacek Bednarz byłby już na wylocie dawno temu, ale Cupiał nie pozwoli na to by paru smarkaczy, którzy piszą o sobie jako o jednej i właściwej stronie dyktowało mu warunki.

Wystarczyło nie rzucać racami(nie chodzi nawet o Derby chociaż i to było głupotą), nie malować stadionu, bazy treningowej(zgodzimy się chyba wszyscy, że zrobili to ludzie popierający bojkot - nie twierdzę, że maczało w tym palce SKWK bo żadnych dowodów nie ma) a przejść do normalnej dyskusji jak to po części SKWK robiło, czyli właśnie pisać o frekwencji, o złym zarządzaniu, o braku kompetencji etc etc, chodzić na spotkania z RN i już wcześniej dopominać się mediatora w sprawie. Nie wierzę, że po takich ruchach człowiek, który utrzymuje klub, nie zarządziłby zmian.

ALE... jak się chce prowadzić dyskusje to nie szantażem i głupotą a sztuką negocjacji. Bednarz najprawdopodobniej odejdzie po zakończeniu kontraktu, i Boss w ten sposób pokaże, że nie ugina się przed młodszą bądź starszą młodzieżą, która zachowuje się jak dziecko w piaskownicy a nie partner do poważnych rozmów.

Jeszcze raz powtórzę Wisłą to nie tylko Bednarz, na mecz dzisiejszy idę by pomóc chłopakom żeby wygrali mecz! i być może żeby cześć mojej kasy poszło na wynagrodzenia z tytułu ich kontraktów.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.08.2014, 11:08
Wisla to na dzis w 80% Bednarz, on kieruje i zarzadza tym klubem. My sie na to nie zgadzamy dlatego nie wspieramy go w dzialaniach , nie akceptujemy jego pracy na rzecz Wisly i tym samym nie chodzimy na stadion. Jezeli pojawialibysmy sie na stadionie to tym samym akceptowalibysmy jego dzialania. Jezeli naciagnąl klub na dlugi to niech je teraz splaca sam, bo my kibice, ktorych wielokrotnie obrazal do tego palucha nie przylozymy i mu w tym nie pomozemy. A gdybysmy sie pojawili na stadionie to tak to by wygladalo. A Bednarz smialby sie z nas.

Nie o race tu chodzi, w ch..uja przygral duzo wczesniej Bednarz, race poszly duzo pozniej.

Nawet Czerwinski mowi wprost - jak sie cos obiecalo to sie dotrzymuje slowa. Bednarz obiecal, wszystko bylo gotowe i oszukal wlasnych kibicow. Reakcja mogla byc jedna.

Cupial.. Cupial teraz nie ma czasu na Wisłę, jemu "doradcy" mowia to co chce uslyszec i tyle, osoba, ktora go zna i nieraz z nim zasiadala przy jednym stole przy obiedzie mowi, ze Cupial jest niedoinformowany, nie wie tak na prawde o co chodzi w tym wszystkim, dlatego Rada Nadzorcza bala sie przekazac mu list od przedstawicieli kibicow Wisly... wolą isc w zaparte bojac sie o wlasne dupska.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.08.2014 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 10.08.2014, 11:43
Posłuchaj, czy będzie 2 tyś dziś czy też 4 a może 6 tyś i tak będzie to mało! RN Wisły Kraków S.A. widzi to doskonale! Jacek Bednarz byłby już na wylocie dawno temu, ale Cupiał nie pozwoli na to by paru smarkaczy, którzy piszą o sobie jako o jednej i właściwej stronie dyktowało mu warunki.
RN to banda łajdaków i karierowiczów.
Z tymi smarkaczami to chamuj bajere i trzy chu.je w bok, bo zapędziłeś się za bardzo.

Wystarczyło nie rzucać racami(nie chodzi nawet o Derby chociaż i to było głupotą), nie malować stadionu, bazy treningowej(zgodzimy się chyba wszyscy, że zrobili to ludzie popierający bojkot - nie twierdzę, że maczało w tym palce SKWK bo żadnych dowodów nie ma) a przejść do normalnej dyskusji jak to po części SKWK robiło, czyli właśnie pisać o frekwencji, o złym zarządzaniu, o braku kompetencji etc etc, chodzić na spotkania z RN i już wcześniej dopominać się mediatora w sprawie. Nie wierzę, że po takich ruchach człowiek, który utrzymuje klub, nie zarządziłby zmian.
Racja, lepiej robić z siebie frajerów, tak jak obecni przez ostatnie miesiące na Wiśle. Z debilami pokroju bendarza i tępaków z RN nie da się rozmawiać. Czy wy kur.wa nie rozumiecie, że z nimi się nie rozmawia? Ani nie pójdą na kompromis, jeśli się ugadają to albo nie dotrzymują słowa, albo zmieniają zapis (vide złotówka od biletu). Z frajerami się nie rozmawia, w tym przypadku robi się tak, aby dostało się po kieszeni, a wy (chodzący obecnie na mecze) nabijacie im tą kasę.

ALE... jak się chce prowadzić dyskusje to nie szantażem i głupotą a sztuką negocjacji. Bednarz najprawdopodobniej odejdzie po zakończeniu kontraktu, i Boss w ten sposób pokaże, że nie ugina się przed młodszą bądź starszą młodzieżą, która zachowuje się jak dziecko w piaskownicy a nie partner do poważnych rozmów.

Jeszcze raz powtórzę Wisłą to nie tylko Bednarz, na mecz dzisiejszy idę by pomóc chłopakom żeby wygrali mecz! i być może żeby cześć mojej kasy poszło na wynagrodzenia z tytułu ich kontraktów.
Skoro RN nie opanowała sztuki negocjacji, tylko próbę robienia w chu.ja kibiców to ma jak ma.
My w chu.ja nie damy się robić, ani nie damy z siebie robić frajerów, a ty idź jak frajer i nabijaj pensję bednarzowi, pytanie ile z twojej śmiesznej kwoty, którą wydasz na bilet pójdzie na pensje dla piłkarzy
Boss owszem może i chce pokazać jak nie ugina się przed młodzieżą i starszą młodzieżą, masz rację... ale tylko tak ci się wydaje, bo kasa się nie zgadza, więc twoją płytką jak osiedlowa kałuża teorię możesz sprzedawać jakimś marnym pikolom na trybunie, dziś będzie przecież okazja
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 10.08.2014, 12:22
Wyluzuj bo zaraz popuścisz. Stowarzyszenie rozmawia z RN czy trgo chcesz czy nie i jestem pewny, że ten konflikt niedługo się skończy.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 10.08.2014, 12:35
mazo napisał(a):Wyświetl post
Wyluzuj bo zaraz popuścisz.
nie mierz wszystkich swoją miarką

mazo napisał(a):Wyświetl post
Stowarzyszenie rozmawia z RN czy trgo chcesz czy nie i jestem pewny, że ten konflikt niedługo się skończy.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jeśli dostaną po kieszeni, będą chcieli rozmawiać. Ja jestem za tym, żeby rozmawiać, ale RN musi zrozumieć pewne kwestie. Kapiszi ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.08.2014, 12:54
Wisła Jacka jest niesamowita...
Dzien meczowy a tu klops i pechowa awaria terminali...
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.08.2014, 14:22
Bilecik kupiony czekam podekscytowany na mecz chłopaki do zobaczenia na miejscu
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.08.2014, 14:39
GregorTS napisał(a):Wyświetl post

Ahh ten trolizm...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.08.2014, 14:59
Zawsze się tak chwaliłeś zakupem biletu na mecz?
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 10.08.2014, 15:13
Dla Was bracio zrobiłem wyjątek
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.08.2014, 15:15
Przecież ty ponoć karnet masz kupiony Tak się chwaliłeś tym strasznie

boże co za troll
I potem się dziwić, że niektórych kibiców się nie szanuje...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.08.2014, 15:16
palikot napisał(a):Wyświetl post
Przecież ty ponoć karnet masz kupiony Tak się chwaliłeś tym strasznie

boże co za troll
I potem się dziwić, że niektórych kibiców się nie szanuje...
Ma karnet, ale kupuje tez bilet, żeby klub więcej zarobił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.08.2014, 15:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ma karnet, ale kupuje tez bilet, żeby klub więcej zarobił.
Nie mogę po prostu

Tak sie napinacie, a znowu was przyjdzie 2,5 tys, z rozdanymi karnetami i biletami max 3 tys. a Jacek poda, że było 5700
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.08.2014 o godz. 15:28.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2014, 15:26
W Gdańsku pełny stadion, świetna atmosfera. I takie pytanie do tych, którzy chodzą na mecze mimo bojkotu;
Nie jest wam tak zwyczajnie żal? Nie jest wam głupio?
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 10.08.2014, 15:31
Fajnie że sledzcie panowie to co pisze, trolling trolliniem dzisiaj zapraszam na R22. No panowie , AGRESJAAAA !! WSzyscy na R22 !!! Ja tam dzisiaj bede czy sie Wam to podoba czy nie.
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 10.08.2014, 15:33
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
W Gdańsku pełny stadion, świetna atmosfera. I takie pytanie do tych, którzy chodzą na mecze mimo bojkotu;
Nie jest wam tak zwyczajnie żal? Nie jest wam głupio?

Mi jest żal ze mną sobie wyciera morde grupka huliganów co to mnie obrzuca racami na sadionie. Dzięki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów